D-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN D-POIKIEN KOTISIVUILLE

D-POJAT KIITTÄVÄT KAUDESTA 2019-2020 KAIKKIA 

TOIMINNASSA MUKANA OLLEITA JA TUKIJOITA!

Kauden koostevideo:

D-ikäisiä ovat 2007- ja 2008-syntyneet kaudella 2019-2020.

Harjoitusajat 2019-2020

Ti 17-n.18.30 Lempoinen
To 17-n. 18.30 Lempoinen
Pe 17-n. 18.30 Lempoinen

1h 15 min salissa ja n.15-20 minuuttia pihalla. Pihalle mennään joka kerta – pukeutuminen sen mukaisesti.

UUTISIA

Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

9.4.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot

C-poikien sijoituspelejä ei pelata loppuun

9.4.2020

Lentopalloliiton hallitus päätti torstaina 9.4., että A-, B- ja C-nuorten SM-sarjojen sijoituspelit jäävät pelaamatta kaudelta 2019-2020. 

Lempon D-pojat pelasivat kevätkauden C-poikien SM-sarjaa.

Liitto päätti maaliskuussa keskeyttää kaikki muut sarjansa tältä kaudelta, mutta A-C-junioreiden SM-sarjojen sijoituspeleille pidettiin mahdollisuus auki, että ne pelattaisiin myöhemmin koronavirusepidemian hellitettyä.

Kilpailuryhmän oli tarkoitus käsittelee asiaa 28.4. pidettävässä kokouksessa, mutta päätös tuli lopulta liiton hallitukselta aikataulua nopeammin. Näin ollen siis A-C-junioreiden SM-sarjat jäävät virallisesti kesken eikä niitä pelata loppuun.

D-pojat olisivat pelanneet C-sarjan välieräturnauksessaan sijoista 19-30.

Lentopalloliiton tiedote

Kausikoostevideo: hyppää kuluneen kauden tunnelmiin ja huippuhetkiin D-poikien matkassa

29.3.2020

Päivitys: myös Lounais-Suomen alueen sarjat lopetettu kesken tältä kaudelta

29.3.2020

Torstaina 26.3. tuli virallinen vahvistus myös sille, että Lounais-Suomen lentopallojaoston järjestämät sarjat jäävät varmuudella kesken kaudelta 2019-2020 koronavirustilanteen vuoksi, eikä sarjoja tulla pelaamaan loppuun. 

Sarjat olivat toistaiseksi kesken, ja aluejaoston kokouksessa 24.3. päätettiin, ettei sarjoja jatketa enää myöhemmin. Käytännössä tilanne on ollut Lempo-Volleyn joukkueilla tiedossa jo jonkin aikaa Suomen hallituksen linjausten kautta.

Lounais-Suomen päätös keskyttää lopullisesti Lempo-Volleyn D-, E- ja F-junioreiden sarjakaudet sekä C-tyttöjen Lounalentis Cupin, jossa lempolaisia oli vielä mukana.

Nyt on kaikki Lempo-Volleyn joukkueiden sarjat vahvistetusti keskytetty tältä kaudelta.

Lounais-Suomen aluejaoston tiedote

Junioreiden kaudet keskeytetty kevätkaudelta

21.3.2020

Kaikki lentopallosarjat ovat katkenneet liittyen Suomen koronavirustilanteeseen. Lentopallotoimintaan tulee tauko ainakin 13.4. asti, kun Suomen hallitus julisti maahamme poikkeustilan 16.3. Se varmisti myös kaikenlaisen harrastustoiminnan jäämisen tauolle.

Tilanne kausien keskeyttämisestä on odotettu ja valitettava, mutta täysin oikea nykyinen tilanne huomioon ottaen. Poikkeustila kestää ainakin 13.4. asti, ja ainakin siihen asti kaikki urheilutoiminta Lempo-Volleyssa on keskeytetty.

Lempo-Volleyn hallitus seuraa Suomen hallituksen linjausta ja on sen vahvistamiseksi päättänyt jatkaa kaikkien seuran harjoituksien ja otteluiden perumista toistaiseksi. Lempäälän kunta on myös sulkenut varotoimena kaikki kunnan liikuntatilat toistaiseksi.

Tilanne tarkoittaa sitä, että D-poikien kausi on keskeytetty, eikä tänä keväänä enää pelata sarjoja eikä myöskään toistaiseksi harjoitella. 

Lentopalloliitto linjasi, että A-, B- ja C-nuorten sijoituspelien osalta jätettiin vielä mahdollisuus pelata sijoituspelit hallituksen asettamaan aikarajaan eli elokuun loppuun mennessä.  Kilpailuryhmä käsittelee asiaa vielä 28.4. pidettävässä kokouksessa. D-pojat pelaavat myös C-poikien sarjaa, eli C-poikien sijoituspelien kohtalo vielä tarkentuu.

Mini-ikäisten osalta alueet päättävät itsenäisesti sarjojen loppuun viemisestä noudattaen viranomaisten antamia määräyksiä.

Juniorisarjojen lopullinen tilanne siis selviää myöhemmin, mutta lähiaikoina ei niitä varmuudella pelata Suomen tilanteen vuoksi. Lounainen alue, mihin Lempo kuuluu, tekee sarjoistaan päätöksiä todennäköisesti ensi viikolla. Parhaiten joukkueen sarjojen tilanteesta tietää joukkueenjohtaja, joka ohjeistaa joukkuetta, kun lisää päätöksiä tulee.

