Otteluraportit

5.12.2021 Lempo-Volley - Aitolahden Riento 3-0 (25-16, 25-21, 25-20)

Lempon avaus: Ville Tuki, Arttu Reima, Manu Mäenpää, Olli Uusitalo, Taavi Arminen, Rolle Jokela ja libero Kalle Nieminen

Lempon alkusarjan päätöspeli oli sarjataulukollisesti panokseton, kun AitRi saapui Hakkariin 5.12. Lempo oli jo varmistanut lohkovoiton ja AitRi kakkossijan. Lempo haki hyvää kenraalia jatkosarjaan ja toki voittoputken elossa pitämistä.

Lempo oli matkassa kymmenellä pelaajalla. Luottolibero Riku Nissilä ja Ville Raita muun muassa puuttuivat, näin ollen liberona pelasi Kalle Nieminen ja palloa jakoi passarina Ville Tuki. Farmipelaajista mukana oli myös keskitorjuja Rolle Jokela paikkaamassa keskaripulaa.

Avauserää Lempo hallitsi alusta alkaen tasaisella suorittamisellaan. Etenkin Taavi Armisen hyppysyötöt tekivät tuhojaan. AitRi teki paljon hyökkäysvirheitä ja pystyi pitämään omat virheensä melko vähissä.

Siihen kun lisäsi muutaman maukkaan torjunnan, kotijoukkue vei avauserää selvästi.

Kakkoserään AitRi teki passarivaihdon ja aloitti erän selvästi avauserää paremmin ja hakkuri Petrovskis veteli muutaman komean pisteen. Vastapainoksi tuli virheitä ja Lempo sai pari komeaa torjuntaa napattua, jotka hyydyttivät Petrovskisin penkille.

Erän käännekohta oli Lempo-passari Ville Tuen syöttövuoro. Tuki syötti hypärillään yhteen syöttövuoroon useamman ässän ja käänsi Lempon parin pinnan tappion parin pinnan johdoksi.

Siitä kotijoukkue ei enää luopunut, vaikka AitRi haastoi kakkoserässä vahvasti. Etenkin Lempon Arttu Reima teki kovia suorituksia tärkeissä paikoissa. Ville Tuen tappotorjunta erän lopulla sammutti AitRin kirin lopullisesti.

Lempo-valmentaja Harri Montonen kierrätti lähes koko rosteriaan. Lempo otti kakkoserään hakkuriksi Aki Tuomivaaran ja erän aikana yleispelaajaksi Eetu Saarisen. Saarinen jatkoi kolmoserään ja Uusitalo palasi hakkuriksi. Alkukauden loukkaantumisesta vielä toipuva Atte Korkola oli penkillä kaiken varalta eikä käynyt kentällä, kun loukkaantumisilta säästyttiin.

Kolmas erä oli tasaista taistelua Lempon muutaman pisteen hallinnassa. Eetu Saarinen näytti nostotaitojaan vastaanottamalla AitRi-pelaajan hyppysyötön sormilla kuppiin.

Erän puolivälissä Olli Uusitalo päätti pitkän maratonpallon upeasti Lempolle. AitRi vielä sinnitteli noin viiden pinnan iskuetäisyydellä, mutta Lempo ei antanut armoa, vaan halusi pitää voittoputkestaan kiinni.

Niinpä Lempo päätti 2-sarjan alkusarjan tyylillä ja suoraan 3-0-kotivoitolla. Peli oli varsin vahvaa syyskauden: voitot 6/6 ja eräsuhde 18-1. 

Lempon kausi jatkuu pelien osalta ylemmässä jatkosarjassa vuoden 2022 puolella. Lohkojako ja pelit eivät ole vielä selvillä.

- Vaikka ei ollut panosta, saatiin varsin hyvä esitys. Ei tosin ihan parasta mutta hyvä kuitenkin, Lempon päävalmentaja Harri Montonen kertoi.

- Eetu tuli upeasti kentälle vaihdosta ja Taavi pelasi yleispelaajana hienosti. Olli hakkuroi vahvasti ja Rollella taisi olla sadan prosentin tappo. Syöttöpeli pysyi kovana, Montonen tuumi.

