E-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN E-POIKIEN KOTISIVUILLE

KAUDELLA 2019-2020 E-POJILLA ON JOUKKUEET ALUEMESTARUUSSARJASSA JA TIIKERISARJASSA

E-POJAT KIITTÄVÄT KAUDESTA 2019-2020 KAIKKIA 

TOIMINNASSA MUKANA OLLEITA JA TUKIJOITA!

Kauden koostevideo:

E-ikäisiä ovat 2009- ja 2010-syntyneet kaudella 2019-2020.

Harjoitusajat 2019-2020

Ma 17-18.15 Lempoinen
Ke 18.15-19.30 Lempoinen
To 18.15-19.30 Lempoinen

UUTISIA

Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

9.4.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot

Kausikoostevideo: hyppää kuluneen kauden tunnelmiin ja huippuhetkiin E-poikien matkassa

29.3.2020

Päivitys: myös Lounais-Suomen alueen sarjat lopetettu kesken tältä kaudelta

29.3.2020

Torstaina 26.3. tuli virallinen vahvistus myös sille, että Lounais-Suomen lentopallojaoston järjestämät sarjat jäävät varmuudella kesken kaudelta 2019-2020 koronavirustilanteen vuoksi, eikä sarjoja tulla pelaamaan loppuun. 

Sarjat olivat toistaiseksi kesken, ja aluejaoston kokouksessa 24.3. päätettiin, ettei sarjoja jatketa enää myöhemmin. Käytännössä tilanne on ollut Lempo-Volleyn joukkueilla tiedossa jo jonkin aikaa Suomen hallituksen linjausten kautta.

Lounais-Suomen päätös keskyttää lopullisesti Lempo-Volleyn D-, E- ja F-junioreiden sarjakaudet sekä C-tyttöjen Lounalentis Cupin, jossa lempolaisia oli vielä mukana.

Nyt on kaikki Lempo-Volleyn joukkueiden sarjat vahvistetusti keskytetty tältä kaudelta.

Lounais-Suomen aluejaoston tiedote

Junioreiden kaudet keskeytetty kevätkaudelta 

21.3.2020

Kaikki lentopallosarjat ovat katkenneet liittyen Suomen koronavirustilanteeseen. Lentopallotoimintaan tulee tauko ainakin 13.4. asti, kun Suomen hallitus julisti maahamme poikkeustilan 16.3. Se varmisti myös kaikenlaisen harrastustoiminnan jäämisen tauolle.

Tilanne kausien keskeyttämisestä on odotettu ja valitettava, mutta täysin oikea nykyinen tilanne huomioon ottaen. Poikkeustila kestää ainakin 13.4. asti, ja ainakin siihen asti kaikki urheilutoiminta Lempo-Volleyssa on keskeytetty.

Lempo-Volleyn hallitus seuraa Suomen hallituksen linjausta ja on sen vahvistamiseksi päättänyt jatkaa kaikkien seuran harjoituksien ja otteluiden perumista toistaiseksi. Lempäälän kunta on myös sulkenut varotoimena kaikki kunnan liikuntatilat toistaiseksi.

Tilanne tarkoittaa sitä, että E-poikien kausi on keskeytetty, eikä tänä keväänä enää pelata sarjoja eikä myöskään toistaiseksi harjoitella. 

Mini-ikäisten osalta alueet päättävät itsenäisesti sarjojen loppuun viemisestä noudattaen viranomaisten antamia määräyksiä.

Juniorisarjojen lopullinen tilanne siis selviää myöhemmin, mutta lähiaikoina ei niitä varmuudella pelata Suomen tilanteen vuoksi. Lounainen alue, mihin Lempo kuuluu, tekee sarjoistaan päätöksiä todennäköisesti ensi viikolla. Parhaiten joukkueen sarjojen tilanteesta tietää joukkueenjohtaja, joka ohjeistaa joukkuetta, kun lisää päätöksiä tulee.

Lentopalloliitto tiedotti myös, että Power Cup siirtyy, eikä sitä pelata 4.-7. kesäkuuta. Liito tiedotti, että kesäkuun alkuun mennessä tehdään päätös turnauksen mahdollisesta uudesta ajankohdasta loppukesälle.

