D-tytöt

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN D-TYTTÖJEN KOTISIVUILLE

KAUDELLA 2019-2020 D-TYTÖILLÄ ON KOLME JOUKKUETTA LOUNAISEN ALUEEN SARJOISSA.

D-TYTÖT KIITTÄVÄT KAUDESTA 2019-2020 KAIKKIA 

TOIMINNASSA MUKANA OLLEITA JA TUKIJOITA!

Kauden koostevideo:

D-ikäisiä ovat 2007- ja 2008-syntyneet kaudella 2019-2020.

Harjoitusajat 2019-2020

Lempo-Volley Musta (DAM)
Ma 18.15-19.15 Lempoinen
Ti 18.15-19.30 Lempoinen
To 16.30-17.00 Lempoinen juoksusuora
      17.00-18.15 Lempoinen
Pe 18.15-19.30 Lempoinen

Lempo-Volley Valkoinen (DAM)
Ma 18.15-19.15 Lempoinen
Ti 18.45-20.00 Moisio
To 16.30-17.00 Lempoinen juoksusuora
      17.00-18.15 Lempoinen
Pe 18.15-19.30 Lempoinen

Lempo-Volley Sininen (D-Tiikeri)
Ma 18.15-19.15 Lempoinen
Ti 18.45-20.00 Moisio
Pe 18.15-19.30 Lempoinen

UUTISIA

D-tyttöjen vapputervehdys kotitreeneistä

3.4.2020

Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

9.4.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot

D-tytöt mukana Seurapaitapäivässä!

31.3.2020

Tiistaina 31.3. vietettiin Olympiakomitean Seurapaitapäivää, joka on osa Seurasydän-kampanjaa. Myös Lempon D-tyttöjen joukkue otti osaa kuvahaasteeseen, tosin etänä nykyisestä tilasta johtuen.

D-tytöt vetivät päivän etätreenin seurapaitapäällää, joten #seurapaitapäiväkotona-haaste suoritettu varsin mallikkaasti! D-tyttöjen videon näet alta olevasta Facebook-upotuksesta.

Lue lisää Seurapaitapäivästä ja Lempon osallistumisesta

Kausikoostevideo: hyppää kuluneen kauden tunnelmiin ja huippuhetkiin D-tyttöjen matkassa

29.3.2020

Päivitys: myös Lounais-Suomen alueen sarjat lopetettu kesken tältä kaudelta

29.3.2020

Torstaina 26.3. tuli virallinen vahvistus myös sille, että Lounais-Suomen lentopallojaoston järjestämät sarjat jäävät varmuudella kesken kaudelta 2019-2020 koronavirustilanteen vuoksi, eikä sarjoja tulla pelaamaan loppuun. 

Sarjat olivat toistaiseksi kesken, ja aluejaoston kokouksessa 24.3. päätettiin, ettei sarjoja jatketa enää myöhemmin. Käytännössä tilanne on ollut Lempo-Volleyn joukkueilla tiedossa jo jonkin aikaa Suomen hallituksen linjausten kautta.

Lounais-Suomen päätös keskyttää lopullisesti Lempo-Volleyn D-, E- ja F-junioreiden sarjakaudet sekä C-tyttöjen Lounalentis Cupin, jossa lempolaisia oli vielä mukana.

Nyt on kaikki Lempo-Volleyn joukkueiden sarjat vahvistetusti keskytetty tältä kaudelta.

Lounais-Suomen aluejaoston tiedote

Junioreiden kaudet keskeytetty kevätkaudelta

21.3.2020

Kaikki lentopallosarjat ovat katkenneet liittyen Suomen koronavirustilanteeseen. Lentopallotoimintaan tulee tauko ainakin 13.4. asti, kun Suomen hallitus julisti maahamme poikkeustilan 16.3. Se varmisti myös kaikenlaisen harrastustoiminnan jäämisen tauolle.

Tilanne kausien keskeyttämisestä on odotettu ja valitettava, mutta täysin oikea nykyinen tilanne huomioon ottaen. Poikkeustila kestää ainakin 13.4. asti, ja ainakin siihen asti kaikki urheilutoiminta Lempo-Volleyssa on keskeytetty.

Lempo-Volleyn hallitus seuraa Suomen hallituksen linjausta ja on sen vahvistamiseksi päättänyt jatkaa kaikkien seuran harjoituksien ja otteluiden perumista toistaiseksi. Lempäälän kunta on myös sulkenut varotoimena kaikki kunnan liikuntatilat toistaiseksi.

Tilanne tarkoittaa sitä, että D-tyttöjen kausi on keskeytetty, eikä tänä keväänä enää pelata sarjoja eikä myöskään toistaiseksi harjoitella. 

Mini-ikäisten osalta alueet päättävät itsenäisesti sarjojen loppuun viemisestä noudattaen viranomaisten antamia määräyksiä.

Juniorisarjojen lopullinen tilanne siis selviää myöhemmin, mutta lähiaikoina ei niitä varmuudella pelata Suomen tilanteen vuoksi. Lounainen alue, mihin Lempo kuuluu, tekee sarjoistaan päätöksiä todennäköisesti ensi viikolla. Parhaiten joukkueen sarjojen tilanteesta tietää joukkueenjohtaja, joka ohjeistaa joukkuetta, kun lisää päätöksiä tulee.

Lentopalloliitto tiedotti myös, että Power Cup siirtyy, eikä sitä pelata 4.-7. kesäkuuta. Liito tiedotti, että kesäkuun alkuun mennessä tehdään päätös turnauksen mahdollisesta uudesta ajankohdasta loppukesälle.

D-tytöt kiittävät kaikkia toiminnan mahdollistajia kuluneesta kaudesta!

Lue aiheesta Lempo-Volleyn seuratiedote: Lempon toiminta pysyy keskeytyneenä toistaiseksi, liitto tiedotti eri sarjojen tilanteesta

Lentopalloliitto peruu kaikki ottelut ja Lempon harjoitukset peruttu toistaiseksi koronaviruksen vuoksi

12.3.2020

Lentopalloliitto on päättänyt pysäyttää lentopallon kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi. Lentopalloliitto tiedottaa, että liiton päätös koskee kaikkia sarjatasoja, myös nuorten ja masters-sarjojen otteluita ja muita lentopalloturnauksia.

Lentopalloliiton hallitus kokoontuu ensi viikon keskiviikkona 18.3., jolloin päätetään jatkotoimenpiteistä ja tiedotetaan niistä. Sen jälkeen tiedetään enemmän, kuinka sarjoja jatketaan vai jatketaanko ollenkaan.