Tulospalvelu

Pelikuvat⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

28.11.2021 LP Kanagsala - Lempo-Volley 0-3 (15-25, 16-25, 8-25)

Lempo-Volleylla oli sunnuntaina 28. marraskuuta mahdollisuus varmistaa alkusarjan lohkovoitto, kun vastassa oli lohkojumbo LP Kangasala.

Peli alkoi poikkeuksellisen aikaisin jo kello 12 ja usealla Lempon pelaajalla oli alla lauantaina A-poikien turnausreissu Kempeleessä. Vierasjoukkue saikin matkaan vain kahdeksan pelaajaa.

Kun rosteri on laaja ja laadukas, poissaolot paikattiin hienosti. Lempo otti selvän 3-0 (25-15, 25-16, 25-8) -voiton ja varmisti näin lohkovoiton ennen alkusarjan päätöspeliä.

Lempon saldo on nyt kuusi voitto kuudesta pelistä.

Lempon avaus: Ville Tuki, Eetu Saarinen, Veeti Ahlfors, Taavi Arminen, Arttu Reima, Manu Mäenpää ja libero Riku Nissilä.

Kotijoukkue LPK aloitti pelin hyvin ja johti alussa, mutta Lempo palautti nopeasti marssijärjestyksen. Hyökkäysvoima riitti ja vastaanottopeli toimi riittävällä tasalla.

Normaalia kapeampi rosteri tarkoitti hieman poikkeuksellisia kokoonpanokokeiluja. Taavi Arminen aloitti pelin hakkurina. Kahden erän jälkeen passariksi tuli Kalle Nieminen ja Ville Tuki siirtyi hakkuriksi.

Kimmoisa Tuki teki vasurillaan kovaa jälkeä ja kokosi pelissä komean saldon 11 pistettä.

Lempon ykköstykiksi nousi kokenutta kaartia edustanut yleispelaaja Artt Reima. Reima juhli 12 pisteen verran. 

Myös keskipeli toimi, kun keskarikaksikko Mäenpää-Ahlfors teki yhteensä 14 pinnaa.

Kolmoserä oli Lempon totaalinen näytös, kun LP Kangasala jäi vain kahdeksaan pisteeseen.

Lempon alkusarja päättyy ensi sunnuntaina kotipelissä Aitolahden Rientoa vastaan 5.12. Peli alkaa klo 18.30 naisten 1-sarjapelin jälkeen

Lempon pisteet: Arttu Reima 12, Ville Tuki 11, Veeti Ahlfors 8, Manu Mäenpää 6

Tulospalvelu

7.11.2021 VaLePa - Lempo-Volley 1-3 (17-25, 27-25, 17-25, 17-25)

Lempon avaus: Ville Tuki, Eetu Saarinen, Manu Mäenpää, Olli Uusitalo, Arttu Reima, Veeti Ahlfors ja libero Riku Nissilä.

Lempo matkasi sunnuntaina 7.11. Sastamalaan kohtaamaan alkusarjan toisen kierroksen avauspelissä VaLePan. Alla oli lauantainen A-poikien turnaus. Lempo oli Tyrvään legendaarisessa salissa hieman vajaalla kahdeksan pelaajan rosterilla pienten vaivojen ja sairastelun vuoksi.

Se ei menoa kuitenkaan liikaa haikannut, vaan Lempo haki neljännen voittonsa putkeen erin 3-1 (25-17, 25-27, 25-17, 25-17). Lempo on voittanut kaikki 2-sarjakauden pelinsä ja jatkaa B-lohkon kärjessä.

Kun edellispelissä Lempon hahmoksi nousi hakkuri Aki Tuomivaara, hakkuripeli oli vahvaa myös Vammalassa, vaikka Tuomivaara ei ollut matkassa mukana.

Olli Uusitalo esiintyi upeasti ja teki Lempon parhaat pisteet, 12. Hän sai tulitukea laajalti, Manu Mäenpää ja Arttu Reima kokosivat seitsemän pistettä neljään erään.

Numeroa 17 voi pitää pelin numerona. Lempo jätti VaLePan kolmesti juuri 17 pisteeseen eli nappasi selvät erävoitot.

