Taustajoukot

Päävalmentaja Kari Nieminen

Tehtävä Valmentaja

Mistä kotoisin Urjala

Valmennusura Jyry miesten 2-sarja ja juniorit

Esittely Kari on todellinen lempääläisen lentopallon yhdistymisen symboli: valmensi Jyryn miehiä ja pelasi LeKissä ikämiehissä. Nyt Lempo-Volleyssa! On kuin kotonaan pelaajien ohjeistamisessa ja pelien taktikoinnissa. Pojat Tommi ja Kalle pelaavat. Kesällä kova biitsipeluri.

Valmentaja Kimmo Katajamäki

Tehtävä Valmentaja

Mistä kotoisin Lempäälä

Valmennusura Jyry miesten 2-sarja ja juniorit

Esittely Kimmo on tehnyt hurjan taustatyön valmentajana ja joukkueenjohtajana Jyryn edustuslentopallon uudessa nousussa. Valmentanut junnuja useaa pelaajaa ja tuntee pelaajiston paremmin kuin ne kuuluisat omat taskut. Poika Oss mukana joukkueessa. Pelaa itsekin puulaakisarjaa.

Joukkueenjohtaja Harri Montonen

Tehtävä Joukkueenjohtaja

Mistä kotoisin Kotka

Esittely Harri toimii myös Lempo-Volleyn puheenjohtana, ja se pesti pitää miehen kiireisenä. Auttaa taustalla ja hoitaa seuran isoja asioita eteenpäin. Pelaajana itse LeKissä ja vielä pari vuotta sitten Jyryssä 2-sarjaa. Poika Niko mukana joukkueessa.

Tiedottaja Antti Raunio

Tehtävä Tiedottaja, verkkosivut, sosiaalinen media

Mistä kotoisin Lempäälä

Esittely Lempo-Volleyn ja miesten lentopallopuolen tiedottaja. Isossa roolissa myös 1-sarjaorganisaatiossa. Hoitaa kuntoon ulkoisen ilmeen ja pitää kiinnostuneet ajan tasalla.

Huoltaja Tuomas Henttonen

Tehtävä Tumppi treenaa joukkueen mukana ja on reservissä, jos tulee pelaajapulaa. Ikämiesiässä, silti yhä innokas harjoittelija ja mukana auttamassa kotipeleissä.

Huoltaja Antti Koskinen

Tehtävä Hoitaa kirjurointia ja auttaa joukkuetta aina tarvittaessa tarvittavissa. Luottomies, jollaisia aina tarvitaan taustalle.

Huoltaja Arto Helo

Tehtävä Kulkee mukana, kannustaa ja auttaa tarvittavissa tehtävissä, rakentaa mitä vain, kun vain pyydetään. Pyyteettömiä tausta-auttajia tarvitsee jokainen joukkue.