Uutiset

Miesten 2-sarjajoukkueelle 10 sopimusta - Viime kauden runko ja nuoret lupaukset jatkavat

5.7.2020

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue on solminut heinäkuun alussa tulevalle kaudelle kymmenen pelaajasopimusta. Yhdeksän on jatkosopimuksia ja lisäksi yksi uusi pelaaja on tehnyt sopimuksen.

Viime kauden joukkueesta jatkavat yleispelaajat Saska Saren, Eetu Saarinen ja Niko Montonen, hakkurit Olli Uusitalo ja Aki Tuomivaara, liberot Riku Nissilä ja Kalle Nieminen, passari Jonne Haavisto ja keskitorjuja Ossi Katajamäki.

Uutena Lempon 2-sarjaan saapuu 25-vuotias keskitorjuja Rolle Jokela. Jokela pelasi viime kaudella Himangan Urheilijoissa 2-sarjaa. 190 cm pitkä Jokela tuo lisää leveyttä keskitorjujaosastolle, hän vakuutti seuran alkukesän joukkueharjoituksissa omalla tasollaan.

Viime kauden joukkueesta Saku Tuomivaara ja Tommi Nieminen pelaavat viime kauden tavoin Lempon 1-sarjajoukkueessa. Miesten 1- ja 2-sarjajoukkueilla tulee olemaan jälleen tiivistä yhteistyötä. Verneri Halttulan ura jatkuu uudessa organisaatiossa ja Jari Nurro siirtyi jo kesken viime kauden Oulun Kiskoon.

Lempon 2-sarjan harjoitusringissä on kesällä ollut muutamia uusia pelaajia ja omia junioreita. Mahdollisia uusia sopimuksia julkaistaan lisää lähempänä kauden alkua.

Lempon tulevan kauden 2-sarjajoukkue on siis hyvin tuttu paikallisille. Kaikilla paitsi Jokelalla on useamman kauden kokemus lempääläisestä lentopallosta ja lähes kaikki ovat pelanneet juniorina Jyryssä tai Lempossa. 

Kokenutta kaartia edustavat Saren, Nissilä, Uusitalo, Saarinen, Haavisto ja Katajamäki. Viime kaudella miesten sarjoissa läpimurron tehneet Nieminen, Montonen ja Tuomivaara ovat tulevaisuuden suurlupauksia, jotka varmasti ottavat jälleen isoja askelia eteenpäin.

Kesän 2-sarjajoukkue on harjoitellut yhdessä 1-sarjajoukkueen kanssa sisällä pallon kanssa ja fysiikkapuolella Hakkarin urheilukentällä ja punttisalilla. Fysiikkavalmentaja Marko Panu on tuonut uusia tuulia kesä- ja fysiikkaharjoitteluun. Heinäkuun 2-sarjajoukkue on omatoimijaksolla, ja uusi kausi aloitetaan joukkueharjoituksin heinäkuun lopulla, kun molemmat miesjoukkueet palaavat Hakkarin liikuntahalliin.

Viime kaudella Lempo sijoittui 2-sarjan B-lohkossa sijalle neljä ja eteni pudotuspeleihin. Pudotuspelejä ei kuitenkaan ehditty aloittaa ennen kuin korona katkaisi sarjakauden. Tulevan kauden 2-sarjan lohkojako ja otteluohjelma ei ole vielä selvillä.

Joukkueen tulevan kauden valmennuksesta on tällä hetkellä neuvottelut käynnissä. Joukkueen yhteyshenkilö ja joukkueenjohtaja on Harri Montonen.

MIESTEN 2-SARJAJOUKKUEEN SOPIMUSTILANNE 2020-2021 5.7.

1 Niko Montonen, yleispelaaja, 2003, 184 cm
2 Jonne Haavisto, passari, 1999, 180 cm
3 Olli Uusitalo, hakkuri, 1993, 190 cm
4 Aki Tuomivaara, hakkuri, 2004, 185 cm
5 Kalle Nieminen, libero, 2004, 185 cm
6 Saska Saren, yleispelaaja, 1993, 184 cm
7 Eetu Saarinen, yleispelaaja, 1995, 185 cm
12 Riku Nissilä, libero, 1993, 175 cm
16 Ossi Katajamäki, keskitorjuja, 1999, 185 cm
22 Rolle Jokela, keskitorjuja, 1995, 190 cm

Heinäkuu omatoimijaksoa, paluu salille kuun lopussa

4.7.2020

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkue on heinäkuun omatoimijaksolla. Tulevaan kauteen valmistautuminen alkaa heinäkuun viimeisellä viikolla, kun 1- ja 2-sarjajoukkueet palaavat sisäharjoituksiin Hakkarissa.

Touko- ja kesäkuussa miesten edustusjoukkueet harjoittelivat pallon kanssa salilla (kesäkuu) ja yhteisissä fysiikkatreeneissä niin punttisalilla kuin Hakkarin urheilukentällä.

Uuden fysiikkavalmentaja Marko Panun ohjelmilla omatoimijaksolle on paljon tekemistä, ja tavoite on olla hyvässä tikissä salikauden alkaessa.