Vain toinen erä oli tasaisempi ja se venyi jatkopalloille. Lopulta VaLePa riisti Lempolta erän ja aiheutti lempääläisille kauden ensimmäisen erätappion. VaLePan selvä ykköstähti oli liigajoukkueen sopimuspelaaja, yleispelaaja Raivis Oiguss, joka tehoili 17 pistettä.

Ensimmäisessä ja kolmannessa erässä Lempo repi eron selväksi jo erän puoliväliin mennessä, neljäs eri meni tasaisesti 13 pinnaan asti, kunnes Lempo repäisi.

2-sarjassa Lempolla on nyt pieni tauko ja sarjapelit jatkuvat 28.11. vieraspelillä LP Kangasalaa vastaan.

Lempo pelaa jouluun mennessä Kangasalan lisäksi AitRin kanssa, tuo peli hyvin todennäköisesti ratkaisee lohkovoiton. Lohkoista kolme parasta pääsee ylempään jatkosarjaan, joka alkaa kolmessa neljän joukkueen lohkossa tammikuussa. Lempo on paikan tuonne jo varmistanut.

Lempon pisteet: Olli Uusitalo 12, Arttu Reima 7, Manu Mäenpää 7, Ville Tuki 6, Niko Montonen 4, Veeti Ahlfors 4, Eetu Saarinen 1

Tulospalvelu

31.10.2021 Aitolahden Riento - Lempo-Volley 0-3 (23-25, 20-25, 18-25)

Lempon avaus: Kalle Nieminen, Niko Montonen, Manu Mäenpää, Aki Tuomivaara, Taavi Arminen, Veeti Ahlfors ja libero Riku Nissilä

Lempo-Volleylla oli sunnuntaina 31. lokakuuta kauden ensimmäinen todellinen testi, kun lempääläiset pelasivat kauden ensimmäisen vieraspelinsä lohkokärki AitRia vastaan.

Ennen peliä kumpikaan ei ollut hävinnyt erääkään, joten peliä pystyi tosissaan sanomaan kärkipeliksi.

Ja kun Kaukajärven salista asteltiin ulos, B-lohkon kärkeen oli siirtynyt Lempo-Volley. Lempo laittoi kotijoukkueen nippuun 3-0 (25-23, 25-20, 25-18) ja jatkaa ilman tappioita.

Lempon päävalmentajalla Harri Montosella oli niin sanottu juhlapeli.

- Kyseessä oli minun 50-vuotisjuhlaottelu ja pelaajat lupasivat jo peliä edeltävänä päivänä minulle voiton synttärilahjaksi tästä kärkiottelusta, johon tietysti vastasin, että tämä lahja sopii minulle erinomaisesti. Ja kuten otteista näki, niin pelaajat pitivät lahjalupauksensa hienosti, päävalmentaja Montonen kertoi pelin jälkeen.

Lempolla oli riveissään tutusti 1- ja 2-sarjassa pelaavia nuoria, Ville Raita puuttui flunssan vuoksi. AitRi oli tuonut kärkipeliin uutta voimaa, kun Iskun farmiapu, yleispelaaja Aaro Enqvist pelasi kauden avauspelinsä 2-sarjassa ja hakkurina pelasi uusi mies, Arnis Uzuls Petrovskis kauden avauspelinsä. 

Avauserä oli pelin tiukin ja se kääntyi Lempolle kahden pisteen erolla. Lempo sai peliin loistoalun ja johti avauserää jo 13-5. Kotijoukkue kuitenkin kiri eroa hiljalleen kiinni erän aikana. Ero oli jo pisteessa 15-14 Lempon eduksi, mutta missään kohtaa AitRi ei päässyt ohi. Kotijoukkue kavensi vielä 23-24, mutta Aki Tuomivaara päätti erän Lempolle.

Hakkurina pelannut 2004-ikäluokan lupaus Tuomivaara oli kentän ykkönen Kaukajärvellä. Hän teki pelin isoimmat pisteet, 14, ja keräsi päävalmentajan kehut loisto-otteillaan.

- Aki hakkurin tontilla oli suorastaan liekeissä ja pelasi mielestäni uransa toistaiseksi parhaan ottelun aikuisten sarjoissa. Aki syötti monta ässää, otti torjuntoja ja tietysti teki hyvillä hyökkäyksillä monta pistettä, Montonen kertoi.