Lempo-Volleyn hallitus on tilanteesta johtuen päättänyt peruuttaa kaikki seuran harjoitukset ja ottelut toistaiseksi 12.3. alkaen. Asiaan palataan ja tiedotetaan lisää viimeistään, kun liitto antaa lisätietoa 18.3.

Lentopalloliiton tiedote: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/lentopalloliitto-paatti-pysayttaa-sarjatoiminnan-toistaiseksi.html

AM-sarjassa Lempon joukkueet A-välieriin, Tiikeri-sarjassa Lempo poolinsa neljäs

7.3.2020

Lempo Musta
Lempo Valkoinen

D-tyttöjen aluemestaruus-sarjat jatkuivat Raisiossa ja Loimaalla lauantaina 7.3. Turnauksien panoksena oli tiettyihin välierälohkoihin pääseminen.

DT Valkoinen pelasi C2-poolissa Raisiossa. Lempo oli poolin toinen, ja pelaa kolmen viikon jälkeen A-välierässä. Turnauksessa Lempo voitti Loimun ja EuRa Paterit, mutta lohkovoittaja NarPa oli parempi keskinäisessä.

DT Musta pelasi puolestaan C4-poolissa Loimaalla ja voitti turnauksen puhtaalla pelillä. Viiden joukkueen turnauksessa neljä voittoa eräsuhteella 8-0 ja paikka niin ikään A-välierälohkoon. Lempo voitti poolissaan Jankon, LP Kangasalan, Ryhdin ja HYrin.

Seuraavaksi AM-sarjassa edessä siis välieräturnaukset, joista parhaat mukaan AM-finaaleihin. 

Tulospalvelu Musta

Tulospalvelu Valkoinen

D-tytöt Sininen pelasi Hämeenlinnassa sunnuntaina 8.3. Tiikeri-sarjaa C-poolissa. Turnauspäivä aloitettiin hienossa talvisäässä verryttelyllä ulkosalla, lopulta turnauksessa tuloksena tiukoissa peleissä kaksi erävoittoa ja kolme tappiota. Kaksi peleistä päättyi niukasi 1-2 ja yksi 0-2. Lempo oli poolinsa neljäs.

Tulospalvelu Sininen

Lauantaina 7.3. ja sunnuntaina 8.3. seuraavat turnaukset

29.2.2020

Seuraavat turnaukset D-tytöillä:

DT Valkoinen pelaa AM-sarjaa lauantaina 7.3. Raisiossa. Vastassa Loimu, NarPa ja EuRa. Pooli 6C2. Pelit alkavat klo 12.

DT Musta pelaa AM-sarjaa lauantaina 7.3. Alastarossa. Vastassa HYri, LP Kangasala, Loimaan Jankko ja Ylöjärven Ryhti.  Pooli 6C4. Pelit alkavat klo 11. Viiden joukkueen turnauksessa joka pelissä pelataan kaksi erää, pelit voivat päättyä tasan.

DT Sininen pelaa Tiikeri-sarjaa sunnuntaina 8.3. Hämeenlinnassa. Vastassa Hämeenlinna, Oriveden Ponnistus ja Salon Viesti. Pooli 6C3. Pelit alkavat klo 11.

Tulospalvelut: Valkoinen, Musta ja Sininen


6. poolikierrokset C-pooleissa AM- ja Tiikeri-sarjoissa - pelipäivät eivät vielä tiedossa

12.2.2020

D-tyttöjen sarjat alkavat hiljalleen kääntyä loppukautta kohti. Seuraavat turnaukset pelataan maaliskuun alkupuolella 7.-8. päivä. Vielä ei ole tarkassa tiedossa minkään joukkueen pelipäivää.

AM-sarjoissa pelataan kuudennet pooliturnaukset, ja seuraavat turnaukset ovat välieräturnaukset. Lempo Mustan ja Valkoisen turnauksista lohkojen kaksi parasta pääsee A-välieriin.

Lempo Valkoinen pelaa C2-poolissa Raisiossa, turnauksen järjestäjä Loimu. Poolin joukkueet Lempo, Loimu TTD, NarPa ja EuRa Paterit.

Lempo Musta pelaa C4-poolissa Loimaalla, järjestäjä Jankko. Poolin joukkueet Lempo, Jankko, Ylöjärven Ryhti Keltaiset, Humppilan Yri Yllätys, LP Kangasala Tuplat. Viiden joukkueen lohkoissa pelataan kahden erän pelit. Sarjapiste tulee jokaisesta voitetusta erästä.

D-tyttöjen Tiikeri-sarjan turnaus Lempo Sinisellä on Hämeenlinnassa. Järjestäjä Hämeenlinna DT Tiikerit. Turnauksen joukkueet Lempo, Hämeenlinna, OrPo Blue ja Viesti Astrum White. Pooli on 6C3.

Tulospalvelut: Valkoinen, Musta ja Sininen

C-tyttöjen Lounalentis Cupissa D-tytöillä edessä sijoitusturnaukset

12.2.2020

Lounalentis Cupissa C-tyttöjen pelaa kaksi D-tyttöjen joukkuetta Musta ja Valkoinen, joilla on edessä viimeiset Cup-pelit sijoituslohkojen muodossa.

Sijoista 13-16 pelaavat Lempo C06 ja Lempo D Musta sijoitusturnauksessa. Samassa turnauksessa pelaavat myös LP Kangasala 1 ja Loimu C2. Turnaus pelataan 21.3., mutta vielä ei ole tiedossa järjestäjää eikä pelipaikkaa.

Sijoista 20-22 pelaa Lempo D Valkoinen. Samoista sijoista sijoitusturnauksessa pelaavat Pirkkala sekä yksi joukkue, joka selviää aiemman kierroksen pelien loputtua. Turnaus pelataan 21.3., mutta vielä ei ole tiedossa järjestäjää eikä pelipaikkaa.

C-tyttöjen Lounalentis Cupin tulospalvelu

Lempo Mustalla voitokas kotiturnaus

9.2.2020

D-tyttöjen Mustalla oli Aluemestaruussarjan kotiturnaus edessä sunnuntaina 9.2. Kuten muutkin D-junnujen AM-joukkueet edelliset sarjapelit olivat viime vuodelta.