E-pojat kiittävät kaikkia toiminnan mahdollistajia kuluneesta kaudesta!

Lue aiheesta Lempo-Volleyn seuratiedote: Lempon toiminta pysyy keskeytyneenä toistaiseksi, liitto tiedotti eri sarjojen tilanteesta

Viikonlopun turnaukset peruttu! Lentopalloliitto peruu kaikki ottelut ja Lempon harjoitukset peruttu toistaiseksi koronaviruksen vuoksi

12.3.2020

Lentopalloliitto on päättänyt pysäyttää lentopallon kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi. Lentopalloliitto tiedottaa, että liiton päätös koskee kaikkia sarjatasoja, myös nuorten ja masters-sarjojen otteluita ja muita lentopalloturnauksia.

Lentopalloliiton hallitus kokoontuu ensi viikon keskiviikkona 18.3., jolloin päätetään jatkotoimenpiteistä ja tiedotetaan niistä. Sen jälkeen tiedetään enemmän, kuinka sarjoja jatketaan vai jatketaanko ollenkaan.

Lempo-Volleyn hallitus on tilanteesta johtuen päättänyt peruuttaa kaikki seuran harjoitukset ja ottelut toistaiseksi 12.3. alkaen. Asiaan palataan ja tiedotetaan lisää viimeistään, kun liitto antaa lisätietoa 18.3.

Lentopalloliiton tiedote: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/lentopalloliitto-paatti-pysayttaa-sarjatoiminnan-toistaiseksi.html

Viides turnauskierros edessä  14. ja 15. maaliskuuta

14.2.2020

E-poikien seuraava turnausviikonloppu on 14.-15. maaliskuuta kolmella joukkueella. Pelipäivien tarkennettua varmistui, että Tiikeri-sarjaa pelataan lauantaina ja AM-sarjaa sunnuntaina.

Aluemestaruus-sarjan turnaus pelataan Orivedellä sunnuntaina 15.3. Lempo Sininen ja Musta ovat mukana samassa turnauksessa, muut joukkueet ovat 5B1-poolissa OrPo Super Stars, LP Kangasala Mustat ja VaLePa P10 Musta.

Kaksi parasta lohkosta etenee A-finaaliin. Yli-ikäisjoukkueet eivät mene A-finaaliin, mutta sijoitus huomioidaan. Viiden joukkueen poolissa pelataan aina kaksieräiset ottelut.   
Tulospalvelu AM-sarjan turnaus

Lempo-Volleyn E-poikien Tiikeri-sarjajoukkueiden vuoden kolmas ja viimeinen turnaus pelataan lauantaina 14. maaliskuuta Pirkkalassa. Mukana Lempo Valkoinen.

Lempo Valkoinen on kevään lohkossa sijalla 2 ja Lempo Pyssyt sijalla 5 tällä hetkellä.

Tulospalvelu Tiikeri-sarjan turnaus

Täysi turnauspäivä: neljä joukkuetta pelikentillä

2.2.2020

Lempo Valkoinen

E-pojissa kaikki neljä joukkuetta olivat turnauksissa lauantaina 1. helmikuuta. Turnauksia pelattiin Lempäälässä, Salossa ja Valkeakoskella.

Musta ja Sininen pelasivat Aluemestaruussarjaa. Musta pelasi B-lohkossa kotiturnauksen Lempoisissa: tuloksena kaksi voittoa, tappio ja toinen sija lohkossa. Sininen pelasi A-lohkossa Salossa kolmen joukkueen turnauksessa, josta ei voittoja tullut.

Tiikeri-sarjaa pelasivat Lempo Valkoinen ja Pyssyt, joka on F-ikäisten joukkue. Lempo Valkoine nappasi Valkeakoskella neljästä pelistä neljä voittoa. Pyssyjen pelien tuloksia ei ole tullut tulospalveluun vielä.

