Naisten biitsi

KESÄ 2020

Kiitos kaikille kuluneesta kesästä aktiivisille naisten biitsinpelaajille! Uusi ryhmä saatiin hienosti käyntiin. Toimintaa on tarkoitus jatkaa kesällä 2020 samalla tavalla eli rentona höntsynä, jossa ei ole juurikaan taitovaatimuksia, perustaidot on hyvä hallita. 2020 toiminta on tarkoitus aloittaa heti biitsikauden alusta kelien salliessa. 

Ryhmän pohjana toimii whatsapp-ryhmä. Mahdollisesti ryhmälle pyritään saamaan vastuuhenkilö harrastajista, joka hoitaa ryhmän yleisiä toimintoja. Ryhmälle varataan oma vakiovuoro Hääkiven kentiltä Lempäälästä, tulevan kesän vuoro ei ole vielä varmistunut, mahdollisesti sama kuin viime vuonna.

KESÄ 2019

Lempo-Volleylta kyseltiin mahdollisuutta naisten omalle harrastebiitsiryhmälle, ja asiaa lähdettiin selvittämään kesäkuun lopulla.

Naisille perustettiin oma ryhmä, joka aloitti toimintansa 4.7. Ryhmällä on vakivuoro Hääkiven kentillä torstaisin klo 18.30-20. Käytössä kaksi kenttää. Lisäksi ryhmä voi halutessaan kokoontua muuten viikolla pelaamaan. Ryhmä on ns. itseohjautuva ja vuorolla keskitytään pelaamaan. Taitotasona lähtökohtaisesti peruslentopallotaidon hallitseminen.

MITEN MUKAAN?

Jos haluat tulla mukaan tai kokeilemaan, laita viesti Antille (tiedot alla), niin lisäillään whatsapp-ryhmään. Whatsapp-ryhmässä viestitellään ryhmän asioista. Voit tulla myös suoraan vuorolle mukaan kokeilemaan.

VAKIVUORO 2019

To klo 18.30-20 Hääkiven kentillä (2 kenttää)

Yhteyshenkilö:

Antti Raunio
raunio.antti(a)gmail.com
040 350 1777