Kotiyleisö ja hyväät evätä kahviossa siivittivät Lempo Mustan hienoon turnausvoittoon: neljästä pelistä täydet neljä voittoa! Viiden joukkueen turnauksessa pelattiin kaksi erää, pelit saattoivat päättyä tasan. D-tyttöjen AM-sarjaa pelataan 6v6, kun taas poikien DAM pelataan 4v4.

Lempo takoi kaikista peleistä 2-0-voitot. Ylöjärven Ryhti Punaiset, Vesilahden Visa, LP Kangasala Tuplat ja Humppilan Yri Yllätys eivät tänään voineet Lempolle mitään. Lempo nousee turnausvoitolla D2-poolista ylempään.

Tulospalvelu Lempo Musta

Matti Vehviläisen turnauskuvia Lempo Mustan turnauksesta

Lauantailta lohkojen 2. ja 4. sijat

8.2.2020

D-tyttöjen AM-sarja jatkui pitkän tauon jälkeen lauantaina 8.2., edellinen turnaus oli pelattu joulukuussa. Niinpä Lempon joukkueet olivat pelanneet alkuvuodesta pari harjoitusturnausta. C-poolissa pelannut Lempo Valkoinen jäi ilman voittoja, kolmesta pelistä yksi erävoitto. Lohkossa sija 4.

Avauspelissä emäntäjoukkue Ylöjärven Ryhti Keltaiset voitti tiukan taiston jälkeen 2-1 (25-22, 2125, 15-13), kolmannen erän oltua jännäri. Toisessa pelissä LP Kangasala Rinsessat ja kolmannessa Vitain Veikot oli Lempoa parempia erin 2-0.

Turnauksen voitti LP Kangasala Rinsessat.

Tulospalvelu DT AM

Tiikeri-sarjassa pelattiin vuoden toinen turnaus lauantaina. Syksyllä sarja oli lohkomuotoinen, kevääksi siirryttiin poolijärjestelmään. Lempo Sininen tuli Pirkkalassa pelatussa C-poolissa toiseksi, tasapistein voittajan Vilppulan Tähden kanssa. Tähti voitti poolin yhden erän paremman eräsuhteen ansiosta.

Avauspelissä Lempo voitti Pirkkalan Pirkat 2-0, ja toisessa kaatui OrPo Blue 2-1. Viimeisessä Tähti oli parempi 2-0.

Tiikeri-sarjan tulospalvelu

D-tyttöjen AM- ja Tiikeri-sarjat jatkuvat 8. ja 9. helmikuuta - Sunnuntaina kotiturnaus Mustalla

24.1.2020

D-tyttöjen Aluemestaruussarjan ensimmäiset turnaukset vuonna 2020 pelataan helmikuun toisena viikonloppuna. 

Lempo Valkoinen pelaa C2-lohkossa Ylöjärvellä, muut joukkueet Ylöjärven Ryhti keltaiset, LP Kangasala Rinsessat ja Virtain Veikot. Järjestävä seura Ryhti. Turnauspaikka Metsäkylän koulu, pelit alkavat Lempolla kello 9.30 ja viimeinen 14.30. Pelit pelataan yhdellä kentällä.

Tulospalvelu

Lempo Musta pelaa D2-lohkossa sunnuntaina 9. helmikuuta. Turnaus on kotiturnaus Lempäälässä, Sääksjärven liikuntahallissa, alkaen klo 10.00.. Muut joukkueet HYri Yllätys, LP Kangasala Mustat, Vesilahden Visa, ja Ylöjärven Ryhti Keltaiset.

Tulospalvelu

D-tyttöjen Tiikeri-sarjan vuoden toinen turnaus pelataan lauantaina 8. helmikuuta. Lempo Sininen pelaa 5C-poolissa Pirkkalassa. Mukana Lempo Sininen, Pirkkalan Pirkat Sininen, Vilppulan Tähti D2 ja OrPo Blue. Vielä ei ole tiedossa turnauspaikka ja aikataulu.

Tulospalvelu


Lounalentis Cup edennyt loppulohkoihin asti

24.1.2020

C-tyttöjen Lounalentis Cup, johon Lempon D-tytöistä lähtivät mukaan Musta ja Valkoinen, on edennyt kolmannelle ja viimeiselle kierrokselle D-tyttöjoukkueiden osalta.

Kolmannella kierroksella pelataan turnausmuotoisesti lopullisista sijoituksista.

Lempo Musta pelaa sijoista 13-16. Samoista sijoista pelaa turnauksessa Lempo CT 06, LP Kangasala 1 ja Loimu C2.

Lempo Valkoinen pelaa sijoista 20-22. Tuon sijoitusturnauksen muut joukkueet eivät ole vielä selvillä, heillä on edellinen pelikierros vielä kesken.

Sijoitusturnaukset pelataan myöhemmin keväällä.

Lounalentis Cupin kaavion ja tulospalvelun löydät täältä


Lempoisissa pelattiin treeniturnaus ja Lounalentis Cupia

20.1.2020

Sunnuntaina oli tiukka lentispäivä D-tytöillä Lempäälässä Lempoisten liikuntahallissa.

Lempo Valkoinen pelasi Lounalentis Cupissa tuplapelit Loimaan Jankkoa vastaan. Molemmat osaottelut pelattiin putkeen Lempoisissa. Jankko voitti molemmat pelit 2-0 ja voitti otteluparin.

Lisäksi pelattiin lähialueiden aluemestaruussarjajoukkueiden harjoitusturnaus kuuden joukkueen voimin. Lemposta mukana olivat Musta ja Valkoinen.

Lopputulokset:
(ensin pelit, voitot, häviöt, eräsuhde, pisteet)
LPK Rinsessat 4 4 0 8-1 8p
Lempo Musta   4 3 1 6-2 6p
HLPK Oranssi  4 2 2 5-4 4p
Jankko DT     4 2 2 4-4 4p
Lempo Valk    4 1 3 2-7 2p
OrPo D1       4 0 4 1-8 0p


Sinisellä tiukat pelit Tiikeri-sarjassa ja Musta urakoi Lounalentis Cupissa

18.1.2020

D-tyttöjen Tiikeri-sarja jatkui lauantaina 18.1., kun DT Sininen pelasi turnauksen Sastamalaan. Viiden joukkueen turnauksessa sija oli neljäs kahdella tasapelillä ja kahdella häviöllä. Pelit olivat tiukkoja ja kaikkiaan pelit menivät joukkueelta mallikkaasti.