Tulospalvelut

Musta
Sininen
Valkoinen ja Pyssyt

Seuraava turnauspäivä on lauantai 1. helmikuuta

15.1.2020

Lempon E-poikien seuraava turnauspäivä on lauantai helmikuun 1. päivä. Silloin on turnaukset kaikilla kolmella joukkueella.

Lempo Musta pelaa Aluemestaruussarjan B-lohkossa kotiturnauksen Lempoisten liikuntahallilla Lempäälässä. Pelit alkavat klo 10 ja viimeiset klo 12. Mukana ovat Lempo Musta, Loimu Mustat, Loimu Oranssit ja LPK Valkoiset.
Tulospalvelu

Lempo Sininen pelaa Aluemestaruussarjaa A-lohkossa Salossa. Kolmen joukkueen turnauksessa ovat mukana Lempo, Salon Viesti ja Ypäjän Yllätys.
Tulospalvelu

E-poikien Tiikeri-sarjan vuoden toinen turnaus pelataan lauantaina 1. helmikuuta Valkeakoskella. Mukana Lempo Valkoinen ja Lempo Pyssyt, joka koostuu F-poikapelaajista.
Tulospalvelu


Turnaukset jatkuivat uuden vuoden puolella

4.1.2020

Lauantaina 11. tammikuuta jatkettiin E-poikien sarjapelejä. Lauantaina kehissä oli aluemestaruussarjassa Lempo Sininen, ja lput kolme joukkuetta pelaavat turnauksensa AM- ja Tiikeri-sarjoissa sunnuntaina 12. päivä.

Sastamalassa pelatusta turnauksesta tuli lohkovoitto kolmella voitolla, ilman erätappioita. 
Tulospalvelu Lempo Sininen

Sunnuntaina Lempo Musta pelasi Kangasalla AM-sarjaa viiden joukkueen turnauksessa. Tuloksena oli kaksi tasapeliä, kaksi häviötä ja neljäs sija.

Tulospalvelu Lempo Musta

Kuljussa pelattiin sunnuntaina Tiikeri-sarjan kotiturnaus, jossa mukana olivat Lempo Valkoinen ja Lempo Pyssyt, joka F-poikajoukkueena tuli hakemaan uusia pelejä E-poikasarjasta kevätkaudelle.

Valkoinen voitti kaksi kolmesta pelistään. Pyssyt pelasivat hienot pelit vanhempia vastaan, ja yksi voittokin tuli lopulta.

Tulospalvelu Tiikeri-sarjan kotiturnaus

Vuosi alkaa turnauksilla 11.-12. tammikuuta - tarkennuksia turnaustietoihin

4.1.2020

Lempo-Volley Sininen pelaa AM-sarjaa B-lohkossa Vammalassa.
Pelipaikka: Vexve Areena
Alkamisaika: la 11.1. klo 10
Tulospalvelu

Lempo Musta pelaa AM-sarjaa C-lohkossa Kangasalla
Pelipaikka ja alkamisaika: ei vielä ole tullut tulospalveluun
Pelipäivä: la 11.1.
Tulospalvelu (sinne päivittyy pelipaikka ja aikataulu)

Lempo Valkoinen ja Lempo Pyssyt pelaavat Tiikeri-sarjaa Lempäälässä kotiturnauksessa.
Pelipaikka: Kuljun liikuntahalli
Alkamisaika: su 12.1. klo 10
Tulospalvelu


Hyvää uutta vuotta! Lempo-Volleyn kausijulkaisu, vuoden 2019 kuvadokumentti ja joukkuekuvat julkaistu

30.12.2019

Lempo-Volleyn kauden 2019-20 kausijulkaisu on julkaistu maanantaina 30. joulukuuta. Kausijulkaisu saatiin valmiiksi sopivasti juurin seurahistorian ensimmäisen toimintavuoden loppuun. Kausijulkaisu on samalla kauden 2019-20 läpikäyntiä sekä historiallinen taltiointi seuran alkutaipaleesta ja ensimmäisestä vuodesta 2019.

Kannattaakin tutustua 45-sivuiseen laajaan pakettiin Lempo-Volleysta ajan kanssa!

