Uutiset

Laita Lempon pelit kalenteriin!

16.9.2020

Toinen voitto Ryskeestä ja kaksi debyyttiä!

16.9.2020

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkue jatkoi harjoituspelejeään voitolla. Tammelan Ryske kaatui tiistaina 15.9. Tammelassa erin 3-1 (25-21, 25-21, 22-25, 26-24).

Lempolta pelissä debytoivat Loimun 2-sarjajoukkueesta saapunut passari Ville Tuki ja keskitorjuja, A-junioreista nostettu Jussi Suhonen.

Lempo hakee vielä harjoitusvastuksia harkkakaudelle ennen sarjapelien alkua lokakuun alussa.

Lue pelin otteluraportti täältä

Ryske vastassa vieraskentällä tiistaina

14.9.2020

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueen pelit jatkuvat tiistaina 15.9. Tammelassa. Kauden toisessa harjoituspelissä kohdataan Tammelan Ryske.

Kauden ensimmäisessä harkkapelissä viime keskiviikkona Lempo voitti juuri Ryskeen 3-1.

Ottelu alkaa kello 18.30 Tammelasta. Livelähetystä ei ole tulossa ainakaan Lempon puolelta.

Harjoituspeleihin voitokas avaus - Ryske kaatui Hakkarissa

9.9.2020

2-sarjan treenipelit käynnistyivät Hakkarissa keskiviikkona 9.9.

Lempo-Volley sai vastaansa myös 2-sarjaa pelaavan Tammelan Ryskeen.

Kauden avaus päättyi Lempon 3-1 (25-21, 25-22, 25-14, 20-25) -voittoon.

Lue pelin otteluraportista lisää.

Kalle Nieminen ja Aki Tuomivaara mukana aluejoukkueissa

7.9.2020

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen pelaajista Kalle Nieminen ja Aki Tuomivaara on valittu Lounais-Suomen B-poikien aluejoukkueeseen.

Onnittelut kaksikolle!

B1-joukkuetta, jossa pojat pelaavat, valmentaa Lempon C-poikien valmentaja Pasi Korkola.

Täällä aluejoukkueet kokonaisuudessaan

Harjoituspelit alkavat keskiviikkona Hakkarissa

7.9.2020

Lempon 2-sarjajoukkue aloittaa treenipelinsä keskiviikkona 9.9. Silloin Hakkariin saapuu 2-sarjaa myös pelaava Tammelan Ryske. Ryske pelaa 3-lohkossa, Lempo 2-lohkossa.

Ottelu alkaa noin kello 19, saliin pääsee klo 18.30, ja peli pelataan Lempon treenivuoron aikana. Otteluun ei myydä lippuja, peliin on vapaa pääsy. Katsomoa ei lähtökohtaisesti avata, peliä voi seurata Hakkarin liikuntahallin yläparvelta.

lue otteluennakko täältä

Otteluohjelma julkaistu - sarjakausi alkaa 4.10. vieraspelillä uutta tulokasta vastaan

7.9.2020

Miesten 2-sarjan otteluohjelma ja lohkojako on valmistunut. Lohkot olivat samat kuin ensimmäisessä versiossa.

Lempon lohko: Lempo-Volley, Hollolan Salpis, Luolajan Kajastus, Korian Ponsi, Keimolan Kaiku, Aitolahden Riento, Valkeakosken Isku-Veikot.

Runkosarjassa on 18 ottelua, jokainen joukkue kohdataan siis kolmesti. Lohkon viisi parasta etenee pudotuspeleihin sekä kolmen lohkon paras 6. sijoittunut.

Lempon runkosarja alkaa sunnuntaina 4.10. vieraspelillä hämeenlinnalaista Luolajan Kajastusta vastaan. Myös toinen ja kolmas peli ovat vieraspelejä (Salpis ja Isku-Veikot).

Kotiavaus Hakkarin liikuntahallissa pelataan sunnuntaina 1. marraskuuta. Vastassa on Aitolahden Riento.

Lempon kotipelit pelataan lähtökohtaisesti kello 15.

Runkosarja päättyy sunnuntaina 7.3. kotipelillä KorPoa vastaan.