D-junioreiden Aluemestaruussarjaa ei tänä viikonloppuna pelattu, sillä tälle viikonlopulle aiottu turnauskierros pelattiin jo joulukuun lopulla.

Turnausten lisäksi DT Musta pelasi Eurassa C-tyttöjen Lounalentis cupia. Lempo oli liikkeellä viidellä omalla ja yhdellä lainapelaajalla. Molemmat osaottelut pelattiin poikkeuksellisesti peräkkäin, Eura06 voitti molemmat 2-0, jälkimmäisen jopa selkeästi, loppuikohan meiltä kunto, pohti valmentaja Jukka pelien jälkeen.

Tulospalvelut:

La 18.1. D-tytöt: Tiikeri-sarjaa Sastamalassa
La 18.1. Lounalentis Cup Lempo DT Musta

KUVIA LAUANTAILTA

Tiikeri-sarja jatkuu 18. tammikuuta Sastamalassa

15.1.2020

DT Sininen jatkaa Tiikeri-sarjan pelejään tulevana lauantaina 18. tammikuuta Sastamalassa, Sylvään koululla. Pelit alkavat kello 10. Turnaus on vuoden 2020 ensimmäinen sarjaturnaus Sinisille, loppiaisena joukkeu oli mukana loppiaisturnauksessa Forssassa.
Tulospalvelu

Sunnuntaina 19. päivä DT Valkoinen pelaa C-tyttöjen Lounalentis Cupia. Valkoinen kohtaa Lempoisten liikuntahallissa kello 11.30 Loimaan Jankon ensimmäisessä osaottelussa. 2. osa pelataan myöhemmin Loimaalla.
Ottelun tulospalvelu

D-tyttöjen AM-sarja ei jatku vielä tänä viikonloppuna, sillä vuoden alkuun suunniteltu turnaus pelattiin joulukuun puolella 2019 15.12. Seuraavat AM-sarjan turnaukset pelataan 8.-9. helmikuuta. Lempo Valkoinen pelaa C2-lohkossa Ylöjärvellä 8. päivä ja Lempo Musta pelaa D2-lohkossa sunnuntaina 9. päivä, vielä ei ole tiedossa tuon turnauksen pelipaikkaa.

AM-sarjan tulospalvelu

D-tytöt mukana loppiaisturnauksissa

4.1.2020

DT Vaaleansininen

Lempo-Volleyn D-tytöt hakivat ja hakevat pelituntumaa joulun jälkeen loppiaisen ajan turnauksista. Kolme joukkuetta on mukana Forssassa OP-Volley -turnauksissa ja yksi Sastamalassa Pappa Junior Gameseissa.

Lauantaina Forssassa pelaisivat Tiikeri-sarjan joukkueet Lempo Sininen ja Lempo Vaaleansininen, eli Lempo mukana hienosti kahdella joukkueella!

Lempo Vaaleansininen sijoittui hineosti hopealle ja Lempo Sininen neljänneksi.

Tulospalvelu lauantai 4.1.

D-tyttöjen loppiaisturnauksissa Lempo Musta oli Sastamalassa Pappa Junior Games -turnauksessa hienosti hopealla, ja mestari-VaLePallekin laitettiin kovasti kampoihin. Nousujohteinen turnauspäivä ja opeteltiin myös takapassarirotaatiota.

Lempo Valkoinen oli Forssassa OP-Volley -turnauksessa Forssassa 6v6-sarjassa neljäs.

Tiikeri-sarja jatkuu 18.1. - AM-sarjassa ei vielä uusia turnausohjelmia

4.11.2020

D-tyttöjen Tiikeri-sarja jatkuu Lempo-Volley Sinisen osalta lauantaina 18. tammikuuta turnauksella Sylvään koululla Sastamalassa.

Tiikeri-sarja muuttaa syyskaudesta muotoaan sillä tavalla, että syksyllä pelattiin isommissa lohkoissa, kun taas kevätkaudella lohkojärjestelmä vastaa AM-sarjaa, jossa noustaan tai pudotaan seuraaviin lohkoihin edellisturnausten perusteella.

Vuoden avausturnauksessa on mukana viisi joukkuetta, ja silloin pelataan kahden erän pelejä, ei mahdollista kolmatta erää. Mukana ovat Lempo Sininen, VilTä D2, VaLePa 08, SäkU ja Supi. Turnaus on B1-lohko.

Tiikeri-sarjan turnauksen tulospalvelu

D-tyttöjen Aluemestaruussarjaan ei ole vielä tullut tulospalveluun vuoden 2020 ensimmäisiä turnausohjelmia. Vuorossa ovat kauden 5. turnaukset.

AM-sarjan tulospalvelun pääsivu


Hyvää uutta vuotta! Lempo-Volleyn kausijulkaisu, vuoden 2019 kuvadokumentti ja joukkuekuvat julkaistu

30.12.2019

Lempo-Volleyn kauden 2019-20 kausijulkaisu on julkaistu maanantaina 30. joulukuuta. Kausijulkaisu saatiin valmiiksi sopivasti juurin seurahistorian ensimmäisen toimintavuoden loppuun. Kausijulkaisu on samalla kauden 2019-20 läpikäyntiä sekä historiallinen taltiointi seuran alkutaipaleesta ja ensimmäisestä vuodesta 2019.

Kannattaakin tutustua 45-sivuiseen laajaan pakettiin Lempo-Volleysta ajan kanssa!

Täältä pääset lukemaan Lempo-Volleyn kausijulkaisun 2019-20

Nyt on julkaistu myös hieno kuvadokumentti Lempo-Volleyn seurahistorian ensimmäisestä vuodesta. Kuvadokumentin voit katsoa alta olevalta videolta.

Lempo-Volley toivottaa hyvää uutta vuotta 2020!

Lempo-Volleyn D-juniorit toivottavat rauhallista joulua!

Koko Lempo-Volleyn seurayhteisö toivottaa kaikille oikein mukavaa ja rauhallista joulua!

Kannattaa myös katsoa oheiselta videolta seuraväen joulutoivotukset!

Vuoden viimeiset AM-sarjan turnaukset pelattu

15.12.2019

D-tyttöjen Aluemestaruussarjassa vuoden viimeiset turnaukset pelattiin sunnuntaina 15.12.

Lempo Musta pelasi C1-poolissa Hämeenlinnassa. Lempolaiset tykkäsivät koko rahan edestä, kaikki kolme peliä menivät kolmeen erään. Tällä kertaa Lempo vain hävisi jokaisen ja jäi lohkossaan viimeiseksi eli neljänneksi.

