Uutiset

Lempo-Volley nousee naisten 1-sarjaan kaudeksi 2021-2022

28.5.2021

Lempo-Volleyn naisten edustusjoukkue nousee 1-sarjaan kaudelle 2021–2022. Sarjanousu varmistui, kun Lentopalloliiton kilpailuryhmä päätti nostaa tulevalle kaudelle 1-sarjapaikkaa hakeneet Lempo-Volleyn, Nurmon Jymyn ja Woman Volleyn joukkueet.

Nousu on todella merkittävä Lempo-Volleylle seurana. Naisten edustusjoukkue perustettiin viime kaudelle 2020–2021 2-sarjaan, ja tavoite oli nousta kolmessa kaudessa 1-sarjaan Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolle. Nyt tämä mahdollisuus tuli jo heti ensimmäisen kauden jälkeen. Viime kauden keskeytyessä koronapandemian vuoksi Lempo oli voittanut alkulohkonsa.

– Tämä on se pelaajapolkuaskel eteenpäin meillä. Missään kohtaa ei ollut estetty, etteikö nousu voisi tapahtua aiemmin kuin kolmen vuoden päästä. Kun voitimme viime kaudella alkusarjalohkomme eikä loppupelejä päästy pelaamaan, koimme että meillä voisi olla ihan hyvät mahdollisuudet pelata 1-sarjaa jo tässä kohtaa. Joten miksi ei, päävalmentaja Jani Huurne taustoittaa nousuajatusta. 

Lempo-Volleyn puheenjohtaja Harri Montonen iloitsee uutisesta.

– Mahtava uutinen. Lempo-Volley seurana nytkähti tämän uutisen myötä jälleen kerran todella, todella ison askeleen eteenpäin. Vaikka sarjanousu tuli nyt kabinettipäätöksellä, on se mielestäni ansaittu, sillä joukkue oli 2-sarjan kärkipaikalla pelikauden keskeytyessä.

– Tämä naisten 1-sarjapaikka auttaa osaltaan jo aikaisemmin ääneen sanottua tavoitetta tulla Suomen suurimmaksi lentopalloseuraksi lisenssipelaajien määrällä mitattuna. Nyt seuralla on tarjota pelaajapolku pienimmistä junioreista aina valtakunnalliseen 1-sarjaan myös tyttöjen puolella.

Tulevalla kaudella naisten 1-sarjaa pelataan 13 joukkueella, jos helsinkiläinen HEL Volley saa liigapaikan Mestaruusliigaan. Viime kaudella naisten 1-sarjasta putosi kaksi viimeistä joukkuetta. Naisten 2-sarjaa ei päästy pelaamaan loppuun koronarajoituksien vuoksi. Lempo-Volley oli voittanut oman ylemmän 2-sarjan alkusarjan lohkonsa, mutta ylempiä jatkosarjoja ei päästy pelaamaan.

Lempo-Volley oli ilmaissut halunsa osallistua myös 1-sarjakarsintoihin, mutta niitä ei 2-sarjajoukkueiden kesken päästy myöskään pelaamaan koronarajoitusten vuoksi. Sen myötä Lempo päätyi hakemaan 1-sarjapaikkaa, kun liitto tiedusteli kiinnostuneita joukkueita.

– Pelaajapolun rakentaminen ja pelaajien kehittäminen on ollut tässä se eteenpäin ajava voima. Hyvä että otettiin noususteppi jo nyt, Huurne kertoo.

1-sarjajoukkueen päävalmentajana tulevalla kaudella on Jani Huurne. Ilari Jokinen jatkaa apuvalmentajana, Marko Panu fysiikkavalmentajana ja Päivi Jokinen rahastonhoitajana.

Pelaajasopimuksia ei ole vielä julkaistu. Joukkue tulee koostumaan vahvasti viime kauden joukkueeseen ja nuoriin lempääläisen lentopallokoulun kasvatteihin.

– Alamme nyt käydä pelaajaneuvotteluita läpi. Kaikki viime kauden pelaajat ovat kertoneet olevansa valmiita jatkamaan 1-sarjassa. Ehkä ulkopuoleltakin tulee kyselyitä. Se on varma, että yli puolet pelaajista on tuttuja lempolaisia.

Pelaajapolku kehittyy, sillä tulevalle kaudelle Lempolla on tulossa myös naisten 2-sarjajoukkue, joka koostuu seuran omista junioreista, ja 1- ja 2-sarjajoukkueet tulevat tekemään yhteistyötä.

Valmentaja Ilari Jokinen on kulkenut pitkän matkan 03-ikäluokan kanssa junioreista naisten peleihin.

– Pitkä matka on tultu yhdessä. Enää yksi steppi puuttuu, nyt ollaan edetty F-tytöistä 1-sarjaan. Liiga olisi sitten se viimeinen mahdollinen, Jokinen iloitsee ja vitsailee liiganoususta.

Viime kauden Lempo-kapteeni Veera Hussa odottaa innolla tulevaa kautta 1-sarjassa.

– On hienoa päästä haastamaan itseään ja koko joukkuetta kovatasoisissa peleissä. Viime kausi meni hienosti, ja tuloksetkin kertovat sen.

Lempo lähtee nöyränä kohti isoa haastetta. Edessä on koko Suomen kattava sarja, jossa vieraspelejä on Rovaniemeltä Joensuuhun ja Helsinkiin.

– Suurin muutos tulee budjetissa, joka täytyy noin kaksinkertaistaa viime kaudesta. Ottelutapahtumaa tehtiin viime kaudella jo 1-sarjatasoa ajatellen. Bussi- ja junakilometrejä tulee selvästi viime kautta enemmän.

– Tietojen mukaan sarjasysteemi on sellainen, että kaksi viimeistä putoaa tulevan kauden päätteeksi 2-sarjaan. Tietysti sarjapaikan varmistaminen on isoin tavoite. Kyllä itselleni on yhä tärkeä juttu kehittää ja viedä pelaajia eteenpäin, Huurne sanoo.

Joukkueen kokoamisesta vastaan päävalmentaja Jani Huurne. Janiin voivat olla yhteydessä kiinnostuneet pelaajat, taustatoimijat, yhteistyökumppanit ja median edustajat.
jani.huurne(a)lempovolley.fi
Puh. 040 1644320

Naisten 1-sarjajoukkueen kotisivut

Videolla laaja Jani Huurneen ja Veera Hussan haastattelu, jossa käydään läpi useita asioita 1-sarjanousuun liittyen.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kausi 2020-2021 pakettiin - Uuden kauden kotisivut avattu

18.5.2021

2-sarjakausi 2020-2021 paketoidaan lopullisesti, ja kauden 2021-2022 uudet 2-sarjajoukkueen kotisivut on avattu.

Tämä kauden 2019-2020 sivusto jää arkistona voimaan.

Uusia sivuja päivitellään hiljalleen tulevan 2-sarjakauden tiedoilla ja pelaajilla. Lempon joukkue tulee pysymään rakenteeltaan samanlaisena kuin kuluneella kaudella.

Nousupelejä 1-sarjaan ei pelata

18.5.2021

Kun naisten 2-sarjakautta ei pystytty jatkamaan vuoden 2021 puolella koronatilanteen kautta, ei 1-sarjaan nousevia joukkueita saatu selville. Niinpä Lentopalloliitolla oli ajatus, että nousupelit pelattaisiin keväällä koronatilanteen helpotuttua halukkaiden 2-sarjajoukkueiden kesken.

Koronatilanne ei kuitenkaan helpottanut riittävästi, ja 27.4. liiton kilpailuryhmä päätti keskeyttää kaikki valtakunnallisen tason pelit ja turnaukset kaudelta 2020-2021. Se tarkoitti myös 1-sarjakarsintojen perumista.

Liitto perustelee päätöstään kotisivuillaan näin:

- Alueellisia turnauksia voidaan tautitilanteessa perustasolla olevien alueiden kohdalla järjestää, mutta niillä ei ole mitään statusta A-C-nuorten valtakunnallisten SM- tai 1-sarjojen suhteen. Näiden päätösten perusteena on Valtioneuvoston linjaus, jossa valtakunnallinen kilpailutoiminta nuorten osalta käynnistetään aikaisintaan heinäkuun alussa. Lopullisen päätösvalta yksitäisissä tapauksissa on Aluehallintoviranomaisilla, mutta hallituksen päätös on suuntaa antava. Lisäksi tartuntatautilaki edellyttää tällä hetkellä, että sekä leviämis- että kiihtymisalueilla tapahtuvissa toiminnoissa pitää tosiasiallisesti säilyttää kahden metrin turvaväli. Määräys on voimassa kesäkuun alkuun, liiton uutisessa kerrotaan.

Liiton uutinen aiheesta

Kiitos kaikille hienosta kaudesta - Kausi päättyy kesken

23.3.2021

Lentopalloliiton kilpailuryhmä teki päätöksen, että 2-sarjakautta ei pelata loppuun vallitsevassa koronatilanteessa, koska pelien mahdollisen jatkumisen ajankohdasta ei ollut varmuutta.

Liiton uutinen aiheesta

Lempo kiittää kaikkia naisten historian ensimmäiseen 2-sarjajoukkueen kauteen osallistuneita: kannattajia, yhteistyökumppaneita ja pelaajia ja valmennusta perheineen.

Viimeinen sarjapeli pelattiin jo marraskuussa, ja siitä lähtien pelit ovat olleet tauolla. Lempon nuoren joukkueen kausi oli upea: alkusarjan lohkon kärkipaikka, 7 voittoa 9 pelistä ja omia nuoria omia kasvaatteja tuli mukaan aikuisten peleihin.

