Kaudella 2023-24 Lempolla on Masters-joukkue sarjassa N35.

N35: SM-finaalit la 6.5. Lempäälässä. Tulospalvelu täällä

M40: SM-finaalit la-su 6.-7.5. Oripäässä. Tulospalvelu täällä

Sijoitus: SM-5

Täällä Masters-joukkueiden historiaa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

N 35 SM-finaalit Lempäälässä 6.5.

Kisasivusto

Suomen mestaruuden voitti järjestävä seura Lempo-VolleyHopeaa voitti Nurmon Jymy ja pronssia Tapanilan Erä. Neljäs oli Kausalan Yritys ja viides KoLe-57.

Finaalissa Lempo voitti Jymyn 2-0 (25-19, 25-17). Lempo voitti alkusarjan ja voitti kaikki turnaukseN viisi peliään eräsuhteella 10-0 ja kirkasti viime vuoden SM-hopeansa.

Pronssipelissä alkusarjan neljäs Erä voitti Yrityksen 2-1 (25-17, 23-25, 15-12).

Kiitos kaikille pelaajille ja taustajoukoille sekä talkoolaisille ja turnausvastaava Anni Mäkiselle tämän vuoden SM-finaaliturnauksesta!

Turnausraportti

Masters-sarjojen N35-sarjan SM-finaalit pelataan Lempäälässä lauantaina 6. toukokuuta 2023. Pelipaikkana on Hakkarin liikuntahalli.

Mukana finaaliturnauksessa on viisi joukkuetta: Lempo-Volley, Tapanilan Erä, Nurmon Jymy, Kausalan Yritys ja KoLe-57.

Ensimmäiset pelit alkavat kello 10.45 ja mitalipelit käyntiin kello 17.

Tulospalvelu ja otteluohjelma

Turnaussysteemi:
Alkusarjan pelit pelataan kaksieräisinä ja jokaisesta voitetusta erästä saa pisteen. Alkusarjan tulosten perusteella pelataan mitalipelit kahden voittoerän peleinä.

Ruokailu ja kahvio:
Ennakkotilauksella kanapasta, salaatti, leipä, levite sekä ruokajuomana vesi/mehu. 10€/annos. Joukkueille infot lähetetty, yleisölle myös myynnissä ennakkotilauksin.
Sitovat tilaukset ruoka-aineallergioineen viimeistään ke 3.5.2022.
Tilaukset: Lempo-Volley, Anni Mäkinen anni.makinen789@gmail.com ja p. 040-7538855

Turnauksen ajan on käytössä kahvio, josta saa pientä suolaista ja makeaa purtavaa. Maksu paikan päällä ja maksutapana käy kortti, mobilepay sekä käteinen. Kahvion ja ruokailun tuotto menee Lempo-Volleyn B-tytöille.