D-tytöissä Lempo Valkoinen pelasi kotiturnauksen Sääksjärvellä. Myös Lempo Valkoinen nappasi viiden joukkueen turnauksesta hienon turnausvoiton D2-lohkossa. Neljästä pelistä kolme voittoa ja yksi tasapeli, Lempo selvään lohkovoittoon!

TULOSPALVELUITA

DT Musta sunnuntaina

DT Valkoinen sunnuntaina

DT Valkoinen

Lempo Musta ja Valkoinen mukana C-tyttöjen Lounalentis Cupissa

26.11.2019

Lempo-Volleyn D-tyttöjen Aluemestaruussarjaa pelaavat Musta ja Valkoinen ovat mukana C-tyttöjen Lounalentis Cupissa tällä kaudella. Lounalentis Cup korvaa Aluemstaruusfinaalit C-ikäisissä ja vanhemmissa, ja C-tyttöjen Cupiin lähti mukaan myös kaksi D-tyttöjen joukkuetta kokeilemaan rajojaan!

Tarkemmin Lounalentis Cupista voi lukea Lounalentiksen kotisivuilta.

Lempo-Volleysta mukana ovat C-tyttöjen Cupissa Lempo C05, Lempo C06, Lempo Valkoinen ja Lempo Musta. Valkoinen ja Musta ovat D-tyttöjoukkueita. 

Lounalentis Cupissa pelataan sijoitukset loppuun asti, eli pelit jatkuvat vaikka otteluparin häviäisi.

Lounalentis Cup alkaa lempolaisilla torstaina 28.11., kun Lempo Musta kohtaa vieraissa LP Kangasalan ja perjantaina 29.11., kun Lempo Valkoinen kohtaa Lempoisten koululla MesTon kello 18.15.

Tässä Lempo-Volleyn joukkueiden Lounalentis Cupin selvillä olevat kierrosohjelmat:

C-TYTÖT

1.kierros (SM-ranking sijat 9-22):
Lempo Valkoinen - MesTo
1. osa: MesTolle 2-0 (25-13, 25-23)
2. osa: MesTolle 2-0 (25-10, 25-3)
Mesto jatkoon

Lempo Musta - LP Kangasala 1
1. osa: LP Kangasalle 2-0 (25-14, 25-20)
2. osa: LP Kangasalle 2-0 (25-8, 25-16)
LP Kangasala jatkoo voitoin 2-0

Lempo C06 - HLPK
1. osa: Lempolle 2-0 (25-16, 25-17)
2. osa: Lempolle 2-0 (25-7, 25-17)
Lempo jatkoon voitoin 2-0

2.kierros (SM-ranking sijat 1-8):
Lempo C05 - HML Oranssi
1. osa: Lempolle 2-0 (25-15, 25-16)
2. osa: HML:lle 2-1 (17-25, 25-16, 16-14)
Lempo voitti otteluparin erin 3-2, voitot 1-1.

2. kierros sijat 9-16:
Lempo C06 - VirtVe
1. osa: Virroille 2-0 (25-18, 25-11)
2. osa: Virroille 2-0 (25-23, 25-15)
Virrat voitti otteluparin voitoin 2-0

Lempo Musta - Eura
1. osa: EuRalle 2-0 (25-16, 25-12)
2. osa: Euralle 2-0 (25-8, 25-7)
EuRa voitti otteluparin voitoin 2-0. Molemmat pelit pelattiin peräkkäin Eurassa 18.1.

sijat 17-22
Lempo Valkoinen - Loimaan Jankko
1. osa Jankolle 2-0 (25-20, 25-13)
2. osa Jankolle 2-0 (25-9, 25-22)
Jankko voitti otteluparin voitoin 2-0. Molemmat pelit pelattiin peräkkäin Lempäälässä 19.1.

LOUNALENTIS CUPIN LOPPUSIJOITUSKIERROKSET NÄET ALTA OLEVALTA TULOSPALVELU-SIVULTA

C-tyttöjen Lounalentis Cupin tulospalvelu ja Cup-kaavio

Vuoden viimeiset pelit 15. joulukuuta

26.11.2019

Lempo-Volleyn D-tyttöjen Aluemestaruussarjan syyskauden viimeiset turnaukset Lempäälässä ja Hämeenlinnassa sunnuntaina 15. joukukuuta. Tiikeri-sarjassa Lempo Sinisen syyskauden pelit päättyivät jo Vilppulan-turnaukseen.

Kotiturnauksessa pelaa Lempo Valkoinen D-poolissa. Mukana ovat Lempo Valkoinen, LP Kangasala Daimit, LP Kangasala Tuplat, Vesilahden Visa ja Ylöjärven Ryhti Punaiset. Viiden joukkueen lohkoissa pelataan kahden erän pelit. Sarjapiste tulee jokaisesta voitetusta erästä

Tulospalvelu Lempo Valkoinen:

Lempo Musta pelaa C-poolissa Hämeenlinnassa. Vastassa ovat Hämeenlinna Oranssi, LP Kangasala Rinsessat ja Oriveden Ponnistus.
Tulospalvelu Lempo Musta


Tuplakotiturnaus AM-sarjassa, Tiikeri-sarjaa Vilppulassa

23.11.2019

D-tytöillä oli AM-sarjassa harvinainen turnaus. Kotiturnaus, jossa molemmat, Musta ja Valkoinen, pelasivat samassa lohkossa, ja turnaus vieläpä alkoi vastakkaisella pelillä.

Keskinäisestä voittajaksi selvisi Musta 2-0. Turnauksessa Musta sijoittui toiseksi kahdella voitolla ja tappiolla ja Valkoinen sijalle kolme voitolla ja kahdella tappiolla. Turnauksen ykkönen oli Virtain Veikot kolmella voitolla. Neljäs oli EuRa Tiikerit.

Tulospalvelu AM-sarjan kotiturnaus

Lempo Sininen pelasi Tiikeri-sarjaa Vilppulassa. Sieltä tuliaisina neljästä pelistä kolme hienoa 2-0-voittoa ja yksi 0-2-tappio. Turnaus alkoi häviöllä VaLePa 08: sen jälkeen voitot Pirkkalasta, Vilppulan Tähdestä ja KaLesta. Myös häviöpeli oli todella hyvää peliä joukkueelta, ja kokonaisuudessaan pelit sujuivat taas hienosti.