Täällä Lempon ottelut

Täällä koko lohkon otteluohjelma

Täällä kaikki 2-sarjan lohkot

Lempo-Volleyn edustusjoukkueiden kausikortteja voi nyt lainata Lempäälän kirjastosta

1.9.2020

Lempo-Volleyn lentopallon edustusjoukkueet ovat lahjoittaneet kymmenen kausikorttia Lempäälän kirjastoihin kuntalaisille lainattavaksi.

Lainatulla kausikortilla pääsee Lempo-Volleyn miesten 1-sarjan sekä miesten ja naisten 2-sarjan harjoituspelien, runkosarjojen ja Suomen cupin kotiotteluihin kaudella 2020-2021.

Kausikortit ovat lainattavissa aivan tavalliseen tapaan.

Kausikortit ovat lainattavissa viimeistään, kun Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue kohtaa Hakkarissa harjoitusottelussa liigajoukkue VaLePan 4.9.

Kausikortteja on lainattavissa Lempäälän pääkirjastolta, Kuljun ja Sääksjärven kirjastoilta sekä ainakin aluksi myös Kirjastoautolta. Lainaajaan kannattaa huomioida kirjastojen aukioloajat, Kuljun ja Sääksjärven kirjastot ovat suljettuina viikonloppuisin.

Kuvassa: Palvelupäällikkö Sarri Nykänen Lempäälän kunnalta ja manageri Juha Raunio Lempo-Volleyn 1-sarjalta.

Alustava lohkojako tehty, sarjajärjestelmä sama kuin viime kaudella

30.8.2020

Miesten 2-sarjassa pelaa tulevalla kaudella 21 joukkuetta. Määrä on sama kuin edelliskaudella.

Uudet joukkueet: Team Winclean Häijää, Tammelan Ryske, Virtain Veikot ja Luolajan Kajastus.

Jatkavat joukkuee: Lempo-Volley, Aitolahden Riento, Valkeakosken Isku-Veikot, Keimolan Kaiku, JyväsLentis, Outokummun Partion Karpaasit, Oulun Kisko, Korian Ponsi, Liperi-Volley, Raision Loimu 1, Raision Loimu 2, Lapin Narvi-Pallo, Oripään Urheilijat, Nilsiän Nujakka, Hollolan Salpis, VaLePa ja Vilppulan Tähti.

Poissa viime kaudesta: Pälkäneen Luja-Lukko, Himangan Urheilijat, Puijo Wolley ja Kuortane.

Sarjajärjestelmä pysyy samana kuin kaudella 2019-2020. 2-sarjaa pelataan kolmessa seitsemän joukkueen lohkossa. Jokaisesta lohkosta pudotuspeleihin pääsee viisi parasta sekä lohkojen paras kuudenneks sijoitettu joukkue, eli 16 joukkuetta.

Alustava Lempon lohko: Lempo-Volley, Hollolan Salpis, Luolajan Kajastus, Korian Ponsi, Keimolan Kaiku, Aitolahden Riento, Valkeakosken Isku-Veikot.

Otteluohjelmaa eikä lohkojakoa ole vielä vahvistettu.

Täällä M2-sarjan tulospalvelusivu


Lempo-Volleylle kaksi uutta passarisopimusta

25.8.2020

Lempo-Volleyn on solminut vuoden mittaiset sopimukset Juuso Rautakorven ja Ville Tuen kanssa. Molemmat ovat pelipaikoiltaan passareita.

Lempolla on tulevalle kaudelle neljä passarisopimusta: Saku Tuomivaara ja Jonne Haavisto sekä uudet Rautakorpi ja Tuki. Passarinelikko pyörittää sekä Lempon 1-sarjan että 2-sarjan joukkueiden peliä.

23-vuotias Rautakorpi palaa lentopallokentille yhden välivuoden jälkeen. Sitä ennen LP Kangasalan kasvatti pelasi Aitolahden Riennossa 1-sarjaa ykköspassarina. 191-senttinen passari on tuttu myös lempääläisyleisölle: hän oli mukana LeKin seurahistorian ensimmäisellä 1-sarjakaudella 2014-2015 Jukka Lehden passariparina.

