Uutiset

Kausi 2020-2021 pakettiin - Uuden kauden 2-sarjan kotisivut avattu

18.5.2021

2-sarjakausi 2020-2021 paketoidaan lopullisesti, ja kauden 2021-2022 uudet 2-sarjajoukkueen kotisivut on avattu.

Tämä kauden 2019-2020 sivusto jää arkistona voimaan.

Uusia sivuja päivitellään hiljalleen tulevan 2-sarjakauden tiedoilla ja pelaajilla. Lempon joukkue tulee pysymään rakenteeltaan samanlaisena: omia junioreita ja muutama kokeneempi pitkäaikainen pelaaja.

Ville Tuki ja Rolle Jokela siirtyvät ensi kaudeksi Lempon 1-sarjajoukkueeseen

18.5.2021

Lempon 2-sarjajoukkueessa kaudella 2020-2021 pelanneet passari Ville Tuki ja keskitorjuja, kapteeni Rolle Jokela siirtyvät kaudelle 2021-2022 Lempon 1-sarjajoukkueeseen.

Kuluneella kaudella Tuki harjoitteli myös 1-sarjan kanssa ja oli mukana kahdessa pelissä, mutta debyyttiä kentällä ei vielä tullut. Vasenkätinen passari on kimmoisa ja tekninen pelaaja, jolla on kova halu kehittyä. Humppilasta kotoisin oleva Tuki pääsi toissa kaudella mukaan neljään liigapeliin Raision Loimun paidassa, kun pelasi Loimun 2-sarjajoukkueessa.

– Odotan tulevaa kautta innolla. Kova haaste on passariosastolla, mutta laitetaan Arttu koville niin saadaan hyvää kilpailua. Tavoitteena on pelata ehjä 1-sarjakausi. Nyt kun kotiuduin intistäkin, niin voin keskittyä paremmin lentopalloon. Ja oma tavoite on tietenkin voittaa 1-sarja, Tuki kertoo.

Myös 26-vuotias  harjoitteli välillä 1-sarjan mukana kuluneella kaudella ja oli kokoonpanossa yhdessä sarjapelissä. Debyytti 1-sarjassa jäi viime kaudella tekemättä. Pohjanmaalta kotoisin oleva Jokela tuli vuosi sitten Lempoon Himangan Urheilijoiden 2-sarjaryhmästä. Pituutta on 190 senttiä, mutta Jokela korvaa keskitorjujan paikalla muutamat puuttuvat sentit kovalla lyöntikädellään ja fysiikallaan.

– Hyvällä fiiliksellä ja innoisaan odotan, että pääsee treenaamaan kovaan porukkaan. Mahdollisimman paljon koitan saada pelikokemusta ja peliaikaa tulevana kautena, Jokela tuumii.

Kaksikkoa voidaan nähdä 2-sarjassa myös tulevalla kaudella farmisopimuksen kautta.

Kiitos kaksikolle 2-sarjakaudesta!

Lue alkuperäinen uutinen Lempon 1-sarjan sivuilta

A-poikien SM-sarja jäi kesken koronan vuoksi

18.5.2021

Lentopalloliiton kilpailuryhmä on 27.4. päättänyt keskeyttää sarjakauden 2020-2021 kaikkien valtakunnan tasolla pelattavien pelien ja turnausten osalta. 

Käytännössä tämä tarkoittaa A-C-nuorten toukokuun sijoitusturnausten peruuttamista sekä 2-sarjan karsintaturnausten peruuttamista.

Liitto perustelee päätöstään kotisivuillaan näin:

- Alueellisia turnauksia voidaan tautitilanteessa perustasolla olevien alueiden kohdalla järjestää, mutta niillä ei ole mitään statusta A-C-nuorten valtakunnallisten SM- tai 1-sarjojen suhteen. Näiden päätösten perusteena on Valtioneuvoston linjaus, jossa valtakunnallinen kilpailutoiminta nuorten osalta käynnistetään aikaisintaan heinäkuun alussa. Lopullisen päätösvalta yksitäisissä tapauksissa on Aluehallintoviranomaisilla, mutta hallituksen päätös on suuntaa antava. Lisäksi tartuntatautilaki edellyttää tällä hetkellä, että sekä leviämis- että kiihtymisalueilla tapahtuvissa toiminnoissa pitää tosiasiallisesti säilyttää kahden metrin turvaväli. Määräys on voimassa kesäkuun alkuun, liiton uutisessa kerrotaan.

Liiton uutinen aiheesta

Osan 2-sarjapelaajien kausi voi vielä jatkua A-poikien peleissä

19.4.2021

Osa Lempon 2-sarjajoukkueen pelaajista edustaa myös seuraa A-pojissa. Alkukaudesta ehdittiin junioreiden SM-sarjoissa pelata tasonmittausturnaukset ja 2-3 pooliturnausta. Pelit ovat olleet tauolla marraskuusta lähtien. Niinpä loput pooliturnaukset perutaan ja siirrytään suoraan kauden päättäviin sijoitusturnauksiin (täällä lentopalloliiton uutinen aiheesta).

A-poikien SM-sarjan sijoitusturnaus, sijat 9-12

22.5. Jyväskylä

Lempo - JyLe
Lempo - KempeLe
Lempo - VaLePa

Turnauksen tulospalvelu

A-poikien SM-sarjan tulospalvelu

Tällä hetkellä Lempäälässä C-A-ikäisten sisäharjoittelu on tauolla 30.4. asti. Turnaukset siis pelataan, jos koronatilanne sen mahdollistaa ja joukkueet pääsevät palaamaan sisäharjoituksiin. 

Niemisen ja Montosen kausi 1-sarjassa päättyi välieriin

12.4.2021

Lempon 2-sarjajoukkueen nuoret tähdet Kalle Nieminan ja Niko Montonen edustivat loppukauden Lempoa miesten 1-sarjassa.

Lempo eteni runkosarjan kolmantena pudotuspeleihin, jossa puolivälierissä kaatui Pielaveden Sampo 2-0. Välierissä vastassa oli Kyyjärven Kyky, joka tiputti Lempon 2-0.

Nieminen pelasi kauden aikana 9 ja Montonen 8 peliä 1-sarjassa. Montonen pelasi pääasiassa yleispelaajana ja yhden pelin oli hakkurina ja toisena liberona. Hän debytoi kentällä runkosarjan lopulla Sampoa vastaan juuri hakkurin paikalla ja teki kaksi pistettä heti kättelyssä. Nieminen pelasi sekä yleispelaajana ja liberoa ja pääsi muutamassa pelissä kentälle. Pudotuspeleissä kaksikko ei käynyt kentällä.

Kausi jatkuu mahdollisesti vielä A-poikien peleissä, jos ne saavat jatkua toukokuussa.

2-sarjakausi päättyi liiton päätöksellä kesken koronatilanteen vuoksi - Kiitos kaikille kaudesta!

8.3.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen kausi on päättynyt. Lentopalloliitto teki päätöksen miesten 2-sarjan osalta, ettei kautta enää voida jatkaa vallitsevissa olosuhteissa, kun pelien paluusta ei ole tietoa.

Lempo kiittää kaikkia 2-sarjajoukkueen kauteen osallistuneita: kannattajia, yhteistyökumppaneita ja pelaajia ja valmennusta perheineen.

Viimeinen sarjapeli pelattiin jo marraskuussa, ja siitä lähtien pelit ovat olleet tauolla. Lempon melko nuoren joukkueen kausihan oli upea: lohkon kärkipaikka, 5 voittoa 6 pelistä ja uusia nuoria omia kasvaatteja mukaan aikuisten peleihin.

Katseet tästä kohti seuraavaa 2-sarjakautta! Osalla kausi jatkuu miesten 1-sarjan ja A-poikien matkassa.

Liiton uutinen aiheesta

Rajoitukset jatkuvat 28.3. saakka - sarjakausi loppuu todennäköisesti

5.3.2021

Lempäälän kunnan ja Pirkanmaan koronarajoitukset jatkuvat 28.3. eikä Lempon 2-sarjajoukkue voi harjoitella tai pelata ainakaan siihen asti.

Täällä Lempo-Volleyn uutinen aiheesta ja linkit Lempäälän kunnan ja Pirkanmaan koronaohjausryhmän rajoituksiin

Nyt on hyvin todennäköistä, että miesten 2-sarjakausi päättyy eikä sitä siis pelata loppuun. Vahvistetaan tämä tieto vielä, kun liitto sen virallistaa.

Ville Tuki debytoi Lempon 1-sarjajoukkueessa viikonloppuna

4.3.2021

Passari Ville Tuki debytoi Lempo-Volleyn 1-sarjajoukkueessa tulevana viikonloppuna peleissä Kuortanetta ja Luja-Lukkoa vastaan. Tuki paikkaa passariosastoa, kun Juuso Rautakorpi ei ole viikonloppuna mukana.

2001-syntynyt lupaava passari siirtyi täksi kaudeksi Lempo-Volleyn organisaatioon Raision Loimusta. Tuki pelasi viime kaudella 2-sarjaa Loimussa, ja pääsi debytoimaan Mestaruusliigassa Loimun kokoonpanossa.

Tämä kausi on sujunut Lempon 2-sarjajoukkueessa, ja loppuvuosi 2020 sujui armeijassa, josta Tuki kotiutui jouluksi. 2-sarjaa ei ole pelattu sitten marraskuun lopun, mutta tuki on päässyt harjoittelemaan Lempon A-poikien ja 1-sarjajoukkueen kanssa.