D-tyttöjen Tiikeri-sarjan syyskausi päättyi Vilppulan-turnaukseen. Lempon sijoitus oli toinen 11 joukkueen lohkossa!

Tiikeri-sarjan tulospalvelu

Joukkuekuvaukset pe 22.11. Hakkarissa

TÄRKEÄÄ

Lempo-Volleyn seurakuvauspäivä on perjantaina 22. marraskuuta. Kaikista joukkueista otetaan joukkuekuvat, joukkueilla mahdollisuus ottaa myös pelaajakuvia. Paikka Hakkarin liikuntahallin aula. 

Kuvausaikataulu tarkentuu, milloin joukkueella on kuvausaika. Otetaan huomioon ne, joilla treenit tuolloin muualla. Lisätietoja seuran tiedottaja Antti Rauniolta. Kuvat ottaa Jani Huurne.

KATSO TÄÄLTÄ KUVAUSAIKATAULU

Seuraavat turnaukset 23. marraskuuta - AM-sarjassa kotiturnaus

4.11.2019

D-tyttöjen seuraavat turnaukset ovat lauantaina 23. marraskuuta.

AM-sarjaa pelaavat Lempo Musta ja Valkoinen. Tällä kertaa joukkueet pelaavat samassa lohkossa, joten nähdään seuran keskinäinen peli. Lisäksi turnaus on kotiturnaus Lempäälässä. Turnaus pelataan Sääksjärven koululla, ensimmäiset pelit alkavat kello 10.15.

Tulospalvelu AM-sarjan kotiturnaus

Tiikeri-sarjassa pelaava Lempo Sininen pelaa turnauksen Vilppulassa. Viime turnaus oli puolestaan Sinisen kotiturnaus.

Tulospalvelu Tiikeri-sarja

D-tytöillä vauhdikas marraskuun aloitus

2.11.2019

D-tytöillä oli kolme joukkuetta pelaamassa heti marraskuun alussa. DT Sininen emännöi Tiikeri-sarjan kotiturnausta Lempoisissa. Kotisalissa kulki, kolme 2-0 voittoa. Puffetti oli täynnä herkkuja ja peli kulki mukavasti!

DT Musta pelasi AM-sarjaa Euran Paneliassa. Tänään ei ollut lempottarien päivä, voitto ja 2 häviötä, mutta upeaa tsemppiä. Aivan ei valmentajan mielestä joukkue päässyt tasolleen.

DT Valkoinen vieraili AM-sarjassa Vesilahdessa. Kolmen joukkueen turnauksesta 3-0 voitot molemmista peleistä. Kun joukkueita oli vain kolme, pelattiin peleissä kolme erää.

Seuraavissa turnauksissa tulee mahdollisesti Lempojen välinen kohtaaminen C-poolissa, kun AM-sarjassa Musta ja Valkoinen saattavat olla samassa poolissa.

Tulospalvelu Lempo Sininen
Tulospalvelu Lempo Valkoinen
Tulospalvelu Lempo Musta

Pelit jatkuvat kaikilla 2. marraskuuta

27.10.2019

Lempo-Volleyn D-tyttöjen pelit 2. marraskuuta. Tuolloin kaikki kolme joukkuetta pääsevät taas kehiin!

Lempo Musta pelaa AM-sarjan B-poolin turnauksen Eurassa. Muut joukkueet ovat EuRa Paterit, Loimu Liekit ja Viesti D-Red.

Tulospalvelu Lempo Musta

Lempo Valkoinen pelaa AM-sarjan D2-poolin turnauksen naapurissa Vesilahdessa. Turnauksessa on vain kolme joukkuetta: Lempo Valkoinen, Vesilahden Visa ja LP Kangasala Daimit.

Tulospalvelu Lempo Valkoinen

Lempo Sininen pelaa Tiikeri-sarjassa kotiturnauksen Lempäälässä. Turnaus pelataan Lempoisten koulun liikuntasalissa.

Täältä löytyvät Lempon kotisalien ajo-ohjeet

Muut joukkueet Tiikeri-sarjan turnauksessa ovat VaLePa D-tytöt 08, LPK Ketut, Pirkkala, Hämeenlinna Valkoinen ja Supi.

Tulospalvelu Lempo Sininen

Uutinen julkaistu alunperin 17.10., sen jälkeen päivitetty kotiturnauksen turnauspaikka.

32 D-junnua mukana tuomarikoulutuksessa

26.10.2019

Torstaina 24. lokakuuta laitettiin pilli suuhun Lempon junnujen toimesta! 32 Lempo-Volleyn D-junnnua oli Lempoisten liikuntahallissa tuomarikoulutuksessa.

Tuomarikouluttajan kanssa mentiin alkuun 20 minuuttia teoriaa, minkä jälkeen pistettiin pelit pystyyn ja kaikki vuorollaan pääsivät harjoittelemaan myös tuomatointia.

Vierasturnaukset Kangasalla, Juupajoella ja Pirkkalassa

12.10.2019

DT Musta

Lempo-Volleyn logo, verkkarit ja iloiset juniorit näkyivät jälleen ympäri Lounais-Suomea. Lauantaina 12. lokakuuta pelattiin viiden joukkueen voimin D-junioreiden tyttöjen ja poikien Aluemestaruussarjan ja Tiikeri-sarjan pelejä. 

Alkusyksy on ollut Lempo-Volleylla kotiturnauspainotteista, joten tällä kertaa kaikki joukkueet pelasivat vierassaleissa.

D-tyttöjen kolme joukkuetta olivat kaikki pelipäällä. Lempo Musta pelasi AM-sarjaa Kangasalla. Joukkue ansaitsi tältä päivältä todellisen sisutarran tsempistä ja yhteishengestä!!! Turnaus aloitettiin kuudella pelaajalla, ja noin puolet turnauksesta joukkue pelasi 4,5 pelaajalla. Vaikka tyttöjä hieman päivän aikana putosi pois, joukkue tsemppasi hienosti. Peleistä voitto ja kaksi tapppiota, lohkon kolmas sija ja pelit jatkuvat B-poolissa. (Tulospalvelussa aluksi mennyt viimeisen pelin Lempo-VaLePa-tulos väärin päin, VaLePa voitti 2-0).

Lempo Valkoinen pelasi AM-sarjaa Oriveden Ponnistuksen järjestämän turnauksen Juupajoella. Kolmesta voitosta saldona kaksi voittoa ja tappio. Turnaus huipentui tiukkaan 2-1-voittoon OrPosta, ja kaikki lohkon kolme parasta olivatkin neljässä pisteessä. Vertailussa Lempo oli lopulta lohkon kolmas, tiukkoja pelejä päivä täynnä.

