Ennakko: Lempo viimeistelee pelivireensä AitRia vastaan

20.9.2023

MITÄ: Harjoituspeli Lempo-Volley – Aitolahden Riento

MISSÄ: Hakkarin liikuntahalli, Lempäälä

MILLOIN: Pe 2.9. klo 19

LIPUT: 7/4€, kausikortteja myynnissä. Kortti/käteinen/mobile pay/epassi/smartum

Lähtökohdat

Lempo-Volley pelaa viimeisen harjoitusottelunsa ennen 1-sarjakauden avausottelua, kun Hakkariin saapuu perjantaina 22.9. Aitolahden Riento. Sarja-avaus on vuorossa ensi viikolla lauantaina, kun PuMa-Volley saapuu Hakkariin.

Lempo on ehtinyt pelaamaan neljä treenipeliä, joista on tullut voitto PuMasta ja tappiot Akaa-Volleylle, VaLePalle ja Pälkäneelle. 

Aitolahden Riento oli viime kaudella 2-sarjan hopeajoukkue ja jatkaa yhtenä sarjan suurimpina suosikkeina myös tällä kaudella.

AitRi kohtasi treenipelissä 1-sarjajoukkue Iskun ja pelasi tasapelin 2-2. Se kertoo, kuinka laadukas ja potentiaalinen ryhmä Lempolla on vastassa.

AitRi pelaa 2-sarjaa samassa lohkossa Lempon 2-sarjajoukkueen kanssa.

Kokoonpanot

Lempo esitteli Pälkäne-pelissä uuden keskitorjujan Aatu Pölläsen, joka on Lempon 13 sopimuspelaaja. Joukkue on nyt valmis tulevaan sarjakauteen.

Harjoituspeleissä päävalmentaja Tuomas Alatalo on pyörittänyt rosteriaan paljon ja hakenut eri kombinaatioita. Edellispelissä yleispelaaja Veeti Kosonen pelasi hakkurin roolissa varsin mallikkaasti ja tarjoaa hyvän vaihtoehdon myös tälle pelipaikalle. Kimmoissa Kosonen on ottanut kesällä isoja kehitysaskelia.

Yleispelaajakaksikko Daniel Heinonen ja Niko Montonen on ollut treenikaudella Lempon tehokkain. Viime kaudella juuri AitRissa pelannut Heinonen on päässyt varsin oivaan syysvireeseen ja kantaa isoa roolia Lempon pelissä alkavalla kaudella.

AitRilla on koossa 2-sarjaan kokenut ja laadukas joukkue, joka voisi pelata sarjaporrastakin ylempänä. Valmennuksesta vastaa Mika Välimäki ja joukkueenjohtajana on LeKistä tuttu Keijo "Keke" Rantala.

Tulevan kauden pelaajarosteri AitRilla vielä elää, mutta ryhmästä löytyy muun muassa Niko Lintula, Siim Röömussaar, Ossi Mäkinen ja Joni Veripää, jotka ovat tuttuja 1-sarjatasoltakin. Tulevalla kaudella AitRi on 2-sarjan suosikkeja.

Seuraa heitä

Lempo-Volley: Aaro Keisanen. Keskitorjuja on esitellyt treenikaudella komeita torjunta ja muutamia maukkaita patereita. Yhteispeli Matti Toivolan kanssa löytyy koko ajan paremmin.

AitRi: Niko Lintula. Passari muistetaan Iskusta laadukkaana liberona ja vaihtoi pelipaikkaa viime vuosina passariksi. Nyt lähdössä toinen kausi AitRissa.

Kuvat: Kari Kautto