Lentopalloliitto tiedotti myös, että Power Cup siirtyy, eikä sitä pelata 4.-7. kesäkuuta. Liito tiedotti, että kesäkuun alkuun mennessä tehdään päätös turnauksen mahdollisesta uudesta ajankohdasta loppukesälle.

D-pojat kiittävät kaikkia toiminnan mahdollistajia kuluneesta kaudesta!

Lue aiheesta Lempo-Volleyn seuratiedote: Lempon toiminta pysyy keskeytyneenä toistaiseksi, liitto tiedotti eri sarjojen tilanteesta

Lentopalloliitto peruu kaikki ottelut ja Lempon harjoitukset peruttu toistaiseksi koronaviruksen vuoksi

12.3.2020

Lentopalloliitto on päättänyt pysäyttää lentopallon kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi. Lentopalloliitto tiedottaa, että liiton päätös koskee kaikkia sarjatasoja, myös nuorten ja masters-sarjojen otteluita ja muita lentopalloturnauksia.

Lentopalloliiton hallitus kokoontuu ensi viikon keskiviikkona 18.3., jolloin päätetään jatkotoimenpiteistä ja tiedotetaan niistä. Sen jälkeen tiedetään enemmän, kuinka sarjoja jatketaan vai jatketaanko ollenkaan.

Lempo-Volleyn hallitus on tilanteesta johtuen päättänyt peruuttaa kaikki seuran harjoitukset ja ottelut toistaiseksi 12.3. alkaen. Asiaan palataan ja tiedotetaan lisää viimeistään, kun liitto antaa lisätietoa 18.3.

Lentopalloliiton tiedote: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/lentopalloliitto-paatti-pysayttaa-sarjatoiminnan-toistaiseksi.html

Musta ja Sininen pooliensa kolmansia

8.3.2020

D-poikien AM-sarjan 6. poolikierros on saatu pelattua ja välierälohkot on jaettu.

Lempo-Volley Mustalla oli C-poolin turnaus lauantaina Raumalla. Vastassa isäntä NarPa D-p sekä VaLePa P08 ja KoKa. Mustat tulivat lohkonsa kolmanneksi yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla. KoKa vastaan pelatun ottelun toinen erä oli vahvaa Lempon hallintaa, mutta kolmannessa erässä KoKa vei voiton. Turnauksen paras peli pelattiin NarPaa vastaan – tiukka, jatkopalloille mennyt toinen erä saatiin käännettyä upeasti Lempon eduksi ja vietyä isännistä 2-0 voitto. VaLePalle hävittiin vastaavasti 2-0. Päivän aikana nähtiin hienoja suorituksia pojilta – varsinkin peipit upposivat vastustajien kenttään hyvällä prosentilla.

Lempo-Volley Sinisten isännöimä A-poolin turnaus pelattiin Lempoisten liikuntahallilla sunnuntaina. Vieraaksi turnaukseen saapuivat LP Kang Kotkat, Loimu sekä JankkoSininen. Lempon pojat väänsivät tiukat ottelut Loimua sekä LP Kang Kotkia vastaan, häviten niukasti 2-1 molemmille. Sen verran näistä peleistä jäi hampaan koloon, että revanssi on edessä keväämmällä. JankkoSininen voitettiin selvin luvuin 2-0. Päivän aikana nähtiin hienoja suorituksia niin hyökkäys- kuin puolustuspelaamisessakin. Kahdella häviöllä ja yhdellä voitolla Lempo-Volley Sininen oli lohkonsa kolmas.

Maaliskuun lopussa pelattaviin välieriin lähdetään mielenkiintoisesta asetelmasta – molemman Lempon joukkueet pelaavat samassa lohkossa. Muut joukkueet välierässä ovat JankkoMusta sekä KAJE Tiikerit ja Leijonat. Välierät pelataan viiden joukkueen lohkona, jossa pelataan kahden erän pelejä; sarjapiste jaossa jokaisesta voitetusta erästä. Lohkon kolme parasta jatkavat A-finaaleihin.

Tulospalvelu Lempo Musta

Tulospalvelu Lempo Sininen

Musta pelaa la 7.3. Raumalla, Sinisellä su 8.3. kotiturnaus Lempoisissa

29.2.2020

D-pojat palaavat sarjapeleihin maaliskuun alkupuolella. Lempo Musta pelaa lauantaina 7.3. Raumalla, Lapin liikuntahallissa. Pelit alkavat kello 11. Pooli on 6C2.

Lempo Sininen pelaa seuraavana päivänä eli sunnuntaina 8.3. kotiturnauksen Lempäälässä Lempoisten koulun liikuntahallissa. Pelit alkavat kello 11. Pooli on 6A.

Tulospalvelu A-pooli

Tulospalvelu C-pooli


Kuudes poolikierros maaliskuun alkupuolella ennen välieräturnauksia

12.2.2020

D-poikien Aluemestaruussarjan kuudes ja samalla viimeinen pooliturnaus pelataan maaliskuun alkupuolella. Sen jälkeen pelataan välieräturnaukset, joista parhaat pääsevät pelaamaan aluemestaruudesta AM-finaaleihin.

