F-tytöt

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN F-TYTTÖJEN KOTISIVUILLE

F-TYTÖT KIITTÄVÄT KAUDESTA 2019-2020 KAIKKIA 

TOIMINNASSA MUKANA OLLEITA JA TUKIJOITA!

Kauden koostevideo:

F-ikäisiä ovat 2011- ja 2012-syntyneet kaudella 2019-2020.

Harjoitusajat 2019-2020

To 17-18 Moisio
Su 10-11.30 Moisio

UUTISIA

Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

9.4.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot

Kausikoostevideo: hyppää kuluneen kauden tunnelmiin ja huippuhetkiin F-tyttöjen matkassa

29.3.2020

F-junioreiden lopputurnaus Ideaparkissa peruuntuu - Ideaparkissa pelataan 2021

29.3.2020

Kun Lounais-Suomen aluejaosto päätti, että kauden pelit keskeytetään koronavirusepidemian vuoksi, tarkoitti se myös F-junioreiden suurturnauksen eli Ideaparkissa pelattavan lopputurnauksen peruuntumista tältä kaudelta.

Ideaparkissa pelattava turnaustapahtuma kuitenkin toteutuu ensi kaudella eli kevään 2021 F-junioreiden Lounais-Suomen lopputurnaus pelataan Lempäälän Ideaparkissa.

Päivitys: myös Lounais-Suomen alueen sarjat lopetettu kesken tältä kaudelta

29.3.2020

Torstaina 26.3. tuli virallinen vahvistus myös sille, että Lounais-Suomen lentopallojaoston järjestämät sarjat jäävät varmuudella kesken kaudelta 2019-2020 koronavirustilanteen vuoksi, eikä sarjoja tulla pelaamaan loppuun. 

Sarjat olivat toistaiseksi kesken, ja aluejaoston kokouksessa 24.3. päätettiin, ettei sarjoja jatketa enää myöhemmin. Käytännössä tilanne on ollut Lempo-Volleyn joukkueilla tiedossa jo jonkin aikaa Suomen hallituksen linjausten kautta.

Lounais-Suomen päätös keskyttää lopullisesti Lempo-Volleyn D-, E- ja F-junioreiden sarjakaudet sekä C-tyttöjen Lounalentis Cupin, jossa lempolaisia oli vielä mukana.

Nyt on kaikki Lempo-Volleyn joukkueiden sarjat vahvistetusti keskytetty tältä kaudelta.

Lounais-Suomen aluejaoston tiedote

Junioreiden kaudet keskeytetty kevätkaudelta 

21.3.2020

Kaikki lentopallosarjat ovat katkenneet liittyen Suomen koronavirustilanteeseen. Lentopallotoimintaan tulee tauko ainakin 13.4. asti, kun Suomen hallitus julisti maahamme poikkeustilan 16.3. Se varmisti myös kaikenlaisen harrastustoiminnan jäämisen tauolle.

Tilanne kausien keskeyttämisestä on odotettu ja valitettava, mutta täysin oikea nykyinen tilanne huomioon ottaen. Poikkeustila kestää ainakin 13.4. asti, ja ainakin siihen asti kaikki urheilutoiminta Lempo-Volleyssa on keskeytetty.

Lempo-Volleyn hallitus seuraa Suomen hallituksen linjausta ja on sen vahvistamiseksi päättänyt jatkaa kaikkien seuran harjoituksien ja otteluiden perumista toistaiseksi. Lempäälän kunta on myös sulkenut varotoimena kaikki kunnan liikuntatilat toistaiseksi.

Tilanne tarkoittaa sitä, että F-tyttöjen kausi on keskeytetty, eikä tänä keväänä enää pelata sarjoja eikä myöskään toistaiseksi harjoitella. 

Mini-ikäisten osalta alueet päättävät itsenäisesti sarjojen loppuun viemisestä noudattaen viranomaisten antamia määräyksiä.

Juniorisarjojen lopullinen tilanne siis selviää myöhemmin, mutta lähiaikoina ei niitä varmuudella pelata Suomen tilanteen vuoksi. Lounainen alue, mihin Lempo kuuluu, tekee sarjoistaan päätöksiä todennäköisesti ensi viikolla. Parhaiten joukkueen sarjojen tilanteesta tietää joukkueenjohtaja, joka ohjeistaa joukkuetta, kun lisää päätöksiä tulee.

Lentopalloliitto tiedotti myös, että Power Cup siirtyy, eikä sitä pelata 4.-7. kesäkuuta. Liito tiedotti, että kesäkuun alkuun mennessä tehdään päätös turnauksen mahdollisesta uudesta ajankohdasta loppukesälle.

