Hakkuri Jani Liski jatkosopimukseen Lempon kanssa

16.6.2023

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue on tehnyt yhden vuoden jatkosopimuksen hakkuri Jani Liskin kanssa. 29-vuotiaalla Liskillä alkaa kolmas kausi Lempo-Volleyn riveissä.

Monipuolinen Liski pystyy pelaamaan hakkurin roolin lisäksi myös keskitorjujana. Viime kaudella hän muodosti Lempon vahvan hakkuriparin Tuomas Sillanpään kanssa.

– Innolla odotan tulevaa kautta. Viime kausi päättyi joukkueelle parhaalla mahdollisella tavalla mestaruuteen ja muutama ikämiehistä sai mukavan päätöksen omalle aktiiviuralle. Tulevalle kaudelle joukkue uudistuu, kun runkopelaajia lähtee uusiin haasteisiin liiga ympyröihin. Tulevalle kaudelle lähdetään tavoittelemaan runkosarjan jälkeen taas paikkaa päätyyn asti, Jani Liski kertoo ajatuksistaan.

Erinomaisena joukkuepelaajana tunnettu Liski on tärkeä palanen Lempon ryhmää.

– Jani on tärkeä pelaaja joukkueelle monipuolisuutensa takia, hän pystyy pelaamaan niin laidassa kuin keskellä. Jani paiskii hommia myös puolustuksessa, mikä tuo energiaa koko joukkueelle, Lempon päävalmentaja Tuomas Alatalo kertoo.

Tulevana kesänä Liski keskittyy fysiikkaharjoittelun lisäksi beach volley -kenttien kiertämiseen.

– Omiin kesäsuunnitelmiin kuuluu biitsin peluu, Alatalon punttiohjelma, ananaslonkeron nauttiminen ja mökillä perunamaan hoitaminen.

Lempon sopimustilanne 16.6.

2 Niko Montonen, yleispelaaja
8 Tommi Nieminen, yleispelaaja
9 Veeti Kosonen, yleispelaaja
11 Simo Puttonen, yleispelaaja
12 Tuomas Sillanpää, hakkuri
15 Ville Tuki, passari
18 Jani Liski, hakkuri
Matti Toivola, passari
Jami Törrö, libero
Daniel Heinonen, yleispelaaja