D-poikien molemmat joukkueet ovat tässä vaiheessa varmistaneet paikkansa A-välierien sarjaan, jotka tullaan pelijärjestelmän mukaan jakamaan neljään 5 joukkueen lohkoon.

Kuudennessa pooliturnauksessa Lempo Sininen pelaa A-poolissa kotiturnnauksessa. Turnaus pelataan Lempäälässä Lempoisten liikuntahallissa sunnuntaina 8.3. Mukana ovat myös ovat Raision Loimu, Loimaan Jankko Sininen ja LP Kangasala Kotkat. Pelit alkavat klo 11, pelataan kahdella kentällä. Viimeiset pelit 13.30.

Tulospalvelu A-pooli

Lempo Musta pelaa C2-poolissa Raumalla, järjestävä seura Lapin Narvi-Pallo. Vielä ei ole tiedossa, pelataanko 7. vai 8. maaliskuuta. Myöskään peliaikataulu ei vielä tiedossa. Mukana ovat Lempo, NarPa, KoKa ja VaLePa.

Tulospalvelu C-pooli

C-poikien välieräturnaus Liperissä 14. tai 15. maaliskuuta

12.2.2020

Lempo-Volleyn C2-pojat (D-ikäiset) pelaavat välieräturnauksen Liperissä, isäntäjoukkue on Liperi-Volley.  Vielä ei ole tiedossa, pelataanko 14. vai 15. maaliskuuta. Muut joukkueet ovat Oriveden Ponnistus ja Alahärmän Kisa.

Joukkueet pelaavat sijoista 19-30.  Välieräturnauksen kaksi parasta pelaavat sijoista 19-25, kaksi heikompaa sijoista 25-30.
Tulospalvelu

3. ja 4. sijat D-poikien turnauksista

9.2.2020

Liki kahden kuukauden mittaisen joulutauon jälkeen päästiin taas pelaamaan D-ikäisissä. Lempo-Volleyn D-poikien Mustat suuntasivat sunnuntaina B-pooliturnaukseen Hämeenlinnaan ja Siniset A-pooliturnaukseen Raisioon.

Mustat väänsivät  Hämeenlinnassa 2-1 voiton KAJE Tiikereistä, mutta joutuivat taipumaan 2-0 RaIskulle sekä JankkoSiniselle. Lopullinen sijoitus huonommalla eräsuhteella lohkon neljäs ja sitä myöten paikka C-pooliin kuudennelle poolikierrokselle.

Raisiossa Siniset hävisivät 2-0 Loimulle sekä LP Kang Kotkille, mutta  VaLePa DP07 Punaisista otettiin 2-0 voitto hienolla omalla pelillä. Siniset sijoittuvat lohkonsa kolmansiksi ja jatkavat pelejään A-poolissa kuukauden päästä.

Neljän viikon päästä pelataan kuudes ja viimeinen poolikierros ennen välieriä. D-poikien molemmat joukkueet ovat tässä vaiheessa varmistaneet paikkansa A-välierien sarjaan, jotka tullaan pelijärjestelmän mukaan jakamaan neljään 5 joukkueen lohkoon.

Tulospalvelu Sininen

Tulospalvelu Musta

Paluu D-poikapeleihin tulevana viikonloppuna

3.2.2020

D-poikien Aluemestaruussarja jatkuu tämän vuoden ensimmäisillä turnauksilla sunnuntaina 9. helmikuuta. 

Lempo Sininen pelaa A-lohkossa Raisiossa, turnaus pelataan sunnuntaina 9. helmikuuta

Lempo Musta pelaa Hämeenlinnassa B-lohkossa myös sunnuntaina 9. helmikuuta.

Edellisviikonloppuna saatiin hyvää harjoitusta C-poikapeleistä isolle kentällä. Saapa nähdä, miten paluu 4v4-peliin tapahtuu.

Tulospalvelu D-poikien AM-sarja

Muokattu 6.2. Päivitetty tieto, että myös Lempo Musta pelaa sunnuntaina, ei lauantaina.

C-sarjan kotiturnaus Kuljussa oli pitkä urakka:  onnistunut turnaus takana

2.2.2020

Lempo-Volley DP isännöi Kuljussa C-poikien 5. kierroksen E3-poolin turnausta. Vieraina OrPo, KoKa XD sekä Loimu m. KoKa XD otti turnauksesta puhtaalla pelillä lohkovoiton 6 pisteellä. Muut joukkueet pelasivat keskenään ristiin, keräten kukin 2 pistettä tililleen. Lohkokakkoseksi selvisi OrPo, joka pelasi Loimu m:ää vastaan kolmanteen erään venyneen trillerin. Lempo-Volleyn pojat olivat lohkokolmosia.

Turnaus pelattiin pitkällä kentällä, joka on harvinaista herkkua loossissa treenaaville pojille. Vaikka pelipäivä venyikin pitkäksi, niin runsas syöttötila sai omilta pelaajilta sekä vierasjoukkueilta pelkästään positiivista palautetta.

Kun kevään C-poikien sarjaan ilmoittauduttiin, niin tavoitteena oli lähteä hakemaan kokemusta ison kentän pelaamisesta - ja nyt voi todeta, että oppia saadaan roppakaupalla. Joukkue on sisäistänyt kuusikkopelaamisen periaatteet sekä roolitukset kentällä hyvin, mutta esimerkiksi vastustajan purevien syöttöputkien kääntämistä täytyy vielä treenata. Valmentaja nosti päivän positiivisena onnistumisena Loimua vastaan pelatussa pelissä loistavasti toimineen kenttäpuolustuksen.