19-vuotias Tuki käy parhaillaan varusmiespalvelustaan, ja hän kotiutuu joulukuussa. 190-senttinen ja vasenkätinen Tuki on kotoisin Humppilasta ja on Humppilan Yrin kasvatti. Viime kaudet hän on pelannut Raision Loimun 2-sarjajoukkueessa ja hän on ollut mukana Hurrikaani-Loimaan liigajoukkueen kesätreeniringeissä viime kesinä.

Rautakorpi pelaa numerolla 3 ja Tuki numerolla 15.

– On tärkeää, että niin 1- kuin 2-sarjajoukkueissa on kaksi passaria molemmissa. Tällöin yksittäiset sairastumiset tai vaivat eivät haittaa liikaa ja tarvittaessa farmisopimuksen avulla passarit voivat pelata molemmissa joukkueissa. Passareilla hyvä kilpailutilanne, se kehittää nuoria pelaajia eteenpäin, koko nelikko ovat edelleen kehittyviä pelaajia, Lempon manageri Juha Raunio kertoo näkemyksistään.

– Passarimarkkinat ovat suppeat. On ilo, että saimme innokkaita ja eteenpäin meneviä pelaajia rosteriimme.

Kaksi harjoitusottelua sovitti

24.8.2020

Lempon 2-sarjajoukkue aloittaa harjoitusottelunsa keskiviikkona 9.9. Tuplapeleissä kohdataan 2-sarjaan välivuoden tauon jälkeen palannut Tammelan Ryske.

Ke 9.9. Lempo-Volley - Tammelan Ryske, klo 18.30 Hakkarin liikuntahalli, Lempäälä

Ti 15.9. Tammelan Ryske - Lempo-Volley, klo 18.30 Tammela


Haavisto ja Jokela mukana 1-sarjajoukkueen harjoituspelissä

20.8.2020

Lempon 2-sarjajoukkueen passari Jonne Haavisto ja keskitorjuja Rolle Jokela olivat mukana auttamassa Lempon 1-sarjajoukkuetta kauden ensimmäisessä harjoituspelissä.

Lempo kohtasi Häijään koululla 19.8. Team Winclean Häijään (entinen Häijään Äijät), joka pelaa Lempon 2-joukkueen tavoin 2-sarjaa.

Lempo voitti pelin 3-2 (21-25, 25-17, 25-23, 26-28, 15-13). Jokela pelasi koko pelin keskitorjujana. Peli oli Himangan Urheilijoista saapuneen Jokelan debyytti Lempossa. Etenkin hyökkäyspeliin Jokela löysi hyvät askelmerkit.

Haavisto passari erät 4 ja 5 ja johdatti Lempon tiukkaan päätöserän voittoon. Haavisto oli vahva etenkin syöttöpaikalla ja heitti hyvää laitapassia läpi eriensä.

Otteluraportin voit lukea täältä

Saska  Saren mukaan 2-sarjajoukkueen valmennukseen

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkue on saanut täydennystä valmennukseensa. Harri Montosen avuksi valmentajaksi liittyy Saska Saren.

Joukkueen monivuotinen luottopelaaja ja kapteeni siirtyy siis pelipuolelta auttamaan valmennusta. Tuleva kausi on pelillisesti Saskalta tällä näkymällä välivuosi. Joskin Saska on mukana treeneissä sparripuolella, joten tarvittaessa miehen voi myös kentälle laittaa.

Hienoa, että valmennukseen löydettiin uutta voimaa. Joukkue on nyt harjoitellut muutaman viikon ja hiljalleen alkaa todellinen valmistautuminen sarjakauteen.

Harri Montonen Lempon 2-sarjajoukkueen päävalmentajaksi - Iso kiitos Karille ja Kimmolle kuluneista kausista

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkuetta kaudella 2020-2021 valmentaa päävalmentajana Harri Montonen.

Hänellä on apunaan fysiikkavalmentaja Marko Panu, lisäksi valmennukseen haetaan vielä apuvalmentajaa.