F-tytöt kiittävät kaikkia toiminnan mahdollistajia kuluneesta kaudesta!

Lue aiheesta Lempo-Volleyn seuratiedote: Lempon toiminta pysyy keskeytyneenä toistaiseksi, liitto tiedotti eri sarjojen tilanteesta

Lentopalloliitto peruu kaikki ottelut ja Lempon harjoitukset peruttu toistaiseksi koronaviruksen vuoksi

12.3.2020

Lentopalloliitto on päättänyt pysäyttää lentopallon kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi. Lentopalloliitto tiedottaa, että liiton päätös koskee kaikkia sarjatasoja, myös nuorten ja masters-sarjojen otteluita ja muita lentopalloturnauksia.

Lentopalloliiton hallitus kokoontuu ensi viikon keskiviikkona 18.3., jolloin päätetään jatkotoimenpiteistä ja tiedotetaan niistä. Sen jälkeen tiedetään enemmän, kuinka sarjoja jatketaan vai jatketaanko ollenkaan.

Lempo-Volleyn hallitus on tilanteesta johtuen päättänyt peruuttaa kaikki seuran harjoitukset ja ottelut toistaiseksi 12.3. alkaen. Asiaan palataan ja tiedotetaan lisää viimeistään, kun liitto antaa lisätietoa 18.3.

Lentopalloliiton tiedote: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/lentopalloliitto-paatti-pysayttaa-sarjatoiminnan-toistaiseksi.html

Kotiturnaus lauantaina 21. maaliskuuta

29.2.2020

Lempo-Volleyn F-tyttöjen viimeinen sarjaturnaus pelataan lauantaina 21. maaliskuuta. Silloin pelataan kotiturnaus Lempäälässä.

Sen jälkeen on vielä yksi turnaus, sekin kotiturnaus Lempäälän Ideaparkissa. 18.4. pelataan Lounais-Suomen F-ikäisten lopputurnaus kauppakeskus Ideaparkin upeissa olosuhteissa.

Voitokas turnauspäivä Ylöjärvellä

16.2.2020

F-tytöt pelasivat Tiikeri-sarjan turnauksen Ylöjärvellä lauantaiba 15. helmikuuta. Ensi kertaa pelattiin peräti kolmella joukkueella: Pinkit, Siniset ja Violetit. Kasvanut pelaajamäärä kauden aikana mahdollisti uuden pelijoukkueen tekemisen, ja kaikille riittää peliaikaa.

F-tytöt pelasivat pitkän turnauspäivän aikana kaikkiaan 11 peliä, ja peleistä tuli yhdeksän voittoa, tasapeli ja tappio. Turnauspäivä oli täynnä iloisia ilmeitä, hienoja tuuletuksia ja yhteyshenkeä!

Seuraava turnaus pelataan kotiturnauksena Lempäälässä, mutta vielä ei ole tiedossa turnauspäivää ja -aikaa. Todennäköisesti turnaus pelataan maaliskuussa.

Kausi päättyy 18.4. pelattavaan Lounais-Suomen F-juniorien lopputurnaukseen. Myös silloin pelataan kotiturnaus Lempäälässä, sillä suurturnaus järjestetään kauppakeskus Ideaparkissa, jossa lopputurnaus pelattiin myös viime vuonna.

Kuvia Ylöjärven-turnauksesta

F-tytöille kolmas pelijoukkue

16.2.2020

Lempo-Volleyn F-tyttöjen pelaajamäärä on kauden aikana kasvanut hienosti. Niinpä Ylöjärvellä pelatussa turnauksessa 15.2. F-tytöistä tehtiin kolme pelijoukkuetta: Pinkit, Siniset ja uutena Violetit. Aiemmin F-tytöt ovat pelanneet kahdella joukkueella tällä kaudella.


F-junioreiden kauden päätösturnaus Ideaparkissa 18.4.

12.2.2020

Lounais-Suomen F-juniorieden kauden lopputurnaus pelataan kauppakeskus Ideaparkissa 18. huhtikuuta. Turnaus pelattiin Ideaparkissa myös vuonna 2019, ja hyvien kokemusten vuoksi myös tänä vuonna pelataan kauppakeskuksen hulinassa.