Kaiken kaikkiaan voidaan todeta, että takana on taas hieno turnauspäivä.

Jonna Korkola, joukkueenjohtaja

Tulospalvelu


D-poikien AM-sarjat jatkuvat 8. ja 9. helmikuuta - C-poikaturnaus Lempäälässä 1.2.

15.1.2020

D-poikien Aluemestaruussarja jatkuu vasta helmikuussa tämän vuoden ensimmäisillä turnauksilla. Alkuvuodelle alun perin suunniteltu lohkokierros pelattiinkin 14.-15. joulukuuta, joten tammikuu vapautui turnauksilta.

Lempo Sininen aloittaa vuoden 2020 A-lohkossa Raisiossa, turnaus pelataan sunnuntaina 9. helmikuuta

Lempo Musta aloittaa puolestaan Hämeenlinnassa B-lohkossa lauantaina 8. helmikuuta

Tulospalvelu D-poikien AM-sarja

C-poikien sarja puolestaan jatkuu jo 1. helmikuuta lauantaina kotiturnauksella. E-pooliturnauksessa ovat mukana Kosken Kaiku, Raision Loimu ja Oriveden Ponnistus.

Turnaus pelataan Lempäälässä Kuljun koulun liikuntahallissa, pelit alkavat kello 10, viimeinen peli klo 16.30. Pelit pelataan yhdellä kentällä.

Tulospalvelu C-junnujen turnaus

Upea startti C-poikapeleille Helsingissä

11.1.2020

Lempo DP matkasi ensimmäiseen ison kentän turnaukseensa Helsinkiin, Puma D1:n vieraaksi. C-poikien alimpaan F-pooliin oli laitettu kaikki uudet, kevätkaudeksi sarjaan ilmoittautuneet joukkueet: Lempo DP, Puma D1, Arsi sekä KAJE.

Lempon pojat lähtivät turnaukseen rohkeasti yhden passarin systeemillä sekä liberolla. Paljon oli uusia asioita tämän päivän "pelikirjassa", mutta siitä huolimatta peli oli oman näköistä - taistelevaa, liikkuvaa ja erinomaisesti puolustavaa. Ja tietty iloista ja kaveria kannustavaa.

Isäntä Puma D1 voitettiin 2-0. KAJEa sekä Haminan Arsia vastaan pelattiin turnauksen parhaat pelit, joista molemmista otettiin 2-1 voitto. Kolmella voitolla Lempo DP otti lohkon ykkössijan ja nousevat näin E-pooliin seuraavalle turnauskierrokselle.

Tulospalvelu


Uusi vuosi alkaa C-poikapeleillä Helsingissä 11. tammikuuta

4.1.2020

Lempo-Volleyn D-pojat lähtevät rohkeasti kevätkaudella pelaamaan D-poikien pelien lisäksi C-poikien sarjaa ja hakemaan kokemusta kuudella pelaamisesta.

Uusi vuosi alkaakin heti C-poikasarjan turnauksella lauantaina 11. tammikuuta. Matkakin on heti niin sanotulle isolle kirkolle eli Helsinkiin. Turnaus pelataan Puistolan Urheilutalolla järjestäjänä Puma.

Lempon pelit alkavat kello 11.30. Muut joukkueet ovat Puma D1, Haminan Arsi ja Luolajan Kajastus (KAJE).

Turnauksen tulospalvelu

 

Hyvää uutta vuotta! Lempo-Volleyn kausijulkaisu, vuoden 2019 kuvadokumentti ja joukkuekuvat julkaistu

30.12.2019

Lempo-Volleyn kauden 2019-20 kausijulkaisu on julkaistu maanantaina 30. joulukuuta. Kausijulkaisu saatiin valmiiksi sopivasti juurin seurahistorian ensimmäisen toimintavuoden loppuun. Kausijulkaisu on samalla kauden 2019-20 läpikäyntiä sekä historiallinen taltiointi seuran alkutaipaleesta ja ensimmäisestä vuodesta 2019.

Kannattaakin tutustua 45-sivuiseen laajaan pakettiin Lempo-Volleysta ajan kanssa!

Täältä pääset lukemaan Lempo-Volleyn kausijulkaisun 2019-20

Nyt on julkaistu myös hieno kuvadokumentti Lempo-Volleyn seurahistorian ensimmäisestä vuodesta. Kuvadokumentin voit katsoa alta olevalta videolta.

Lempo-Volley toivottaa hyvää uutta vuotta 2020!

Lempo-Volleyn D-juniorit toivottavat rauhallista joulua!

Koko Lempo-Volleyn seurayhteisö toivottaa kaikille oikein mukavaa ja rauhallista joulua!

Kannattaa myös katsoa oheiselta videolta seuraväen joulutoivotukset!

D-pojat lähtee keväällä mukaan C-poikien sarjaan yhdellä joukkueella - avausturnaus Helsingissä

15.12.2019

Lempo-Volleyn D-pojat lähtevät kevätkaudella mukaan C-poikien sarjaan. Sen lisäksi jatketaan kahdella joukkueella pelaamista D-poikien sarjassa syyskauden mukaan.