Täältä pääset lukemaan Lempo-Volleyn kausijulkaisun 2019-20

Nyt on julkaistu myös hieno kuvadokumentti Lempo-Volleyn seurahistorian ensimmäisestä vuodesta. Kuvadokumentin voit katsoa alta olevalta videolta.

Lempo-Volley toivottaa hyvää uutta vuotta 2020!

Lempo-Volleyn E-juniorit toivottavat rauhallista joulua!

Koko Lempo-Volleyn seurayhteisö toivottaa kaikille oikein mukavaa ja rauhallista joulua!

Kannattaa myös katsoa oheiselta videolta seuraväen joulutoivotukset!

E-junnujen sarjapelit jatkuvat tammikuun alkupuolella

19.12.2019

Lempo-Volleyn E-poikien ensimmäiset Aluemestaruussarjan turnaukset vuoden 2020 puolella pelataan tammikuun 11.päivä.

Lempo Sininen pelaa B-lohkossa, ja turnaus järjestetään Vammalassa. Mukana ovat Lempo Sninen, LP Kangasala Mustat, VaLePa P10 Musta ja Salon Viesti. Vielä ei ole tiedossa aikataulua ja pelipaikkaa.

Tulospalvelu Lempo Sininen 

Lempo Musta pelaa C-lohkossa Kangasalla 11.1. Järjestäjänä LP Kangasala Valkoiset. Muut joukkueet ovat LP Kangasala Punaiset, Lempo Musta, VaLePa Musta ja VaLePa Punainen. Vielä ei ole tarkasssa tiedossa pelipaikka ja aikataulu. Viiden joukkueen turnauksessa pelataan kaksi erää per ottelu, pelit voivat päättyä tasan.

Tulospalvelu Lempo Musta

Lempo-Volleyn E-poikien Tiikeri-sarja jatkuu sunnuntaina 12. tammikuuta. Silloin pelataan kotiturnaus Kuljun koulun liikuntahallissa Vielä ei tarkassa tiedossa peliaikataulu.

Mukana Lempo Valkoinen, joka pelasi myös syyskauden E-poikien Tiikeri-sarjaa sekä Lempo Pyssyt, joka on F-pojista koostuva joukkue, joka pelasi syyskauden F-junnujen Tiikeri-sarjaa.

Muut joukkueet ovat OrPo Tiikerit, PIRKAT, Isku-Veikot Musta ja A-Volley.

Tulospalvelu E-poikien Tiikeri-sarjan kotiturnaus


Tämän vuoden sarjapelit päätökseen

1.12.2019

E-pojat pelasivat sunnuntaina sekä Aluemestaruussarjaa ja Tiikeri-sarjaa. AM-sarjassa Lempo Musta pelasi C1-lohkossa ja Lempo Sininen C2-lohkossa, molemmat pelattiin Sastamalassa Sylväällä. Lempo Musta jäi lohkossaa kolmanneksi kahdella tappiolla, Lempo Sininen puolestaan voitti lohkonsa kahdella voitolla. Turnaukset olivat tämän syyskauden viimeiset. 

Tiikeri-sarjasta ei vielä ole tullut tuloksia tulospalveluun.

Tulospalvelut E-pojat

Lempo Musta AM
Lempo Sininen AM
Lempo Valkoinen Tiikeri


Jouluun taitteessa seuraavat turnaukset

23.11.2019

Lempo-Volleyn E-poikien Sininen ja Musta pelaavat AM-sarjan turnaukset sunnuntaina 1. joulukuuta. Sininen pelaa C1-lohkossa Sylvään koululla Sastamalassa ja Musta C2-lohkossa, myöskin Sastamalassa Sylväällä.

Tulospalvelu Sininen: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2019lsuomi&sarja=EPAM&lohko=11


Tulospalvelu Musta: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2019lsuomi&sarja=EPAM&lohko=9

Lempo-Volley Valkoinen pelaa E-poikien Tiikeri-sarjan turnauksen Pirkkalassa sunnuntaina 1. joulukuuta. Tulospalvelu: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2019lsuomi&sarja=EPT&lohko=1

Uutista päivitetty 23.11., lisätty pelipaikat, julkaistu alun perin 11.11. Ja päivitetty 30.11., korjattu Tiikeri-sarjan pelipäiväksi 1.12.