Mukana myös Lempo-Volleyn F-junioriijoukkueet. Vielä ei tiedossa tarkempaa aikataulua.
Lisätietoja: https://www.lounalentis.fi/f-ikaumlisten-kilpailutoiminta.html

Seuraava turnaus Ylöjärvellä lauantaina 15. helmikuuta

27.1.2020

F-tytöt jatkavat pelejään helmikuun puolella 15. päivä. Silloin on Tiikeri-sarjan turnaus Ylöjärvellä.

Mukana on 13 Tiikeri-sarjan joukkuetta, joten säpinää varmasti luvassa. Tällä kertaa samassa turnauksessa ei pelaa Lempon F-poikia, tähän asti F-tytöt ja F-pojat ovat kiertäneet samoissa turnauksissa. F-pojilla on turnaus sunnuntaina 16.2. Vilppulassa.

F-tyttöjen kevään turnauskaavion löydät alempaa uutissivua.

Aamulehti lähettää livelähetystä F-junnujen turnauksesta Kaupista

17.1.2020

Lauantaina ja sunnuntaina 18.-19. tammikuuta Kauppi Sport Center täyttyy lentopallosta. Lauantai ja sunnuntai huipentuvat Suomen cupin finaaleihin ja lauantaina aamupäivällä pelataan myös B-tyttöjen A-pooliturnaus, jossa on mukana Lempo-Volley. Sunnuntaina pelataan F-junioreiden turnaus, jossa mukana kuusi Lempon joukkuetta F-pojista ja F-tytöistä.

Aamulehti lähettää livekuvaa Kaupista lauantaina ja sunnuntaina kahdelta kentältä, ja kuvissa voi myös näkyä lempolaisia ja Lempon pelit. Aamulehden livelähetykset ovat tilaajille. Aamulehden livelähetyksiä pääset seuraamaan täältä.

F-junnujen pelit jatkuvat sunnuntaina 19.1. Tampereen Kaupissa - kevään ohjelma valmis

16.1.2020

F-junioreiden Tiikeri-sarjan kevätkauden 2020 turnaukset ovat varmistuneet. Lempon F-pojat ja F-tytöt pelaavat kevään aikana Tiikeri-sarjan sekasarjassa kolme turnausta sekä kauden päättävän lopputurnauksen Ideaparkissa.

Vuoden 2020 ensimmäinen F-ikäisten turnaus pelataan sunnuntaina 19. tammikuuta Tampereella Kauppi Sport Centerissä.

Mukana ovat F-pojista kaikki neljä joukkuetta Pyssyt, Tykit, Raketit ja Kanuunat sekä F-tytöistä molemmat joukkueet Lempo Pinkit ja Siniset.

Sunnuntain turnauksessa on mukana seitsemän Super-sarjan joukkuetta ja 27 Tiikeri-sarjan joukkuetta.

Tiedostossa listattuna kevään 2020 F-junnujen turnaukset Lounais-Suomen alueella.

Hyvää uutta vuotta! Lempo-Volleyn kausijulkaisu, vuoden 2019 kuvadokumentti ja joukkuekuvat julkaistu

30.12.2019

Lempo-Volleyn kauden 2019-20 kausijulkaisu on julkaistu maanantaina 30. joulukuuta. Kausijulkaisu saatiin valmiiksi sopivasti juurin seurahistorian ensimmäisen toimintavuoden loppuun. Kausijulkaisu on samalla kauden 2019-20 läpikäyntiä sekä historiallinen taltiointi seuran alkutaipaleesta ja ensimmäisestä vuodesta 2019.

Kannattaakin tutustua 45-sivuiseen laajaan pakettiin Lempo-Volleysta ajan kanssa!

Täältä pääset lukemaan Lempo-Volleyn kausijulkaisun 2019-20

Nyt on julkaistu myös hieno kuvadokumentti Lempo-Volleyn seurahistorian ensimmäisestä vuodesta. Kuvadokumentin voit katsoa alta olevalta videolta.

Lempo-Volley toivottaa hyvää uutta vuotta 2020!

Lempo-Volleyn F-juniorit toivottavat rauhallista joulua!

Koko Lempo-Volleyn seurayhteisö toivottaa kaikille oikein mukavaa ja rauhallista joulua!

Kannattaa myös katsoa oheiselta videolta seuraväen joulutoivotukset!

Kahden joukkueen voimin turnauksessa Hämeenlinnassa

14.12.2019

Lempo-Volleyn F-tytöt olivat kauden toisessa sarjaturnauksessaan Hämeenlinnassa. Mukana oltiin kaikkien kahden joukkueen voimin.

Tuloksena oli hyviä pelejä, paljon tsemppiä, intoa, onnistumisen kokemuksia ja muutama hieno voitto!