Toiseen erään Lempo hieman muokkasi kokoonpanoaan. Passariksi tuli Ville Tuki ja toiseksi yleispelaajaksi Arttu Reima. Kakkos- ja kolmoserä tulivatkin selvemmin Lempolle ja peli osui paremmin uomiinsa.

AitRi johti hetken toisen erän alussa, mutta muuten peli eteni Lempon kontrollissa alusta loppuun.

Tuomivaaran tukena Niko Montonen keräsi loppua kohti kiihtyen kahdeksan pistettä ja Veeti Ahlfors nakutti keskipelaajana seitsemän pinnaa.

Harri Montonen nosti esille syöttöpelin ja vahvan kenttäpuolustuksen pelin ratkaisuiksi.

- Yhdeksi peruspilariksi otteluun sovittiin, että lähdetään syöttämään kovaa. Tämä toimikin hyvin ja saatiin vastustajan vastaanottoa rikottua.

- Onnistujia olivat ehdottomasti Akin lisäksi Arttu Reima ja Riku Nissilä, jotka kaivoivat peliin lattian pinnasta jo melkein hävittyjä palloja. Veeti Ahlfors laittoi hyvät lukemat keskeltä ja syöttöruudusta.

AitRilta jo esiin nostettu uusi kaksikko kantoi selvästi isoimman pistevastuun. Uzuls Petrovskis teki kahteen erään 12 pistettä, mutta oli kolmoserän vaihdossa. Enqvist pelasi koko pelin kooten kymmenen täppää.

Lempo on pelannut nyt 2-sarjan alkusarjan avauskierroksen kolme peliä ilman yhtään erätappiota. Päävalmentaja löysi silti selviä parannuskohteita.

- Vastaanotto meillä oli koko ottelun ajan erinomaista linjan erinomaista. Kotiin viemiseksi vielä opeteltavaa: koko joukkueella on vielä parantamisen varaa torjuntatyöskentelyssä.

Lempon kausi jatkuu tulevana sunnuntaina Sylväällä, jossa pelataan vieraspeli VaLePan 2-joukkuetta vastaan kello 15.

Lempon pisteet: Tuomivaara 14, Montonen 8, Ahlfors 7, Reima 4, Tuki 2, Arminen 2, Mäenpää 2

Tulospalvelu

24.10.2021 Lempo-Volley - LP Kangasala 3-0 (25-9, 25-15, 25-14)

Lempo-Volley jatkaa miesten 2-sarjassa puhdasta sarjaansa, kun kauden toinen peli päättyi avauspelin tavoin 3-0-voittoon.

Sunnuntaina 24.10. Lempo voitti Hakkarin kotihallissa sarjatulokkaan LP Kangasalan selvästi luvuin 3-0 (25-9, 25-15, 25-14). 

Lempolla on kahden pelin jälkeen kuusi pistettä ilman erätappioita. Se tuo lohkon kakkossijan, sillä samoissa eräsuhteissa kahden pelin jälkeen on AitRi, jonka Lempo kohtaa ensi sunnuntaina Kaukajärvellä. Silloin siis todellinen kärkipeli luvassa.

Lempo lähti Kangasala-peliin peräti kolmen viikon pelitauon jälkeen.

Lempon avaus: Kalle Nieminen, Niko Montonen, Manu Mäenpää, Olli Uusitalo, Taavi Arminen, Rolle Jokela ja libero Riku Nissilä.

Lempolta puuttuivat Ville Raita Martin Pekka, Jussi Suhonen, Veeti Ahlfors ja Tommi Nieminen. 1-sarjasta mukana olivat farmipelaajina Niko Montonen, Kalle Nieminen, Rolle Jokela ja Ville Tuki.

LP Kangasalalla alkukausi oli ollut hankala, eikä erävoittoja saatika pisteitä ollut tullut. Se sai jatkoa Lempon käsittelyssä. Lempo lähti peliin selvänä suosikkina ja pystyi pitämään paineet hyvin hanskassaan.