Joukkuekuvaukset pe 22.11. Hakkarissa

TÄRKEÄÄ

Lempo-Volleyn seurakuvauspäivä on perjantaina 22. marraskuuta. Kaikista joukkueista otetaan joukkuekuvat, joukkueilla mahdollisuus ottaa myös pelaajakuvia. Paikka Hakkarin liikuntahallin aula. 

Kuvausaikataulu tarkentuu, milloin joukkueella on kuvausaika. Otetaan huomioon ne, joilla treenit tuolloin muualla. Lisätietoja seuran tiedottaja Antti Rauniolta. Kuvat ottaa Jani Huurne.

KATSO TÄÄLTÄ KUVAUSAIKATAULU

E-junnujen tuomarikoulutuksessa oli hauskaa ja opittiin paljon

15.11.2019

Torstaina 14. marraskuuta pidettiin Lempo-Volleyn E-junioreiden tuomarikoulutus Moision liikuntahallilla.

Mukana oli E-pojista ja E-tytöistä kaikkiaan 26 junnua opettelemassa tuomaroinnin saloja. Paljon opittiin ja hauskaa oli! Kiitos kouluttajalle!

AM-sarjassa Lempot samassa turnauksessa, Tiikeri-sarjaa pelattiin Orivedellä

9.11.2019

Lempo-Volleyn E-pojat pääsivät taas kokemaan pelaamisen riemua 9. marraskuuta. Kaikilla kolmella joukkueella oli turnauspäivä.

E-poikien AM-sarjassa Lempo Musta ja Sininen olivat samassa turnauksessa Sastamalassa. Sininen jäi voitoitta, Musta otti kaksi voittoa ja lohkon kakkossijan. Tulospalvelu

E-poikien Tiikeri-sarjassa Lempo Valkoinen keräsi Orivedellä voiton, tasapelin ja tappioita. Tulospalvelu

E-ikäisten tuomarikoulutus 14.11.

26.10.2019

E-ikäisten koulutus
torstai 14.11.2019
klo 18.00 - 20.00
Moision liikuntahalli
yhteyshenkilö: Sebastian Kulkula

Sarjapelit jatkuvat 9.11. Sastamalassa ja Orivedellä

17.10.2019

Lempo-Volleyn E-pojat jatkavat AM-sarjan pelejään 9. marraskuuta Sastamalassa. Lempo Musta ja Sininen pelaavat samassa C1-lohkossa, ja turnauksen järjestää VaLePa.

Lempo Sinisen ja Mustan lisäksi turnauksessa pelaavat VaLePa Punainen ja VaLePa P10 Punainen.

Turnauksen tulospalvelu

Lempon E-pojat jatkavat myös Tiikeri-sarjan pelejä 9.11. Lempo Valkoinen pelaa Tiikeri-sarjan turnauksen Orivedellä. Muut joukkueet turnauksessa ovat OrPo Tiikerit, Pirkkalan Pirkat, Isku-Veikot Musta, LPK Valkoiset ja LPK Punaiset.

Turnauksen tulospalvelu

E-pojat Sininen ja Musta kotiturnauksessa Lempoisissa

5.10.2019

E-poikien Aluemestaruussarja alkoi tasonmittausturnauksella Lempon Mustalla ja Sinisellä lauantaina 5. lokakuuta. Pojat pääsivät heti pelaamaan tuttuun saliin kotiturnaukseen Lempoisiin, 

Mustalle turnauksesta tuli voitto ja kolme tappiota, lohkon neljäs sija. Siniselle voitto, tasuri ja kaksi tappiota, lopputulos lohkon kolmas. Lohkon tulospalvelu ja tulokset

E-pojat Valkoinen aloitti lauantaina myös pelinsä Tiikeri-sarjassa. Lempo Valkoinen pelasi kolme peliä, joista voitto ja kaksi tappiota. Turnauksesta saatiin aimo annos oppia ja kokemusta turnauspeleistä!