Tuki ei ole farmipelaaja, vaan hänelle tehtiin ennen kauden alkua kehityspelaajan kaksoisedustus Loimusta Lempon 1- ja 2-sarjajoukkueisiin.

Vasenkätinen Tuki on kimmoisa ja teknisesti taitava pelaaja, jolla on taustaa korkeushypyssä. Hän pelaa viikonloppuna numerolla 15.

Niko Montonen ja Kalle Nieminen loppukaudeksi 1-sarjajoukkueen mukaan

25.2.2021

Lempon 2-sarjajoukkueen nuoret lupaukset Niko Montonen ja Kalle Nieminen liittyvät loppukaudeksi myös vahvemmin Lempon 1-sarjajoukkueen kokoonpanoon.

Nieminen on jo alkukaudesta ollut muutamassa pelissä mukana 1-sarjassa toisena liberona ja sai debyyttinsä kehissä. Nyt Kalle liittyy loppukaudesta vahvemmin mukaan pelikokoonpanoon treenien lisäksi.

Montonen tulee paikkaamaan yleispelaajaosastoa, josta puuttuvat loukkaantunut Kasper Pennanen ja armeijassa oleva Tommi Nieminen. Myös Nieminen voi pelata yleispelaajan tarvittaessa.

Lisäksi yleispelaaja Eetu Rantanen liittyy 1-sarjaryhmän vahvuuteen.

– Nuori kaksikko on jo käynyt jo haistelemassa meininkiä ja treeneissä olleet mukana, Kalle kokoonpanossakin asti. Nyt on sauma saada 1-sarjan tulikaste kunnolla. He ovat Lempon tulevaisuutta, ja hienoa päästä nostamaan nuoria mukaan ryhmään, Lempon 1-sarjajoukkueen manageri Juha Raunio kertoo.

Lempolla on farmisopimus 1- ja 2-sarjajoukkueiden välillä, mikä mahdollisti Montosen ja Niemisen liittymisen mukaan, vaikka 1-sarjan pelaajasiirtojen takaraja on jo mennyt. Myös muut farmisopimuksessa olevat Lempon 2-sarjajoukkueen pelaajat voivat loppukaudella tarvittaessa olla 1-sarjan mukana. Nieminen ja Montonen ovat mukana loppukauden lähtökohtaisesti koko ajan normirosterissa.

Lue miesten 1-sarjajoukkueen kotisivujen uutinen

Niko Montonen
Kalle Nieminen

Lisää pelisiirtoja, kauden jatkuminen venyy pidemmälle maaliskuulle

24.2.2021

Kaksi vieraspeliä on siirretty ja niille ei ole vielä uusia pelipäiviä. AitRi- ja KorPo-vieraspelit ovat nyt ilman ajankohtaa.

Pirkanmaan koronaohjausryhmä on suositellut nykyisten rajoitusten jatkamista 15.3. asti. Siihen vaaditaan vielä avin päätös, mutta näillä näkymin Lempon kotipeleistä siirtyvät 7.3. Kajastus-peli ja 14.3. KeiKa-peli.

Kauden jatkumisesta ei ole siis tietoa, ainakin maaliskuun puoliväliin menee tilanteen muuttuminen rajoitusten mukaan.

Helmikuun peleille uudet pelipäivät

11.2.2021

Uudet koronarajoitukset siirtävät miesten 2-sarjakaudene jatkumista ainakin maaliskuun alkuun. Niinpä helmikuun pelit siirtyivät maaliskuulle uusille pelipäiville.

Tämänhetkinen loppukauden ohjelma:

La 6.3. Lempo-KorPo klo 16 Korian monitoimitalo
Su 7.3. Lempo-Kajastus klo 15 Hakkari
Su 14.3. Lempo-KeiKa klo 12 Hakkari
La 20.3. Lempo-Salpis klo 12 Hakkari
Su 21.3. Lempo-Isku-Veikot klo 14.30 Hakkari
AitRi-Lempo ei vielä uutta pelipäivää, pelataan Tampereella.

Lempon ohjelma liiton tulospalvelussa

Lue Lempon upea tämän kauden kausijulkaisu!

4.2.2021

Lempo-Volleyn kausijulkaisu 2020-2021 on julkaistu! Tämän kauden kausijulkaisussa on 58 sivua tarinoita, toimintaa, ihmisiä ja tapahtumia Lempo-Volleyn kuluneesta ja tulevasta kaudesta.

Laajassa paketissa on mukana joukkue-esittelyt, puheenjohtajan katsaus toimintaan, pelaajahaastatteluita ja historiallinen korona-koonti kaiken muun mielenkiintoisen lisäksi.

Kausijulkaisu on julkaistu vain pdf-verkkoversiona. Kausijulkaisuun voit tutustua alla olevasta linkistä.

KAUSIJULKAISU LUETTAVISSA TÄÄLLÄ

Alueelliset rajoitukset Pirkanmaalla jatkumassa 1.3. asti

4.2.2021

Pirkanmaan koronaohjausryhmä pidentää alueellisia koronarajoituksia 1.3. Aluehallintovirasto ja Lempäälän kunta oletettavasti nämä rajoitukset vahvistaa.

Se tarkoittaa, että Lempon 2-sarjajoukkue ei pääse harjoittelemaan täysipainoitteisesti eli yli 20-vuotiaat eivät voi harjoitella, eikä joukkue näin voi myöskään pelata sarjapelejä helmikuun loppuun mennessä.

Runkosarjan peliaikaa pidennetään, pudotuspelisysteemi vielä auki

29.1.2021

Lentopalloliiton Kilpailuryhmä on linjannut tammikuun lopulla loppukauden toimintaa Mestaruusliigojen, 1-sarjojen ja 2-sarjojen loppukaudesta. 

MIESTEN 2-SARJA

Miesten 2-sarjan runkosarjat jatkuvat paikkakuntakohtaisten rajoitusten mukaisesti 28.3. saakka eli runkosarjan aikaa jatketaan. Huhtikuussa siirrytään pudotuspeleihin, joiden pelitapa päätetään maaliskuun alussa Kilpailuryhmän seuraavassa kokouksessa. Vaihtoehtoina turnaustyyppinen pelaaminen tai vähennetty pudotuspelimäärä. Alun perin pudotuspeleihin olisi päässyt 16 joukkuetta.

Liiton uutinen

Nykyisen ohjelman mukaan Lempon viimeinen runkosarjapeli olisi 7.3. mutta ohjelma varmasti vielä muuttuu koronatilanteen vuoksi.

Tällä hetkellä Lempon kauden alkamisesta ei ole varmuutta. Lempäälän kunnan rajoitukset estävät 8.2. asti koko joukkueen harjoittelun, vain A-ikäset voivat harjoitella juniorijoukkueellaan.

Treenitauko jatkuu vielä ainakin 8.2. asti - AitRi-peli siirtyy tammikuulta

15.1.2021

Lempäälän kunta on 15.1. linjannut, että kunnan liikuntatilojen rajoitukset jatkuvat samanlaisina 18.1-8.2. kuin kuluneella viikolla linjattiin.

Se tarkoittaa, että Lempon toiminnassa, että aikuisten joukkueet eli 2-sarjat ja Kuntosarja-joukkueet eivät voi harjoitella.

Siispä M2-joukkue ei pääse jatkamaan sarjapelejään tammikuussa. 30.1. pelattavaksi merkattu vieraspeli AitRi-Lempo siis siirtyy, sillä Tampereella ovat samat rajoitukset.

M2:n treenitauko jatkuu ainakin 17.1. asti, kaksi uutta pelisiirtoa

8.1.2021, päivitetty 10.1.2021

Lempon miesten 2-sarjajoukkueen treenitauko jatkuu ainakin 17.1.2021 asti. Lempäälän kunta päivitti koronarajoituksiaan Pirkanmaan koronaohjausryhmän päätösten mukaisesti, ja alle 20-vuotiaiden harjoitukset sallitaan Lempäälässä ja Lempossa 11.1. alkaen.

M2-joukkueessa kuitenkin noin puolet pelaajista on yli 20-vuotiaita.

A-poikien joukkue pääsee taas pitkän tauon jälkeen treenaamaan pienryhmissä, maksimissaan 10 henkilöllä.

Rajoitukset ovat voimassa 17.1. asti, ja sen jälkeen Lempäälän kunta linjaa asiasta uudelleen.

Tämä tarkoittaa, 16.1. Lempo-Kajastus ja 17.1. Lempo-KeiKa joudutaan siirtämään. Kajastus-peli pelataan Hakkarissa 7.3. ja KeiKa-peli Hakkarissa 28.2.

Myös Lempon vieraspeli KorPoa vastaan on siirretty jo aiemmin (24.1.), uusi päivä on lauantai 6.3. Koriassa.

Täällä Lempo-Volleyn virallinen koronalinjaus 8.1.2021

Vuoden avaava AitRi-peli siirtyy, pelataan 30.1.

4.1.2021

Lempon 2-sarjajoukkueen vuoden 2021 avauksen oli tarkoitus olla vieraspeli Aitolahden Rientoa vastaan 10.1. Peli kuitenkin siirtyy koronarajoitusten vuoksi myöhemmäksi. Esimerkiksi Lempon joukkue voi aloittaa harjoittelun vasta 11.1. jälkeen, jos Lempäälä avaa kunnan sisäliikuntatiloja.

Ottelu pelataan lauantaina 30.1. Hervannan vapaa-aikatalolla kello 17.

Jos nykyisen ohjelman mukaan voidaan muuten pelata, Lempon vuosi alkaisi 16. ja 17. tammikuuta kotipeleillä Kajastusta ja KeiKaa vastaan.