Avauserä oli muutaman tasaisen avauspisteen jälkeen täysin yhtä päätä. Lempo jätti LPK:n vain yhdeksään pisteeseen. Lempon syöttö teki jälleen tuhojaan eikä Kangasala pystynyt hyökkäyspelissä vastaamaan millään Lempon tehoihin.

Kalle Nieminen pyöritti peliä hyvin ja pallo kuoli joka paikalta. Etenkin keskeltä nähtiin muutama maukas pateri.

Toiseen erään Kangasala sai nostettua profiiliaan selvästi ja erä pysyi suhteellisen tasaisena 12 pisteeseen. Sen jälkeen Lempo repäisi ja aloitti vaihtopaletin pyörittämisen.

Ville Tuki tuli erän puolivälissä passaamaan, hakkuriksi Aki Tuomivaara ja yleispelaajapariksi Arttu Reima-Eetu Saarinen. Reima debytoi Lempossa ja palasi sarjapeleihin usean vuoden tauon jälkeen. Arttu pelasi viisaasti ja hyökkäsi muutaman kerran näyttävästi ja otti yhden torjunnankin.

Kolmanteen erään Lempo piti vaihdosta kakkoserässä kehiin tulleet kentällä. Lempo otti heti kaulaa eikä Kangasala pystynyt millään vastaamaan.

Peli päättyi erikoisesti 24-14-tilanteessa, kun Kangasalan Oliver Paakkunainen sai punaisen kortin. Siitä piste Lempolle ja peli samalla poikki.

- Tänään pystyi kierrättämään hyvin pelaajia ja jakamaan peliaikaa kaikille. Sitä aateltiin jo etukäteen ja siinä onnistuttiin hyvin, Lempon päävalmentaja Harri Montonen tuumi.

- Manu ja Rolle pelasivat keskitorjujina hienin pelin ja Tuomivaaran Aki teki tuhojaan syöttöpaikalla. Ja täytyy nostaa esim Arttu Reiman hieno debyytti, Montonen kehui.

Tulospalvelu

Lempon pisteet: Manu Mäenpää 8, Taavi Arminen 7, Niko Montonen 5, Arttu Reima 5, Rolle Jokela 5, Olli Uusitalo 4, Ville Tuki 3, Aki Tuomivaara 2, Kalle Nieminen 1, Eetu Saarinen 1

LPK:n parhaat pistemiehet: Juuso Palonen 5, Aarni Ruohola 4, Lauri Kamppari 3.

2.10.2021 Lempo-Volley - VaLePa 3-0 (25-19, 25-14, 25-18)

Lempo-Volley aloitti uuden miesten 2-sarjakauden lauantaina 2.10. Hakkarissa kotihallissaan. Vastassa oli nuori VaLePan 2-joukkue Sastamalasta.

Lempon avaus: Kalle Nieminen, Ville Raita, Veeti Ahlfors, Aki Tuomivaara, Niko Montonen, Manu Mäenpää ja libero Riku Nissilä.

Lempon sarja-avaus oli kaikin puolin onnistunut ja VaLePa kaatui hieman reilussa tunnissa.

- Olihan se varsin mainio sarja-avaus kaikin puolin, Lempon päävalmentaja Harri Montonen kertoi.

Vastustaja VaLePa oli nuori ryhmä, joka koostui omista junioreista. 2-sarjakokemusta toivat Team Wincleanista siirtyneet Tuomas Tihumäki ja Aatu Niemelä.

Lempo hankki jokaisessa erässä alkupuolella eroa, joka piti loppuun asti. Erät eivät kuitenkaan täysin revenneet, vaan VaLePa pääsi erissä vielä 4-5 pisteen päähän kutittelemaan. Selvästi kokeneempi Lempo kuitenkin piti homman hallussa.

Pelissä nähtiin useita Lempo-debyytteja 2-sarjassa sarjapeleissä. Ville Raita, Veeti Ahlfors, Martin Pekka ja Taavi Arminen debytoivat Lempossa.

Lisäksi Kalle Nieminen pelasi ensimmäisen aikuisten sarjapelin passarina. Kalle pelasi kaksi ensimmäistä erää, Ville Tuki kolmannen.

Lempon päävalmentaja Montonen kierrätti ryhmäänsä runsaasti ja kaikki saivat peliaikaa. Kolmesta hakkurista kaikki saivat yhden erän pelatakseen.