Katseet tästä kohti seuraavaa 2-sarjakautta! 

Rajoitukset jatkuvat 28.3. saakka - sarjakausi loppuu todennäköisesti

5.3.2021

Lempäälän kunnan ja Pirkanmaan koronarajoitukset jatkuvat 28.3. eikä Lempon 2-sarjajoukkue voi harjoitella tai pelata ainakaan siihen asti.

Täällä Lempo-Volleyn uutinen aiheesta ja linkit Lempäälän kunnan ja Pirkanmaan koronaohjausryhmän rajoituksiin

Nyt on hyvin todennäköistä, että naisten 2-sarjakausi päättyy eikä sitä siis pelata loppuun yläsarjojen osalta, joita ei ole vielä aloitettu. Vahvistetaan tämä tieto vielä, kun liitto sen virallistaa.

Lisää pelisiirtoja, rajoitukset jatkumassa maaliskuun puoliväliin

24.2.2021

Pirkanmaan koronaohjausryhmä on suositellut nykyisten rajoitusten jatkamista 15.3. asti. Siihen vaaditaan vielä avin päätös, mutta näillä näkymin siis rajoitukset jatkuvat nykyisellään vielä maaliskuun puoliväliin.

Kauden jatkumisesta ei ole siis tietoa, ainakin maaliskuun puoliväliin menee tilanteen muuttuminen rajoitusten mukaan.

Lempon otteluohjelmassa kaikki neljä ylemmän jatkosarjan vieraspeliä on ilman uutta peliajankohtaa. Lempon kotipeleistäkin on siirtymässä ainakin 6.3. Salpis-peli.

Otteluohjelma 

Pelit siirtyvät maaliskuulle, osalle löytynyt uusi pelipäivä

11.2.2021

Koska alueelliset rajoitukset jatkuvat ja siirtävät naisten 2-sarjakauden jatkumista ainakin maaliskuun lopulle, on helmikuun pelipäiviä siirretty maalis- ja huhtikuulle.

Kaikille peleillä ei ole vielä uusia päiviä.

Loppukauden ohjelma, vahvistetut pelipäivät:

La 6.3. Lempo-Salpis, Hakkari
La 20.3. Lempo-KoLe-57, Hakkari
Su 21.3. KoVe-Lempo, Korson koulu Vantaa
Su 28.3. Lempo-VesVi, Hakkari
La 10.4. Lempo-KoVe

Ei vahvistetut pelit:
Salpis-Lempo
KoLe-57-Lempo
VesVi-Lempo

Lempon pelit liiton tulospalvelussa

Lue Lempon upea tämän kauden kausijulkaisu!

4.2.2021

Lempo-Volleyn kausijulkaisu 2020-2021 on julkaistu! Tämän kauden kausijulkaisussa on 58 sivua tarinoita, toimintaa, ihmisiä ja tapahtumia Lempo-Volleyn kuluneesta ja tulevasta kaudesta.

Laajassa paketissa on mukana joukkue-esittelyt, puheenjohtajan katsaus toimintaan, pelaajahaastatteluita ja historiallinen korona-koonti kaiken muun mielenkiintoisen lisäksi.

Kausijulkaisu on julkaistu vain pdf-verkkoversiona. Kausijulkaisuun voit tutustua alla olevasta linkistä.

KAUSIJULKAISU LUETTAVISSA TÄÄLLÄ

Alueelliset rajoitukset Pirkanmaalla jatkuvat 1.3. asti

4.2.2021

Pirkanmaan koronaohjausryhmä pidentää alueellisia koronarajoituksia 1.3. asti. Aluehallintovirasto ja Lempäälän kunta vahvistivat rajoitukset.

Se tarkoittaa, että Lempon 2-sarjajoukkue ei pääse harjoittelemaan täysipainoitteisesti eli yli 20-vuotiaat eivät voi harjoitella, eikä joukkue näin voi myöskään pelata sarjapelejä helmikuun loppuun mennessä.

Liitto linjasi loppukauden ohjelmasta

29.1.2021

Lentopalloliiton Kilpailuryhmä on linjannut tammikuun lopulla loppukauden toimintaa Mestaruusliigojen, 1-sarjojen ja 2-sarjojen loppukaudesta. 

NAISTEN YLEMPI 2-SARJA

Naisten 2-sarjan ylemmät jatkosarjat jatkuvat paikkakuntakohtaisten rajoitusten puitteissa, heti kun pelaaminen on mahdollista. Ylempää jatkosarjaa voidaan pelata 11.4. saakka. Toukokuun aikana pelataan pudotuspelit joko turnausmuotoisina tai kutistetuin ottelumäärin (1 ottelu/vaihe). Tuoreimman tiedon mukaan pudotuspeleihin pääsisi kaksi joukkuetta per lohko.

Liiton uutinen

Tällä hetkellä Lempon koko joukkue ei voi harjoitella, sillä 8.2. olevan linjauksen mukaan Lempäälässä yli 20-vuotiaat eivät voi harjoitella. 

Salpis-peli siirtyy, jatkosarjan alku siirtyy helmikuulle

22.1.2021

Lempon vieraspeli Hollolan Salpista vastaan 31.1. siirtyy eteenpäin. Uusi pelipäivä ei ole vielä tiedossa. Syynä on koronarajoitukset.

Niinpä Lempon jatkosarjan alku siirtyy ainakin helmikuun alkupuolelle. Ohjelmassa tällä hetkellä ensimmäinen jatkosarjan peli olisi 14.2. kotipeli Korson Vetoa vastaan.

Pirkanmaalla rajoitukset ovat 8.2. asti voimassa ja etelämmässä helmikuun loppupuolelle, eli joukkueet eivät pääse kunnolla tai ollenkaan harjoittelemaan. Eikä jatkosta ole vielä tietoa. Lentopalloliitto tarkastelee kaiketi pian 2-sarjojen tilannetta ja aikataulua, kuinka kausia voidaan viedä läpi ja millaisella sarjaohjelmalla, kun vuoden 2021 alku on siirtynyt jo usealla viikolla. 

Treenitauko jatkuu vielä ainakin 8.2. asti - pelien alku siirtyy helmikuulle

15.1.2021

Lempäälän kunta on 15.1. linjannut, että kunnan liikuntatilojen rajoitukset jatkuvat samanlaisina 18.1-8.2. kuin kuluneella viikolla linjattiin.

Se tarkoittaa, että Lempon toiminnassa, että aikuisten joukkueet eli 2-sarjat ja Kuntosarja-joukkueet eivät voi harjoitella.

Siispä N2-joukkue ei pääse jatkamaan sarjapelejään tammikuussa. Siispä vieraspeli Salpista vastaan siirtyy pois 31.1. päivämäärältä.

Ohjelmassa seuraava peli olisi 14.2. pelattava kotipeli Lempo-KoVe

Jatkosarjan alku siirtyy tammikuun lopulle, KoLe-kotipeli vasta maaliskuussa

14.1.2021

Lempon naisten ylemmän 2-sarjan pelit siirtyvät alkamaan myöhemmin. Vuoden avauspeliksi merkattu Lempo-KoLe-57 on siirretty 24. tammikuulta pelattavaksi 20. maaliskuuta Hakkarin liikuntahallissa.

Lempon joukkue ei saa vielä ainakaan tällä viikolla harjoitella ja Kouvolasta tulevalla KoLella treenitauko jatkuu ainakin tammikuun loppuun alueen koronarajoitusten myötä, joten peli siirrettiin.

Tällä hetkellä Lempon avauspeli olisi sunnuntaina 31.1. vieraspeli Hollolan Salpista vastaan.

Vallitsevan korona- ja rajoitustilanteen vuoksi ei voi kuitenkaan vielä varmaksi sanoa mitään.

A-junnut pääsevät treenaaman 11.1. - aikuisten tauko jatkuu ainakin 17.1. asti

8.1.2021

Lempäälän kunta linjasi koronarajoituksiaan 8.1.2021 Pirkanmaan koronaohjausryhmän mukaisesti. Alle 20-vuotiaiden harjoitukset voidaan aloittaa Lempäälässä ja Lempossa 11.1. Aikuisten toiminta ei voi kuitenkaan vielä jatkua Lempon M1-joukkuetta lukuunottamatta.

Lempon A-tytöt pääsevät siis treenaamaan pienryhmissä maksimissaan 10 henkilöllä. Lempon edustuksen A-ikäiset pääsevät siis treenaamaan A-tyttöjoukkueessaan.

Nykyisten rajoitusten tilannetta naisten ylemmän jatkosarjan pelien alkamiseen on vielä vaikea sanoa, koska tilanne elää jatkuvasti. Lempon avauspelin pitäisi olla 24.1. kotipeli KoLe-57:ää vastaan.

Lempo voitti alkusarjan! Jatkosarjan lohko selvillä, pelit käyntiin tammikuussa pidemmillä pelimatkoilla

22.12.2020

Lempo-Volley on voittanut naisten ylemmän 2-sarjan alkusarjan lohkonsa! Lohkovoitto ja ylemmän jatkosarjan paikka varmistuivat, kun alkusarjoja ei pelata loppuun.

Alkusarjasta jäi Lempolla pelaamatta kolme peliä, kun sarjat menivät koronatauolle marraskuun lopulla. Koronatauon pidennyttyä lopuille peleille ei ollut aikaa, vaan pelejä jatketaan suoraan jatkosarjoista. Niinpä alkusarjat jäivät kesken ja marraskuun lopun sijoitukset voimaan, sijat määräytyivät pelikohtaisella pistekeskiarvolla, koska joukkueet olivat pelanneet eri määrän pelejä.