Tilanne on kuitenkin hyvin epävarma, koska ei ole tieto, pääsekö Lempo treenaamaan tammikuussa, ja vastustajilla on myös vaikeuksia harjoittelussa.

Päivitetty 7.1. klo 18.49. Lisätty tietoa AitRi-pelin uudesta ajankohdasta

Runkosarja tiivistetään kahteen kierrokseen kolmen sijaan, uusi ohjelma julkaistu

30.12.2020

Miesten 2-sarjan runkosarja on tiivistetty Lentopalloliiton päätöksellä kolmesta pelikierroksesta kahteen kierrokseen. Runkosarja tiivistyy siis kuudella ottelulla.

Muutokseen päädyttiin koronatauon vuoksi, jotta kausi saadaan pelattua aikataulullisesti järkevästi.

Myös uusi otteluohjelma on julkaistu: Lempolla on jäljellä vielä kuusi peliä eli toinen pelikierros on pelaamatta.

Uutta ohjelmaa helpotti se, että lohkossa oltiin saatu pelattua juuri ensimmäinen pelikierros koronan tuoman pelitauon alettua. Niinpä ei tarvinnut tehdä muuta, kuin poistaa viimeinen kierros ohjelmasta.

Lempon alkukausi oli vieraspelipainotteinen, joten loppurunkosarjassa joukkueella on neljä kotipeliä ja kaksi vieraspeliä Tampereella ja Kouvolassa.

Lempon runkosarjan loppuohjelma (jos rajoitusten puitteissa näin voidaan pelata):
Su 10.1. AitRi-Lempo
La 16.1. Lempo-Kajastus
Su 17.1. Lempo-KeiKa
Su 24.1. KorPo-Lempo
La 13.2. Lempo-Salpis
La 27.2. Lempo-Isku-Veikot

Tällä hetkellä Lempo johtaa lohkoa viidellä voitolla kuudesta pelistä.

Täällä koko lohkon otteluohjelma

Tässä kohtaa voidaan vain toivoa, että joukkue pääsee alkuvuodesta palaamaan treenikentille ja pelejä voidaan pelata uuden otteluohjelman mukaisesti.

Treenitauko jatkuu ainakin 10.1. asti

22.12.2020

Lempäälän kunta on päättänyt jatkaa kunnan omistamien ja hallinnoimien sisäliikuntatilojen sulkemista Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti 10.1.2021 saakka. (Uutinen aiheesta)

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyn joukkueet miesten 1-sarjaa lukuun ottamatta eivät voi harjoitella sisätiloissa siihen asti.

Niinpä Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt jatkaa nykyistä voimassa olevaa koronaan liittyvää linjaustaan 10.01.2021 asti. Eli kokoontumiset ulko- ja sisäreeneihin ovat kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Lempolla on 2-sarjan kevätkauden ensimmäinen peli 10.1. AitRin vieraissa. Tilannetta seurataan lähempänä, voiko Lempo pelata peliä, jos peli ylipäänsä voitaisiin pelata koronatilanteen vuoksi.

Livelähetysten tallenteet lisätty sivuille

6.12.2020

Miesten 2-sarjan pelit pyritään aina lähettämään livenä, yleensä Lempo-Volleyn tai Llempo-Volley miesten Facebookissa.

Nyt myös pelien livetallenteet on lisätty kotisivuille niin, että ne on helppo löytää ja katsella jälkikäteen.

Facebook-livet lisätään aina Lempon Youtube-kanavalle, josta pelejä voi myös katsella.

Alkukauden alkusarjan ja harjoituspelien tallenteet on koottu tänne.

Siirretyille peleille uudet pelipäivät

27.11.2020

Lempon pelejä on jouduttu siirtämään ensi vuoteen alueellisten koronarajoitusten vuoksi.

Kolmelle siirretylle Lempon pelille, jotka ovat kaikki Lempon kotipelejä, on löydetty uudet pelipäivät Hakkarin liikuntahallissa.

Kaikki siirretyt pelit alkavat kello 16.

Lempo-Kajastus uusi aika lauantai 16.1. Hakkari
Lempo-Salpis uusi aika lauantai 13.2. Hakkari
Lempo-Isku-Veikot uusi aika lauantai 27.2. Hakkari

Muutokset tuovat Lempolle kaksi uutta tuplaviikonloppua, jolloin syyskaudella tuplia tulee kolme.

Seuraava Lempon ottelu pelataan sunnuntaina 10. tammikuuta 2021 vieraissa Aitolahden Rientoa vastaan.

Toki nämä kaikki siirrot vaativat sen, ettei uusia rajoituksia tule ja kautta päästään jatkamaan normaalisti 15.12. jälkeen.

Lempon koko otteluohjelma

2-sarjajoukkueen toiminta keskeytyy 24.12. asti alueellisten rajoitusten myötä, pelit siirtyvät pelattavaksi myöhemmäksi

26.11.2020

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen harjoitus- ja ottelutoiminta keskeytyy 15.12. asti Pirkanmaan ja Lempäälän koronarajoitusten myötä. Asiasta teki myös linjauksen Lempo-Volleyn hallitus 26.11.

Linjausta päivitettiin uudestaan 30.11. ja tauokoa jatkettiin jouluun asti, ja samalla junioreiden toiminta sisähalleissa laitettiin tauolle.

Pirkanmaan koronaohjausryhmä ja Lempäälän kunta linjaavat, että yli 20-vuotiaiden liikuntaharrastuksissa joukkue- ja kontaktilajien harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta suositellaan keskeytettäväksi sisätiloissa 26.11.–15.12. asti, pois lukien maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoiminta. Tätä aikaa jatkettiin 21.12. asti.

Lempo-Volley noudattaa tätä linjausta, jolloin 2-sarjatoiminta siis jää tauolle.

Lempolla olisi ollut rajoitusten aikana kaksi ottelua. Su 29.11. Lempo-Salpis ja 13.12. Lempo-Isku-Veikot siirtyvät pelattavaksi myöhemmin. Aiemmin jo Lempo-Kajastus siirrettiin pelattavaksi myöhemmin.

Uudet pelipäivät ilmoitetaan niiden selvittyä.

Lentopalloliitto linjasi miesten 2-sarjan osalta, että niillä alueilla, joilla harjoittelu- ja ottelutoiminta on keskeytetty, voivat siirtää pelejään myöhemmäksi, ja tämän Lempo myös teki.

Lentopalloliiton ohjeistus 2-sarjan jatkosta:

- Miesten 2-sarjan osalta runkosarjat päättyvät 7.3. Mikäli rajoitusajan otteluita ei saada pelattua 7.3 mennessä, voidaan runkosarjaa pidentää kahdella viikolla, jolloin neljännesvälierät jätetään pois pudotuspelivaiheesta. Tämä tilanne sekä mahdolliset muut vaihtoehdot tarkennetaan tammikuun aikana, kun siirrettyjen otteluiden määrä realisoituu.

Tällä ohjeistuksella siis jatketaan, ja rajoitusten mahdollistaessa joukkue palaa toimintaan joulukuun puolivälin jälkeen.

Lempo-Volleyn uusin koronalinjaus 30.11.2020

Lempäälän kunnan tiedote koronarajoituksista

Aamulehden uutinen Pirkanmaan koronarajoituksista

Uutista päivitetty 30.11. Toiminnan taukoa jatkettu jouluun asti.

Salpis-ottelun tilanne epäselvä uusien rajoitusten vuoksi

24.11.2020

Lempo-Volleyn 2-sarjakauden olisi tarkoitus jatkua sunnuntaina 29.11. kotiottelulla Hollolan Salpista vastaan. 

Tiistaina 24.11. Pirkanmaan koronaryhmä kuitenkin antoi uudet suosituksensa. Yksi niistä on, että yli 20-vuotiaiden sarjatoiminta ja joukkueiden harjoittelu keskeytettäisiin 15.12. saakka. (Lue lisää)

Näiden rajoitusten mukaan ottelua ei siis pelattaisi.

Lempo-Volleyn odottaa vielä Lentopalloliiton selvennystä ja mahdollisia Lempäälän kunnna omia rajoituksia. Tällä hetkellä pelin peruminen vaikuttaa kuitenkin todennäköisimmiltä vaihtoehdolta.

Pelin kohtalosta tiedotetaan, kun varmaksi tiedetään, vastustajaa, tuomareita ja katsojia.

Uutista päivitetty 24.11. klo 19. Tarkennettu tilannetta uusien koronarajoitusten nojalla.

Kajastus-peli siirtyy pelattavaksi myöhemmäksi, syynä Hakkarin liikuntahallin sulkeutuminen

22.11.2020

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjapeli Lempo - Luolajan Kajastus on peruttu sunnuntailta 22.11. Syynä on Hakkarin liikuntahallin sulkeutuminen sunnuntaista keskiviikkoon asti, jolloin hallissa pääsee taas tämän hetken tiedoilla harjoittelemaan.

Näin nopealla aikataululla Lempäälän muista riittävän isoista liikuntahalleista ei löynyt vapaata tilaa pelin pelaamiselle.

Pelin perumisesta on oltu yhteydessä vastustajaan ja tuomareihin, ja ottelu siirretään uuteen ajankohtaan.

Lempäälän kunta on tiedottanut, että Hakkarin yläasteelta on löytynyt kaksi koronatartuntaa, ja sen vuoksi myös liikuntahalli on laitettu kiinni.

Ottelun peruminen ei siis liity Lempo-Volleyn tai Luolajan Kajastuksen korona-altistumisiin tai tartuntoihin.