Lempon syöttöpeli oli iso avain selvähköön voittoon. Lempo sai VaLePan nostoa jatkuvasti rikki ja se helpotti omaa tekemistä.

- Tuomari tuli sanomaan pelin jälkeen, että meillä oli liigatason syöttö tänään. Jo sellainen kommentti kertoo, että siinä onnistuttiin.

Lempon pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla, niin kuin pisteet kertovat. Montonen haluaa nostaa esiin keskitorjuja Manu Mäenpään, joka teki 8 pistettä. Manu pelasi viime kaudella muutaman 2-sarjapelin, mutta tätä kautta voi kutsua todelliseksi debyytiksi aikuisten sarjoissa.

- Manua kannattaa kyllä kaikkien seurata jatkossakin. Hän pelasi todella hienosti.

- Kaikkiaan koko joukkue esiintyi todella edukseen.

Lempon 2-sarjakausi jatkuu sunnuntaina 24.10. kotipelillä Aitolahden Rientoa vastaan.

Lempon pisteet: Ville Raita 12, Niko Montonen 9, Manu Mäenpää 8, Aki Tuomivaara 4, Martin Pekka 4, Veeti Ahlfors 4, Taavi Arminen 2, Olli Uusitalo 2, Kalle Nieminen 2, Ville Tuki 1

Tulospalvelu

28.9.2021 Harjoituspeli Isku-Veikot - Lempo-Volley 2-2 (25-23, 25-17, 18-25, 15-25).

Lempo-Volley lopetti kauden harjoituspelinsä tiistaina 28. syyskuuta Valkeakosken Isku-Veikkoja vastaan legendaarisella Apian urheilutalolla Valkeakoskella.

Peli päättyi tasan 2-2 (25-23, 25-17, 18-25, 15-25) Lempon pisteet ensin mainittuina.

Näin ollen Lempon molemamt treenipelit ovat päättyneet 2-2, sekä Iskua että Isku-Veikkoja vastaan.

Lempo aloittaa sarjakautensa tämän viikon lauantaina kotipelillä VaLePaa vastaan Hakkarissa kello 16, joten Isku-Veikot-peli oli kenraaliharjoitus sarjakauteen.

Lempo lähti peliin seitsikolla passaamaan Kalle Nieminen, yleispelaajat Ville Raita ja Niko Montonen, hakkuri Aki Tuomivaara, keskitorjujat Manu Mäenpää ja Veeti Ahlfors ja libero Riku Nissilä.

Lempo sai nyt mukaansa 1-sarjan mukana olevat Ahlforsin ja passari Ville Tuen.

Isku-Veikoilla oli usea mielenkiintoinen pelaaja, kirkkaimpana tähtenä hakkurina pelannut entinen maajoukkueen keskitorjuja Markus Kaurto. Viime kaudella vielä liigaa pelannut Kaurto, joka on kotoisin Valkeakoskelta, lopetti liigauransa ainakin toistaiseksi ja siirtyi 2-sarjaan.

Lisäksi ryhmässä pelasi ikinuori passari Timo Väisänen ja Lempon A-pojista tuttu yleispelaaja Arttu Hokkanen.

Lempo aloitti pelin hieman vaihde ykkösellä ja Isku.Veikot vei kaksi avauserää. Isku-Veikot pelasi vahvasti ja syötti terävästi, Lempolla tuli enemmän virheitä.

Pelin edetessä Lempo pääsi paremmin otteluun mukaan ja oma hyökkäyspeli terävöityi. Myös kokoonpanoa kierrätettiin pelin aikana ja moni pelaaja sai peliaikaa.

Niinpä Lempo vei kaksi viimeistä erää melko selvästi.

Lempo ja Isku-Veikot eivät kohtaa 2-sarjan alkulohkossa, sillä Lempo pelaa B-lohkossa ja Isku-Veikot A-lohkossa Etelä-Suomen joukkueiden kanssa. Joukkueet kohtaavat mahdollisesti jatkolohkossa.

13.9.2021 Harjoituspeli Isku - Lempo-Volley 2-2 (25-15, 19-25, 25-21, 15-25).

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkue avasi harjoitusottelunsa maanantaina 13. syyskuuta kovaa vastusta vastaan. Lempo matkasi Pyynikille 1-sarjajoukkue Iskun vieraaksi.