Alkusarjassa Lempo keräsi yhdeksästä pelistä seitsemän voittoa ja 20 pistettä.

Ylemmässä jatkosarjassa Lempon pelimatkat pitenevät, kun alkusarja pelattiin vain Pirkanmaalla. Vastassa ovat jatkosarjan lohkossa 4 tuttu Vesilahden Visa, Hollolan Salpis, Korson Veto Vantaalta ja toissakaudella 1-sarjaa pelannut Kouvolan KoLe-57.

Ylemmässä jatkosarjassa pelataan kaksinkertainen sarja eli kahdeksan ottelua. Lempon avauspeli on merkattu pelattavaksi 24.1. KoLea vastaan Hakkarissa. Kahdella vieraspelillä ei ole vielä päivämäärää. Toivotaan, että koronatilanne paranee niin, että pelejä voidaan pelata niin kotona kuin vieraissa.

Lempon jatkosarjan kotipelit:
24.1. Lempo - KoLe-57
14.2. Lempo - KoVe
6.3. Lempo - Salpis
28.3. Lempo-VesVi

Lempon otteluohjelma ja tulospalvelu

Ylempää jatkosarjaa pelataan neljässä viiden joukkueen lohkossa (koko tulospalvelu). Joka lohkon kaksi parasta pääsevät kahdeksan joukkueen pudotuspeleihin. Pudotuspeleissä pelataan kahdesta voitosta, ja tarvittaessa lisäerä. Normaalin sarjajärjestelmän mukaan pudotuspelit olisivat olleet 16 joukkueella, mutta koronatauko pakotti tiivistämään ohjelmaa, ja pudotuspelit aloitetaan suoraan puolivälieristä ja mukaan pääsee vähemmän joukkueita. Täällä 2-sarjakauden sarjajärjestelmät.

Treenitauko jatkuu ainakin 10.1. asti

22.12.2020

Lempäälän kunta on päättänyt jatkaa kunnan omistamien ja hallinnoimien sisäliikuntatilojen sulkemista Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti 10.1.2021 saakka. (Uutinen aiheesta)

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyn joukkueet miesten 1-sarjaa lukuun ottamatta eivät voi harjoitella sisätiloissa siihen asti.

Niinpä Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt jatkaa nykyistä voimassa olevaa koronaan liittyvää linjaustaan 10.01.2021 asti. Eli kokoontumiset ulko- ja sisäreeneihin ovat kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Livelähetysten tallenteet ja alkukauden parhaat palat lisätty sivuille

6.12.2020, päivitetty 14.12.2020

Naisten 2-sarjan pelit pyritään aina lähettämään livenä, yleensä Lempo-Volleyn Facebookissa.

Nyt myös pelien livetallenteet on lisätty kotisivuille niin, että ne on helppo löytää ja katsella jälkikäteen.

Facebook-livet lisätään aina Lempon Youtube-kanavalle, josta pelejä voi myös katsella.

Alkukauden alkusarjan ja harjoituspelien tallenteet on koottu tänne.

Alkukauden pelien parhaat palat ja komeimmat mokat myös koostettu yhdelle videolle.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

2-sarjajoukkueen toiminta keskeytyy 24.12. asti alueellisten rajoitusten myötä, alkusarjan loppu siirtyy

26.11.2020, päivitys 30.11.2020

Lempo-Volleyn naisten 2-sarjajoukkueen harjoitus- ja ottelutoiminta keskeytyy 15.12. asti Pirkanmaan ja Lempäälän koronarajoitusten myötä. Asiasta teki myös linjauksen Lempo-Volleyn hallitus 26.11.

Linjausta päivitettiin uudestaan 30.11. ja tauokoa jatkettiin jouluun asti, ja samalla junioreiden toiminta sisähalleissa laitettiin tauolle.

Pirkanmaan koronaohjausryhmä ja Lempäälän kunta linjaavat, että yli 20-vuotiaiden liikuntaharrastuksissa joukkue- ja kontaktilajien harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta suositellaan keskeytettäväksi sisätiloissa 26.11.–15.12. asti, pois lukien maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoiminta. Tätä aikaa jatkettiin 21.12. asti.

Lempo-Volley noudattaa tätä linjausta, jolloin 2-sarjatoiminta siis jää tauolle.

Lempolla olisi ollut rajoitusten aikana kolme ottelua alkusarjaa jäljellä. 29.11. Lempo-KaLe, 1.12. VesVi-Lempo ja 5.12. Lempo-Supi siirtyvät pelattavaksi 15.12. jälkeen näillä näkymin, jos alkusarja pelataan loppuun ennen jatkosarjojen alkua.

Uudet pelipäivät ilmoitetaan niiden selvittyä.

Lentopalloliitto linjasi naisten 2-sarjan osalta, että niillä alueilla, joilla harjoittelu- ja ottelutoiminta on keskeytetty, voivat siirtää pelejään myöhemmäksi. Lempon lohko pelataan kokonaan Pirkanmaan alueella, joten koko lohkon toiminta loppuu.

Lentopalloliiton ohjeistus naisten 2-sarjan jatkosta:

- Naisten 2-sarjan syksyn runkosarjoja voidaan pelata 10.1.2021 saakka. Ylempi jatkosarja alkaa 24.1 ja päättyy 21.3. Ylemmän jatkosarjan neljännesvälierät jätetään pelaamatta. Alempaa noususarjaa jatketaan kahdella viikolla eli se alkaa 24.1 ja päättyy 4.4

Tällä ohjeistuksella siis jatketaan, ja rajoitusten mahdollistaessa joukkue palaa toimintaan joulukuun puolivälin jälkeen.

Lempo-Volleyn uusin koronalinjaus 30.11.2020

Lempäälän kunnan tiedote koronarajoituksista

Aamulehden uutinen Pirkanmaan koronarajoituksista

Alkusarjan lopun tilanne epäselvä uusien rajoitusten vuoksi

24.11.2020

Lempo-Volleyn 2-sarjakauden olisi tarkoitus jatkua sunnuntaina 29.11. kotiottelulla KaLea vastaan. 

Tiistaina 24.11. Pirkanmaan koronaryhmä kuitenkin antoi uudet suosituksensa. Yksi niistä on, että yli 20-vuotiaiden sarjatoiminta ja joukkueiden harjoittelu keskeytettäisiin 15.12. saakka. (Lue lisää)

Näiden rajoitusten mukaan ottelua ei siis pelattaisi. Ei myöskään muita loppusarjan otteluita.

Lempo-Volleyn odottaa vielä Lentopalloliiton selvennystä ja mahdollisia Lempäälän kunnna omia rajoituksia. Tällä hetkellä KaLe-pelin peruminen ja muiden alkusarjan loppujen pelien vaikuttaa kuitenkin todennäköisimmiltä vaihtoehdolta.

Pelin kohtalosta tiedotetaan, kun varmaksi tiedetään, vastustajaa, tuomareita ja katsojia.

A-tytöt jäävät pois Oulun C-pooliturnauksesta

23.11.2020

Lempon A-tytöt eivät vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi osallistu C-pooliturnaukseen Oulussa 28.11.

- Tämä on varotoimi, joukkueessa ei ole tartuntoja, kertoo A-tyttöjen päävalmentaja Ilari Jokinen.

Lempäälässä koronatilanne on hieman heikentynyt, ja Hakkarin yläasteella on havaittu kaksi tartuntaa ja reilu 200 opettajaa+oppilasta on karanteenissa. Hakkarin liikuntahalli, A-tyttöjen treenisali, on alkuviikon suljettu. Joukkueessa on tosin vain yksi Hakkarin koulussa pelaava pelaaja, mutta joukkue ei halua ottaa tässä kohtaa mitään riskejä, sillä A-tyttöjen pelaajilla on edessä naisten 2-sarjan kolme alkusarjan päätöspeliä lyhyen ajan sisällä.

Lempon poisjäännin vuoksi joukkue jää poolin viimeiseksi ja putoaa D-pooliin seuraavalla kierroksella.

Voittokulku jatkui Kangasalan vieraana - alkusarja kääntyy loppusuoralle, edessä loppukiri

22.11.2020

Lempo vahvistu lohkojohtoaan naisten 2-sarjan 3-lohkossa, kun LP Kangasala 2 kaatui Kangasalan lukion salissa lauantaina 21.11. Erälukemat Lempolle 3-1 (25-13, 19-25, 25-22, 25-16).

Lue otteluraportti

Alkusarjaa on Lempolla jäljellä enää kolme peliä:
29.11. Lempo-KaLe Hakkarissa
Ti 1.12. VesVi-Lempo Vesilahdessa
La 5.12. Lempo-Supi Hakkarissa

Tällä hetkellä Lempo johtaa lohkoaan 20 pisteellä, ja eroa ylemmän jatkosarjan viivaan on kymmenen pistettä. Eli ylemmän jatkosarjan paikka alkaa olemaan saletissa.

Lempo kohtaa lauantaina hyvävireisen LP Kangasalan vieraissa

16.11.2020

Lempon naisten kausi jatkuu lauantaina 22.11. Kangasalla. Silloin vastassa on LP Kangasala 2.

Lempo pääsee peliin lohkon kärkipaikalta ja alla 3-0-kotivoitto Tähdestä.

LP Kangasala on tehnyt hyvää nousua, ja on noussut jo ylemmän jatkosarjan viivan päälle eli neljänneksi. Joukkue on neljästä viime pelistään voittanut kolme.

Kauden avauspeli päättyi Lempolle 3-2 Hakkarissa lokakuussa.

Kauden ensimmäinen 3-0: Tähti kaatui Hakkarissa!

