Arkisto

KAUSI 2022-2023

1-SARJA

Lempo-Volley voitti 1-sarjan mestaruuden kaudella 2022-23. Lempo oli runkosarjan ykkönen ja hävisi yhden ottelun. Pudotuspeleissä Lempo voitti kaikki pelinsä eräsuhteella 18-1. Liigakarsinnoissa Lempo kohtasi KyKy-Betsetin, joka varmisti liigapaikkansa voitoin 3-1.

Joukkue
Ottelut
Livetallenteet

KAUSI 2021–2022

1-SARJA

Lempo-Volley voitti 1-sarjan runkosarjan. Puolivälierässä Lempo voitti Karhulan Veikot  2–0. Välierissä Lempo voitti Rantaperkiön Iskun 2–0. Finaaleissa Kyyjärven Kyky oli parempi kultaisessa erässä otteluvoitoin  2–1, kultainen erä päättyi 25–16. Lempo-Volley voitti 1-sarjan hopeaa.

1-SARJA

Lempo-Volley oli 1-sarjan runkosarjassa kolmas. Puolivälierissä Lempo voitti Pielaveden Sammon 2–0, välierissä Lempo putosi Kyyjärven Kykylle 0–2. Epävirallinen loppusijoitus kolmas, pronssimitaleja ei jaettu. Suomen cupissa Lempo eteni puolivälieriin, jossa putosi tuplamestari VaLePalle 1–3.

Ottelut
Joukkue
Suomen cup

2-SARJA

Lempo-Volleyn 2-joukkue pelasi 2-sarjan B-lohkossa. Kausi keskeytyi koronarajoituksien vuoksi marraskuussa, eikä kautta saatu jatkettua. Kauden keskeytyessä Lempo johti lohkoaan ja oli voittanut 6 peliä 7:stä pelatusta.

Ottelut
Joukkue

MIEHET 3

Lempo 3 pelasi Tampereen Kuntosarjan A-sarjassa, mutta kausi päättyi marraskuussa koronatilanteen vuoksi, eikä sen jälkeen enää pelattu sarjapelejä.

Ottelut
Joukkue

MIEHET 4

Ottelut
Joukkue

MASTERS

Tällä kaudella ei pelattu Masters-pelejä koronatilanteen ja -rajoituksien vuoksi.

KAUSI 2019–2020

1-SARJA

Lempo-Volley voitti 1-sarjan runkosarjan ja lähti pudotuspeleihin kärkipaikalta. Puolivälierien avauksessa Lempo voitti KaVen 3–2, mutta ennen toista osaa kausi lopetettiin kesken vallinneen koronavirustilanteen vuoksi. Mitaleita eikä sijoituksia ei jaettu. Lempon yleisökeskiarvo oli runkosarjassa ja koko kaudella 212.

Ottelut
Joukkue

2-SARJA

Lempo-Volley 2 pelasi 2-sarjan B-lohkossa, jossa sijoittui sijalle 4, kun joukkueita oli 7. Koko sarjan ranking runkosarjan jälkeen oli 12. Puolivälierissä vastaan piti tulla Oulun Kisko, mutta 2-sarja keskeytettiin ennen pudotuspelien alkua vallinneen koronavirustilanteen vuoksi. Yleisökeskiarvo oli 51.

Ottelut
Joukkue

MIEHET 3

Lempo 3 pelasi syys- ja kevätkauden Tampereen Kuntosarjan A-lohkoa. Syyskaudella sija 4, kevätkaudella sija 2, silloin kun sarjakausi keskeytettiin vallinneen koronavirustilanteen vuoksi.

Ottelut
Joukkue

MIEHET 4

Lempo 4 pelasi syys- ja kevätkauden Tampereen Kuntosarjan B-lohkoa. Syyskaudella lohkon voitto, kevätkaudella sija 4, silloin kun sarjakausi keskeytettiin vallinneen koronavirustilanteen vuoksi.

Ottelut
Joukkue

MASTERS

Lempolla oli Masters-joukkueita M35-, M40- ja M50-sarjoissa. M50-joukkue SM-finaalien 13. Muita SM-finaaleja ei ehditty pelata, kun sarjat keskeytettiin vallinneen koronavirustilanteen vuoksi.