Uuden kauden joukkueen pelaajajulkistuksia luvassa heinäkuun alkupuolella!

Marko Panu Lempon edustusjoukkueiden fysiikkavalmentajaksi

27.6.2020

Lempo-Volleyn miesten 1- ja 2-sarjajoukkueet ja naisten 2-sarjajoukkue saavat taustoilleen merkittävän vahvistuksen. Marko Panu toimii seuran edustusjoukkueiden fysiikkavalmentajana kaudella 2020-2021.

Marko Panu on kesäkaudella ollut mukana joukkueiden harjoituksissa ja vetänyt fysiikkaharjoittelua lentis- ja punttisalilla. Tärkeää fyysisen valmennuksen saaminen on etenkin seuran useille nuorille pelaajille ja pitkän kauden aikana kuormitusta ja fyysistä harjoittelua voidaan aiempaa paremmin tahdittaa fysiikkavalmennukseen keskittyvän henkilön toimesta.

Marko Panu on pelannut miesten pääsarjassa Tampereen Isku-Volleyssa. Hän on koulutukseltaan osteopaatti, urheiluhieroja ja personal trainer. Hän on mukana myös Lempo-Volleyn C-poikien valmennuksessa.

Panu oli usean vuoden Suomen miesten lentopallomaajoukkueen fysioterapeutti ja oli mukana muun muassa Puolan MM-kisoissa 2014 Suomen joukkueessa.

- Tämä on minulle tietyllä tapaa kaapista tuleminen. Olen fyysistä harjoittelua opiskellut jo pitkään ja osin työnikin kautta sitä teen. Mutta en ole varsinaisesti tehnyt fyysistä valmennusta. 

- Katson kokonaiskuormitusta ja olen yhteydessä päävalmentajiin. Vastuullani on fysiikkapuolen harjoitukset. Edustusjoukkueet menevät tällä hetkellä omatoimijaksoa, Marko Panu kertoo joukkueiden kuulumisia.

Katso ja kuuntele videolta Marko Panun ajatuksia Lempon tulevan kauden fysiikkavalmennuksesta.

Paluu sisätreeneihin 2,5 kuukauden tauon jälkeen kesäkuun alussa

2.6.2020

Lempo-Volleyn joukkueet ovat palanneet kesäkuun alussa myös sisäharjoitusten pariin. Koronarajoitusten avaamisen myötä 50 henkilöiden kokoontumiset ja sisäliikuntatiloissa urheilu ovat taas mahdollisia, ja usea Lempon joukkue on palannut ja palaa saliharjoituksiin. Taukoa sisälentopallosta tuli noin 2,5 kuukautta, kun pelit ja harjoitukset laitettiin tauolle maaliskuun puolivälissä.

Sekä miesten että naisten edustusjoukkueet palasivat sisälle 2. kesäkuuta. Miesten 1- ja 2-sarjan treeneissä paikalla oli 14 pelaajaa. Osa on mukana vain kesän harjoitusringissä pitämässä pallotatsia yllä. Naisten joukkueen harjoituksissa oli peräti 29 pelaajaa. Treenit olivat Lempon naisten edustuksen historian ensimmäiset sisätreenit! Maanantaina Hakkarin liikuntahallissa harjoittelivat jo junioreita.

Lempo-Volleyn joukkueet huomioivat harjoittelussaan Suomen hallituksen rajoitukset ja ohjeet sekä seuran omat, Lentopalloliiton ja Lempäälän kunnan ohjeistukset.

Kesätreenikausi alkoi pienryhmissä Hakkarissa

20.5.2020

Lempo-Volleyn miesten 1- ja 2-sarjajoukkueet aloittivat tulevaan kauteen valmistautumisen yhdessä Hakkarin urheilukentällä tällä viikolla. Joukkueet harjoittelevat kesän yhdessä.

Miesten edustuksen treeniryhmä harjoittelee pienryhmissä Hakkarissa ulkona toukokuun loppuun asti. Kesäkuussa tarkoitus on myös palata sisähalliin lajiharjoitusten pariin, jos se vain Lempäälän kunnan liikuntasaleissa on mahdollista.

Ulkona tehtäviä fysiikkatreenejä vetää LeKi Yleisurheilun yu-valmentaja Juuso Petäjäsuo.

Lempo-Volley lähtee 2-sarjaan kaudella 2020-2021

11.5.2020

Lempo-Volleyn miesten 2-joukkue jatkaa 2-sarjassa kaudella 2020-2021.

Joukkueen runko pysyy samana ja joukkueeseen ja harjoitusrinkiin nousee seuran viime kauden B-juniorien joukkueesta pelaajia.

Tällä hetkellä kartoitetaan viime kauden pelaajia ja valmennusta tulevalle kaudelle.

Vielä ei ole pelaajasopimuksia julkaistu.

2-sarjajoukkueen sivut päivitetty uuteen kauteen

11.5.2020

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueen sivut on päivitetty kauteen 2020-2021. Sivuille päivitetään tästä lähin tuoretta tietoa uudesta kaudesta, ja kuluneen kauden 2019-2020 sivut ovat arkistossa.

Viime kauden sivut löytyvät täältä.