KorPosta voitto 3-1, pelit jatkuvat Hakkarissa viikon päästä

15.11.2020

Lempo palasi 2-sarjassa voittokantaan, kun sunnuntaina 15.11. kotisalisas Hakkarissa kaatui Korian Ponsi erin 3-1 (25-18, 30-28, 23-25, 25-17).

Lue otteluraportti

Lempo palasi 2-sarjan lohkokärkeen, tosin Salpis ja KeiKa ovat kolmen pisteen päässä, KeiKalla peli vähemmän pelattuna.

Lempo on nyt kohdannut kaikki lohkonsa joukkueet kerran. Toinen kierros käynnistyy 22.11. Hakkarissa, kun vastaan tulee hämeenlinnalainen Luolajan Kajastus. Lempo voitti joukkueiden kauden avauspelin 3-1.

Paluu kotisaliin - uusi tuttavuus KorPo vastassa sunnuntaina

9.11.2020

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkue palaa kotisaliin ja saa vastaansa B-lohkossa Kouvolasta saapuvan Korian Ponnen. 

Ottelu alkaa Hakkarin liikuntahallissa klo 15 sunnuntaina 15.11. 

Lempo lähtee peliin lohkonsa kakkosena. Edellispelissä tuli kauden avaustappio KeiKalle. Kotipeli on vasta kauden toinen: siinä ensimmäisessä kaatui AitRi 3-1. 

KorPo on lohkossa viides. Alkukauteen on mahtunut kaksi voittoa. 

Liput 5 €. 

Yleisöllä tulee olla kasvomaski. Muistetaan koronaohjeet. 

KeiKa jätti Lempon nollille Vantaalla

8.11.2020

Lempolle ensimmäinen peli ilman pinnoja 2-sarjassa.

KeiKa-Lempo 3-0 (25-21, 29-27, 25-19)

Miehissä hieman vajaamiehinen Lempo reissasi Vantaalle seitsemällä miehellä. Atte Korkola urakoi tänään koko pelin keskarina.

Eräpisteet eivät kuitenkaan kaikkea kerro tuloksen takana, Lempo johti kahta ensimmäistä erää useilla pisteillä, mutta kokeneempi vastus tuli aina lopussa ohi. Avauserässä johto oli 15-10, toisessa erässä 15-9 ja 24-19.

Lempolta eniten pinnoja takoivat Aki Tuomivaara ja Rolle Jokela (9). Passarina pelannut Ville Tuki tehoili 5 pinnaa. KeiKalta eniten pinnoja keräsi Nuutti Moilanen 12, entinen liigamies Lassi Nurminen tempoi 7 pinnaa.

Lempon kausi jatkuu sunnuntaina 15.11. kotipelillä Hakkarissa, vastassa on kouvolalainen Korian Ponsi.

Edessä sunnuntaina kärkipeli KeiKan vieraana

3.11.2020

Lempo matkaa 2-sarjassa tulevana isänpäivän sunnuntaina 8.11. Vantaalle.

Edessä on 2-lohkon kärkikamppailu Lempon ja Keimolan Kaiun vieraana. Lempo on lohkokärjessä ja KeiKa toisena. Lempo on yhä voittamaton, KeiKa puolestaan hävisi edellispelissään lohkon suosikille Salpikselle 0-3 vieraskentällä.

KeiKalla on kaksi todella kovaa entistä liigapelaajaa rosterissaan: viimeksi Vantaa Ducksissa pelanneet Karl Kulaots ja Lassi Nurminen.

Lempolla on alla vakuuttava 3-0-kotivoitto AitRista.

LUE OTTELUENNAKKO

Lempo tyrmäsi AitRin vakuuttavasti

1.11.2020

Lempo jatkoi vakuuttavaa voittoputkeaan 2-sarjassa, kun Aitolahden Riento kaatui murskaluvuin 3-1 (25-15, 25-17, 25-12).

- Oli kauden parasta tekemistä, tähän mennessä. Saimme paljon torjuntoja, se on kehittynyt alkukaudesta. Myös syöttöpeli oli tänään todella hyvää, Lempon päävalmentaja Harri Montonen kehui.

Lue otteluraportti

Kotipeleissä yleisöllä tulee olla kasvomaski

27.10.

Liittyen alla olevaan Lempon kotipelien koronaohjeistukseen ja Lentopalloliiton koronalinjauksiin, kaikilla katsojilla tulee olla kasvomaski yleisössä Lempon 2-sarjan kotiotteluissa.

Jos terveydentila ei mahdollista maskin käyttöä, liiton linjauksen mukaan silloin voi olla ilman.

Tämä linjaus koskee myös miesten 1- ja 2-sarjan Lempon kotipelejä ja kaikki Lentopalloliiton aikuisten sarjoja.

Tarkemmat Lempon turvallisuusohjeet voit lukea alta olevasta uutisesta. 

Korona-ajan turvallisuusohjeet Lempon 2-sarjan kotipeleihin

27.10.

Ohessa ohjeistus Lempo-Volleyn miesten 2-sarjan kotipeleihin korona-aikana. Noudatetaan sitä, pysytään terveinä ja toimitaan vastuullisesti.

Kiitos yhteistyöstä!

Vihdoin edessä kotiavaus, sunnuntaina Hakkariin saapuu AitRi

26.10.

Miesten 2-sarjassa on viimein kotipelien aika kolmen vierasmatsin jälkeen. Lempo-Volleyn kotiavaus pelataan sunnuntaina 1.11. Hakkarin liikuntahallissa.

Kello 15 alkavassa pelissä vastassa on Aitolahden Riento.

Liput 4 €.

Lempo on aloittanut kautensa kolmella voitolla kolmesta pelistä. AitRilla on neljästä pelistä yksi 3-2-voitto ja kolme tappiota.

Ottelussa tulee muistaa turvavälit, yleiset koronaohjeet ja yleisöllä tulee olla kasvomaski, ellei terveydellisistä syistä maskia ei voi käyttää. Tällä viikolla on tulossa myös tarkemmat 2-sarjan turvaohjeet.

LUE OTTELUENNAKKO

Lempo jatkaa voittojen tiellä, kun Isku-Veikot kukistui vieraissa

25.10.

Lempo jatkaa 2-sarjassa ilman tappioita, kun kauden kolmannessa pelissä kaatui Valkeakosken Isku.Veikot vieraissa 3-1.

Lempolla on nyt kolmesta vieraspelistä yhtä monta voittoa, tosin Salpis-pelin tappio kääntyi voitoksi jälkikäteen Salpiksen peluutettua edustuskelvotonta pelaajaa.

Isku-Veikkoja vastaan Lempo sai mukaansa armeijasta lomille päässeen Ville Tuen ja hakkuriksi vaivojen jälkeen palanneen Olli Uusitalon. B-pojista 2-sarjadebyyttinsä teki Atte Korkola ja merkkautti heti pari pinnaa.

Lue otteluraportti

Salpis-pelistä tuomittiin Lempolle 3-0-voitto jälkikäteen

25.10.2020

Lempo-Volleyn ja Salpiksen 11.10.2020 pelattu 2-sarjan peli on jälkikäteen tuomittu Lempon 3-0 (25-0, 25-0, 25-0) -voitoksi, koska Salpis oli peluuttanut pelissä edustuskelvotonta pelaajaa.

Myös Salpiksen ja Isku-Veikkojen 18.10. pelattu peli muuttui Isku-Veikkojen voitoksi 3-0.

Lempo on siis 2-sarjassa kahden pelin jälkeen täysissä pisteissä kahdella voitolla.

Salpis-Lempo uusittu pöytäkirja

Pelit jatkuvat sunnuntaina 25.10. Isku-Veikkojen vieraissa

19.10.2020

Lempon 2-sarjakausi jatkuu vapaan viikonlopun jälkeen sunnuntaina 25.10. Valkeakoskella Apian urheilupuiston hienoissa ja perinteikkäisissä puitteissa.

Vastassa on Isku-Veikot, joka on entinen liigajoukkue. Nyt sillä on alkamassa kolmas kausi 2-sarjaa. Liigaa IV pelasi edellisen kerran 2007-2010.

Ottelu alkaa kello 15.

Lempo on pelannut kaksi peliä, joista saldona voitto Kajastuksesta ja tappio Salpikselle. Isku-Veikot on pelannut kolme peliä: voitto Kajastuksesta ja tappio Salpikselle ja KorPolle.

Lempo ei ole Isku-Veikkoja sarjapeleissä ennen kohdannut, sillä viime kaudella joukkueet olivat eri lohkoissa.

Mahdollisesti tulossa Facebook-liveä.

LUE OTTELUENNAKKO

Lempo nimitti kapteenistonsa - Rolle Jokela kipparoi Lempoa

19.10.2020

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueen kapteenisto 2020-2021

C #22 Rolle Jokela
A #12 Riku Nissilä
A #5 Kalle Nieminen

Salpis liian kova pala purtavaksi - Edessä vapaa viikonloppu

12.10.2020

Lempon 2-sarjakauden toinen ottelu suuntautui Hollolaan Salpiksen vieraaksi 11.10.

Ennakkoon sarjan kärkipäähän arvioitu Salpis oli niin kova kuin odotettiinkin, eikä Lempo päässyt kunnolla haastaan voitosta.

Salpis nappasi 3-0 (25-, 18-25, 21- 25-22) voiton kovien laitapommittajiensa Pyry Rantalaisen ja Tero Seppälän näyttäessä mallia.

Lempolla on nyt edessä vapaa viikonloppu peleistä. Seuraava peli on 25.10. Valkeakoskella, jossa vastassa on Isku-Veikot.