14.11.2020

Lempon naiset jatkavat upeaa virettään! Lauantaina 14.11. kaatui Vilppulan Tähti 3-0 (25-21, 25-15, 25-13)!

- Aika hieno voimainnäyte kuuden pelin viikon päätteeksi meiltä. Tehtiin rennosti niitä asioita, joita tehdään treeneissäkin. Torjunta-puolustus-peli oli priimaa ja hyökättiin järkevästi, Lempon päävalmentaja Jani Huurne iloitsi.

Otteluraportti

Lempo sai nopean revanssin: Voitto OrPosta 3-2 upean nousun päätteeksi

12.11.2020

Lempo-Volley jatkaa naisten 2-sarjan lohkokärkenä. Keskiviikkoisessa vieraspelissä Lempo kaatui Oriveden lukion eli OrPon joukkueen 3-2 (20-25, 17-25, 25-23, 25-19, 15-12).

Lempo nousi todellisesta sillasta oltuaan 0-2-tappiolla. Tälläkään kertaa Lempo ei jäänyt ilman pisteitä, vaan voitto tuli huiman viidennen erän jälkeen.

Lue otteluraportti

Lempon pelit jatkuvat lauantaina 14.11. klo 12 kotisalissa. Hakkariin saapuu Vilppulan Tähti.

Hurja pelitahti jatkuu - Edessä kahden pelin viikko

9.11.2020

Naisten 2-sarjajoukkue on keskellä huimaa otteluruuhkaa. Viikon sisällä on neljä peli- tai turnaustapahtumaa.

Maraton alkoi viime lauantaina A-tyttöjen turnauksella ja jatkui heti perään sunnuntaina 2-sarjan kotipelillä. Siinä OrPo oli parempi erin 3-2.

Tulevalla viikolla on kaksi peliä lisää. Viikkopelissä keskiviikkona 11.11. Lempo kohtaa Orivedellä OrPon, eli pääsee hakemaan nopeaa revanssia.

2-sarjakausi jatkuu kotipelillä Hakkarissa lauantaina 14.11. jo kello 12. Vastassa on Vilppulan Tähti.

Samana päivänä kello 16 pelataan Hakkarissa miesten 1-sarjaa Lempo-KaVe.

Alkukaudesta Lempo voitti Tähden 3-2 tiukassa vieraspelissä. 2-sarjalohko onkin huikean tasainen, ja Lempo on kotipeleissään esittänyt tasaisia matseja.

Liput 2 €

Muistetaan koronaohjeistukset ja yleisöllä tulee olla kasvomaski yleisössä.

Molemmista peleistä tulossa livelähetys Lempo-Volleyn Facebookissa.

Jälleen viisieräinen - Tällä kertaa voittaja OrPo

8.11.2020

2-sarja jatkui sunnuntaina 8.11. eli isänpäivänä Hakkarissa. Vastassa oli avauskierroksen päättävässä pelissä Oriveden lukion joukkue eli OrPo 2.

Lempon naiset nappasivat jälleen vähintään yhden sarjapisteen kotipelistä, jonka OrPo voitti 3-2 (25-22, 22-25, 17-25, 25-21, 17-15). Lempo ei ole jäänyt vielä siis kertaakaan tällä kaudella nollille

Peli ailahteli puolelta toiselle, lopulta 5. Erä vierailijalle 17-15. Parhaina palkittiin Lempon Veera Hussa ja OrPon Laura Yläjärvi.

Lempo pääsee hakemaan revanssia heti tulevana keskiviikkona, kun joukkueet kohtaavat uudestaan Orivedellä.

Lue otteluraportti

A-tytöille poolivoitto puhtaalla pelillä

8.11.2020

A-tytöt aloittivat SM-sarjan poolivaiheen D-poolissa Tampereella lauantaina 7.11.

A-tytöt nappasivat puhtaan turnausvoiton kolmella voitolla Tampereella, ja tie vie eteenpäin ylempiin pooleihin. Vastuksina oli Vilppulan Tähti, Messukylän Toverit ja emäntäjoukkue Kalevan Lentopallo. Lempo hoiteli kaikki kolme ottelua puhtaasti 2-0, jonka myötä ei ole vielä hävinnyt erääkään tänä kautena.

Pelit jatkuvat C-poolissa, jossa vastassa ovat Kuortaneen Lentopallo, Oulun Kisko ja Haukiputaan Heitto, joten pitkää vieraspelimatkaa taitaa olla tulossa.

D-poolin tulospalvelu

Tiukka viikonloppu: A-tyttöjen SM-sarjaa ja paluu 2-sarjassa pelikentille

3.11..2020

Lempon naisten edustuksella ja A-tytöillä on tiivis isänpäiväviikonloppu.

Lauantaina 7.11. jatkuvat A-tyttöjen SM-sarjan pelit pitkän tauon jälkeen. Lempo pelaa D2-poolissa Tampereella  KaLen, Meston ja Vilppulan kanssa. Turnaus pelataan Linnainmaan koululla, avauspeli Lempolla on kello 10.15.

Lempon A-tytöt koostuvat edustusjoukkueen A-ikäisistä pelaajista.

Sunnuntaina samalla ryhmällä + parilla kokeneemmalla pelaajalla jatkuvat naisten 2-sarjan pelit vapaan viikonlopun jälkeen. 8.11. Lempo kohtaa Hakkarissa Oriveden Ponnistuksen. Ottelu alkaa kello 15. 

Lempo lähtee peliin ylemmän jatkosarjan 3. lohkon kärkipaikalta.

A-tyttöjen Turnauksen tulospalvelu

A-tyttöjen kotisivut

Lempo-OrPo  N2 Tulospalvelu

Edessä vapaa viikonloppu, sen jälkeen OrPo saapuu Hakkariin 8.11.

26.10.2020

Alkukaudella hurjaa tahtia 2-sarjapelejä tahkonnut Lempo saa ansaitun pelivapaan viikonlopun. Viidestä pelistään Lempo on pelannut kolmesti viisieräiset kamppailut, ja on neljällä voitollaan lohkokärjessä.

Nyt edessä on vapaa viikonloppu sarjapeleistä. Kentille Lempo palaa sunnuntaina 8.11. Hakkarissa, jossa vastassa on OrPon 2-joukkue.

Lempo kohtaa OrPon nopeasti kahdesti, kun siitä seuraava peli on OrPo vieraissa keskiviikkona 11.11.

Lempo lohkokärkeen Supi-voitolla

24.10.2020

Lempo palasi 2-sarjassa voittojen tielle upealla esityksellä: lohkon kärjessä ennen peliä ollut Supi kaatui vieraskentällä erin 3-1 (20-25, 25-20, 25-18, 25-20).

Niinpä Lempo siirtyi itse ylemmän 2-sarjan 3-lohkon kärkeen: 5 pelistä 11 pinnaa.

Lue täältä otteluraportti

Kausi jatkuu Kaukajärvellä lauantaina, vastassa lohkokärki Supi

19.10.2020

Lempon naisilla on edessä ylemmän 2-sarjan 3. lohkon kärkikamppailu lauantaina 24.10.

Lempo matkaa Tampereelle Kaukajärvelle, ja vastaan astelee lohkokärki Supi.

Lempo on lohkossa toisena samalla pistemäärällä Supin kanssa: neljä peliä, kahdeksan pinnaa. Saldona kolme voittoa ja yksi tappio.

Ottelu alkaa kello 12.

VesVi aiheutti Lempolle avaustappion derbyssä

19.10.2020

Lempo-Volleyn voittoputki naisten 2-sarjassa jäi kolmeen peliin, kun lauantaina 17.10. paikallispelissä vastaan asteli Vesilahden Visa.

Lempo eteni jälleen viiteen erään eikä jäänyt vieläkään pisteittä. Visa vei kaksi pinnaa mukaansa 3-2 (25-23, 21-25, 25-22, 21-25, 15-9) -voitolla.

Lue täältä otteluraportti

Lempon turvallisuusohje naisten 2-sarjan kotipeleihin

13.10.2020

Tässä koronavirusaikaan liittyen turvallisuushuomioita ja ohjeita Lempo-Volleyn naisten 2-sarjan kotiotteluihin kaudella 2020-2021. Näitä ohjeita tulee noudattaa yhteisen turvallisuuden ja terveyden takaamiseksi. 

Ohjeistus on päivätty 12.10.2020 ja sitä päivitetään tarvittaessa ja uusien mahdollisten Suomen hallituksen, THL:n, AVI:n tai Lentopalloliiton linjausten myötä. 

• Ottelupaikalle voi saapua katsojat ja pelaamiseen liittyvät henkilöt vain täysin terveinä. Jos sinulla on oireita, et voi tulla ottelupaikalle. Jos sinun tulisi olla karanteenissa, et voi tulla ottelupaikalle. 

• Lempo-Volley noudattaa Suomen Lentopalloliiton koronaohjeistusta. Uusin ohjeistus astui voimaan 9.10. (Liiton koronaohjeistuksen ottelutapahtumista löydät täältä: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/koronalinjaukset.html). 

• Koska Lempo-Volley noudattaa liiton ohjeistusta, Lempo-Volley noudattaa automaattisesti Suomen hallituksen, THL:n ja Aluehallintoviraston linjauksia. (Ks. liiton koronaohjeistus). 

