Pudotuspeli-info 2023 miesten 1-sarjaan

20.3.2023

Tietopaketti Lempo-Volleyn miesten 1-sarjan pudotuspeleihin keväälle 2023.

Pudotuspelikaavio

Tulospalvelu löytyy täältä

Puolivälierät 11.-12.3.

Lempo-Volley - Kuortane 2-0
East Volley - Isku 2-0
Kisko - Pälkäne 2-0
KaVe - Jymy 0-2

Välierät 18.-19.3.

Lempo-Volley - Jymy 2-0
East Volley - Kisko 1-2

Finaalit 25.3.-2.4.
1. finaali la 25.3. klo 14.30 Kisko - Lempo, Oulussa
2. finaali la 1.4. klo 16 Lempo - Kisko, Hakkarin liikuntahalli, Lempäälä
Tarvittaessa:
3. finaali su 2.4. klo 15 Lempo - Kisko, Hakkarin liikuntahalli, Lempäälä

Pudotuspelisysteemi

Puolivälierissä ja välierissä pelataan kaksi ottelua. Kahdella voitolla etenee jatkoon. Jos voitot ovat 1-1, pelataan toisen ottelun jälkeen kultainen erä 25 pisteeseen ja sen voittaja etenee jatkoon. Finaaleissa pelataan paras kolmesta, kahdella voitolla mestari. 1-sarjan voittaja etenee liigakarsintoihin. Runkosarjassa paremmin sijoittunut saa ottelusarjoihin kotiedun.

Liput finaaleissa

Peruslippu 12 €
Alennuslippu 8 € (eläkeläiset, opiskelijat, varuspalveusta suorittavat)
Alle 12v ilmaiseksi
Kausikortti ei enää käy

Maksutapana käy kortti- ja käteismaksu sekä mobile pay. Lippuja voi ostaa vain lipunmyynnistä, joka aukeaa noin tunti ennen peliä.

Lempon ottelut

Finaalit aloitetaan 25.3. Kiskoa vastaan Oulussa klo 14.30 ja mestaruus ratkeaa Lempäälässä. Toinen finaali 1.4. klo 16 Lempäälässä Hakkarin liikuntahallissa ja tarvittaessa kolmas finaali Lempäälässä 2.4. klo 15.

Välierät Jymyä vastaan pelattiin lauantaina 18.3. Nurmohallissa ja sunnuntaina 19.3. Hakkarin liikuntahallissa kello 15 alkaen. Puolivälierät pelattiin 11.3. Kuortaneella ja 12.3. Lempäälässä. Mahdollisten seuraavien otteluiden ajankohdat tiedotetaan, kun peliohjelmat on saatu sovittua. Lempolla on kotietu niin pitkään, kuin joukkue jatkaa pudotuspelejä.

Lempon kotikenttä

Lempo pelaa kotipelinsä Hakkarin liikuntahallissa, osoite Ahertajantie 3, 37550 Lempäälä. Autolla parkkipaikkoja on liikuntahallin läheisyydessä. Kannattaa saapua ajoissa paikalle. Pelipaikalle pääsee muun muassa busseilla numero 50, 52 ja 55 Hakkarin pysäkille.

Livelähetykset

Kaikki Lempon pudotuspeliottelut näkyvät maksullisesti Aamulehden ja maksullisesti Solidsport-palvelun kautta.

Näin seuraat otteluita

Pelejä voi katsoa livenä tietenkin paikanpäällä tai livelähetyksen kautta. Livetulospalvelu löytyy liiton tulospalvelusta. Ennakot, raportit ja haastattelut löydät Lempo-Volleyn kotisivuilta. Pelin aikana Lempon Instagram-tilillä @lempovolley_miehet on peliseurantaa ja -tunnelmia. Myös muilla sosiaalisen median tileillä Facebookissa, Twitterissä, Youtubessa ja Tiktokissa on joukkueen tunnelmia ja uutisia.

Media

Arvoisa median edustaja, jos olet tulossa töihin Lempo-Volleyn kotifinaaleihin, toivomme etukäteen akkreditointia, jotta tiedämme kuinka paljon mahdollisesti mediaa tulossa paikalle. Akkreditoitu Lempon tiedottaja Antti Rauniolle sähköpostitse antti.raunio@lempovolley.fi ja kerro kuka olet, mitä tulet tekemään, mitä mediaa edustat ja tuleeko samasta mediasta muita esim. kuvaajaa.

Lempon joukkue ja kulunut kausi

Lempo-Volley voitti runkosarjan kooten 16 otteluun 15 voittoa. Pisteitä kertyi 46. 

Lempo-Volleyn joukkueeseen voi tutustua täältä

Kuva: Kari Kautto

Päivitetty 14.3.2023 ennen välieriä, päivitetty 20.3.2023 ennen finaaleja. Julkaistu alun perin puolivälieräsarjan infopaketiksi ja täydennetty seuraavilla kierroksilla.