Lue Salpis-pelin otteluraportti täältä.

Lempon pelit jatkuvat vieraissa - suuntana sunnuntaina Hollola

6.10.2020

Miesten 2-sarjassa jatketaan, kun viime viikonloppuna päästiin hyvään tahtiin. Lempon toinen sarjapeli on jälleen vieraissa, sunnuntaina 11.10. vastassa on hollolalainen Salpis.

Itse asiassa Lempon kotiavaus on vasta kauden neljännessä pelissä 1. marraskuuta Aitolahden Rientoa vastaan. Siinä välissä Lempo käy vielä Valkeakoskella.

Lempo voitti avauspelissään Luolajan Kajastuksen vieraissa. Salpis ei ole vielä avannut kauttaan, vaan debyytti tapahtuu lempääläisiä vastaan. Lempon toiveissa on saada peliin helpotusta sairastuvalta, jossa oli täyttä viime pelin aikana.

LUE OTTELUENNAKKO

Sarjakausi käyntiin kolmen pisteen voitolla!

4.10.2020

Lempo-Volley käynnisti toisen 2-sarjakautensa hienolla vierasvoitolla. Luolajan Kajastus kaatui 3-1 (25-20, 21-25, 25-22, 25-18) Hämeenlinnassa.

Lempo oli mukana vain kahdeksalla pelaajalla. Siitä huolimatta tulos oli haluttu, vaikka pelissä oli parannettavaa.

- Emme missään nimessä saaneet joukkueen koko osaamista ulosmitattua tällä kertaa, mutta pääasia, että voitto kairattiin kauden avauksesta. Tähän täytyy olla erittäin tyytyväinen, päävalmentaja Harri Montonen pohjusti.

Lempon pelit jatkuvat seuraavan viikon sunnuntaina, jälleen vieraissa. Silloin vastassa on hollolalainen Salpis, jolle peli on kauden ensimmäinen.

LUE OTTELURAPORTTI

Sarjapeli käyntiin sunnuntaina Hämeenlinnassa - Luvassa liveä

3.10.2020

Lempo aloittaa 2-sarjan sarjapelit sunnuntaina 4.10. Kello 13 alkavassa pelissä on vastassa hämeenlinnalainen Luolajan Kajastus.

Lue täältä otteluennako

Lue täältä 2-sarjakauden ennakkopaketti

Pelistä on tarkoitus kähettää livelähetys Lempo-Volleyn Facebook-sivulle.

Ottelun livetulospalvelu

Voitto AitRista vajaalla rosterilla ennen sarjapelien alkua

2.10.2020

Lempo kaatoi kauden viimeisessä treenipelissä samassa lohkossa pelaavan Aitolahden Riennon vieraskentällä erin 2-1 (25-21, 23-25, 25-19).

Salivuoron päättyminen keskeytti ottelun kolmen erän jälkeen.

Tällä kertaa joukkueiden välinen peli ei noussut klassikoiden joukkoon ja jäi tasoltaan hieman latteaksi. Syykin oli ymmärrettävä: molemmilla oli omat kokoonpanovaikeutensa.

Lempon päävalmentaja Harri Montonen on luottavainen ennen sunnuntain 4.10. sarja-avausta Luolajan Kajastusta vastaan, vaikka Kajastus onkin yllätysvalmis.

- Kajastus on saamieni tietojen mukaan voittanut harjoitusotteluissa kaksi kertaa Isku-Veikot 3-1, joten mikään kevyt vastusta ei ole tulossa vastaan. Olen kuitenkin luottavainen kauteen lähtiessä, sillä olemme harjoitelleet hyvin ja harjoituspeleissä olemme esittäneet todella hyviä otteita.

LUE AITRI-PELIN OTTELURAPORTTI

Lue laaja 2-sarjakauden ennakkopaketti

1.10.2020

Miesten 2-sarjakausi alkaa pian, joten on kausiennakon aika! Tuhti ennakkopaketti, jossa arvioidaan Lempoa, lohkon vastustajia ja myös muita 2-sarjan lohkoja, löytyy täältä.

Perjantaina kenraali AitRin kanssa, sunnuntaina sarja-avaus Hämeenlinnassa

1.10.2020

Lempon 2-sarjajoukkue päättää harjoituspelinsä perjantaina 2.10. Hervannassa. Vastassa on samassa 2-sarjalohkossa pelaava tamperelainen Aitolahden Riento.

Peli alkaa Hervannan vapaa-aikakeskuksella kello 17.30.

Lue täältä otteluennakko

Sunnuntaina 4.10. onkin jo tosi kyseessä. Silloin Lempo palaa sarjapaleihin yli puolen vuoden tauon jälkeen, kun 2-sarja alkaa hämeenlinnalaisen Luolajan Kajastuksen vieraissa.

Ottelu alkaa kello 13 Ojoisten koululla.

Tästä ottelusta pyritään saamaan livelähetys Facebookiin. Perjantain harkkapelistä ei ole tulossa liveä.

Rohkaiseva esitys ja erävoitti Pälkänettä vastaan

29.9.2020

Lempo-Volleyn kauden kolmas harjoitusottelu pelattiin tiistaina 29.9. 1-sarjajoukkue Pälkäneen Luja-Lukkoa vastaan Sääksjärven koulullla Lempäälässä.

Lempolla olisi voinut olla jopa koko pelin voitto hyppysissään, mutta liika omien virheiden määrä ja vierasjoukkueen laadukas passari käänsivät pelin Luja-Lukon 3-1 (17-25, 25-21, 25-20, 25-21) -voitoksi.

- Jokainen erä olisi ollut mielestäni voitettavissa omalla hyvällä pelillä, mutta melko paljon tuli virheitä tänään, päävalmentaja Montonen kertoi.

Lempolle teki todella hyvää saada tähän kohtaan kovan tason vastus. Sarjakausi alkaa sunnuntaina Hämeenlinnassa.

- Tästä pelistä oli paljon meille hyötyä, kiitokset Luja-Lukolle Sääksjärven vierailusta. Oli hienoa saada vähän kovempi harjoitusvastustaja ennen sarja-avausta Luolajan Kajastuksen vieraana. Vielä on yksi harjoituspeli jäljellä AitRia vastaan perjantaina, Montonen kertoi joukkueen tulevien päivän ohjelmasta ja pelirikkaasta viikosta.

LUE TÄÄLTÄ KOKO OTTELURAPORTTI

Aki ja Kalle mitaleilla B-poikien alue-SM-kisoissa

28.9.2020

Perjantaista sunnuntaihin 25.-27. syyskuuta pelattiin B-ikäisten alue-SM-kisat Kauhajoella. Mukana oli Lempo-Volleysta neljä pelaajaa Aki Tuomivaara (Lounas 1), Kalle Nieminen (Lounas 1), Atte Korkola (Lounas 2) ja Veera Olkkonen (Lounas 2) sekä valmentaja Pasi Korkola (Lounas 1). Aki ja Kalle pelaavat Lempon miesten 2-sarjajoukkueessa.

Pelit alkoivat jo perjantaina, ja päättyvät sunnuntaina mitalipeleihin.

Pojissa Lounas 1 voitti SM-hopeaa ja Lounas 2 oli myös mitalipeleissä ollen neljäs. Tytöissä Lounas 2 oli niin ikään neljäs ja Lounas 1 oli hopealla.

Onnittelut lempolaisille mitaleista ja hienoista sijoituksista!

Tulospalvelut:

Pojat

Tytöt

Viime viikolla pelattiin C-ikäisten alue-SM-kisat Salossa, jossa Lempon Jaaro Mattsson pelaajana ja Marko Panu valmentajana voittivat poikien SM-pronssia Lounas 1 -joukkueessa.

Kuvissa: Ylhäällä mitalikolmikko Lounas 1 -joukkueesta: Pasi Korkola, Kalle Nieminen ja Aki Tuomivaara. Alempana Lempon edustus poikien turnauksessa: Atte Korkola, Kalle Nieminen, Aki Tuomivaara ja Pasi Korkola.

Pälkäne saapuu tiistaina treenipeliin Sääksjärvelle

27.9.2020

Tiistaina kello 19 pelataan Lempon ja 1-sarjaan nousseen Pälkäneen Luja-Lukon välillä harjoituspeli Lempäälässä Sääksjärven koululla.

Ottelu pelataan Lempon treenivuorolla, eikä yleisöä oteta sisään. Ottelusta on mahdollisesti tulossa livelähetys Lempo-Volleyn Facebook-sivulle.

Lue täältä otteluennakko

Harjoituspeleissä vastaan 1-sarjaan noussut Pälkäne 29.9. ja 2-sarjan AitRi 2.10.

23.9.2020

Lempon 2-sarjajoukkue jatkaa harjoituspelejään tulevan sarjakauden aattona. Lempo kohtaa Lempäälän Sääksjärven liikuntahallissa 1-sarjaan nousseen Pälkäneen Luja-Lukon tiistaina 29.9.

Ottelu alkaa kello 19, saliin pääsee klo 18.30.

Lisäksi saman viikon perjantaina 2.10. kohdataan vieraskentällä Aitolahden Riento. Peli pelataan Hervannan vapaa-aikakeskuksessa Tampereella. Saliin päästään klo 17, joten peli alkaa noin 17.30.

AitRi pelaa Lempon kanssa samassa lohkossa 2-sarjaa.

Lempon sarjakausi alkaa saman viikon sunnuntaina 4.10. Luolajan Kajastuksen kotisalissa, joten Lempo saa kovan kenraaliharjoituksen. Lempolla on siis luvassa tiukka rypistus harkka- ja sarjapelien parissa ensi viikolla.