C-poikien sarjaa pelaavat pelaajat koostuvat nykyisistä D-poikapelaajista.

- Tällä haetaan kokemusta C-poikien peleistä eli kuudella pelaamisesta jo ensi kautta ajatellen, kertoo päävalmentaja Pasi Korkola.

Ensimmäinen turnaus pelataan joko lauantaina 11. tai sunnuntaina 12. päivä Helsingissä, järjestäjänä Puma. Mukana turnauksessa ovat Lempo, Puma D1, KAJE ja Arsi.

Turnauksen tulospalvelu

Vuoden viimeisestä turnauksesta Lempo Siniselle 3. sija ja Lempo Musta lohkovoittoon

15.12.2019

Lempo Sininen

Lempon D-poikien Sininen pelasi lauantaina 14.12. Tampereella RaIskun järjestämä  viiden joukkueen A-pooliturnaus. Lempo-Volley Sinisille voitto RaIskusta, häviö LP Kang Kotkille sekä hienolla taistelulla 1-1 tasapelit Loimua sekä VaLePa DP-07 Punaisia vastaan.

Lohko oli tiukka, sillä Lempo oli kolmas neljällä pinnalla, ja lohkovoittaja Loimu nappasi kuusi pinnaa, jonka kanssa Lempo pelasi tasan.

Koska lohkossa oli viisi joukkuetta, pelattiin peleissä vain kaksi erää, ja erävoitosta sai pisteen. Turnaus oli vuoden viimeinen Sinisille. 

tulospalvelu: DP Sininen lauantaina

Sunnuntaina oli Lempo Musta vuoro pelata, B-lohkoturnaus pelattiin Koski Tl:ssä. Tuloksena oli upea lohkovoitto.

Viiden joukkueen turnauksessa pelattiin kaksi erää per peli, ja Lempon saldo oli kuusi voittoerää ja kaksi hävittyä. Erävoitosta sai aina pisteen. Peleistä tuli kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Turnaus oli vuoden viimeinen myös Mustalle joukkueelle.
Syyskauden päättyessä Lempon D-poikien molemmat joukkueet ovat sijoittuneet hienosti kuuden parhaan joukkoon yhteensä 28 joukkueen AM-sarjassa.

Lempo Musta

Vuoden viimeiset turnaukset 14. ja 15. joulukuuta

26.11.2019

Lempo-Volleyn D-poikien vuoden viimeiset Aluemestaruussarjan pelit pelataan joulukuun puolivälissä. Lempo Sininen pelaa A-poolissa Tampereella Rantaperkiön Iskun järjestämässä turnauksessa. Turnaus pelataan lauantaina 14.12. Tarkkaa peliaikataulua ei ole vielä tiedossa.

Mukana ovat Lempo Sininen, Isku, Loimu, LP Kangasala Kotkat ja VaLePa 07 Punainen. Tulospalvelu

Lempo Musta pelaa syyskauden viimeisessä turnauksessa B-poolissa Koski TL:ssä, järjestäjänä Kosken Kaiku. Turnaus pelataan sunnuntaina 15.12. Vielä ei ole tiedossa tarkkaa aikataulua.

Mukana ovat Lempo Musta, KAJE Tiikerit, Kosken Kaiku, Jankko Sininen ja VaLePa 07 Valkoinen.
Tulospalvelu


Kotiturnauksen ja vierasturnauksen viikonloppu

23.11.2019

Lempo-Volleyn D-poikien Aluemestaruussarja-joukkueet hajaantuvat kahdelle paikkakunnalle 23. marraskuuta. Mustalla oli kotiturnaus Lempoisissa, kun Sininen pelasi Vammalassa.

Vammalassa pelatussa A-poolissa Lempo oli kolmen pelin jälkeen kolmas. Voitto tuli 2-1 Jankosta, VaLePa ja Loimu olivat parempia 2-0.

Lempo Sininen tulospalvelu

Kotiturnauksessa Lempäälässä B-poolissa Lempo kaikki kolme peliää 2-0 LP Kangasala Kotkille, Kaje Tiikereille ja Rantaperkiön Iskulle. 

Lempo Musta tulospalvelu

D-pojilla on tänä vuonna jäljellä vielä yksi turnaus AM-sarjaa jäljellä ennen joululomia.

Power Cupin voittopokaali pääsi vitriiniin!

23.11.2019

Lempo-Volleyn D-poikajoukkue pääsi perjantaina 22. marraskuuta todistamaan hienoa toimitusta Hakkarin liikuntahallissa. Viime vuonna osa D-poikajoukkueen pelaajista pelasi E-pojissa Lempäälän Jyryssä, ja joukkue voitti viime kesänä Power Cupin Supersarjan kultaa!

Nyt viime kesän Power Cupin kultapokaali siirrettiin Jyryn palkintovitriiniin Hakkarin liikutahallin paraatipaikalle, missä se on kaikkien ihasteltavana. Pokaalin jalan alle laitettiin lista, missä lukee saavutuksen voittaneet, jotta myös myöhemmin hieno suoritus muistetaan!

Kuvan eturivissä 3/4 kultajoukkueen poikaa sekä valmentaja Pasi Korkola.

Joukkuekuvaukset pe 22.11. Hakkarissa

TÄRKEÄÄ!

