Uutiset

2-sarjan systeemi ja alkulohko julkaistu - Lempon kausi alkaa 26.9.

13.9.2021

Naisten 2-sarjaa pelataan poolimuotoisesti kaudella 2021-2022 ja kausi on jaettu neljään poolivaiheeseen.

Poolit ovat ainakin alkukaudesta alueellisia. Joukkueita on kaikkiaan mukana 65.

Lempo aloittaa 2-sarjakauden J-poolissa/lohkossa yhdessä Aitolahden Riennon, LP Kangasalan ja Vesilahden Visan kanssa.

Poolissa pelataan kaksinkertainen sarja ennen toista poolivaihetta, jossa joukkueet vaihtuvat.

Lempon alkupoolin pelit:

26.9. LP Kangasala-Lempo
3.10. Lempo-AitRi
10.10. Lempo-VesVi
13.10. Lempo-Kangasala
24.10. AitRi-Lempo
31.10. VesVi-Lempo

Poolien aikataulu:
1. pooli 25.9.-31.10.
2. pooli 6.11.-11.12.
3. pooli 7.1.-12.2.
4. pooli 19.2.-24.4.

Lempo pelaa kotipelinsä Hakkarin liikuntahallissa Lempäälässä.

Täällä 2-sarjan tulospalvelu

Täällä Lempon lohkon tulospalvelu

Lempo julkaissut naisten 2-sarjajoukkueensa

13.9.2021

Lempo-Volleyn 2-sarjakausi alkaa syyskuun lopulla. Niinpä on aika julkaista tulevan kauden 2-sarjajoukkue, joka koostuu täysin omista kasvateista.

1 Heidi Lintunen, hakkuri
4 Maija Lahtinen, yleispelaaja
6 Saara Rajala, keskitorjuja
7 Helmi Merinen, passari
8 Maria Paulsen, yleispelaaja
14 Reeta Jokinen, yleispelaaja
20 Enna Huurne, libero
24 Kiia Kaikkonen, hakkuri
27 Julia Ojala, keskitorjuja
44 Roosa Laine, keskitorjuja

Lisäksi Lempon 1- ja 2-sarjajoukkueella on farmisopimus ja 1-sarjan sopimuspelaajia on mukana myös 2-sarjan peleissä.

Joukkuetta valmentavat päävalmentaja Juha Knuutila ja valmentaja Lasse Lahtinen, joukkueenjotajana on Jukka Rajala.

Päivitys 15.9. Muutettu Lempo-LP Kangasala-pelille uusi alkamisaika 13.10. ja tarkennettu valmemmuksen rooleja.

Veera Vuorentausta alue-SM-joukkueeseen

1.9.2021

Lounais-Suomen C- ja B-ikäisten aluejoukkueisiin valittiin useampi Lempo-Volleyn juniori alue-SM-kisoihin.

C-nuorten tyttöjen ja poikien alue-SM-turnaus järjestetään 17.-19.9. Hollolassa ja B-nuorten turnaus 24.-26.9. Salossa.

B-tyttöjen joukkueeseen on valittu Veera Vuorentausta, joka pelaa myös Lempon naisten 1- ja 2-sarjajoukkueessa.

Onnea kaikille valituille ja tsemppiä alue-SM-kisoihin!

Täällä valitut joukkueet 

Lempo ilmoittautunut mukaan naisten 2-sarjaan - tulossa iso sarja 

20.8.2021

Lempo-Volleyn naisten 2-sarjajoukkue on virallisesti mukana 2-sarjassa, sillä joukkueen nimi näkyy Lentopalloliiton tulospalvelun ilmoittautuneiden listalla.

2-sarjasta tulee naisissa jälleen massiivinen sarja, johon on tähän mennessä ilmoittautunut 58 joukkuetta.

Tällä kaudella 2-sarja pelataan uudella poolisysteemillä, joka on tuttu junnupeleistä. Eli edelliskausilla tuttuja lohkoja ei samalla tapaa ole.

Ohjeet katsojille Lempon edustusjoukkueiden kotipeleihin 2021-2022 - Täällä Lempon terveysturvallisuussuunnitelma

20.8.2021

Ohjeistus yleisölle, jotka saapuvat katsomaan Lempo-Volleyn edustusjoukkueiden  (miesten ja naisten 1-sarja, miesten ja naisten 2-sarja) kotipelejä kaudella 2021-2022:

1. Ottelupaikalle voi saapua katsojat ja pelaamiseen liittyvät henkilöt vain täysin terveinä. Jos on oireita, ei voi tulla ottelupaikalle. Jos sinun tulisi olla matkustamisen tai altistumisen vuoksi karanteenissa, et voi tulla ottelupaikalle. 

2. Tapahtumassa on yleinen turvavälisuositus muun kuin oman seurueen kanssa. 

3. Istu ottelussa samassa katsomolohkossa ja mielellään samalla paikalla koko peli. Katsomo on jaettu Hakkarin liikuntahallissa A-, B- ja C-lohkoihin. Pidä istuessasi turvaväliä muihin katsojiin. Oman seurueen kanssa voi olla ilman turvaväliä. 

4. Otteluun kannattaa tulla hyvissä ajoin, jotta voi valita vapaasti paikkansa. Otteluihin otetaan vain maksimissaan puolet Hakkarin liikuntahallin katsojakapasiteetista, joka on normaalisti noin 600 katsojaa, eli enimmillään 300 katsojaa. 

5. Katsomossa joka toinen istumarivi on poissa käytöstä turvavälien mahdollistamiseksi, jolloin katsojien ei tarvitse olla lähikontaktissa katsomossa muiden kuin oman seurueensa kanssa. 