Harjoituspelihengessä pelissä pelattiin neljä erää ja pelihän päättyi 2-2 (25-15, 19-25, 25-21, 15-25) Iskun pisteen ensin mainittuna kotijoukkueena.

Lempon avauksessa pelasivat Kalle Nieminen passarina, Taavi Arminen ja Ville Raita yleispelaajina, Jani Liski ja Manu Mäenpää keskellä, Olli Uusitalo hakkurina ja Riku Nissilä liberona.

Avauserä oli Iskun selvää hallintaa Lempon hakiessa vielä yhteistä rytmiä uusien joukkuetovereiden kesken. Isku oli vahva hyvissä nostoissaan: silloin Lempon puolustus- ja torjuntapelillä ei ollut juuri saumaa Iskun hyökätessä lujaa.

Toinen erä oli Lempolta jo aivan erinäköistä pelaamista. Kalle Nieminen passasi ensimmäistä kertaa aikuisten peleissä ja suoriutui hienosti. Kalle on passanut junnuissa, mutta totuttu näkemään yleispelaajana tai liberona. Kalle tulee olemaan Lempon toinen passari yhdessä Ville Tuen kanssa 2-sarjassa tulevalla kaudella.

Lempo-libero Riku Nissilä pelasi ensimmäisen pelinsä viikonloppuna olleiden häiden jälkeen, Rikulle vielä isot onnittelut! Lempon mukana oli myös 1-sarjajoukkueen keskitorjuja Jani Liski hakemassa pelituntumaa.

Kakkoserässä Lempon laitatehot löytyivät paljon paremmin. Hakkuriksi tuli Luolajan Kajastuksessa viime kaudella pelannut Martin Pekka, joka onnistui hienosti. Yleispelaajat Ville Raita ja Taavi Arminen saivat useita pisteitä jäämään iskulaisten käsien kautta. Niinpä kakkoserä tuli Lempolle melko selvästi. Isku otti toiseen erään myös paljon uusia kasvoja avauserään verraten.

Kolmattakin erää Lempo johti pitkään, aina 20 pisteen kulmille, mutta Isku meni loppuerässä ohi. 

Neljänteen erään Lempon päävalmentaja Harri Montonen otti kehiin Atte Korkolan ja Eetu Saarisen yleispelaajien paikalle. Lempon peli pysyi stabiilina ja Iskulla taisi jo väsy painaa kun kello kävi jo yhdeksää. Lempo repäisi alkuerässä selvän eron eikä Isku sitä koskaan saanut kiinni. Niinpä peli päättyi tasan Lempon viedessä neloserän selvästi. 

- Kaikki pelasivat tänään hyvin. Kallelta hieno esitys, kun ei ole paljoa vielä passaillut. Taavi pitää nostaa esiin, hän löysi rohkeuden hyökkäyspeliin upeasti, Lempon päävalmentaja Harri Montonen kertoi.

- Raidan Ville on meille selkeä vahvistus, näkee, että hän on pelannut kovia pelejä. Ukkomies Riku oli vireessä, vaikka ei ole ehtinyt paljoa treenata.

- Kaikkiaan meidän nostopeli toimi hienosti ja sen päälle oli helppo rakentaa. Se toi myös keskareista tehoja, Manu Mäenpää pelasi itseään kuusikkoon vahvoilla esityksillä ja Jani ilman yhtään meidän treeniä esiintyi myös hienosti.

Isku teki pelissä paljon virheitä ja päävalmentaja Heikki Kosonen kierrätti rotaatiota runsaasti. Joukkueessa oli muutama uusi pelaaja, kuten passari Aaro Pihlajamäki ja yleispelaaja Aaro Enqvist. Iskun säväyttävin pelaaja oli yleispelaaja Tiitus Vuori, hakkuri Paavo Korhonen oli kentällä ollessaan paha pideltävä.

Lempon 2-sarjakauden alkulohkokin on jo julkaistu. Sarja alkaa lokakuussa. Tarkemmin kauden sarjapeleistä tällä viikolla, ohjelmaan voi tutustua täältä.