Lempo-Volleyn seurakuvauspäivä on perjantaina 22. marraskuuta. Kaikista joukkueista otetaan joukkuekuvat, joukkueilla mahdollisuus ottaa myös pelaajakuvia. Paikka Hakkarin liikuntahallin aula. 

Kuvausaikataulu tarkentuu, milloin joukkueella on kuvausaika. Otetaan huomioon ne, joilla treenit tuolloin muualla. Lisätietoja seuran tiedottaja Antti Rauniolta. Kuvat ottaa Jani Huurne.

KATSO TÄÄLTÄ KUVAUSAIKATAULU

Lempo Mustalla kotiturnaus 23.11., Lempo Sininen matkaa Sastamalaan

4.11.2019

Seuraavat D-poikien turnaukset ovat marraskuun loppupuolella lauantaina 23. marraskuuta. Lempo-Volley Sininen pelaa A-lohkossa Sastamalassa. Muut joukkueet ovat VaLePa, Loimu ja Jankko.

DP Sininen tulospalvelu

Lempo-Volley Musta puolestaan pelaa kotiturnauksen Lempäälässä Lempoisten koulun liikuntasalissa. Lempo Musta pelaa B-lohkossa yhdessä Iskun, LP Kangasalan ja Kajen kanssa.

DP Musta tulospalvelu

Marraskuu alkoi voitoilla ja tappioilla

2.11.2019

Lempo-Volley Musta suuntasi 2A-poolin turnaukseen Kangasalle. Ensimmäinen peli oli tiukka 2-1 vääntö isäntiä vastaan, josta LP Kang Kotkat taisteli tiensä voitoon. VaLePa DP-07 Punaisia ja Loimua vastaan pelatuista peleistä tuli 0-2 tappiot.

Lempo-Volley Sinisten turnaus pelattiin legendraarisessa Hirvihovi-gardenissa Loimaalla. Vastustajina isäntänä toimivan Jankko Sinisten lisäksi KAJE Tiikerit ja VaLePa DP-07 Valkoiset.  Kotiintuomisina Lempon pojilla kolme voittoa, eräsuhteella 6-2. Etenkin kolmansien erien kylmähermoiset ratkaisut lämmittivät valmennusryhmän mieltä.

Kolmen viikon päästä pelataan syyskauden viimeinen turnauskierros, jolloin Lempo-Volley Musta pelaa 3B-poolissa ja Lempo-Volley Sininen 3A-poolissa.

Lempo Musta tulospalvelu

Lempo Sininen tulospalvelu

32 D-junnua mukana tuomarikoulutuksessa

26.10.2019

Torstaina 24. lokakuuta laitettiin pilli suuhun Lempon junnujen toimesta! 32 Lempo-Volleyn D-junnnua oli Lempoisten liikuntahallissa tuomarikoulutuksessa.

Tuomarikouluttajan kanssa mentiin alkuun 20 minuuttia teoriaa, minkä jälkeen pistettiin pelit pystyyn ja kaikki vuorollaan pääsivät harjoittelemaan myös tuomatointia.

Pelit jatkuvat 2. marraskuuta Loimaalla ja Kangasalla

17.10.2019

Lempo-Volleyn D-poikien pelit jatkuvat kauden kolmansilla turnauksilla 2. marraskuuta. Lempo Musta pelaa A-pooliturnauksen Kangasalla. Vastassa ovat LP Kangasala Kotkat, Raision Loimu ja VaLePa 07 Punaiset.

Lempo Musta tulospalvelu

Lempo Sininen puolestaan pelaa samana päivänä B-pooliturnauksen Loimaalla. Vastassa ovat Jankko Sininen, KAJE Tiikerit ja VaLePa 07 Valkoiset.

Lempo Sininen tulospalvelu

Vierasturnaukset Sastamalassa ja Koskella

12.10.2019

Lempo-Volleyn logo, verkkarit ja iloiset juniorit näkyivät jälleen ympäri Lounais-Suomea. Lauantaina 12. lokakuuta pelattiin viiden joukkueen voimin D-junioreiden tyttöjen ja poikien Aluemestaruussarjan ja Tiikeri-sarjan pelejä. 

D-poikien Lempo Sinisillä oli puolestaan hieno turnauspäivä KoKan vieraana Koski Tl:ssä. Lohkovoiton ottanutta Loimua vastaan Lempo pelaasi tiukan, jatkopalloille venyneen pelin, jonka Loimu vei. Yhdellä voitolla ja kahdella häviöllä Lempo-Volley Siniset menevät seuraavalle turnauskierrokselle 2B-pooliin.

Lempo-Volley Mustat matkasivat 1.pooliturnaukseen Sastamalaan, jossa he urakoivat kotiintuomiseksi kaksi voittoa ja yhden häviön. Lohkon kakkossija oikeuttaa A-poolipaikkaan seuraavalla turnauskierroksella.

Jälleen upeaa, kun iloiset ja yritteliäät lempolaiset ovat näyttäneet hyvää esimerkkiä eri puolilla Pirkanmaata seuraa hienosti edustaen!

Lauantain tulospalvelusivut:

DP Musta
DP Sininen

Seuraavat turnaukset molemmilla joukkueilla 12.10.

2.10.2019

Lempo-Volleyn D-poikien kauden toiset turnaukset pelataan lauantaina 12. lokakuuta. Kausi alkoi tasonmittausturnauksilla, ja nyt päästään ensimmäisiin lohkoturnauksiin.

