Otteluennakot

13.9.2021 Harjoitusottelu Isku - Lempo-Volley

Harjoituspelit käyntiin kovaa vastustajaa vastaan

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue aloittaa harjoituspelinsä maanantaina 13. syyskuuta Pyynikillä. Vastus on heti kova, Rantaperkiön Iskun 1-sarjajoukkue.

Peli pelataan Iskun treenivuorolla ja se alkaa hieman kello 19 jälkeen, kun joukkueet pääsevät saliin kello 19.

Lempo ei ole vielä julkaissut koko 2-sarjajoukkuettaan, se tehdään tällä viikolla pelin jälkeen. Tähän mennessä sopimus on julkaistu yleispelaaja-hakkuri Ville Raidalle.

Raidan voikin lukea heti joukkueen tähtikaartiin: hän on kahden viime kauden 2-sarjan pistepörssin voittaja Tammelan Ryskeen ja Liperi Volleyn paidasta. Raita debytoi Lempo-paidassa maanantaina.

Lempon joukkue on hieman uudistunut viime kaudesta, mutta runko on omissa nuorissa. Yhteistyö miesten 1-sarjan kanssa on tiivistä ja 1-sarjan sopimuspelaajia Niko Montosta, Tommi Niemistä, Kalle Niemistä, Ville Tukea ja Veeti Ahlforsia ja Rolle Jokelaa tullaan näkemään myös 2-sarjapeleissä tulevalla kaudella.

Maanantaina nähdään kehissä useampi tuttu kokenut pelaaja viime kausilta ja omia junioreita.

Lempo jatkaa Harri Montosen valmennuksessa tälläkin kaudella. Viime kausi jäi tyngäksi, kun 2-sarjat keskeytettiin marraskuussa koronatilnateen vuoksi. Niinpä 2-sarjoja ei ole päästy pelaamaan loppuun kummallakaan Lempon kaudelta.

Edellisestä pelistä on Lempolla siis noin 10 kuukautta.

Vastustaja Isku oli viime kaudella 1-sarjassa viides ja kuuluu ennakkokaavailuissa tämän kauden ennakkosuosikkeihin. Joukkueen uusi päävalmentaja on Heikki Kosonen, joka siirtyi Pälkäneen Luja-Lukon valmennuksesta Tampereelle.

Isku on julkaissu kolme pelaajasopimusta: keskitorjuja Jukka Katilan ja yleispelaajat Tiitus Vuoren ja Konsta Karjalaisen.

Jos ja tietojen mukaan kun viime kauden runko jatkaa, saa Lempo vastaansa kovan nipun kauden avauksessa. Hakkuri Paavo Kkorhonen on ollut 1-sarjan parhaita pelipaikallaan viime kaudet, Daniel Heinonen myös. Passarina lienee entinen liigalibero Niko Lintula.

Ottelu pyritään lähettämään livenä Lempo-Volley miehet Facebook-sivulla, joten tsekkaa sieltä Lempon esitystä!