Harri oli viime kaudella 2-sarjajoukkueen joukkueenjohtaja ja sitä ennen Lempäälän Jyryn miesten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja ja pelaaja. Harri oli myös Jyryssä pelaajavalmentajana kuin joukkue selvisi 2-sarjan pudotuspeleihin kaudella 2016-2017.

Joukkue on päävalmentajalle siis hyvin tuttu, kuten myös pelaajat usealta vuodelta. Joukkueessa pelaa myös Harrin Niko-poika.

Harri Montosella on iso ja vastuullinen rooli Lempo-Volleyssa, eikä tunnollinen seura-aktiivi pelkää ottaa vastuuta: hän on seuran puheenjohtaja toista kautta, valmentaa miesten 2-sarjajoukkuetta ja on mukana C- ja D-tyttöjen valmennuksessa.

Viime kaudella Lempon 2-sarjamenestykseen valmentaneet Kari Nieminen ja Kimmo Katajamäki eivät jatka tulevalla kaudella joukkueen valmennuksessa.

Kaksikko teki usean vuoden pitkän päivätyön isolla lajisydämellä joukkueen eteen. Kimmo on ollut 1999-ikäluokan mukana junioriaikojen alusta asti ja kasvatti usean pelaajan Jyryn edustukseen ja Lempoon. Hän oli Jyryn päävalmentajana, kunnes Kari Nieminen otti päävalmentajan vastuun viimeisillä Jyry-kausilla ja viime kaudella Lempossa. Kari on valmentanut nuorempia junioreita edustustasolle asti. Kari jatkaa yhä pelaamista Lempon 3-joukkueessa.

Nyt tämän kovan kaksikon oli aika hieman hengähtää päivittäisestä seuratyöstä. Iso kiitos kuluneista vuosista ja suuresta panoksesta joukkueen eteen!

2-sarjajoukkueelle etsittiin uutta valmennusta kesällä, ja lopulta uusi valmentaja löytyi lähempää kuin arvattiin. Upeaa, että Harri otti tehtävän vastaan muiden seurakiireidensä ohella. Joukkue on varmasti tutuissa ja osaavissa käsissä.

Lempo-Volley on ilmoittanut miesten 2-sarjaan tulevalle kaudelle. Ilmoittautuminen on yhä auki, eikä otteluohjelmaa ole julkistettu. Sarja alkaa todennäköisesti lokakuun alkupuolella. Joukkueella on kymmenen pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Joukkue palaa yhteisharjoituksiin elokuun alussa

29.7.2020

Lempo-Volleyn miesten 1- ja 2-sarjajoukkueet palaavat yhteisharjoituksiin Hakkarin liikuntahalliin elokuun alussa.

Alussa 1- ja 2-sarjajoukkueet harjoittelevat yhdessä.Edustusjoukkueiden kausikortit kaudelle 2020-2021 nyt myynnissä

12.7.2020

Lempo-Volleyn tulevan kauden edustusjoukkueiden kausikortit ovat nyt myynnissä! Samalla kausikortilla näet kaikkien kolmen edustusjoukkueen eli miesten 1-sarjan ja naisten ja miesten 2-sarjan kotiottelut.

Tulevalle kaudelle on olemassa kolme kausikorttiluokkaa: PLATINA, GOLD ja SILVER.

PLATINA-kausikortti:

Hinta 100 €
Sisältää: Sisäänpääsyn M1-, M2- ja N2-sarjojen harjoitus- ja runkosarjapeleihin kotihallissa, M1-peleissä kahvin ja makkaran jokaisessa ottelussa sekä sisäänpääsyn kaksi kertaa 1-sarjan VIP-tapahtumaan.

GOLD-kausikortti:

Hinta: 80 €
Sisältää: Sisäänpääsyn M1-, M2- ja N2-sarjojen harjoitus- ja runkosarjapeleihin kotihallissa ja M1-peleissä kahvin ja makkaran jokaisessa ottelussa.

SILVER-kausikortti:

Hinta: 60 €
Sisältää: Sisäänpääsyn M1-, M2- ja N2-sarjojen harjoitus- ja runkosarjapeleihin kotihallissa.

Kausikortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn mahdollisissa pudotuspeleissä eikä Suomen cupin mahdollisissa jatkopeleissä. Suomen cupin ensimmäiset osat sisältyvät runkosarjapeleihin. Ruokaedut ovat vain 1-sarjan peleissä.