Lempo Musta pelaa lauantaina 12.10. Sastamalassa. Vastassa ovat VaLePa 07 Valkoiset, LP Kangasala Kotkat ja OrPo White.

Tulospalvelusivu

Lempo Sininen pelaa niin ikään lauantaina 12.10 Koskella. Vastassa ovat Kosken Kaiku, Raision Loimu ja VaLePa 07 Punaiset.

Tulospalvelusivu

D-pojat katsovat jo tulevaisuuteen

1.10.2019

Lempo-Volleyn D-poikien joukkueenjohtaja Jonna pääsi kertomaan joukkueen kuulumisia uuden kauden alettua Lempon Seurablogiin!

Jonna kertoo joukkueen tulevasta kaudesta ja jo tähtäimestä tulevina vuosina, kuinka jo valmistaudutaan kuudella pelaamiseen.

LUE SEURABLOGI TÄÄLTÄ

Lempo oli tyly isäntä kotiturnauksessa

21.9.2019

Lempo-Volleyn D-junoreilla alkoi uuden kauden pelit vauhdilla. Lauantaina 21. syyskuuta kaikki viisi joukkuetta olivat heti tulessa, neljällä oli kotiturnaus Lempäälässä ja yksi joukkue matkasi Ylöjärvelle.

D-pojilla Musta ja Valkoinen pelasivat AM-sarjan tasonmittausturnaukset Lempoisissa. Kotiturnaus meni mukavasti, vaikka joukkueet olivat eri lohkoissa. Kolmella kentällä pelatessa turnaus meni mukavasti läppi, ja pojat ja taustat ehtivät mukaan seuraamaan miesten 1-sarjapeliä.

Lempon pojat olivat tylyjä vieraita: kahdella joukkueella viisi peliä, viisi voittoa eikä yhtään erähäviötä. Niinpä molemmat Lempon joukkueet voittivat lohkonsa.

- Oli niin kiva nähdä, kuinka pojat pelasivat yhtenä joukkueena ja joukkueen eteen, joukkueen jojo Jonna ihasteli.

TULOSPALVELUSIVU  DP MUSTA

TULOSPALVELUSIVU DP SININEN

Toinen harkkapeli Kangasalla

18.9.2019

Lempo-Volleyn D-pojat pelasi toisen harjoituspelin Kangasalla LP Kangasalaa vastaan tiistaina 17. syyskuuta. Joukkueet kohtasivat jo viikko sitten samassa paikassa.

Lempo-Volleyn laajasta pelaajaringistä oli tällä kertaa mukana toinen puoli, kun toinen oli pelaamassa edelliskerralla.

Tällä kertaa peli päättyi kotijoukkueen 4-1-voittoon. Treenivuoron aikana ehdittiin pelaamaan mukavat viisi erää. Iso kiitos Kangasalle kutsusta ja hyvästä treeniseurasta.

Pelit alkavatkin D-poikien kahdella joukkueella, Mustalla ja Sinisellä, tulevana viikonloppuna. Aluemestaruussarja alkaa kotiturnauksilla Lempoisten koululla lauantaina 21.9.

Sarjapelit starttaavat tulevana viikonloppuna!

16.9.2019

D-pojat pelaavat Lounais-Suomen Aluemestaruussarjaa (AM) kahdella joukkueella, Lempo-Volley Musta ja Lempo-Volley Sininen.

Molempien joukkueiden ensimmäiset turnaukset pelataan lauantaina 21. syyskuuta Lempoisten koululla Lempäälässä. Kausi alkaa tasonmittausturnauksilla. Pelataan kolmella kentällä, niin kahden lohkon pelit saadaan mahdutettua samaan paikkaan.

Lempo-Volley Musta kohtaa Isku-Veikot, KAJE Karhut ja VaLePa 08 -joukkueet.

Lempo-Volley Sininen kohtaa omassa lohkossaan KAJE Tiikerit ja Koijärven Kunnon.

Otteluohjelmat löytyvät Ottelut-sivulta

AJO-OHJEET LEMPOISTEN KOULULLE

D-pojilla harkkapeli Kangasalla

11.9.2019

LP Kangasala Kotkat - Lempo-Volley 2-4 (15-7, 12-15, 11-15, 14-16, 15-4, 12-15)
Lempo-Volleyn D-pojista puolet matkasi Kangasalle pelaamaan harjoituspeliä LP Kangasalan Kotkia vastaan. Saliajan puitteissa ehdittiin pelata kuusi erää 15 pisteeseen. Erät menivät Lempolle 4-2.

Peli oli kauden alkuun tyypillistä - paikoitellen virheiden sävyttämää, mutta välillä nähtiin muutamia makeita lyöntejäkin. Peli oli nousujohteista ja viimeisessä erässä saatiin seurata hienoja suorituksia verkon molemmin puolin.

Kiitos LP Kangasalle, että saimme tulla vieraaksenne! Otetaan ensi viikolla uusiksi  - silloin Lempolla mukana toinen puolisko kahdestatoista pelaajastamme.