Lempo Sininen pelasi Tiikeri-sarjaa Pirkkalassa. Saldona hienojen tuuletusten lisäksi kaksi voittoa ja häviö.

Jälleen upeaa, kun iloiset ja yritteliäät lempolaiset ovat näyttäneet hyvää esimerkkiä eri puolilla Pirkanmaata seuraa hienosti edustaen!

Lauantain tulospalvelusivut:
DT Musta
DT Valkoinen
DT Sininen

D-tytöt pallotyttöinä Mestaruusliiga-pelissä Akaassa!

5.10.2019

Lempo-Volleyn D-tytöt olivat lauantaina 5. lokakuuta pallotyttöinä Akaassa miesten Mestaruusliigaottelussa. Pelissä pelasivat Akaa-Volley ja Savo Volley.

Tytöt hoitivat hommansa hienosti, ja saivat tsemppiä muun muassa Savon tähtipelaaja Lelu Ojansivulta! Peli päättyi Savon 3-1-voittoon.

Kaikilla kolmella joukkueella seuraava turnaus 12.10.

2.10.2019

D-tyttöjen kaikilla kolmella joukkueella seuraavat turnaukset ovat lauantaina 12.10.

Lempo Musta pelaa AM-sarjaa A-lohkossa Kangasalla. Vastassa ovat Hämeenlinna Oranssi, LP Kangasala Rinsessat ja VaLePa. Lempo Musta voitti tasonmittausturnauksensa.

Tulospalvelu

Lempo Valkoinen pelaa AM-sarjaa C-lohkossa Juupajoella. Vastassa ovat OrPo, LP Kangasala Daimit ja Vesilahden Visa.

Tulospalvelu

Lempo Sininen pelaa Tiikeri-sarjaa B-lohkossa Pirkkalassa. Vastassa ovat KarKi sekä OrPo Blue ja White. Lempo Sinisellä on tiedossa myös jo oma kotiturnaus, joka pelataan 2. marraskuuta.

Tulospalvelu

Kotiturnaukset Kuljussa, vieraspelejä Ylöjärvellä

21.9.2019

Lempo-Volleyn D-junoreilla alkoi uuden kauden pelit vauhdilla. Lauantaina 21. syyskuuta kaikki viisi joukkuetta olivat heti tulessa, neljällä oli kotiturnaus Lempäälässä ja yksi joukkue matkasi Ylöjärvelle.

D-tytöillä Musta ja Valkoinen pelasivat kotiturnaukset Kuljussa ja D-tyttöjen Sininen Tiikeri-sarjan turnauksen Ylöjärvellä.

Kuljussa pelattiin samalla systeemillä kuin Lempoisissa: vaikka Lempon joukkueet olivat eri lohkoissa, kolmella kentällä pelit menivät mukavasti. 

Lempo Musta voitti molemmat pelinsä ilman erähäviöitä ja samalal tuli lohkovoitto. Lempo Valkoinen hävisi kaikki turnauspelinsä, ja oli lohkonsa neljäs. Lempo Sininen voitti yhden, pelasi yhden tasan ja hävisi kaksi: sijana viiden joukkueen lohkossa kolmas tila.

Iso kiitos kaikille kotiturnauksien talkoolaisille #lempolaisuus!

TULOSPALVELUSIVU  D-TYTÖT MUSTA

TULOSPALVELUSIVU  D-TYTÖT VALKOINEN

TULOSPALVELUSIVU  D-TYTÖT SININEN

Kauden ensimmäiset sarjaturnaukset tulevana viikonloppuna!

16.9.2019

Lempo-Volleyn D-tyttöjen sarjakauden alkuun on enää muutama viikko! Loppukesä ja syksy on harjoiteltu tiukasti yhdessä, ja viimein on aika päästä takaisin pelikentille.

D-tytöt pelaavat kahdella joukkueella Lounais-Suomen Aluemestaruussarjaa (AM), Lempo-Volley Musta ja Lempo-Volley Valkoinen ja yhdellä joukkueella Tiikeri-sarjaa, Lempo-Volley Sininen.

Kaikkien kolmen joukkueen ensimmäiset turnaukset pelataan lauantaina 21. syyskuuta tasonmittausturnauksilla. AM-sarjojen turnaukset Lempo-Volleyn Mustan ja Valkoinen osalta pelataan kotiturnauksina Kuljun koulun liikuntahallissa Lempäälässä. Turnaukset pelataan Kuljussa kolmella kentällä, pelit aloitetaan kello 10.

Lempo-Volley Sininen aloittaa Tiikeri-sarjan pelinsä samana lauantaina Ylöjärvellä Ryhdin järjestämässä turnauksessa.

Lempo-Volley Musta kohtaa LP Kangasala Daimit ja Virtain Veikot.
Tulospalvelusivu

Lempo-Volley Valkoinen kohtaa Oriveden Ponnistuksen, LP Kangasala Rinsessat ja Hämeenlinna Oranssit.
Tulospalvelusivu

Lempo-Volley Sininen kohtaa KaLen, LP Kangasala Kotkat, Pirkkalan ja Ylöjärven Ryhdin.
Tulospalvelusivu

Lempo-Volley Sininen kohtaa omassa lohkossaan KAJE Tiikerit ja Koijärven Kunnon.

Otteluohjelmat löytyvät jokaisen joukkueen omalta ottelut-sivulta

Lempolle kaksoisvoitto Supi-turnauksessa

15.9.2019

Lempo-Volleyn D-tytöt oli mukana Supi-turnauksessa kolmella joukkueella. DT Musta ja DT Valkoinen pelasivat 6v6-sarjaa ja DT Sininen pelasi 4v4-sarjaa.

6v6-sarjasta tuli Lempo-Volleyn näytös. Finaalissa pelasivat Lempon kaksi joukkuetta. Lopulta Lempo Valkoinen pelasi itsensä turnausmestariksi ja Lempo Musta hopealle.

Lempo Sininen pelasi 4v4-sarjassa hienosti aina välieriin ja pronssipeliin, missä JyLe oli parempi, ja tuloksena hieno neljäs sija.

Kuvassa Lempo Musta ja Valkoinen yhteistuuletuksessa.

