Passari Ville Tuki jatkosopimukseen Lempon kanssa: "Lempossa on taustat hoidettu niin hyvin, että ei tarvinnut miettiä"

12.5.2023

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen passari Ville Tuen kanssa. Perjantaina 22-vuotta täyttävä Humppilan kasvatti aloittaa kolmannen kautensa Lempon 1-sarjassa ja neljännen Lempon organisaatiossa.

Vasenkätinen ja 190 senttinen passari oli viime kaudella kakkospassarin roolissa, ja teki useita merkittäviä tupla- ja torjuntavaihtoja oivilla tuloksilla kauden aikana. Tampereen ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi opiskeleva Tuki haluaa ottaa taas uuden askeleen tulevalla kaudella.

– Innolla lähden seuraavaan kauteen. Lempossa on taustat hoidettu niin hyvin, että ei tarvinnut miettiä, missä sitä pelaa, kun tänne olen muuttanutkin. Lisävastuuta aina janoaa. Sen mukaan treenataan kesällä, että valmennuksen on pakko laittaa kentälle, Tuki kertoo.

Lempo-Volleylla on nyt koossa neljä sopimusta, jotka kaikki ovat jatkosopimuksia.

– Ville on fyysisesti erittäin lahjakas passari. Vielä kun saadaan peliin lisää tasaisuutta, hänellä on urallaan mahdollisuudet vaikka mihin. Hienoa, että saatiin Ville jatkamaan. Hän on valmis kehittymään ja tekemään kovasti töitä sen eteen, Lempon päävalmentaja Tuomas Alatalo kertoo.

Lempo-Volleyn sopimustilanne 12.5.

2 Niko Montonen, yleispelaaja
8 Tommi Nieminen, yleispelaaja
9 Veeti Kosonen, yleispelaaja
15 Ville Tuki, passari