Sarjapelit alkavat Lempo Mustalla ja Sinisellä 21.9. kotiturnauksilla AM-sarjan tasonmittausturnauksilla

6.9.2019

Lempo-Volleyn D-poikien sarjakauden alkuun on enää muutama viikko! Loppukesä ja syksy on harjoiteltu tiukasti yhdessä, ja viimein on aika päästä takaisin pelikentille.

D-pojat pelaavat Lounais-Suomen Aluemestaruussarjaa (AM) kahdella joukkueella, Lempo-Volley Musta ja Lempo-Volley Sininen.

Molempien joukkueiden ensimmäiset turnaukset pelataan lauantaina 21. syyskuuta Lempoisten koululla Lempäälässä. Kausi alkaa tasonmittausturnauksilla. Pelataan kolmella kentällä, niin kahden lohkon pelit saadaan mahdutettua samaan paikkaan.

Lempo-Volley Musta kohtaa Isku-Veikot, KAJE Karhut ja VaLePa 08 -joukkueet.

Lempo-Volley Sininen kohtaa omassa lohkossaan KAJE Tiikerit ja Koijärven Kunnon.

Otteluohjelmat löytyvät Ottelut-sivulta

AJO-OHJEET LEMPOISTEN KOULULLE

Harkkapelejä LP Kangasalaa vastaan

6.9.2019

Lempo-Volleyn D-pojat pelaavat kaksi harkkapelit Kangasalla LP Kangasalan poikia vastaan. 
ti 10.9. LP Kangasala - Lempo-Volley
ti 17.9. LP Kangasala - Lempo-Volley

Talvivuorot alkavat ma 2.9.

1.9.2019

D-poikien kesätreenit Hakkarissa vaihtuvat 2.9.2019 alkaen talven treenivuoroihin Lempoisten liikuntahallille. 

Paikka:  Lempoisten liikuntahalli   

Tiistai klo 17:00 – n.18:30
Torstai klo 17:00 – n.18:30
Perjantai klo 17:00 – n.18:30

1h 15 min salissa ja n.15-20 minuuttia pihalla. Pihalle mennään joka kerta – pukeutuminen sen mukaisesti.

D-poikien treeniajat vk 33-35

12.8.2019

vko 33-35 (12.8.-1.9.2019)
Paikka: Hakkari
Päivät: tiistai ja torstai
Aika: klo 18-20
Aluksi 0,5h ulkona ja sen jälkeen 1,5h salissa. 
Kokoonnutaan klo 18:00 jäähallin viereisellä hiekkakentällä. 

terveisin jojo Jonna

Loppukauden treeniajat päivitetään, kun vuorolista saadaan viimeisteltyä.

D-poikien kausi alkaa - lähde mukaan toimintaan!

10.8.2019

Lempo-Volleyn D-poikien joukkueeseen mahtuu vielä uusia harrastajia tulevalle kaudelle! Joukkue aloittaa toimintaansa koulujen alettua.

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset D-poikien joukkueenjohtaja Jonna Korkolalle

Jonna Korkola
jonna.korkola(a)gmail.com
Puh. 040 7735822

Mietitkö lentopallon aloittamista? Kannattaa tutustua seuraaviin asioihin!

D-pojat kahdella joukkueella mukana Powerissa Rovaniemellä

9.6.2019

Lempo/Jyryn D-pojat lähtvät Rovaniemen Power Cupiin kahden joukkueen voimin, Jyry Musta ja Oranssi.

Lopulliset sijoitukset: 

Jyry Musta D-pojat Supersarja 13.
Jyry Oranssi D-pojat Supersarja 15.

Jyry Mustan ottelut:

Jyry-Karavella D3 2-0 (25-13, 25-10)
LP Kangasala-Jyry 0-2 (17-25, 20-25)
NaPa-Jyry 0-2 (13-25, 23-25)
Jyry-VanLe 2-1 (25-19, 20-25, 15-10)
Pärnu SK 1-Jyry 2-1 (25-14, 20-25, 16-14)

Selver 2-Jyry 0-2 (26-28, 13-25)
Jyry Oranssi-Jyry 1-2 (19-25, 25-17, 10-15)
KempeLe Zoom-Jyry 2-1 (20-25, 25-14, 15-7)
Jyry-KauWi 2-1 (12-25, 25-21, 17-15)
Jyry-Isku 0-2 (19-25, 17-25)
Jyry-Tsemppi-82 0-2 (21-25, 9-25)

Tulospalvelu joukkuesivu

Jyry Oranssin ottelut:

Jyry-Krive 0-2 (21-25, 18-25)
KAJE Tiikerit-Jyry 0-2 (24-26, 20-25)
Jyry-Selver 2 2-0 (25-12, 26-24)
PuMa King-Jyry 1-2 (25-21, 22-25, 16-18)
Jyry-Sampo 2-1 (25-17, 23-25, 18-16)

Jyry-Jyry Musta 1-2 (19-25, 25-17, 10-15)
Jyry-VaLePa Kuga 0-2 (16-25, 17-25)
Jyry-OlsHe A 2-0 (25-20, 25-15)
Jyry-OrPo 2-0 (25-17, 25-15)
LP Kangasala-Jyry 2-0 (25-19, 25-13)
Selver 1-Jyry 2-0 (25-14, 25-8)

Tulospalvelu joukkuesivu

Kuva 1: Jonna Korkola. Jyry Oranssi vikan pelin jälkeen

Kuva 2: Toni Nyström. Jyry Mustat ruokalevolla