Luja-Lukko pelasi jo Lempon 1-sarjajoukkuetta vastaan (kuvassa) syyskuun puolessa välissä. Silloin Lempo voitti Pälkäneen 4-0.

Laita Lempon pelit kalenteriin!

16.9.2020

Toinen voitto Ryskeestä ja kaksi debyyttiä!

16.9.2020

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkue jatkoi harjoituspelejeään voitolla. Tammelan Ryske kaatui tiistaina 15.9. Tammelassa erin 3-1 (25-21, 25-21, 22-25, 26-24).

Lempolta pelissä debytoivat Loimun 2-sarjajoukkueesta saapunut passari Ville Tuki ja keskitorjuja, A-junioreista nostettu Jussi Suhonen.

Lempo hakee vielä harjoitusvastuksia harkkakaudelle ennen sarjapelien alkua lokakuun alussa.

Lue pelin otteluraportti täältä

Ryske vastassa vieraskentällä tiistaina

14.9.2020

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueen pelit jatkuvat tiistaina 15.9. Tammelassa. Kauden toisessa harjoituspelissä kohdataan Tammelan Ryske.

Kauden ensimmäisessä harkkapelissä viime keskiviikkona Lempo voitti juuri Ryskeen 3-1.

Ottelu alkaa kello 18.30 Tammelasta. Livelähetystä ei ole tulossa ainakaan Lempon puolelta.

Harjoituspeleihin voitokas avaus - Ryske kaatui Hakkarissa

9.9.2020

2-sarjan treenipelit käynnistyivät Hakkarissa keskiviikkona 9.9.

Lempo-Volley sai vastaansa myös 2-sarjaa pelaavan Tammelan Ryskeen.

Kauden avaus päättyi Lempon 3-1 (25-21, 25-22, 25-14, 20-25) -voittoon.

Lue pelin otteluraportista lisää.

Kalle Nieminen ja Aki Tuomivaara mukana aluejoukkueissa

7.9.2020

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen pelaajista Kalle Nieminen ja Aki Tuomivaara on valittu Lounais-Suomen B-poikien aluejoukkueeseen.

Onnittelut kaksikolle!

B1-joukkuetta, jossa pojat pelaavat, valmentaa Lempon C-poikien valmentaja Pasi Korkola.

Täällä aluejoukkueet kokonaisuudessaan

Harjoituspelit alkavat keskiviikkona Hakkarissa

7.9.2020

Lempon 2-sarjajoukkue aloittaa treenipelinsä keskiviikkona 9.9. Silloin Hakkariin saapuu 2-sarjaa myös pelaava Tammelan Ryske. Ryske pelaa 3-lohkossa, Lempo 2-lohkossa.

Ottelu alkaa noin kello 19, saliin pääsee klo 18.30, ja peli pelataan Lempon treenivuoron aikana. Otteluun ei myydä lippuja, peliin on vapaa pääsy. Katsomoa ei lähtökohtaisesti avata, peliä voi seurata Hakkarin liikuntahallin yläparvelta.

lue otteluennakko täältä

Otteluohjelma julkaistu - sarjakausi alkaa 4.10. vieraspelillä uutta tulokasta vastaan

7.9.2020

Miesten 2-sarjan otteluohjelma ja lohkojako on valmistunut. Lohkot olivat samat kuin ensimmäisessä versiossa.

Lempon lohko: Lempo-Volley, Hollolan Salpis, Luolajan Kajastus, Korian Ponsi, Keimolan Kaiku, Aitolahden Riento, Valkeakosken Isku-Veikot.

Runkosarjassa on 18 ottelua, jokainen joukkue kohdataan siis kolmesti. Lohkon viisi parasta etenee pudotuspeleihin sekä kolmen lohkon paras 6. sijoittunut.

Lempon runkosarja alkaa sunnuntaina 4.10. vieraspelillä hämeenlinnalaista Luolajan Kajastusta vastaan. Myös toinen ja kolmas peli ovat vieraspelejä (Salpis ja Isku-Veikot).

Kotiavaus Hakkarin liikuntahallissa pelataan sunnuntaina 1. marraskuuta. Vastassa on Aitolahden Riento.

Lempon kotipelit pelataan lähtökohtaisesti kello 15.

Runkosarja päättyy sunnuntaina 7.3. kotipelillä KorPoa vastaan.

Täällä Lempon ottelut

Täällä koko lohkon otteluohjelma

Täällä kaikki 2-sarjan lohkot

Lempo-Volleyn edustusjoukkueiden kausikortteja voi nyt lainata Lempäälän kirjastosta

1.9.2020

Lempo-Volleyn lentopallon edustusjoukkueet ovat lahjoittaneet kymmenen kausikorttia Lempäälän kirjastoihin kuntalaisille lainattavaksi.

Lainatulla kausikortilla pääsee Lempo-Volleyn miesten 1-sarjan sekä miesten ja naisten 2-sarjan harjoituspelien, runkosarjojen ja Suomen cupin kotiotteluihin kaudella 2020-2021.

Kausikortit ovat lainattavissa aivan tavalliseen tapaan.

Kausikortit ovat lainattavissa viimeistään, kun Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue kohtaa Hakkarissa harjoitusottelussa liigajoukkue VaLePan 4.9.

Kausikortteja on lainattavissa Lempäälän pääkirjastolta, Kuljun ja Sääksjärven kirjastoilta sekä ainakin aluksi myös Kirjastoautolta. Lainaajaan kannattaa huomioida kirjastojen aukioloajat, Kuljun ja Sääksjärven kirjastot ovat suljettuina viikonloppuisin.

Kuvassa: Palvelupäällikkö Sarri Nykänen Lempäälän kunnalta ja manageri Juha Raunio Lempo-Volleyn 1-sarjalta.

Alustava lohkojako tehty, sarjajärjestelmä sama kuin viime kaudella

30.8.2020

Miesten 2-sarjassa pelaa tulevalla kaudella 21 joukkuetta. Määrä on sama kuin edelliskaudella.

Uudet joukkueet: Team Winclean Häijää, Tammelan Ryske, Virtain Veikot ja Luolajan Kajastus.

Jatkavat joukkuee: Lempo-Volley, Aitolahden Riento, Valkeakosken Isku-Veikot, Keimolan Kaiku, JyväsLentis, Outokummun Partion Karpaasit, Oulun Kisko, Korian Ponsi, Liperi-Volley, Raision Loimu 1, Raision Loimu 2, Lapin Narvi-Pallo, Oripään Urheilijat, Nilsiän Nujakka, Hollolan Salpis, VaLePa ja Vilppulan Tähti.

Poissa viime kaudesta: Pälkäneen Luja-Lukko, Himangan Urheilijat, Puijo Wolley ja Kuortane.

Sarjajärjestelmä pysyy samana kuin kaudella 2019-2020. 2-sarjaa pelataan kolmessa seitsemän joukkueen lohkossa. Jokaisesta lohkosta pudotuspeleihin pääsee viisi parasta sekä lohkojen paras kuudenneks sijoitettu joukkue, eli 16 joukkuetta.

Alustava Lempon lohko: Lempo-Volley, Hollolan Salpis, Luolajan Kajastus, Korian Ponsi, Keimolan Kaiku, Aitolahden Riento, Valkeakosken Isku-Veikot.

Otteluohjelmaa eikä lohkojakoa ole vielä vahvistettu.

Täällä M2-sarjan tulospalvelusivu


Lempo-Volleylle kaksi uutta passarisopimusta

25.8.2020

Lempo-Volleyn on solminut vuoden mittaiset sopimukset Juuso Rautakorven ja Ville Tuen kanssa. Molemmat ovat pelipaikoiltaan passareita.

Lempolla on tulevalle kaudelle neljä passarisopimusta: Saku Tuomivaara ja Jonne Haavisto sekä uudet Rautakorpi ja Tuki. Passarinelikko pyörittää sekä Lempon 1-sarjan että 2-sarjan joukkueiden peliä.

23-vuotias Rautakorpi palaa lentopallokentille yhden välivuoden jälkeen. Sitä ennen LP Kangasalan kasvatti pelasi Aitolahden Riennossa 1-sarjaa ykköspassarina. 191-senttinen passari on tuttu myös lempääläisyleisölle: hän oli mukana LeKin seurahistorian ensimmäisellä 1-sarjakaudella 2014-2015 Jukka Lehden passariparina.

19-vuotias Tuki käy parhaillaan varusmiespalvelustaan, ja hän kotiutuu joulukuussa. 190-senttinen ja vasenkätinen Tuki on kotoisin Humppilasta ja on Humppilan Yrin kasvatti. Viime kaudet hän on pelannut Raision Loimun 2-sarjajoukkueessa ja hän on ollut mukana Hurrikaani-Loimaan liigajoukkueen kesätreeniringeissä viime kesinä.

Rautakorpi pelaa numerolla 3 ja Tuki numerolla 15.

– On tärkeää, että niin 1- kuin 2-sarjajoukkueissa on kaksi passaria molemmissa. Tällöin yksittäiset sairastumiset tai vaivat eivät haittaa liikaa ja tarvittaessa farmisopimuksen avulla passarit voivat pelata molemmissa joukkueissa. Passareilla hyvä kilpailutilanne, se kehittää nuoria pelaajia eteenpäin, koko nelikko ovat edelleen kehittyviä pelaajia, Lempon manageri Juha Raunio kertoo näkemyksistään.

– Passarimarkkinat ovat suppeat. On ilo, että saimme innokkaita ja eteenpäin meneviä pelaajia rosteriimme.

