Naiset 2-sarja

Lempo-Volley perustaa kaudella 2020-2021 uuden naisten edustusjoukkueen. Joukkue aloittaa pelaamisensa naisten 2-sarjasta tulevalla kaudella.

Tulevan kauden lohkojakoja tai muutakaan sarjasysteemistä ei ole tiedossa. Naisten 2-sarjaa pelataan ylempää ja alempaa 2-sarjaa.

Joukkueen rakentaminen on aloitettu. Runko koostuu Lempo-Volleyn omista junioreista ja mukaan on tarkoitus saada myös kokeneempia pelaajia.

Joukkueen päävalmentajana on Jani Huurne ja valmentajan Ilari Jokinen. Joukkueelle etsitään vielä joukkueenjohtajaa, huoltajaa ja fysiikkavalmentajaa.

Jos olet kiinnostunut pelaamisesta tai toimimisesta naisten edustusjoukkueessa, ole yhteydessä päävalmentaja Jani Huurneeseen.

jani.huurne(a)lempovolley.fi
040 1644320

Naisten 2-sarjajoukkueen on tarkoitus olla pelaajapolun huipentuma seuran tyttöjunioripuolella. Samalla naisten edustusjoukkueprojektin tavoitteena on nousta 1-sarjaan kolmen vuoden kuluessa.

Pelaajapolkusuunnitelmasta ja 1-sarjatavoitteesta voit lukea tarkemmin täältä.

Naisten edustusjoukkueen kotisivuja päivitetään, kun on uutisoitavaa pelaajista, sarjasysteemistäja tulevasta kaudesta. Kevään aikana on tarkoitus myös avata naisten edustusjoukkueen sosiaalisen median tilit.