• Aluehallintovirastojen määräysten mukaan yli 50 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi syyskuusta lähtien järjestää rajatuissa ulkotiloissa ja sisätiloissa, jos tilaisuuksissa noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) 14.5.2020 antamaa ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. Hallin katsomo on yksi katsomolohko, jonka suurin henkilömäärä on 500. Se ei tule runkosarjan otteluiden yhteydessä ylittymään. Naisten 2-sarjan katsojaluvut alueella ovat yleisesti 20-50 henkeä, joten yli 200 henkilön tapahtumaa ei otteluista tule missään tapauksessa syntymään. Turvavälit varmistetaan niin, että kaikki kolme katsomoa avataan, joten katsomossa on tilaa istua väljästi, kuuluttaja muistuttaa koronaohjeista, yleisöllä on mahdollisuus käsien desinfiointiin ja kahvilamyynnissä pyritään jonottamaan turvavälit noudattaen. Joka toinen istumarivi on lähtökohtaisesti poissa käytöstä turvavälien mahdollistamiseksi. 

• Ottelutapahtumassa on käsidesipisteitä useita ympäri hallia, muun muassa katsomoiden sisääntuloissa, lipunmyynnissä ja kahvioiden kohdilla. 

• Otteluissa voi maksaa korttimaksulla lipunmyynnissä ja kahviossa. Sisääntulo ja katsomoon kulkeminen normaalisti, sillä koko katsomo on yksi 500 katsojan lohko. Hakkarin liikuntahalli kuitenkin mahdollistaa väljän istumisen kolmessa eri katsomonosassa. Toivommekin katsojien istuvan samassa katsomonosassa läpi pelin. 

• Ottelussa pelaajat eivät liiton linjauksen mukaan kättele. 

• Ottelun pelipallot on desinfioitu edellisten käytön jälkeen ja desinfioidaan pelin jälkeen. 

• Molemmat joukkueet huolehtivat pelaajiensa henkilökohtaisesta hygieniasta, muun muassa henkilökohtaisista juomapulloista. 

• Liiton linjauksen mukaan katsojat pysyvät erillisessä katsomossa koko ottelutapahtuman ajan. Myöskään pelaajat eivät tule katsomoalueella. 

• Lentopalloliiton linjauksen mukaisesti edellytämme katsojilta ja toimihenkilöiltä kasvomaskin käyttöä ottelutapahtumassa. Tuomarit, pelaajat ja valmennus käyttävät maskia oman harkintansa ja tehtävänsä mahdollistaman mukaisesti. Pääsylipun hinta sisältää kertakäyttömaskin. 

• Suosittelemme koronavilkku-sovelluksen lataamista puhelimeen 

• Kaikki paikalle saapuvat tulevat peliin vapaaehtoisesti ja tiedostavat vallitsevan tilanteen ja osaavat käyttäytyä sen mukaisesti.

• Tämä ohjeistus löytyy seuran kotisivuilta, lempovolley.fi, joissa se on paikalle saapuvan yleisön helposti löydettävissä ja luettavissa ja ohjeistus on jaettu joukkueen sekä pääseuran sosiaalisen median kanavissa. 

Jos tapahtumassa olleella todetaan tartunta ja näin ollen tapahtumassa olleet ovat mahdollisesti altistuneet, pyrimme saamaan asian kaikkien paikalla olleiden tietoon. 

• Tiedämme paikalla olleiden koti- ja vierasjoukkueiden pelaajat ja toimihenkilöt, tuomarit sekä omat talkoolaiset. 

• Vastustajille tiedotamme heidän yhteyshenkilöiden kautta 

• tuomareille joko kaikille erikseen tai Lentopalloliiton tuomarivastaaville

• Omalle joukkueelle ja talkoolaisille tiedotamme suoraan omia kanaviamme kautta. 

• Infoamme Lentopalloliittoa ja Lempäälän kuntaa tapahtuneesta • Yleisölle järjestämme lipunmyynnin läheisyyteen laatikon, johon on mahdollista jättää oman yhteystiedot lapulla (nimi, ja puhelinnumero). Lapun täyttäminen on vapaaehtoista. 

• Yhteystietoja säilytetään 14 päivää, ja sen jälkeen ne hävitetään (tietosuojalaki, ei säilytetä yhteystietoja turhaan) 

• Lisäksi yleisöön, joihin meillä ei ole suoraa yhteystietokontaktia, välitämme tietoa verkkosivuillemme, sosiaalisen median tileillemme ja kerromme uutisen paikallislehteen. Osa yleisöä on tuttua toimihenkilöille, ja heihin otamme suoraan yhteyttä. 

Noudatetaan ohjeita ja pysytään terveinä! 
Lempo-Volleyn naisten edustusjoukkue 

Yhteystiedot: 
Jani Huurne jani.huurne@lempovolley.fi 040 1644320 
Antti Raunio raunio.antti@gmail.com 040 350 1777

Paikallislehti ennakoi VesVi-derbyä, haastattelussa kapteeni Veera Hussa

13.10.2020

Lempäälän-Vesilahden Sanomat ennakoi artikkelissaan tulevan lauantain 2-sarjaderbyä, jossa Lempo-Volley kohtaa Vesilahden Visan.

Haastatteluissa ovat joukkueiden kapteenit, Lempon Veera Hussa ja VesVin Tiina Paloniemi.

He kertovat odotuksistaan lauantain peliin ja joukkueiden alkukaudesta.

- Lauantaina on odotettavissa tiukka ottelu. Muutama viikko sitten pelasimme Visaa vastaan harjoituspelin, jonka voitimme. Jos oma tasomme pysyy yllä, veikkaisin meidän vievän lauantain pelin nimiimme. Tiukka peli on luvassa, voittoa ei kumpikaan saa helpolla kaavalla, Hussa kertoo Lempäälän-Vesilahden Sanomien artikkelissa.

Koko artikkelin voit lukea täältä. Artikkeli on tilaajille. Jos et ole vielä tilaaja, voit tehdä lyhyen koetilauksen.

2-sarjakausi jatkuu lauantaina, Hakkariin saapuu naapuri Vesilahdelta

12.10.2020

Naisten 2-sarjan pelit jatkuvat lauantaina 17.10. Hakkarin liikuntahallissa kello 15.

Silloin vastaan tulee Vesilahden Visa.

Lempo on lohkon kärjessä, kun kolmesta pelistä on kolme voittoa ja seitsemän pinnaa.

VesVi on lohkossa kolmas, kolmesta pelistä kaksi voittoa ja viisi pinnaa.

Harjoituskaudella Lempo voitti VesVin Hakkarissa 4-0.

Lempo jatkaa voittamattomana, KaLesta ensimmäinen täysi pistepotti

12.10.2020

Naisten 2-sarjassa Lempon hyvä syysvire jatkui sunnuntaina 11.10. Lempo nappasi kauden ensimmäisen täyden kolmen pisteen voiton, kun Kaukajärvellä KaLe kaatui erin 3-1 (24-14, 25-20, 24-26, 25-20).

Niinpä Lempo jatkaa lohkon kärjessä, kolmesta pelistä seitsemän pinnaa ja kaikki voittoja.

- Tänään fiilis ja tekeminen oli rentoa ja iloista. Joukkue kesti upeasti uusien pelaajien sisäänajoa ja näinpä keskitorjujat Sonja Vuorinen ja Minja Lindell saivat myös 2-sarja kasteensa. Molemmat tytöt treenaavat motivoituneesti ja A-junnuissa saatava vastuu vievät molempia harppauksin eteenpäin, Lempon päävalmentaja Jani Huurne tuumi.

Lue täältä otteluraportti

Lempon matka jatkuu KaLen vieraissa sunnuntaina

6.10.2020

Lempo-Volleyn naisten 2-sarjakauden kolmas peli pelataan sunnuntaina 11.10. Vastassa on tamperelainen KaLe. 

Ottelu alkaa kello 15 Kaukajärven liikuntahallilla.

Lempo on avannut kauden kahdella 3-2-voitolla Kangasalasta ja Tähdestä. KaLella puolesaan on alla voitto VesVistä ja tappio Supille viidennessä erässä.

Molemmat ovat siis neljässä pinnassa, Lempo lohkon toisena ja KaLe kolmantena.

Lempo jatkoi trillereitä: kotiavauksessa kaatui Kangasala 3-2

3.10.2020

Lempo-Volley jatkoi upeita otteitaan naisten 2-sarjassa ja pysyy voittamattomana kahden kierroksen jälkeen.

Lauantaisessa kotiavauksessa Lempo kaatoi LP Kangasalan 2-joukkueen 3-2 (27-25, 20-25, 25-22, 15-25, 15-7). Lempo siis jatkoi siitä, mihin Vilppulassa jäi: pelasi koko rahan edestä ja vei tikkarin ja voiton päätöserässä.

Otteluraportin voi lukea täältä.

Historiallinen avausvoitto todellisen trillerin jälkeen Vilppulassa!

29.9.2020

Huh huh mikä startti Lempo-Volleyn naisten 2-sarjahistorialle! Lempo-Volley nappasi avausvoiton ja avauspisteet kaksin kappalein, kun Vilppulan Tähti kaatui vierassalissa 3-2 (25-23, 25-19, 19-25, 23-25, 17-15).

Noin 2,5 tunnin trilleri kääntyi puolelta toiselle useaan kertaan. Peli oli usealle lempolaiselle elämän ensimmäinen täyden kolmen ratkaisuerän yksittäisenä pelattava sarjapeli, josta jaetaan pisteitä.

Lempoa ei seurahistorian avaus jännittänyt, vaan vierasjoukkue paukutti erissä 2-0-johtoon kahden erän jälkeen ja varmisti näin heti sarjapisteen.

Usein pitkä tauko muuttaa peliä, niin nytkin. Kolmas erä oli kotijoukkue Tähden hallintaa.