TURNAUSKUVIA

Supi-turnauksessa mukana kolme joukkuetta

12.9.2019

Tulevana viikonloppuna pelataan XXVI Supi-turnaus Tampereella. Se on suuri tyttöjunioreiden harjoitusturnauskokonaisuus, jonka järjestää Supi Volley ja sarjoja pelataan kaikkiaan viidellä eri pelipaikalla.

TUTUSTU SUPI-VOLLEYN TURNAUSSIVUUN


D-tytöt Sininen (4v4, su 15.9. Hervannan ammattikoulu)
D-tytöt Valkoinen (6v6, su 15.9. Pyynikin palloiluhalli)
D-tytöt Musta (6v6, su 15.9. Pyynikin palloiluhalli)

OTTELUT

Lempo Sininen

klo 10 Lempo - JyLe
klo 11 Orpo - Lempo
klo 13 Lempo - LP Kangasala Kotkat
Lisäksi sijoituspelit

Lempo Musta

klo 9 Lempo - LP Kangasala Puumat
klo 10 EuRa Tiikerit - Lempo
klo 11 Lempo - YlöR Keltaiset
klo 14 Lempo - Loimu
Lisäksi sijoituspelit

Lempo Valkoinen

klo 9 LP Kangasala Daimit - Lempo
klo 11 Lempo - JyLe
klo 13 YlöR Punaiset - Lempo
klo 14 EuRa Paterit - Lempo
Lisäksi sijoituspelit

Sarjapelit alkavat D-tytöillä kahdella kotiturnauksella ja vierasturnauksella 21.9.

6.9.2019

Lempo-Volleyn D-tyttöjen sarjakauden alkuun on enää muutama viikko! Loppukesä ja syksy on harjoiteltu tiukasti yhdessä, ja viimein on aika päästä takaisin pelikentille.

D-tytöt pelaavat kahdella joukkueella Lounais-Suomen Aluemestaruussarjaa (AM), Lempo-Volley Musta ja Lempo-Volley Valkoinen ja yhdellä joukkueella Tiikeri-sarjaa, Lempo-Volley Sininen.

Kaikkien kolmen joukkueen ensimmäiset turnaukset pelataan lauantaina 21. syyskuuta tasonmittausturnauksilla. AM-sarjojen turnaukset Lempo-Volleyn Mustan ja Valkoinen osalta pelataan kotiturnauksina Kuljun koulun liikuntahallissa Lempäälässä. Turnaukset pelataan Kuljussa kolmella kentällä, pelit aloitetaan kello 10.

Lempo-Volley Sininen aloittaa Tiikeri-sarjan pelinsä samana lauantaina Ylöjärvellä Ryhdin järjestämässä turnauksessa.

D-tyttöjen joukkueet ilmoitettu sarjoihin

2.9.2019

Lempo-Volleyn D-tyttöjen joukkueet ilmoitettiin lounaisen alueen sarjoihin. Pelaamme alkavalla kaudella kahdella joukkueella D-tyttöjen aluemestaruussarjaa (6vs6), joukkueilla Musta ja Valkoinen. Lisäksi pelaamme D-tyttöjen tiikerisarjaa (4vs4) joukkueella Sininen. 

Uusien, varsinkin vasta-alkajien, pelaajien mukaan ottaminen on hieman haasteellista. Mikäli lentopallo kiinnostaa niin kannattaa ottaa yhteyttä E-tyttöjen valmennukseen ja lähteä sitä kautta opettelemaan perusteet ja taitojen karttuessa sitten siirrytään omaan ikäluokkaan.

Lisätietoja päävalmentajilta.

D-tyttöjen kausi alkaa - lähde mukaan toimintaan!

10.8.2019

Lempo-Volleyn D-tyttöjen joukkueeseen mahtuu vielä uusia harrastajia tulevalle kaudelle! Joukkue aloittaa toimintaansa koulujen alettua.

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset D-tyttöjen päävalmentaja Jukka Rajalalta

Jukka Rajala
rajalanjukka(a)gmail.com
Puh. 040 5007221

Mietitkö lentopallon aloittamista? Kannattaa tutustua seuraaviin asioihin!

D-tytöt kahdella joukkueella mukana Power Cupissa

9.6.2019

Lempo/LeKin D-tytöt lähtivät tämän vuoden Rovaniemen Poweriin kahdella joukkueella. LeKi Tikut ja Takut pelasivat Tsemppisarjaa.

Power Cup oli kaikkiaan jälleen upea kokemus. Rovaniemelle matkattiin junalla, ja takaisin palattiin ensin lentämällä Helsinkiin, ja sieltä vielä junalla Tampereelle.

Lopulliset sijoitukset:

LeKi Tikut D-tytöt Tsemppisarja 10.
LeKi Takut D-tytöt Tsemppisarja 40.

LeKi Tikut ottelut:

LeKi-Pyrintö 2-0 (25-16, 25-20)
OrPo D2-LeKi 0-2 (14-25, 25-27)
LeKi-KiVo 2-0 (25-16, 25-23)
LaihLu Pinkit-LeKi 2-0 (25-16, 25-23)
LeKi-VesU Pikku-Wilimat 2-0 (25-11, 25-16)
KempeLe Topaasit-LeKi 0-2 (11-25, 11-15)

LeKi-KaPo 2-0 (25-15, 25-16)
LaihLu Pinkit-LeKi 0-2 (10-25, 17-25)
PetPet-LeKi 2-1 (25-22, 20-25, 1510)
LeKi-EsLe1 2-1 (25-23, 24-26, 15-11)
Ko-Isku-LeKi 2-0 (25-13, 25-18)

Tulospalvelu joukkuesivu

LeKi Takut ottelut:

LeKi-Tiikerit Girls 2-0 (25-22, 25-18)
KoKa-LeKi 0-2 (18-25, 9-25)
LeKi-AV 1-2 (25-15, 19-25, 14-16)
Kisko-LeKi 2-0 (25-20, 25-11)
LeKi-KIVA 0-2 (12-25, 18-25)
EsLe1-LeKi 2-0 (25-17, 25-21)

LeKi-Tiikerit Tytöt 0-2 (24-26, 25-27)
LeKi-Raju 2-0 (25-17, 25-21)
Jankko Keltainen-LeKi 2-1 (20-25, 25-16, 15-12)
NJ Tornado-LeKi 2-0 (25-18, 25-16)
PIKE-LeKi 2-0 (25-11, 25-22)

Tulospalvelu joukkuesivu

Kuvat: Jukka Rajala