Hääkiven beach-kentät

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Osoite: Turuntie 628, 37500 Lempäälä

Lempäälän Hääkivellä sijaitsee kaksi beach volley -kenttää. Kentät ovat Lempäälän beachin pelaamisen keskus. Lisäksi muualla Lempäälässä on yksittäisiä beachin pelaamiseen kelpaavia ulkokenttiä, kuten Vaihmalan Hovin kenttä. Lisäksi Vesilahdessa Lammasniemessä on kaksi hyvää beach-kenttää.

Hääkiven kentät on otettu käyttöön vuonna 2015. Kenttä on kunnan rakennuttama, isossa osassa uusien kenttien suunnittelussa ja toteuttamisessa olivat LeKin beach-aktiivit, kun omassa kunnassa ei ollut kunnon kenttiä mutta harrastajia useita kymmeniä.

Hääkiven kentille voi varata kesäksi vakiovuoroja ja muina aikoina käydä vapaasti, kun ei ole vuorovaraus päällä. Vuorovarauksista vastaa Lempäälän kunta ja kentän ylläpidosta Lekitek.

Kentillä on lisäksi penkkejä ja yksi katos ja rannasta pääsee pelien jälkeen laiturilta uimaan. Uimapaikka ei ole kunnan virallinen uimaranta. Kentän vieressä on myös bajamaja-wc. Pukusuojia ei kentällä ole. Ei vesipistettä. Aivan kentän vieressä on runsaasti parkkipaikkoja.

Ajo-ohjeet

Osoite: Turuntie 628, 37500 Lempäälä (Google maps kartta alempana)

Moottoritietä pitkin pohjoisesta tai etelästä tullessa, nouse ylös Lempäälään rampista 35. Turuntietä nro 190 ajetaan noin kilometri, ja ennen Ahtialanjärven siltaa käännytään oikealle kenttäalueelle.

Lempäälän keskustan ja Turun suunnasta tultaessa tullaan Lidlin liikenneympyrään. Siitä jatketaan kohti moottoritietä pohjoiseen ja Turuntietä nro 190 muutama sata metriä eteenpäin. Sitten käännytään oikealle, ja päästään alikulun kautta kenttäalueelle. Huom! Kääntyminen tästä suunnasta suoraan vasemmalle kentille on kielletty.

Kentän toimintaohjeet

Varattuina vuoroina kenttien käytön etuoikeus vuoron varaajalla, varaamattomilla ajoilla saa pelata vapaasti.

Lanaa kenttäsi aina vuoron/pelien päätyttyä ja löysää verkko, tällöin kenttä pysyy paremmassa kunnossa ja on seuraaville käyttäjille heti kunnossa.

Kentällä ja sen välittömässä läheisyydessä ei saa tupakoida.

Ilmoita ilkivallasta Lekitek Oy:lle