Tiikeri-sarjan pelit jatkuvat F-tytöt vuoden 2020 puolella.

Kuten kuvasta näkyy, aina ei kannata suhtautua niin vakavasti!

F-ikäisten lopputurnaus pelataan keväällä Ideaparkissa Lempäälässä

4.12.2019

F-junioreiden Lounais-Suomen alueen lopputurnaus järjestetään tälläkin kaudella, keväällä 2020 Ideaparkissa Lempäälässä!

Jo edelliskaudella lopputurnaus pelattiin hienoissa olosuhteissa kauppakeskuksessa, ja samaa jatketaan tänäkin vuonna. Aivan erilaisessa ympäristössä kuin normaalisti pelattava turnaus on varmasti jälleen hieno ja unohtumaton kokemus etenkin pelaajilla ja myös valmentajille ja taustajoukoille.

Ideaparkiin kokoontuu koko Lounais-Suomeen F-ikäiset pelaamaan samaan paikkaan. Viime kauden turnauksessa oli yli 300 pelaajaa ja 80 joukkuetta. 

– Ideapark oli mahtava paikka järjestää tällainen turnaus. Kun kyselin pelaajien, valmentajien ja vanhempien fiiliksiä päivän aikana, tuli paljon kehuja ja junnut näyttivät todella viihtyvän, kertoi Lounais-Suomen aluepäällikkö Sini Rönnqvist viime turnauksen jälkeen Lempäälän-Vesilahden Sanomille.

Vielä ei ole tiedossa tarkkaa turnauksen pelipäivää.

Näin viime kauden Ideaparkin F-ikäisten lopputurnauksesta kertoi Lentopalloliitto 

Näin viime kauden Ideaparkin F-ikäisten lopputurnauksesta kertoi  Lempäälän-Vesilahden Sanomat

Yllä oleva kuva: Lempäälän Jyryn F-poikia Ideaparkin lopputurnauksessa keväällä 2019.

Seuraava turnaus Hämeenlinnassa 14.12.

4.12.2019

Lempo-Volleyn F-junioreiden seuraava turnaus pelataan lauantaina 14.12. Hämeenlinnassa. Mukana ovat Lempo-Volleyn F-pojat neljällä ja F-tytöt kahdella joukkueella.

Kaikki F-junnujoukkueet Lempolla pelaavat sekasarjaa. Hämeenlinnan-turnauksessa mukana on 10 Tiikeri-sarjan ja 4 Super-sarjan joukkuetta. Turnauksen järjestää Hämeenlinnan Lentopallokerho.

Edellinen kauden avausturnaus oli Lempo-Volleyn järjestämä Kuljussa, Lempäälässä.

Hämeenlinnan-turnaus on tämän kalenterivuoden viimeinen F-junioreiden sarjaturnaus.


Joukkuekuvaukset pe 22.11. Hakkarissa

TÄRKEÄÄ

Lempo-Volleyn seurakuvauspäivä on perjantaina 22. marraskuuta. Kaikista joukkueista otetaan joukkuekuvat, joukkueilla mahdollisuus ottaa myös pelaajakuvia. Paikka Hakkarin liikuntahallin aula. 

Kuvausaikataulu tarkentuu, milloin joukkueella on kuvausaika. Otetaan huomioon ne, joilla treenit tuolloin muualla. Lisätietoja seuran tiedottaja Antti Rauniolta. Kuvat ottaa Jani Huurne.

KATSO TÄÄLTÄ KUVAUSAIKATAULU

Kauden ekassa turnauksessa sata pelaajaa!

Lempo-Volleyn F-tyttöjen sarjakausi alkoi Tiikeri-sarjan sekasarjassa lauantaina 16. marraskuuta. Vuorossa oli heti kauden alkuun kotiturnaus Kuljun liikuntasalissa.

Tunnelmaa oli ja tupa oli täynnä! Paikalla oli Lounais-Suomen alueelta yli 20 F-junnujoukkuetta, ja kaikkiaan pelaajia oli noin sata. Siihen lisäksi valmentajia ja vanhempia kannustamassa, ilmassa oli todellista junnu-urheilun iloa!

Maukas kahvio palveli turnausväkeä, ja kahvia sai todellakin keittää isolle turnausväelle. Kiitos talkoolaisille ja järjestäjille! Lempolla oli mukana turnauksessa niin F-poikien kuin F-tyttöjen kuusi joukkuetta.

F-junnuilla avausturnaus on kotiturnaus Kuljussa la 16.11.

