Taustajoukot

Päävalmentaja Jani Huurne

Valmennusura Lempo-Volley miehet, LeKi naiset, MesTo naiset, Tampereen urheiluakatemia, Varala, LeKin tyttöjunioreita useissa eri ikäluokissa

Esittely Jani lähti intohimoisesti johtamaan Lempon naisjoukkueen projektia. Kovat meriiti MesTosta aina liigasta asti, ja viime vuodet Lempon miesten 1-sarjassa valmennusryhmässä. Nykyaikainen valmentaja, joka tuo peliin vivaihteita tilastojen vahvalla käytöllä.

Valmentaja Ilari Jokinen

Valmennusura LeKin ja Lempon tyttöjuniorit

Esittely Illu pelasi pitkän uran Jyryn ja Kisan miehissä ja pelaa yhä Lempossa Kuntosarjaa. Valmentanut tyttöjunioreita, ja menestyksekkään 03-kolmen ikäluokan johdattanut aikuisten sarjojen portille.

Valmentaja Jyri Niemi

Valmennusura LeKin ja Lempon tyttöjuniorit

Esittely Jyri on Lempon edustuksen tähtipelaaja ja ehtimisensä mukaan auttaa naisten valmennuksessa. Viime kaudet mukana 03-ikäluokan apukoutsina. Tuo oman osaamisensa puolustuspeliin ja hengenluontiin.

Fysiikkavalmentaja Marko Panu

Valmennusura Lempäälän Jyryn poikajuniorit, LeKin miesten valmennusryhmässä

Esittely Todellinen fyysisen suorituskyvyn huippuosaaja. Ammatiltaan osteopaatti ja urheiluhieroja, ollut Suomen miesten lentopallomaajoukkueen fysio ja pelasi liigaa Iskussa. Mukana miesten ja naisten edustuksien fysiikkavalmennuksessa.

Huoltaja Päivä Francke

Esittely Urallaan 229 ottelua naisten SM-sarjassa. Ollut mukana 05-ikäluokan valmennuksesta ja tuli mukaan edustusjoukkueeseen huoltajan roolissa. Tarvittaessa myös pelillinen neuvo varmasti löytyy takataskusta.

Rahastonhoitaja Päivi Jokinen

Esittely Todellinen seuratyöntekijä jo usean vuoden ajalta. Mukana seuran hallituksessa. Aina järjestämässä ja touhuamassa, todella tärkeä palanen joukkueen taustalla, jotta asiat toimivat!