Tiikeri-sarjan tulospalvelu

Sarjakaudet alkavat kaikilla joukkueilla 5.10.

25.9.2019

Lempo-Volleyn E-poikien kaikkien kolmen joukkueen (Musta, Sininen ja Valkoinen) sarjakaudet alkavat lauantaina 5.10. 

Lempo Musta ja Sininen pelaavat AM-sarjan kotiturnauksen Lempäälässä. Pelipaikka ja aikataulu ei ole vielä varmistunut.

Lempo Musta ja Sinisen turnauksen tulospalvelusivu

Lempo Valkoinen pelaa Tiikeri-sarjan turnauksen Kangasalla LP Kangasalan järjestämässä turnauksessa.

Lempo Valkoisen turnauksen tulospalvelusivu

E-pojilla tällä kaudella kolme pelijoukkuetta

25.9.2019

Lempo-Volleyn E-pojilla on kaudella 2019-20 kolme pelijoukkuetta.

Lempo-Volley Musta ja Sininen pelaavat Lounais-Suomen Aluemestaruussarjaa. Lempo-Volley Valkoinen pelaa Lounais-Suomen Tiikeri-sarjaa.

E-poikien treeneihin kokeilemaan ilman maksua

15.8.2019

Lempo-Volleyn E-poikien vuoroille voi tulla vapaasti kokeilemaan uutta lajia ilman maksua seuraaville vuoroille. Paikkana Lempoisten koulun liikuntahalli, jako-osa 1.

22.8. klo 17.30-19
23.8. klo 17.30-19
29.8. klo 17.30-19
30.8. klo 17.30-19

E-poikien joukkueenjohtaja: Anu Vesanen
S-posti: a.h.vesanen(a)gmail.com

E-poikien kausi alkaa pian - aloita uusi harrastus!

10.8.2019

Lempo-Volleyn E-poikien joukkueeseen mahtuu vielä uusia harrastajia tulevalle kaudelle! 

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset E-poikien joukkueenjohtaja Anu Vesanen

Anu Vesanen
a.h.vesanen(a)gmail.com
Mietitkö lentopallon aloittamista? Kannattaa tutustua seuraaviin asioihin!

E-pojat Power Cupin mestareiksi!

9.6.2019

Jyry/Lempon E-pojat tekivät upean tempun ja pelasivat aivan loistavan Power Cupin Rovaniemellä. Turnauksen päätteeksi oli kiva hymyillä mestareina, kun kaulassa kilisi mitalit ja pokaali oli kainalossa.

E-poikien Supersarjan kultaa 2019: Lempäälän Jyry

Jyryn ottelut:

LaihLu Sininen-Jyry 0-2 (5-25, 13-25)
Jyry-NaPa E1 2-0 (25-10, 25-7)
Pärnu SK 1-Jyry 0-2 (6-25, 13-25)
Jyry-PuMa Hermes 2-0 (25-12, 25-4)
Jyry-YJ Punainen 2-0 (25-7, 25-10)
YpäY-Jyry 0-2 (16-25, 15-25)

Jyry-VaLePa 08 2-0 (25-14, 25-16)
PuMa Pro-Jyry 0-2 (16-25, 11-25)
Jyry-YJ Valkoinen 2-0 (25-14, 25-19)
Jyry-Pärnu SK 1 2-0 (25-11, 25-18)
Jyry-YJ Valkoinen 2-0 (25-21, 25-21)

Tulospalvelu joukkuesivu

KUVASSA: MESTARIT! JYRY E-POJAT SUPERSARJA
Vasemmalta oikealle: Pasi Korkola, Frans Välimäki, Lari Roininen, Verneri Porttikivi, Tuomas Huttunen ja Jouni Huttunen. Kuva: Elina Välimäki

Videolla kultamitalipallo ja juhlintaa. Video: Eveliina Roininen

E-ja D-poikia pääsi yhteiskuvaan Lelu Ojansivun kanssa! Kuva: Jonna Korkola