F-junioreiden kausi alkaa 16. marraskuuta kotiturnauksella Kuljun koulun liikuntahallissa. Tiikeri-sarjan turnauksessa pelaavat Lempo-Volleyn F-pojat ja F-tytöt. Kaikkiaan turnauksessa on mukana 22 joukkuetta.

Ajo-ohjeet Kuljun liikuntahallille

Turnausjoukkueet: Lempo Kanuunat, Lempo Pinkit, Lempo Pyssyt, Lempo Raketit, Lempo Siniset, Lempo Tykit, Valkoiset Tähdet, Punaiset Tähdet, YlöR Gepardit, YlöR Leijonat, YlöR Pantterit, Supi Musta, Supi Turkoosi, Supi Valkoinen, OrPo Palloketut, OrPo Pallokissat, Orpo Pallopandat, Pirkkalan Pirkat, Valepa FT-11, Valepa FT 11-12, LP Kang Albatrossit, LP Kang Kalasääsket.

Kannattaa tutustua Lounalentis.fi-sivuston F-junnusivuihin

Oheisesta pdf-tiedostosta löytyy alkukauden F-junnujen turnausaikataulu.

Lounalentis-sivulta hyödyllistö tietoa F-junnujen kaudesta

29.10.2019

F-junnujen tulevasta kaudesta saa paljon tietoja Lounalentis.fi-sivustolta.

Sivulta löytyy muun muassa turnausohjelma, säännöt, vinkkejä valmentajille ja paljon muuta. Kannattaa tutustua sekä vanhempien että seuratoimijoiden.

F-tyttöjen pelijoukkueet Tiikeri-sarjassa ovat Pinkit ja Siniset

17.10.2019

Lempo-Volleyn F-tytöt pelaavat F-junioreiden Lounais-Suomen alueen sekasarjaa kahdella joukkueella. Joukkueiden pelinimet ovat Pinkki ja Sininen.

Kaikkiaan Lempo-Volleylla on F-junnujen sekasarjassa peräti kuusijoukkueita, kun F-pojat ovat mukana neljällä joukkueella. F-juniorit pelaavat sekasarjaa, jossa joukkueissa voi olla tyttöjä ja poikia.

F-junnujen ensimmäisä turnauksia ei ole vielä julkistettu.

F-junnujen Tiikeri-sarjan tulospalvelusivu

Kaikkiaan F-junnujen Tiikeri-sarjassa on mukana 43 joukkuetta!

Lempo Sinisten Lentopalloliiton Tulospalvelusivu

Lempo Pinkkien Lentopalloliiton Tulospalvelusivu

Harjoitusturnaus iloisella ilmeellä!

6.10.2019

F-junioreilla oli yhteinen harjoitusturnaus Kuljussa sunnuntaina 6. lokakuuta, jossa olivat mukana sekä Lempon F-pojat että F-tytöt. 

Turnauksessa nähtiin paljon iloisia onnistumisia ja oivalluksen hetiä, opeteltiin lentopallon pelaamisen saloja ja uudet pelaajat saivat ekat pelinsä ja vanhat konkarit jatkoivat viime vuodesta kovalla energialla.

Kuten kuvasta näkyy, hymy oli herkässä pelien päätyttä!

F-junnuilla su 6.10. harjoitusturnaus Kuljussa

2.10.2019

Sunnuntaina  6.10. on F-junnuilla kauden ensimmäinen turnaus Kuljussa. Kyseessä F-poikien järjestämä harjoitusturnaus, jossa mukana myös Lempon F-tytöt.

F-pojat ja F-tytöt pelaavat kaudella sekasarjaa: Lempolla mukana yhteensä kuusi joukkuetta

2.10.2019

Lempo-Volleyn F-juniorit pelaavat tulevalla kaudella Lounais-Suomen sekasarjaa. Lempon F-pojat ja F-tytöt pelaavat samassa sarjassa. Yhteensä Lempolla on mukana peräti kuusi joukkuetta! F-pojilla joukkueita on neljä, F-tytöillä kaksi.

F-tyttöjen kausi alkaa pian - aloita uusi harrastus!

10.8.2019

Lempo-Volleyn F-tyttöjen joukkueeseen mahtuu vielä uusia harrastajia tulevalle kaudelle! Joukkue etsii myös innokkaita vanhempia joukkueen taustalle.

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset F-tyttöjen yhteyshenkilö Jukka Kohtamäki

Jukka Kohtamäki
kohtamaki.jukka(a)gmail.com
Puh. 040 5362767

Mietitkö lentopallon aloittamista? Kannattaa tutustua seuraaviin asioihin!