PLATINA-kausikortti on hintasuhteeltaan paras, sillä se kattaa 1-sarjan VIP-tapahtumat, joihin normaalisti pääsylippu maksaa 25 €.

MISTÄ KORTTEJA SAA?

Kausikortin voi ostaa itselleen tai lahjaksi:

  • Otteluiden lipunmyynnistä, kun kaudet alkavat.
  • Joukkueiden jäsenien kautta ottamalla yhteyttä
  • Laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@lempovolley.fi
  • Ottamalla yhteyttä sosiaalisessa mediassa Lempo-Volleyn virallisiin tileihin
  • Tilata oman kausikortin verkossa täältä.

Päivitys 2.8.2020 Korjattu tieto kausikorttien ruokaeduista, ne ovat vain miesten 1-sarjassa, sillä 2-sarjojen pelien kahviopuolesta ja sen toteutuksesta ei ole vielä tietoa. Asia jäi alkuperäisessa lisäämättä, alunperinkin ruokaedut ovat olleet vain 1-sarjan peleissä.

Verneri Halttula siirtyy Pälkäneelle

10.7.2020

Lempo-Volleyn 1- ja 2-sarjajoukkueita viime kaudella edustanut Verneri Halttula pelaa tulevalla kaudella Pälkäneen Luja-Lukon 1-sarjajoukkueessa.

Halttulalla oli Lempon kanssa sopimus viime kaudesta ja hän siirtyi vapaana agenttina 1-sarjaan nousseeseen pälkäneläisseuraan.

Passarina ja keskitorjujana pelaava Halttula oli viime kaudella pääasiassa 2-sarjajoukkueen mukana sarjapeleissä edustaen 1-sarjassa kertaalleen Lempo-paitaa.

Ennen Lempoa Halttula pelasi Lempäälän Jyryssä ja edustia myös Kisaa farmipelaaja. 21-vuotias Halttula on Ylöjärven Ryhdin kasvatti.

Lempo kiittää Verneriä ja toivottaa onnea tulevaan kauteen!

Miesten 2-sarjajoukkueelle 10 sopimusta - Viime kauden runko ja nuoret lupaukset jatkavat

5.7.2020

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue on solminut heinäkuun alussa tulevalle kaudelle kymmenen pelaajasopimusta. Yhdeksän on jatkosopimuksia ja lisäksi yksi uusi pelaaja on tehnyt sopimuksen.

Viime kauden joukkueesta jatkavat yleispelaajat Saska Saren, Eetu Saarinen ja Niko Montonen, hakkurit Olli Uusitalo ja Aki Tuomivaara, liberot Riku Nissilä ja Kalle Nieminen, passari Jonne Haavisto ja keskitorjuja Ossi Katajamäki.

Uutena Lempon 2-sarjaan saapuu 25-vuotias keskitorjuja Rolle Jokela. Jokela pelasi viime kaudella Himangan Urheilijoissa 2-sarjaa. 190 cm pitkä Jokela tuo lisää leveyttä keskitorjujaosastolle, hän vakuutti seuran alkukesän joukkueharjoituksissa omalla tasollaan.

Viime kauden joukkueesta Saku Tuomivaara ja Tommi Nieminen pelaavat viime kauden tavoin Lempon 1-sarjajoukkueessa. Miesten 1- ja 2-sarjajoukkueilla tulee olemaan jälleen tiivistä yhteistyötä. Verneri Halttulan ura jatkuu uudessa organisaatiossa ja Jari Nurro siirtyi jo kesken viime kauden Oulun Kiskoon.

Lempon 2-sarjan harjoitusringissä on kesällä ollut muutamia uusia pelaajia ja omia junioreita. Mahdollisia uusia sopimuksia julkaistaan lisää lähempänä kauden alkua.

Lempon tulevan kauden 2-sarjajoukkue on siis hyvin tuttu paikallisille. Kaikilla paitsi Jokelalla on useamman kauden kokemus lempääläisestä lentopallosta ja lähes kaikki ovat pelanneet juniorina Jyryssä tai Lempossa. 