Kaksi harjoitusottelua sovitti

24.8.2020

Lempon 2-sarjajoukkue aloittaa harjoitusottelunsa keskiviikkona 9.9. Tuplapeleissä kohdataan 2-sarjaan välivuoden tauon jälkeen palannut Tammelan Ryske.

Ke 9.9. Lempo-Volley - Tammelan Ryske, klo 18.30 Hakkarin liikuntahalli, Lempäälä

Ti 15.9. Tammelan Ryske - Lempo-Volley, klo 18.30 Tammela


Haavisto ja Jokela mukana 1-sarjajoukkueen harjoituspelissä

20.8.2020

Lempon 2-sarjajoukkueen passari Jonne Haavisto ja keskitorjuja Rolle Jokela olivat mukana auttamassa Lempon 1-sarjajoukkuetta kauden ensimmäisessä harjoituspelissä.

Lempo kohtasi Häijään koululla 19.8. Team Winclean Häijään (entinen Häijään Äijät), joka pelaa Lempon 2-joukkueen tavoin 2-sarjaa.

Lempo voitti pelin 3-2 (21-25, 25-17, 25-23, 26-28, 15-13). Jokela pelasi koko pelin keskitorjujana. Peli oli Himangan Urheilijoista saapuneen Jokelan debyytti Lempossa. Etenkin hyökkäyspeliin Jokela löysi hyvät askelmerkit.

Haavisto passari erät 4 ja 5 ja johdatti Lempon tiukkaan päätöserän voittoon. Haavisto oli vahva etenkin syöttöpaikalla ja heitti hyvää laitapassia läpi eriensä.

Otteluraportin voit lukea täältä

Saska  Saren mukaan 2-sarjajoukkueen valmennukseen

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkue on saanut täydennystä valmennukseensa. Harri Montosen avuksi valmentajaksi liittyy Saska Saren.

Joukkueen monivuotinen luottopelaaja ja kapteeni siirtyy siis pelipuolelta auttamaan valmennusta. Tuleva kausi on pelillisesti Saskalta tällä näkymällä välivuosi. Joskin Saska on mukana treeneissä sparripuolella, joten tarvittaessa miehen voi myös kentälle laittaa.

Hienoa, että valmennukseen löydettiin uutta voimaa. Joukkue on nyt harjoitellut muutaman viikon ja hiljalleen alkaa todellinen valmistautuminen sarjakauteen.

Harri Montonen Lempon 2-sarjajoukkueen päävalmentajaksi - Iso kiitos Karille ja Kimmolle kuluneista kausista

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkuetta kaudella 2020-2021 valmentaa päävalmentajana Harri Montonen.

Hänellä on apunaan fysiikkavalmentaja Marko Panu, lisäksi valmennukseen haetaan vielä apuvalmentajaa.

Harri oli viime kaudella 2-sarjajoukkueen joukkueenjohtaja ja sitä ennen Lempäälän Jyryn miesten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja ja pelaaja. Harri oli myös Jyryssä pelaajavalmentajana kuin joukkue selvisi 2-sarjan pudotuspeleihin kaudella 2016-2017.

Joukkue on päävalmentajalle siis hyvin tuttu, kuten myös pelaajat usealta vuodelta. Joukkueessa pelaa myös Harrin Niko-poika.

Harri Montosella on iso ja vastuullinen rooli Lempo-Volleyssa, eikä tunnollinen seura-aktiivi pelkää ottaa vastuuta: hän on seuran puheenjohtaja toista kautta, valmentaa miesten 2-sarjajoukkuetta ja on mukana C- ja D-tyttöjen valmennuksessa.

Viime kaudella Lempon 2-sarjamenestykseen valmentaneet Kari Nieminen ja Kimmo Katajamäki eivät jatka tulevalla kaudella joukkueen valmennuksessa.

Kaksikko teki usean vuoden pitkän päivätyön isolla lajisydämellä joukkueen eteen. Kimmo on ollut 1999-ikäluokan mukana junioriaikojen alusta asti ja kasvatti usean pelaajan Jyryn edustukseen ja Lempoon. Hän oli Jyryn päävalmentajana, kunnes Kari Nieminen otti päävalmentajan vastuun viimeisillä Jyry-kausilla ja viime kaudella Lempossa. Kari on valmentanut nuorempia junioreita edustustasolle asti. Kari jatkaa yhä pelaamista Lempon 3-joukkueessa.

Nyt tämän kovan kaksikon oli aika hieman hengähtää päivittäisestä seuratyöstä. Iso kiitos kuluneista vuosista ja suuresta panoksesta joukkueen eteen!

2-sarjajoukkueelle etsittiin uutta valmennusta kesällä, ja lopulta uusi valmentaja löytyi lähempää kuin arvattiin. Upeaa, että Harri otti tehtävän vastaan muiden seurakiireidensä ohella. Joukkue on varmasti tutuissa ja osaavissa käsissä.

Lempo-Volley on ilmoittanut miesten 2-sarjaan tulevalle kaudelle. Ilmoittautuminen on yhä auki, eikä otteluohjelmaa ole julkistettu. Sarja alkaa todennäköisesti lokakuun alkupuolella. Joukkueella on kymmenen pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Joukkue palaa yhteisharjoituksiin elokuun alussa

29.7.2020

Lempo-Volleyn miesten 1- ja 2-sarjajoukkueet palaavat yhteisharjoituksiin Hakkarin liikuntahalliin elokuun alussa.

Alussa 1- ja 2-sarjajoukkueet harjoittelevat yhdessä.Edustusjoukkueiden kausikortit kaudelle 2020-2021 nyt myynnissä

12.7.2020

Lempo-Volleyn tulevan kauden edustusjoukkueiden kausikortit ovat nyt myynnissä! Samalla kausikortilla näet kaikkien kolmen edustusjoukkueen eli miesten 1-sarjan ja naisten ja miesten 2-sarjan kotiottelut.

Tulevalle kaudelle on olemassa kolme kausikorttiluokkaa: PLATINA, GOLD ja SILVER.

PLATINA-kausikortti:

Hinta 100 €
Sisältää: Sisäänpääsyn M1-, M2- ja N2-sarjojen harjoitus- ja runkosarjapeleihin kotihallissa, M1-peleissä kahvin ja makkaran jokaisessa ottelussa sekä sisäänpääsyn kaksi kertaa 1-sarjan VIP-tapahtumaan.

GOLD-kausikortti:

Hinta: 80 €
Sisältää: Sisäänpääsyn M1-, M2- ja N2-sarjojen harjoitus- ja runkosarjapeleihin kotihallissa ja M1-peleissä kahvin ja makkaran jokaisessa ottelussa.

SILVER-kausikortti:

Hinta: 60 €
Sisältää: Sisäänpääsyn M1-, M2- ja N2-sarjojen harjoitus- ja runkosarjapeleihin kotihallissa.

Kausikortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn mahdollisissa pudotuspeleissä eikä Suomen cupin mahdollisissa jatkopeleissä. Suomen cupin ensimmäiset osat sisältyvät runkosarjapeleihin. Ruokaedut ovat vain 1-sarjan peleissä.

PLATINA-kausikortti on hintasuhteeltaan paras, sillä se kattaa 1-sarjan VIP-tapahtumat, joihin normaalisti pääsylippu maksaa 25 €.

MISTÄ KORTTEJA SAA?

Kausikortin voi ostaa itselleen tai lahjaksi:

  • Otteluiden lipunmyynnistä, kun kaudet alkavat.
  • Joukkueiden jäsenien kautta ottamalla yhteyttä
  • Laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@lempovolley.fi
  • Ottamalla yhteyttä sosiaalisessa mediassa Lempo-Volleyn virallisiin tileihin
  • Tilata oman kausikortin verkossa täältä.

Päivitys 2.8.2020 Korjattu tieto kausikorttien ruokaeduista, ne ovat vain miesten 1-sarjassa, sillä 2-sarjojen pelien kahviopuolesta ja sen toteutuksesta ei ole vielä tietoa. Asia jäi alkuperäisessa lisäämättä, alunperinkin ruokaedut ovat olleet vain 1-sarjan peleissä.

Verneri Halttula siirtyy Pälkäneelle

10.7.2020

Lempo-Volleyn 1- ja 2-sarjajoukkueita viime kaudella edustanut Verneri Halttula pelaa tulevalla kaudella Pälkäneen Luja-Lukon 1-sarjajoukkueessa.

Halttulalla oli Lempon kanssa sopimus viime kaudesta ja hän siirtyi vapaana agenttina 1-sarjaan nousseeseen pälkäneläisseuraan.

Passarina ja keskitorjujana pelaava Halttula oli viime kaudella pääasiassa 2-sarjajoukkueen mukana sarjapeleissä edustaen 1-sarjassa kertaalleen Lempo-paitaa.

Ennen Lempoa Halttula pelasi Lempäälän Jyryssä ja edustia myös Kisaa farmipelaaja. 21-vuotias Halttula on Ylöjärven Ryhdin kasvatti.

Lempo kiittää Verneriä ja toivottaa onnea tulevaan kauteen!

Miesten 2-sarjajoukkueelle 10 sopimusta - Viime kauden runko ja nuoret lupaukset jatkavat

5.7.2020

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue on solminut heinäkuun alussa tulevalle kaudelle kymmenen pelaajasopimusta. Yhdeksän on jatkosopimuksia ja lisäksi yksi uusi pelaaja on tehnyt sopimuksen.

Viime kauden joukkueesta jatkavat yleispelaajat Saska Saren, Eetu Saarinen ja Niko Montonen, hakkurit Olli Uusitalo ja Aki Tuomivaara, liberot Riku Nissilä ja Kalle Nieminen, passari Jonne Haavisto ja keskitorjuja Ossi Katajamäki.

