Lempon D-pojilla hieno turnausmatka Tallinnaan

2.5.2024

Lempon D-pojat olivat menestyksekkäässä ystävyysturnauksessa Tallinnassa Selverin vieraana huhtikuun lopulla 2024.

Viime kesän Power Cupissa tapahtui jotain erityistä, kun Lempon silloiset E-pojat löysivät yhteisen sävelen Viron Selverin joukkueen poikien kanssa. Tämä tapahtuma ei jäänyt vain yhden turnauksen muistoksi, vaan siitä alkoi ystävyys, joka johti jännittävään kevätturnaukseen Tallinnassa, johon kutsuttiin myös Puma Helsingistä.

Matkaan lähti 12 Lempon D-poikaa, yksi velivahvistus Pirkoista, neljä valmentajaa ja viisi muuta vanhempaa. Jo laivamatkalla ilo oli ylimmillään, ja tunnelma kipusi huippuunsa saavuttaessa Tallinnan satamaan. Lions Club Lempäälä antoi joukkueellemme avustusta matkakuluihin. Iso kiitos matkamme tukemisesta!

Lauantaiaamuna oli selvästi jännitystä ilmassa, kun majoituksessa innokkaimmat lähtivät aamulenkille jo 06.00 huhtikuiseen aamuun, vasta heräävän Tallinnan kaduille. Pelit käynnistyivät iltapäivällä TalTech Spordiklubilla, jossa oli mukana kahdeksan joukkuetta: kolme Lempoa, kolme Selveriä ja kaksi Pumaa. Suomipoikien oli sopeuduttava uusiin olosuhteisiin, kuten korkeampaan verkkoon, isompaan palloon ja yläkautta vastaanoton sallivaan pelitapaan. Lempon pojat ottivat kuitenkin nopeasti ohjat omiin käsiinsä ja näyttivät, että he ovat valmiita mihin tahansa haasteeseen. Lauantaina jokainen joukkue pelasi viisi tiukkaa peliä lyhyillä erillä aina 15 pisteeseen asti.

Sunnuntaiaamuna aikaisen herätyksen jälkeen oli jälleen aika suunnata kohti pelihallia. Tasaiset ja vauhdikkaat pelit jatkuivat, ja tunnelma hallissa oli katossa. Lopulta kultainen pokaali jäi hyvin niukasti Selver 1:n haltuun, kun taas Lempo 1 otti hopeaa ja Puma 1 pronssia.

Yhteistyö on jatkumassa. Lempo on luvannut järjestää seuraavan turnauksen omalla kotikentällä. Ajankohta on vielä mietinnässä, mutta varmasti odotettavissa on jälleen vauhdikasta ja jännittävää lentopalloa. Seuraavan kerran joukkueet kohdataan Power Cupissa.

Haluamme kiittää Selveriä upeasti järjestetystä turnauksesta ja tästä ikimuistoisesta kokemuksesta, joka vahvisti ystävyyssiteitä ja antoi pojille unohtumattomia hetkiä lentopallon parissa. Kiitos!