Kokenutta kaartia edustavat Saren, Nissilä, Uusitalo, Saarinen, Haavisto ja Katajamäki. Viime kaudella miesten sarjoissa läpimurron tehneet Nieminen, Montonen ja Tuomivaara ovat tulevaisuuden suurlupauksia, jotka varmasti ottavat jälleen isoja askelia eteenpäin.

Kesän 2-sarjajoukkue on harjoitellut yhdessä 1-sarjajoukkueen kanssa sisällä pallon kanssa ja fysiikkapuolella Hakkarin urheilukentällä ja punttisalilla. Fysiikkavalmentaja Marko Panu on tuonut uusia tuulia kesä- ja fysiikkaharjoitteluun. Heinäkuun 2-sarjajoukkue on omatoimijaksolla, ja uusi kausi aloitetaan joukkueharjoituksin heinäkuun lopulla, kun molemmat miesjoukkueet palaavat Hakkarin liikuntahalliin.

Viime kaudella Lempo sijoittui 2-sarjan B-lohkossa sijalle neljä ja eteni pudotuspeleihin. Pudotuspelejä ei kuitenkaan ehditty aloittaa ennen kuin korona katkaisi sarjakauden. Tulevan kauden 2-sarjan lohkojako ja otteluohjelma ei ole vielä selvillä.

Joukkueen tulevan kauden valmennuksesta on tällä hetkellä neuvottelut käynnissä. Joukkueen yhteyshenkilö ja joukkueenjohtaja on Harri Montonen.

MIESTEN 2-SARJAJOUKKUEEN SOPIMUSTILANNE 2020-2021 5.7.

1 Niko Montonen, yleispelaaja, 2003, 184 cm
2 Jonne Haavisto, passari, 1999, 180 cm
3 Olli Uusitalo, hakkuri, 1993, 190 cm
4 Aki Tuomivaara, hakkuri, 2004, 185 cm
5 Kalle Nieminen, libero, 2004, 185 cm
6 Saska Saren, yleispelaaja, 1993, 184 cm
7 Eetu Saarinen, yleispelaaja, 1995, 185 cm
12 Riku Nissilä, libero, 1993, 175 cm
16 Ossi Katajamäki, keskitorjuja, 1999, 185 cm
22 Rolle Jokela, keskitorjuja, 1995, 190 cm

Heinäkuu omatoimijaksoa, paluu salille kuun lopussa

4.7.2020

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkue on heinäkuun omatoimijaksolla. Tulevaan kauteen valmistautuminen alkaa heinäkuun viimeisellä viikolla, kun 1- ja 2-sarjajoukkueet palaavat sisäharjoituksiin Hakkarissa.

Touko- ja kesäkuussa miesten edustusjoukkueet harjoittelivat pallon kanssa salilla (kesäkuu) ja yhteisissä fysiikkatreeneissä niin punttisalilla kuin Hakkarin urheilukentällä.

Uuden fysiikkavalmentaja Marko Panun ohjelmilla omatoimijaksolle on paljon tekemistä, ja tavoite on olla hyvässä tikissä salikauden alkaessa.

Uuden kauden joukkueen pelaajajulkistuksia luvassa heinäkuun alkupuolella!

Marko Panu Lempon edustusjoukkueiden fysiikkavalmentajaksi

27.6.2020

Lempo-Volleyn miesten 1- ja 2-sarjajoukkueet ja naisten 2-sarjajoukkue saavat taustoilleen merkittävän vahvistuksen. Marko Panu toimii seuran edustusjoukkueiden fysiikkavalmentajana kaudella 2020-2021.

Marko Panu on kesäkaudella ollut mukana joukkueiden harjoituksissa ja vetänyt fysiikkaharjoittelua lentis- ja punttisalilla. Tärkeää fyysisen valmennuksen saaminen on etenkin seuran useille nuorille pelaajille ja pitkän kauden aikana kuormitusta ja fyysistä harjoittelua voidaan aiempaa paremmin tahdittaa fysiikkavalmennukseen keskittyvän henkilön toimesta.