Lempo vaihtoi paljon pelaajiaan pelin aikana ja lähes kaikki 14 pelaajaa pääsivät kentälle. Laaja rosteri osoitti heti merkityksensä. 

Neljäs erä oli trillerin erikoisimpia hetkiä. Lempo johti jo 22-12, mutta nuori joukkue ei osannut vielä katkaista peliä täyden kolmen pisteen arvoisesti, ja Tähti nousi 25-23-erävoittoon ja venytti erän viiteen erään.

Viides erä oli johtoaseman alituista vaihtumista. Lempo johti 11-9, siitä Tähti nousi ottelupalloon 14-12. Sitkeä vierailija kampesi itsensä vielä peliin mukaan kahden ottelupallon voitolla. Ensimmäisestä Lempon ottelupallosta Lempon parhaana palkittu Sofia Ikonen tappio pelin ja erävoiton Lempolle 17-15.

Lempon päävalmentaja Jani Huurne oli iloinen upeasta voitosta, mutta helppoa trillerin seuraaminen ei ollut valmentajallekkaan.

- Kirjoittelen aamulla kommentteja, kun kierroksen tästä hieman laskevat, Huurne viestitti pelin jälkeen saavuttuaan Vilppulasta kotiin.

Lempon paras oli siis 15 pistettä nakuttanut Ikonen, Tähdeltä palkittiin passari ja kapteeni Maria Valkeejärvi.

Lempon laaja rosteri näkyi pistejakaumassa: Ikonen 15, Annika Saari 11, Iida Ylimäki 10 ja Tessa Francke 10. Etenkin 15-vuotias Francke tuli upeasti vaihdosta sisään ja teki pinnoja huimilla tehoilla.

Lisää raporttia ja kommentteja keskiviikkona.

Lempon sarjakausi jatkuu heti tämän viikon lauantaina, kun vasatssa Hakkarissa LP Kangasala 2 kello 12.  

Lippujen hinnat kotipeleissä

28.9.2020

Lempo-Volleyn naisten 2-sarjan kotipelien lippujen hinnat alkusarjassa 2020.

Normilippu 2 €
Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi
Kausikortilla pääsee sisään

Kotipeleissä pyritään samaan korttimahdollisuus lipunmyyntiin ja kahvioon.

Vihdoin se alkaa! Sarja-avaus tiistaina 29.9. Vilppulassa

27.9.2020

Tiistaita 29. syyskuuta on odotettu jo viime keväästä. Silloin nimittäin kirjoitetaan ensimmäiset viivat Lempo-Volleyn naisten edustusjoukkueen historiaan sarjapelien osalta.

Lempo kohtaa vieraskentällä Vilppulan Tähden kello 19 alkavassa ottelussa. Todennäköisesti pelistä on luvassa on livelähetys Lempon Youtube-kanavalla. Muutenkin Lempon pelit on tarkoitus näyttää livelähetyksinä Youtuben kautta, ja linkit jaetaan Lempo-Volleyn Facebook-sivulle.

– Vilppulan lähdettän revanssi mielessä, sillä hävisimme heille harkkaturnauksessa. Odotettavissa on nuori ja liikkuva vilppulalainen porukka. Tähden hyökkäys riippuu paljon siitä, onko heillä Ada Aronen matkassa. Hän on liigaseura OrPon sopimuspelaaja, todennäköisesti hän on mukana kasvattajaseurassaan viikkopelissä. OrPo ja Tähti tekevät yhteistyötä. Tähti hävisi 3-2 Supille avauspelissään, eli tiukka porukka sekin on, Lempon päävalmentaja Jani Huurne tuumi.

Otteluennakkona kannattaa lukea laaja naisten 2-sarjan kausiennakko alempaa uutissivulta.

Naisten 2-sarjan kausiennakko 2020-2021

27.9.2020

Naisten 2-sarja on kauden ensimmäinen Lempo-Volleyn edustusjoukkueiden sarja, joka alkaa tosipeleillä. Tiistaina 29. syyskuuta tehdään historiaa, kun ensimmäinen Lempo-Volleyn naisjoukkue pelaa Lentopalloliiton alaisia sarjoja. Viime kaudella naisjoukkueita oli mukana Lounais-Suomen sarjoissa Tampereen Kuntosarjoissa.

Niinpä Lempo Median kausiennakkotrio aloitetaan naisista, ja tulevalla viikolla on luvassa vielä miesten 1- ja 2-sarjat. Haastattelimme Lempon päävalmentajaa Jani Huurnetta suoraan Suomen Kuusamosta, jossa hän oli viilaamassa tulevan kauden taktiikoita Mestaruusliiga-joukkue Kuusamon Pölkyn pelikirjasta.

Lempon joukkue

Lempo-Volleylla on 16 pelaajaa mukana edustusjoukkueessa. Ikähaarukka on kokeneimmista 1999-syntyneistä muutamaan 2005-ikäluokan nuoreen lupaukseen. Pelaajista 11 pelasi viime kaudella Lempon junioreissa B- tai C-ikäluokissa, joten joukkuetta voi pitää todella omavaraisena. Rungon muodostaa Lempon 03-ikäluokka, joka nousi A-junioreihin täksi kaudeksi ja oli viime kaudella Suomen parhaita joukkueita B-ikäluokassa. Lempon joukkueesta 13 pelaajaa on vielä juniori-ikäisiä, ja Lempolla onkin vahvat joukkueet sekä A- että B-tyttöjen SM-sarjoissa tällä kaudella. 

Täällä esittely Lempon pelaajista

Pelaajistosta esille voi nostaa 1-sarjakokemusta vyölleen keränneet libero Viivi Huurneen ja passari Liisa Lahtisen. Lahtinen pelasi viime kaudella myös Lempon B-tytöissä ja Ylöjärven Ryhdin 2-sarjajoukkueesta tullut Huurne on LeKi-kasvatti. Pitkä keskitorjuja Milana Hutko saapui A-Volleyn 2-sarjajoukkueesta, ja muodostaa kovan kaksikon joukkueen kapteenin Veera Hussan kanssa keskitorjujina. Laitapelaajaosastolla on runsaasti nuoria lupauksia muun muassa Sofia Ikosesta Annika Saareen ja Tessa Franckeen.

– Harkkapelit ovat näyttäneet, että meidä vahvuuksina ovat hyvä syöttö ja lisäksi hyökkäämme monipuolisesti. Lisäksi vahvuutemme on lohkon laajin rosteri. Myös KaLella on paljon pelaajia listoillaan. Joukkueessa on muutama persooniltaan johtava pelaaja, jotka luovat fiilistä hienosti kentällä. Junioripitoisena joukkueena haaste on, että vastustajan saadessa johtoaseman, pelifiilis pitäisi saada pidettyä. Kun olemme flow-tilassa, pelaamme sarjatasoon nähden todella hienoa peliä, Lempon päävalmentaja Jani Huurne arvioi joukkuettaan.

Joukkuetta valmentavat Jani Huurne, Ilari Jokinen ja Jyri Niemi. Huurne on kokenut naisten valmentaja, hän muun muassa nosti päävalmentajana Meston naisten liigaan. Viime kausina Jani oli LeKin ja Lempon miesten 1-sarjajoukkueen apuvalmentaja. Jokinen on valmentanut 03-ikäluokkaa vuosia, kaksi viime kautta yhdessä Niemen kanssa, joka pelaa samalla Lempon 1-sarjajoukkueessa.

– Oikein mukavalta on näyttänyt tekeminen alkukaudesta. Aika-ajoin varsinkin on mennyt todella hyvin. Kohtuullisella mallilla olemme tällä hetkellä. 

– Joukkue on hitsaantunut yhteen mielestäni tosi hyvin. Muutama vanhempi ja lisäksi junioreista -05-ikäiset ovat tulleet uusina tosi hyvin mukaan siihen 03-ikäisten runkoon. Ihan sama ketä on paikalla, aina on rento fiilis. Viikko sitten käytiin paistamassa lättyjä Hakkarin metsissä ja hakemassa yhteisöllisyyttä. Meillä on kilpailuhenkinen porukka, naisjoukkueeksi mielestäni normaalia kilpailuhenkisempi, joka heittäytyy ja on täysillä mukana, Huurne kuvailee.

Vastustajat

Lempo kohtaa lohkossaan vain pirkanmaalaisia joukkueita, mikä tarkoittaa mukavia pelimatkoja alkukauteen. Vastustajat ovat Vilppulan Tähti, LP Kangasala, KaLe Tampere, Vesilahden Visa, Supi Tampere ja Oriveden Ponnistus. Kaikkiaan ylemmässä 2-sarjassa on kuusi lohkoa ja 37 joukkuetta.

– Olemme useamman tulevan vastustajan kohdanneet harjoituspeleissä ja hyvällä menestyksellä. Lohko näyttää olevan kaksijakoinen ikärakenteeltaan: LP Kangasala ja Supi ovat pelaajistoltaan selvästi kokeneita, Vilppula, KaLe, Lempo ja OrPo selvästi junnupainotteisia ryhmiä. Vesvi on oikeastaan ainoa sekoitus junioreita ja kokeneempia, Huurne kuvailee.

Huurne nostaa lohkon suosikeiksi kokeneet LP Kangasalan ja Supin. Kangasalan joukkue pelasi viime kaudella KaLen nimellä 2-sarjaa.

– Ne ovat vuosia olleet mukana ja kokeneita ryhmiä. Kangasala on tosin mielenkiintoinen kysymerkki: heillä vaikuttaisi olevan hieman ohut rosteri. He hävisivät VesVille 3–1, koska olivat mukana vain 6 pelaajalla + liberolla, ja yksi loukkaantui, joten joutuivat luovuttamaan pelin. Lisäksi KaLen nuori joukkue on mielenkiintoinen arvoitus.