6. Pidä huolta käsihygieniasta. Ottelutapahtumassa on käsidesipisteitä useita ympäri hallia, muun muassa katsomoiden sisääntuloissa, lipunmyynnissä ja kahvioiden kohdilla.

7. Ottelussa on niin sanottu maskipakko, kuten viime kauden peleissä, joissa yleisöä sai olla. Jos oma terveydentilanne ei mahdollista kasvomaskit käyttöä, suosittelemme esimerkiksi visiiriä. Myös ottelutapahtuman henkilöstö käyttää kasvomaskia ottelussa (pois lukien tuomarit ja kokoonpanoon merkityt toimijat). Lipunmyynnissä on jaossa ilmaiseksi kertakäyttömaskeja. 

8. Otteluissa voi maksaa korttimaksulla lipunmyynnissä ja kahviossa. Sisääntulo ja katsomoon kulkeminen tapahtuu normaalisti.

Lempo-Volleyn edustusjoukkueiden terveysturvallisuussuunitelma kauden 2021-2022 kotipeleihin on hyväksytty Lempäälän kunnan tartuntautilääkärillä. Suunnitelma muutetaan tarvittaessa muuttuvien rajoituksien mukaan.

Terveysturvallisuussuunnitelmaan voi tutustua täällä:

N2-joukkueen kuulumisia kauden alkaessa

6.8.2021

Lempo-Volley saa kaudella 2021-2022 kaksi joukkuetta naisten sarjoihin, kun 2-sarjasta 1-sarjaan nousseen edustusjoukkueen lisäksi 2-sarjaa pelaa tulevalla kaudella omista junioreista koostuva joukkue.

2-sarjajoukkueen pohjana toimii Lempon 2005-2006-ikäluokan B-tyttöjoukkue. Lisäksi mukana on muutama vanhempi juniroi sekä farmisopimuksen kautta pelaajia Lempon 1-sarjajaoukkueesta.

Lisäksi B-tyttöjen SM-sarjaa pelaavat 2-sarjajoukkueen pelaajien lisäksi N1-joukkueen B-ikäiset pelaajat. Lempolla on tulevalla kaudella myös A-tyttöjen joukkue, joten pelejä varmasti riittää kaikille.

Valmennustiimin muodostavat Lasse Lahtinen ja Juha Knuutila. Lasse on ollut pitkään 05-ikäluokan mukana ja Juha on kokenut juniorivalmentaja ja valmensi myös LeKin naisia 2-sarjassa muutama vuosi sitten.

- Olen tehnyt matkaa 05-syntyneiden tyttöjen kanssa jo kohta kymmenen vuotta ja nyt on hyvä aika kokeilla aikuisten pelejä. Ryhmässä on motivoituneita ja taitavia nuoria pelaajia. Ja kun saamme vähän täydennyksiä N1:n farmisopimusten kautta, niin uskon, että saamme hyviä pelejä aikaan myös N2-sarjassa. B-tyttöjen sarjaan saamme myös varsin kovan joukkueen, toteaa Lasse Lahtinen.

- Olen nyt nähnyt yhdet treenit, pelaajat vaikuttavat motivoituneilta ja oppimishaluisilta. Isoimpana tavoitteena tietysti on, että ylipäänsä päästään treenaamaan ja pelaamaan pelejä, kahden keskeytyneen kauden jälkeen. Varmasti saadaan näistä nuorista pelaajista kova haastajajoukkue kakkossarjaan, Juha Knuutila tuumii.

Naisten 2-sarjajärjestelmä uudistuu tälle kaudelle siten, että kausi viedään läpi neljän joukkueen alueellisissa lohkoissa junnupeleistä tutulla poolijärjestelmällä. Kun lohkon kaikki pelit on pelattu, niin lohkot jaetaan uudelleen, eli lohkon parhaat nousevat ylemmäs ja huonommin sijoittuneet matkaavat alemmas.

Lempon 1- ja 2-sarjajoukkueet yhteistyössä

28.5.2021

Lempon naisten 1- ja 2-sarjajoukkueet tulevat tekemään tulevalla kaudella tiivistä yhteistyötä. Joukkueiden välille on suunnitteilla farmia, jolloin lahjakkaimmat junnut pääsevät haistelemaan 1-sarjaa ja puolestaan 1-sarjalaisille saadaan peliaikaa 2-sarjassa.

1-sarjan kesätreenirignissä on jo useampi B05-joukkueen pelaaja. Tulevan kauden 2-sarjajoukkueen runko muodostuukin B05-joukkueen ympärille. 2-sarjajoukkueen ajatus on saada vanhimmille junnuille aikuisten pelejä ka kehitysaskelia.

Lempo-Volleylle uusi 2-sarjajoukkue kaudelle 2021-2022

28.5.2021

Lempo-Volleylla on tulevalla kaudella naisissa sekä 1- että 2-sarjassa joukkueet. Viime kaudella 2-sarjaa pelannut edustus nousi kaudelle 2021-2022 naisten 1-sarjaan.

Tulevalla kaudella 2-sarjajoukkue koostuu Lempon omista junioreista, pääasiassa A- ja B-ikäisitä pelaajista. Runko muodostuu B05-joukkueen ympärille.

Joukkuetta valmentaa Lasse Lahtinen ja joukkueenjohtajana toimii Jukka Rajala, sama henkilöt toimivat myös B05-joukkueessa.

PäävalmentajaLasse Lahtinen050 3694445lassejlahtinen(a)gmail.com
JoukkueenjohtajaJukka Rajala040 5007221rajalanjukka(a)gmail.com