Marko Panu on pelannut miesten pääsarjassa Tampereen Isku-Volleyssa. Hän on koulutukseltaan osteopaatti, urheiluhieroja ja personal trainer. Hän on mukana myös Lempo-Volleyn C-poikien valmennuksessa.

Panu oli usean vuoden Suomen miesten lentopallomaajoukkueen fysioterapeutti ja oli mukana muun muassa Puolan MM-kisoissa 2014 Suomen joukkueessa.

- Tämä on minulle tietyllä tapaa kaapista tuleminen. Olen fyysistä harjoittelua opiskellut jo pitkään ja osin työnikin kautta sitä teen. Mutta en ole varsinaisesti tehnyt fyysistä valmennusta. 

- Katson kokonaiskuormitusta ja olen yhteydessä päävalmentajiin. Vastuullani on fysiikkapuolen harjoitukset. Edustusjoukkueet menevät tällä hetkellä omatoimijaksoa, Marko Panu kertoo joukkueiden kuulumisia.

Katso ja kuuntele videolta Marko Panun ajatuksia Lempon tulevan kauden fysiikkavalmennuksesta.

Paluu sisätreeneihin 2,5 kuukauden tauon jälkeen kesäkuun alussa

2.6.2020

Lempo-Volleyn joukkueet ovat palanneet kesäkuun alussa myös sisäharjoitusten pariin. Koronarajoitusten avaamisen myötä 50 henkilöiden kokoontumiset ja sisäliikuntatiloissa urheilu ovat taas mahdollisia, ja usea Lempon joukkue on palannut ja palaa saliharjoituksiin. Taukoa sisälentopallosta tuli noin 2,5 kuukautta, kun pelit ja harjoitukset laitettiin tauolle maaliskuun puolivälissä.

Sekä miesten että naisten edustusjoukkueet palasivat sisälle 2. kesäkuuta. Miesten 1- ja 2-sarjan treeneissä paikalla oli 14 pelaajaa. Osa on mukana vain kesän harjoitusringissä pitämässä pallotatsia yllä. Naisten joukkueen harjoituksissa oli peräti 29 pelaajaa. Treenit olivat Lempon naisten edustuksen historian ensimmäiset sisätreenit! Maanantaina Hakkarin liikuntahallissa harjoittelivat jo junioreita.

Lempo-Volleyn joukkueet huomioivat harjoittelussaan Suomen hallituksen rajoitukset ja ohjeet sekä seuran omat, Lentopalloliiton ja Lempäälän kunnan ohjeistukset.

Kesätreenikausi alkoi pienryhmissä Hakkarissa

20.5.2020

Lempo-Volleyn miesten 1- ja 2-sarjajoukkueet aloittivat tulevaan kauteen valmistautumisen yhdessä Hakkarin urheilukentällä tällä viikolla. Joukkueet harjoittelevat kesän yhdessä.

Miesten edustuksen treeniryhmä harjoittelee pienryhmissä Hakkarissa ulkona toukokuun loppuun asti. Kesäkuussa tarkoitus on myös palata sisähalliin lajiharjoitusten pariin, jos se vain Lempäälän kunnan liikuntasaleissa on mahdollista.

Ulkona tehtäviä fysiikkatreenejä vetää LeKi Yleisurheilun yu-valmentaja Juuso Petäjäsuo.

Lempo-Volley lähtee 2-sarjaan kaudella 2020-2021

11.5.2020

Lempo-Volleyn miesten 2-joukkue jatkaa 2-sarjassa kaudella 2020-2021.

Joukkueen runko pysyy samana ja joukkueeseen ja harjoitusrinkiin nousee seuran viime kauden B-juniorien joukkueesta pelaajia.

Tällä hetkellä kartoitetaan viime kauden pelaajia ja valmennusta tulevalle kaudelle.

Vielä ei ole pelaajasopimuksia julkaistu.

2-sarjajoukkueen sivut päivitetty uuteen kauteen

11.5.2020

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueen sivut on päivitetty kauteen 2020-2021. Sivuille päivitetään tästä lähin tuoretta tietoa uudesta kaudesta, ja kuluneen kauden 2019-2020 sivut ovat arkistossa.

Viime kauden sivut löytyvät täältä.