Ennakko: Lempo kohtaa Sammon ja Savon farmiavut - Kasper Pennanen palaa Hakkariin

20.10.2021

MITÄ: Lempo-Volley - Pielaveden Sampo miesten 1-sarjaa

MISSÄ: Hakkarin liikuntahalli, Lempäälä

MILLOIN: La 23.10. klo 16

LIVE Lempo-Volley miehet Facebook

LIPUT: 8/6 €

Livetulospalvelu

Lempo-Volley lähtee hakemaan miesten 1-sarjassa paluuta voittojen tielle lauantaina, kun Hakkariin saapuu Pielaveden Sampo.

Lempo koki viime pelissään tappion Kuortaneen Murikoille erin 1-3, kun nuorten maajoukkueen syöttöshow oli liikaa Lempon pelille.

Samalla lempolaiset palaavat virallisesti kotijoukkueeksi. Murikat-peli pelattiin Hakkarissa, mutta se oli virallisesti Lempon vieraspeli.

Tappion myötä Lempo-Volley on 1-sarjassa kolmantena, kolmeen peliin kuusi pinnaa keränneenä.

Lauantain vastustaja Sampo on pelannut kaksi peliä hyvin erilaisella tuloksella: kauden avauksesta tuli 3-0-voitto East Volleysta kotisalissa, sitten 1-3-tappio Pälkäneelle vieraissa. Sampo on sarjataulukossa viides.

Sampo tekee farmiyhteistyötä Savo Volleyn kanssa. Farmiavut ovatkin ainakin alkukauden perusteella tällä kaudella isossa roolissa Sammon iskukyvyssä. Kauden avauspelissä hakkurina pelasi Ilja Ivanov ja toisena yleispelaajana Kasper Pennanen, jotka ovat Savon sopimuspelaajia. Heidän tehoillaan Sampo esitti todella hienoa lentopalloa. Heidän poissaollessaan, Pälkäne vei Sampoa melko selvästi.

Lauantaina molempien pitäisi olla Hakkarissa matkassa, ainakin entinen LeKi- ja Lempo-pelaaja Kasper Pennanen palaa Hakkariin. Tervetuloa Kassu takaisin! Savo pelaa sunnuntaina Raisiossa, mutta ei pelaa lauantaina, joten kaksikko pääsee hyvin jatkamaan matkaansa Lempäälästä sunnuntain liigapeliin.

Lempo on viime viikot kärsinyt treeneissä hieman passaripulasta, kun Arttu Lehtimäki on päässyt edustamaan VaLePaa Mestarien liigassa ja Mestaruusliigassa, mikä on upea juttu! Kun samalla Ville Tuki on ollut kipeänä, on passipuolella taitojaan päässyt näytämään Kalle Nieminen, joka passaan Lempon 2-sarjassa.

Murikat-pelissä Tuomas Sillanpää esitti jälleen vahvoja otteita hakkurina ollen Lempon ykööstykki. Tomi Rumpunen alkaa päästä hiljalleen kohti huippukuntoa, Murikoita vastaan hän sai alle kauden ensimmäiset täyden erän sarjapelissä.

Nuori yleispelaaja Niko Montonen on astunut esiin Jymy- ja Murikat-peleissä. Hän oli viime sunnuntaina jo avauksessa ja syötti neljä ässää. Myös keskitorjuja Rolle Jokela raivasi avauspaikan itselleen viime pelissä.

Sammolla riittää laitavoimaa Ivanovin ja Pennasen ollessa mukana. Lasse Räisänen ja Niko-Matias Puhakka takaavat hyvän tulituen kaksikolle. Kun passariksi joukkue sai Nilsiän Nujakasta nuoren lupauksen Niilo Säisän, Ivanov on päässyt keskittymään pallon tappamiseen 1-sarjassa. Ryhmää valmentaa yhä Sergei Ivanov.

Tervetuloa Hakkariin, luvassa varmasti mielenkiintoinen ja tasainen kamppailu sarjapisteistä!