Uutena Lempon 2-sarjaan saapuu 25-vuotias keskitorjuja Rolle Jokela. Jokela pelasi viime kaudella Himangan Urheilijoissa 2-sarjaa. 190 cm pitkä Jokela tuo lisää leveyttä keskitorjujaosastolle, hän vakuutti seuran alkukesän joukkueharjoituksissa omalla tasollaan.

Viime kauden joukkueesta Saku Tuomivaara ja Tommi Nieminen pelaavat viime kauden tavoin Lempon 1-sarjajoukkueessa. Miesten 1- ja 2-sarjajoukkueilla tulee olemaan jälleen tiivistä yhteistyötä. Verneri Halttulan ura jatkuu uudessa organisaatiossa ja Jari Nurro siirtyi jo kesken viime kauden Oulun Kiskoon.

Lempon 2-sarjan harjoitusringissä on kesällä ollut muutamia uusia pelaajia ja omia junioreita. Mahdollisia uusia sopimuksia julkaistaan lisää lähempänä kauden alkua.

Lempon tulevan kauden 2-sarjajoukkue on siis hyvin tuttu paikallisille. Kaikilla paitsi Jokelalla on useamman kauden kokemus lempääläisestä lentopallosta ja lähes kaikki ovat pelanneet juniorina Jyryssä tai Lempossa. 

Kokenutta kaartia edustavat Saren, Nissilä, Uusitalo, Saarinen, Haavisto ja Katajamäki. Viime kaudella miesten sarjoissa läpimurron tehneet Nieminen, Montonen ja Tuomivaara ovat tulevaisuuden suurlupauksia, jotka varmasti ottavat jälleen isoja askelia eteenpäin.

Kesän 2-sarjajoukkue on harjoitellut yhdessä 1-sarjajoukkueen kanssa sisällä pallon kanssa ja fysiikkapuolella Hakkarin urheilukentällä ja punttisalilla. Fysiikkavalmentaja Marko Panu on tuonut uusia tuulia kesä- ja fysiikkaharjoitteluun. Heinäkuun 2-sarjajoukkue on omatoimijaksolla, ja uusi kausi aloitetaan joukkueharjoituksin heinäkuun lopulla, kun molemmat miesjoukkueet palaavat Hakkarin liikuntahalliin.

Viime kaudella Lempo sijoittui 2-sarjan B-lohkossa sijalle neljä ja eteni pudotuspeleihin. Pudotuspelejä ei kuitenkaan ehditty aloittaa ennen kuin korona katkaisi sarjakauden. Tulevan kauden 2-sarjan lohkojako ja otteluohjelma ei ole vielä selvillä.

Joukkueen tulevan kauden valmennuksesta on tällä hetkellä neuvottelut käynnissä. Joukkueen yhteyshenkilö ja joukkueenjohtaja on Harri Montonen.

MIESTEN 2-SARJAJOUKKUEEN SOPIMUSTILANNE 2020-2021 5.7.

1 Niko Montonen, yleispelaaja, 2003, 184 cm
2 Jonne Haavisto, passari, 1999, 180 cm
3 Olli Uusitalo, hakkuri, 1993, 190 cm
4 Aki Tuomivaara, hakkuri, 2004, 185 cm
5 Kalle Nieminen, libero, 2004, 185 cm
6 Saska Saren, yleispelaaja, 1993, 184 cm
7 Eetu Saarinen, yleispelaaja, 1995, 185 cm
12 Riku Nissilä, libero, 1993, 175 cm
16 Ossi Katajamäki, keskitorjuja, 1999, 185 cm
22 Rolle Jokela, keskitorjuja, 1995, 190 cm

Heinäkuu omatoimijaksoa, paluu salille kuun lopussa

4.7.2020

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkue on heinäkuun omatoimijaksolla. Tulevaan kauteen valmistautuminen alkaa heinäkuun viimeisellä viikolla, kun 1- ja 2-sarjajoukkueet palaavat sisäharjoituksiin Hakkarissa.

Touko- ja kesäkuussa miesten edustusjoukkueet harjoittelivat pallon kanssa salilla (kesäkuu) ja yhteisissä fysiikkatreeneissä niin punttisalilla kuin Hakkarin urheilukentällä.

Uuden fysiikkavalmentaja Marko Panun ohjelmilla omatoimijaksolle on paljon tekemistä, ja tavoite on olla hyvässä tikissä salikauden alkaessa.

Uuden kauden joukkueen pelaajajulkistuksia luvassa heinäkuun alkupuolella!

Marko Panu Lempon edustusjoukkueiden fysiikkavalmentajaksi

27.6.2020

Lempo-Volleyn miesten 1- ja 2-sarjajoukkueet ja naisten 2-sarjajoukkue saavat taustoilleen merkittävän vahvistuksen. Marko Panu toimii seuran edustusjoukkueiden fysiikkavalmentajana kaudella 2020-2021.

Marko Panu on kesäkaudella ollut mukana joukkueiden harjoituksissa ja vetänyt fysiikkaharjoittelua lentis- ja punttisalilla. Tärkeää fyysisen valmennuksen saaminen on etenkin seuran useille nuorille pelaajille ja pitkän kauden aikana kuormitusta ja fyysistä harjoittelua voidaan aiempaa paremmin tahdittaa fysiikkavalmennukseen keskittyvän henkilön toimesta.

Marko Panu on pelannut miesten pääsarjassa Tampereen Isku-Volleyssa. Hän on koulutukseltaan osteopaatti, urheiluhieroja ja personal trainer. Hän on mukana myös Lempo-Volleyn C-poikien valmennuksessa.

Panu oli usean vuoden Suomen miesten lentopallomaajoukkueen fysioterapeutti ja oli mukana muun muassa Puolan MM-kisoissa 2014 Suomen joukkueessa.

- Tämä on minulle tietyllä tapaa kaapista tuleminen. Olen fyysistä harjoittelua opiskellut jo pitkään ja osin työnikin kautta sitä teen. Mutta en ole varsinaisesti tehnyt fyysistä valmennusta. 

- Katson kokonaiskuormitusta ja olen yhteydessä päävalmentajiin. Vastuullani on fysiikkapuolen harjoitukset. Edustusjoukkueet menevät tällä hetkellä omatoimijaksoa, Marko Panu kertoo joukkueiden kuulumisia.

Katso ja kuuntele videolta Marko Panun ajatuksia Lempon tulevan kauden fysiikkavalmennuksesta.

Paluu sisätreeneihin 2,5 kuukauden tauon jälkeen kesäkuun alussa

2.6.2020

Lempo-Volleyn joukkueet ovat palanneet kesäkuun alussa myös sisäharjoitusten pariin. Koronarajoitusten avaamisen myötä 50 henkilöiden kokoontumiset ja sisäliikuntatiloissa urheilu ovat taas mahdollisia, ja usea Lempon joukkue on palannut ja palaa saliharjoituksiin. Taukoa sisälentopallosta tuli noin 2,5 kuukautta, kun pelit ja harjoitukset laitettiin tauolle maaliskuun puolivälissä.

Sekä miesten että naisten edustusjoukkueet palasivat sisälle 2. kesäkuuta. Miesten 1- ja 2-sarjan treeneissä paikalla oli 14 pelaajaa. Osa on mukana vain kesän harjoitusringissä pitämässä pallotatsia yllä. Naisten joukkueen harjoituksissa oli peräti 29 pelaajaa. Treenit olivat Lempon naisten edustuksen historian ensimmäiset sisätreenit! Maanantaina Hakkarin liikuntahallissa harjoittelivat jo junioreita.

Lempo-Volleyn joukkueet huomioivat harjoittelussaan Suomen hallituksen rajoitukset ja ohjeet sekä seuran omat, Lentopalloliiton ja Lempäälän kunnan ohjeistukset.

Kesätreenikausi alkoi pienryhmissä Hakkarissa

20.5.2020

Lempo-Volleyn miesten 1- ja 2-sarjajoukkueet aloittivat tulevaan kauteen valmistautumisen yhdessä Hakkarin urheilukentällä tällä viikolla. Joukkueet harjoittelevat kesän yhdessä.

Miesten edustuksen treeniryhmä harjoittelee pienryhmissä Hakkarissa ulkona toukokuun loppuun asti. Kesäkuussa tarkoitus on myös palata sisähalliin lajiharjoitusten pariin, jos se vain Lempäälän kunnan liikuntasaleissa on mahdollista.

Ulkona tehtäviä fysiikkatreenejä vetää LeKi Yleisurheilun yu-valmentaja Juuso Petäjäsuo.

Lempo-Volley lähtee 2-sarjaan kaudella 2020-2021

11.5.2020

Lempo-Volleyn miesten 2-joukkue jatkaa 2-sarjassa kaudella 2020-2021.

Joukkueen runko pysyy samana ja joukkueeseen ja harjoitusrinkiin nousee seuran viime kauden B-juniorien joukkueesta pelaajia.

Tällä hetkellä kartoitetaan viime kauden pelaajia ja valmennusta tulevalle kaudelle.

Vielä ei ole pelaajasopimuksia julkaistu.

2-sarjajoukkueen sivut päivitetty uuteen kauteen

11.5.2020

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueen sivut on päivitetty kauteen 2020-2021. Sivuille päivitetään tästä lähin tuoretta tietoa uudesta kaudesta, ja kuluneen kauden 2019-2020 sivut ovat arkistossa.

Viime kauden sivut löytyvät täältä.