Harjoituskaudella Lempo voitti VesVin ja OrPon ja hävisi Tähdelle omista lohkovastustajistaan. Muissa harkkapeleissä Lempo hävisi Iskun 1-sarjajoukkueelle ja voitti treeniturnauksessa Raision Loimun ja Karkkilan Pojat.

– Hyvä esimerkki meidän laajuudesta mielestäni oli, että haastoimme Iskua tosi vahvasti myös erissä, joissa pelasimme niin sanotusti kakkoskuusikollamme.

Sarjajärjestelmä

Naisten 2-sarjaa pelataan ylemmässä ja alemmassa 2-sarjassa. Lempo sai uutena joukkueena paikan suoraan ylempään 2-sarjaan, jossa se pelaa lohkossa 3 kuuden muun pirkanmaalaisen joukkueen kanssa.

Ensin pelataan 12 ottelun alkusarja, joka loppuu itsenäisyyspäivänä 6.12. Sen jälkeen lohkon parhaat pääsevät ylempään jatkosarjaan ja lohkon heikommat alempaan jatkosarjaan. Jatkosarjoissa sekoitetaan lohkoja keskenään, ja pelimatkat todennäköisesti pitenevät. Lopulta jatkosarjojen jälkeen pelataan pudotuspelit. Sarjaohjelma ei ole täysin tiedossa, kuinka moni Lempon lohkosta jatkaa ylempään jatkosarjaan ja millä systeemillä pudotuspelit pelataan.

Lempon ottelut

Lempo pelaa kotiottelunsa Hakkarin liikuntahallissa pitkällä salilla. Kotiottelut alkavat pääsääntöisesti joko kello 12 tai 15, muutamia poikkkeuksia on. Syyskaudella kotipelejä on kuusi.

Sarjakausi alkaa poikkeuksellisesti viikkopelillä tiistaina 29.9. Lempo matkaa Vilppulan Tähden vieraaksi Parkkivuoren Urheilutalolle. Ottelu alkaa kello 19 ja todennäköisesti luvassa on livelähetys Lempon Youtube-kanavalla. Muutenkin Lempon pelit on tarkoitus näyttää livelähetyksinä Youtuben kautta, ja linkit jaetaan Lempo-Volleyn Facebook-sivulle.

– Vilppulan lähdettän revanssi mielessä, sillä hävisimme heille harkkaturnauksessa. Odotettavissa on nuori ja liikkuva vilppulalainen porukka. Tähden hyökkäys riippuu paljon siitä, onko heillä Ada Aronen matkassa. Hän on liigaseura OrPon sopimuspelaaja, todennäköisesti hän on mukana kasvattajaseurassaan viikkopelissä. OrPo ja Tähti tekevät yhteistyötä. Tähti hävisi 3-2 Supille avauspelissään, eli tiukka porukka sekin on.

Kauden ensimmäinen kotipeli on Hakkarissa lauantaina 3.10. Silloin vastassa on jo kovaksi ryhmäksi ennakoitu LP Kangasala. Peli alkaa kello 12 Hakkarissa. Luvassa on upea lentislauantai, sillä kello 16 on miesten 1-sarjan avauspeli Lempo - East Volley.

Lempon kaikki ottelut löydät täältä

Millaisin tavoittein Lempo lähtee seurahistorian avauskauteen?

– Kyllähän se kevääksi ylemmässä sarjassa pysyminen, mutta meillä on kova lohko. Olemme projektin alkuvaiheessa, oman pelin ja pelaajien kehittäminen on kaikkein tärkeintä tässä vaiheessa, ja tulos tulee sitten sen kautta, Jani Huurne kertoilee ajatuksistaan.

Kannattaa kauden aikana seurata Lempon naisten kotisivuja, jonne päivitetään uutiset, tulokset ja raportit peleistä.

Lempon lohkon tulospalvelun löydät täältä

Lisäksi kannattaa ottaa seurantaan Lempon naisten edustuksen virallinen Instagram-tili @lempovolleynaiset, jossa hauskaa sisältöä kaudesta

Isku osoitti kovuutensa viimeisessä treenipelissä

24.9.2020

Lempo kohtasi pre seasonin päätöspelissä Rantaperkiön Iskun torstaina 24.9. Vuoreksen koululla. 1-sarjaa pelaava Isku näytti kovuutensa ja otti voiton 4-0 (25-15, 27-25, 25-19, 25-15).

Nuori Lempo kuitenkin haastoi rohkeasti ja ennakkoluulottomasti Iskun, joka lukeutuu tulevan kauden naisten 1-sarjan voittajasuosikkeihin. Etenkin toisessa erässä jopa erävoitto oli kova, ja Lempo laittoi Iskun oikeasti pelaamaan voitosta.

Lempon naisilla sarjakausi alkaa jo ensi tiistaina 29.9. poikkeuksellisesti viikkopelillä. Avauspeli pelataan Vilppulassa kello 19, vastassa Vilppulan Tähti.

Molempien kotiavaus ja 1-sarjan koko sarja-avaus nähdään lauantaina 3.10. Silloin on todellinen superlauantai: kello 12 naisten 2-sarjaa Lempo - LP Kangasala 2 ja kello 16 Lempo - East Volley miesten 1-sarjassa. Silloin siis kannattaa tulla Hakkariin!

Lempo vieraili LeKi-futiksen vetämissä jalkapallotreeneissä!

24.9.2020

Yhteistyön voimaa nähtiin taas eilenLempon naiset kävivät LeKi-futiksen naisten edustuksen vetämissä futisreeneissä! Yhteistyödiilissä oli käydä toisten kotipeleissä ja lajitreeneissä. 

Ensi viikolla futarit tulevat lentissalille ja kauden aikana tsemppaan Lempoa sarjapeliin. Kiitos LeKin naisille hyvistä ja hauskoista treeneistä ja tervetuloa Hakkariin!

Katso videoista ja kuvista tunnelmia treeneistä.

Tulevan kauden kapteenisto valittu - Veera Hussa kipparoi Lempon naisia

20.9.2020

Lempo-Volleyn pelaajat ovat valinneet naisten 2-sarjaa pelaavalle joukkueelleen kapteeniston kaudelle 2020-2021.

C #4 Veera Husas
A #3 Liisa Lahtinen
A #13 Viivi Huurne

Menestystä kapteenistolle tehtävissään!


Osa edustuksesta pelaa Lempon A-junioreissa - SM-sarja alkaa 19.9.

17.9.2020

Lempon naisten edustusjoukkueen pelaajista 12 on mukana myös seuran A-tyttöjen joukkueessa. Lempon A-tytöt pelaavat SM-sarjaa, ja harjoittelevat siis samassa kuin naisten 2-sarja, koska kaikki A-tyttöjen pelaajat kuuluvat myös seuran edustukseen.

A-tyttöjä turnauksissa valmentaa Ilari Jokinen ja Jyri Niemi on mukana ehtimisensä mukaan.

A-tytöissä pelaavat:
1 Rita Jokinen, libero (2004)
2 Iida Ylimäki, hakkuri (2003)
4 Veera Hussa, keskitorjuja (2003)
5 Sofia Ikonen, yleispelaaja (2003)
7 Helmi Merinen, passari (2005)
8 Minja Lindell, keskitorjuja (2003)
9 Pinja Siekkeli, yleispelaaja (2002)
10 Annika Saari, yleispelaaja (2003)
11 Kira Forsblom, yleispelaaja (2004)
12 Tessa Francke, yleispelaaja (2005)
16 Veera Olkkonen, passari (2004)
25 Sonja Vuorinen, keskitorjuja (2003)

A-tyttöjen SM-sarja on ensimmäinen junioreiden sarja, jossa pelit alkavat. Samalla Lempon historiassa ensi kertaa A-tyttöjoukkue pelaa virallisia otteluita.

Tasonmittausturnaus pelataan 19.9. pelataan Hämeenlinnassa. Lempon lohkossa on vain kolme joukkuetta. Peleissä pelataan kolme erää.

Ottelut:
Klo 12 Lempo-Jankko
Klo 13.30 Lempo-HML A

Turnauksen tulospalvelu

A-tyttöjen pelit, tulokset ja uutiset päivitetään joukkueen omille sivuille.

A-tyttöjen kotisivut

A-tyttöjen SM-sarjan tulospalvelu

Ylemmän jatkosarjan otteluohjelma varmistunut - Sarjakausi alkaa 29.9. Vilppulassa

16.9.2020

Laita ottelut kalenteriisi!

Täältä tulospalveluun

Viimeisessä treenipelissä vastaan 1-sarjan Isku 24.9.

14.9.2020

Lempon naisten viimeinen harjoituspeli ennen 2-sarjakauden alkua pelataan torstaina 24.9.

Kello 17 Vuoreksen liikuntahallissa pelattavassa ottelussa vastassa on Rantaperkiön Iskun 1-sarjajoukkue.


Harjoitusturnauksesta voitto ja tappio

13.9.2020

Lempo-Volley järjesti Hakkarissa kotisalissaan kolmen joukkueen harjoitusturnauksen lauantaina 12.9.

Mukana olivat Lempon edustuksen lisäksi Oriveden Ponnistus ja Vilppulan Tähti. Kaikki joukkueet pelaavat samassa ylemmän 2-sarjan lohkossa, joten peleissä otettiin jo tuntumaa tuleviin vastuksiin.

Turnaus alkoi jo kello 12. Avauspelissä Lempo rynni selvään 3-0-voittoon OrPosta.

