Lempo valmis sarjakauteen - Treenipelit pakettiin AitRi-voitolla

22.9.2023

HARJOITUSOTTELU LEMPO-VOLLEY – AITOLAHDEN RIENTO 4-0 (25-22, 25-17, 25-21, 25-22)

22.9.2023 Hakkarin liikuntahalli, Lempäälä

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue lopetti harjoituspelinsä onnistuneesti, kun Hakkarin liikuntahalliin saapui Aitolahden Riento perjantaina 22. syyskuuta.

Lempo viimeisteli pelikuntoaan 4-0 (25-22, 25-17, 25-21, 25-22) -kotivoitolla 2-sarjaa pelaavasta AitRista.

Vierasjoukkue laittoi oivasti hanttiin ja osoitti, että viime kauden 2-sarjahopea ei ollut vahinko. Tamperelaiset ovat taas tällä kaudella 2-sarjan kärkipäätä.

Eristä vain kakkoserä repesi selvästi Lempon eräksi, muuten erät olivat melko tasaiset.

Lempolla oli hieman kokoonpanohaasteita, kun Simo Puttonen, Jami Törrö, Matti Toivola, Eetu Ahonen ja Aatu Pöllänen puuttuivat. 2-sarjasta paikkaamaan saapuivat libero Arttu Hokkanen ja passari Teemu Nyström ja harjoitusringissä oleva Tatu Härkönen urakoi toisena keskipelaajana.

Peli alkoi Lempolta hieman hermoillen ja AitRi otti avauserän alkuun johdon. Lempo otti erän ja samalla koko pelin hallinnan, kun alkukankeuden takamatka oli ajettu kiinni.

Kolmessa seuraavassa erässä Lempo hallitsi peliä, vaikka AitRi pysyi kolmos- ja neloserässä pitkään lähellä ja oli vielä loppuerien aikana iskuetäisyydellä.

Lempo vaihtoi kahden erän jälkeen yleispelaajaparin ja hakkurin, kun Daniel Heinonen ja Niko Montonen tekivät tilaa Veeti Kososelle ja Tommi Niemiselle ja Tuomas Sillanpää Jani Liskille. Neljänteen erään kehiin tuli passariksi Nyström.

Lempolta löytyi useita onnistujia, kuten libero Hokkanen, passari Ville Tuki ja hakkuri Sillanpää. Parhaana palkittiin jo kolmannen kerran treenipeleissä Danile Heinonen. Edelleen varsin syöttöpelissä virhekontrollissa on petrattavaa, samoin joukkuepuolustamisessa ja torjuntapeliaamisessa.

AitRista löytyi iso nippu tuttuja pelimiehiä 1-sarjakentiltä. Joukkueen parhaana palkittiin passari Niko Lintula. Paavo Korhonen esiintyi avauserässä yleispelaajana, ja vaihtoi pelin edetessä takaisin tutummalle hakkurin paikalleen.

Lempolle ottelu toimi oivana viimeistelynä sarjakauteen, kun PuMa-Volley saapuu Hakkariin ensi lauantaina.

Palkinnot

Lempon paras pelaaja: Daniel Heinonen

AitRin paras pelaaja: Niko Lintula

Seuraava peli:

Lempo kohtaa Hakkarissa sarja-avauksessa PuMan Hakkarissa lauantaina 30.9.

Avauskokoonpanot

Lempo: Ville Tuki, Niko Montonen, Aaro Keisanen, Tuomas Sillanpää, Daniel Heinonen, Tatu Härkönen ja libero Arttu Hokkanen