Vierailijoiden OrPon ja Vilppulan keskinäisen voitti OrPo 2-1.

Päätöspelissä Lempo kohtasi Vilppulan. Tiukan avauserän voitti Lempo, ja kaksi seuraavaa Tähti.

Lempon saldo siis voitto ja tappio. Tahti oli loppuviikosta kova, joukkue pelasi kolme peliä ja 10 erää kolmeen päivään, kun torstaina kohdattiin Vesilahden Visa treenipelin merkeissä.

Lempolla on vielä harjoituspeli Rantaperkiön Iskun 1-sarjajoukkuetta vastaan 24.9. klo 17 Vuoreksen liikuntahallissa.. Historiallinen 2-sarjan avauspeli pelataan tiistaina 29.9. Vilppulassa Tähteä vastaan kello 19.

Ensimmäinen 2-sarjan kotipeli on luvassa lauantaina 3.10. klo 12. Vastassa on LP Kangasalan 2-joukkue. Silloin on todellinen herkkupäivä, sillä kello 16 alkaa miesten 1-sarja Hakkarissa ottelulla Lempo - East Volley.


Lempo esitteli taitojaan kotiyleisälleen, VesVi kaatui 4-0 - Lauantaina harjoitusturnaus Hakkarissa

11.9.2020

Lempo-Volleyn naiset laittoivat heti ensimmäiseen kotipeliinsä parasta pöytään. Torstai-iltana 10. syyskuuta naapuripitäjän Vesilahden Visa kaatui suvereenin esityksen jälkeen erin 4-0 (25-22, 25-8, 25-22, 25-12).

Lempo ja VesVi pelaavat samassa lohkossa ylempää 2-sarjaa.

Lempon esitys oli vakuuttava ja ilahduttava: nuori joukkue taisteli ja jokainen sai hienoja onnistumisia. 16 pelaajan ringistä vain passari Veera Olkkonen puuttui. Kaikki saivat peliaikaa neljän erän aikana.

Lempon liberokaksikko Viivi Huurne-Rita Jokinen esitti hienoja otteita, kuten myös kenttää parhaimmillaan dominoinut passari Liisa Lahtinen.

Päävalmentaja Jani Huurne on saanut hienon alun 2-sarjaprojektille: kolmesta treenipelistä kolme voittoa.

Harjoitusturnaus Hakkarissa

Tulevanan lauantaina on edessä harjoitusturnaus Hakkarissa. 12.9. Lempäälässä pelaavat Lempo, Oriveden Ponnistus ja Vilppulan Tähti.

Pelit alkavat kello 12. Ottelujärjestys:
Lempo-OrPo
OrPo-Tähti
Lempo-Tähti

Vesvi-pelin Livetallenne ja Facebookin kuvagalleria

Veera Olkkonen mukana aluejoukkueessa

8.9.2020

Lempo-Volleyn naisia edustava, B-tyttöikäinen Veera Olkkonen on valittu Lounais-Suomen B2-aluejoukkueeseen.

Onnittelut Veeralle valinnasta!

Täältä löydät kaikki aluejoukkueet.

VesVi saapuu treenipeliin Hakkariin torstaina

8.9.2020

Lempo-Volleyn harjoituspelit jatkuvat torstaina 10. syyskuuta.

Lempo tekee ensi esiintymisensä kotikentällään Hakkarin liikuntahallissa. Kello 18.30 alkavassa harjoituspelissä vastaan astelee Vesilahden Visa, eli naapurikunnan joukkue.

Lempo ja VesVi pelaavat samassa lohkossa ylemmässä 2-sarjassa.

Lempo avasi treenipelit kahdella voitolla viime lauantaina.


Seurahistorialle voitokas avaus

6.9.2020

Lempo-Volleyn naisten edustusjoukkue käynnisti historiansa voitokkaasti! 

Seurahistorian ensimmäiset naisten edustukset pelit pelattiin lauantaina 5.9. Raision kauppaoppilaitoksella.

Kolmen joukkueen treeniturnauksessa olivat mukana Lempo-Volleyn lisäksi Raision Loimu ja Karkkilan Pojat.

Lempo aloitti seurahistorian kahdelle tiukalla voitolla.

Lempon pelit:

Lempo - Loimu 2-1 (25-16, 21-25, 25-17)

Lempo - KaPo 2-1 (25-16, 19-25, 25-18).

Mukana oli iso rosteri ja peliaikaa jaettiin kaikille.

Ensi torstaina Hakkarissa treenipelissä vastassa on naapuri Vesilahden Visa, ottelu alkaa klo 19.

Ottelutallenteet Youtubessa:

Lempo-Loimu

Lempo-KaPo

Treenipelit alkuun Raisiossa

4.9.2020

Lempon naisten edustus pelaa historiansa ensimmäiset pelit lauantaina 5.9. Raisiossa.

Kolmen joukkueen harjoitusturnauksessa ovat mukana Raision Loimu ja Karkkilan Pojat.

Lempon pelit:

klo 10.45 vs. Loimu
klo 13 vs KaPo


Lempo pelaa naisten ylempää 2-sarjaa

1.9.2020

Naisten edustusjoukkue pelaa kaudella 2020-2021 ylempää 2-sarjaa.

Lempo-Volleyn lohko, lohko 3:
Lempo-Volley, Lempäälä
LP Kangasala 2/SS
Oriveden Ponnistus/lukio
Supi, Tampere
Vesilahden Visa
Vilppulan Tähti
KaLe, Tampere

Otteluohjelmaa ei ole vielä julkaistu.

Ylemmän 2-sarjan lohkojako täällä.

Harjoituspelejä sovittu ja sarjaan ilmoittauduttu

1.9.2020

Lempo-Volleyn naisten 2-sarja on sopinut syksylle harjoituspelejä.

La 5.9. Raision Loimu - Lempo ja Karkkilan Pojat - Lempo, pelataan Raisiossa

To 10.9. Lempo - Vesilahden Visa, klo 19 Hakkarin liikuntahalli

La 12.9. Turnaus Hakkarissa, osallistuvat joukkueet eivät vielä varmat.

Yhteistyötä LeKi-futiksen naisten edustuksen kanssa!

1.9.2020

Yhteistyössä on voimaa! Lempo-Volleyn ja LeKi-futiksen naisten edustusjoukkueet tukevat toisiaan.

Lempon naiset olivat kannustamassa maanantaina, kun LeKi-futis voitti 4. divarin matsissa Oriveden Tuiskun 3-0. Hieno voitto ja upea yleisömäärä jälleen

LeKin naiset tulevat talvikaudella vierailemaan Lempon 2-sarjan kotipelissä Hakkarissa, tervetuloa!

Lisäksi luvassa on treenivaihtoa, jossa lempolaiset pitävät lekiläisille lentistreenit ja opettavat lajin saloille. Ja Lempon naiset pääsevät opettelemaan jalkapallon taikuutta LeKin opastamana.

Hienoa yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä yli lajirajojen.

Kuvat: Ylhäällä Lempon naiset Hakkarissa katsomossa LeKin peliä. Alla kuvia pelistä ja LeKi-futiksen naisten/B-tyttöjen joukkuekuva.

Kuvat: Antti Raunio ja LeKi-futis (joukkuekuva)

Lempo-Volleyn edustusjoukkueiden kausikortteja voi nyt lainata Lempäälän kirjastosta

1.9.2020

Lempo-Volleyn lentopallon edustusjoukkueet ovat lahjoittaneet kymmenen kausikorttia Lempäälän kirjastoihin kuntalaisille lainattavaksi.

Lainatulla kausikortilla pääsee Lempo-Volleyn miesten 1-sarjan sekä miesten ja naisten 2-sarjan harjoituspelien, runkosarjojen ja Suomen cupin kotiotteluihin kaudella 2020-2021.

Kausikortit ovat lainattavissa aivan tavalliseen tapaan.

Kausikortit ovat lainattavissa viimeistään, kun Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue kohtaa Hakkarissa harjoitusottelussa liigajoukkue VaLePan 4.9.

Kausikortteja on lainattavissa Lempäälän pääkirjastolta, Kuljun ja Sääksjärven kirjastoilta sekä ainakin aluksi myös Kirjastoautolta. Lainaajaan kannattaa huomioida kirjastojen aukioloajat, Kuljun ja Sääksjärven kirjastot ovat suljettuina viikonloppuisin.

Kuvassa: Palvelupäällikkö Sarri Nykänen Lempäälän kunnalta ja manageri Juha Raunio Lempo-Volleyn 1-sarjalta.

Sisäkausi aloitettu testeillä

6.8.2020

Naisten edustus on tällä viikolla kokoontunut jälleen yhteisiin saliharjoituksiin Hakkariin. 

Fysiikkavalmentaja Marko Panu on antanut joukkueelle ohjeistusta ja Jani Huurneen, Ilari Jokisen ja Jyri Niemen johdolla on haettu pallotatsia takaisin.

Lisäksi on tehty erilaisia kaudenaloitustestejä, muun muassa ulottuvuustesti ja kuntopallonheittotesti. Näitä tuloksia verrataan kauden aikana tehtäviin testituloksiin.


Paluu salitreeneihin elokuun alussa

29.7.2020

Lempo-Volleyn naisten edustusjoukkue palaa omatoimijakson jälkeen yhteisharjoituksiin elokuun alussa.

Silloin palataan pallharjoituksiin Hakkarin liikuntahallissa ja aloitetaan valmistautuminen tulevaan sarjakauteen.

Tulevalla kaudella Lempo pelaa naisten 2-sarjaa, vielä ei ole tiedossa onko se alempi vai ylempi 2-sarja.


Edustusjoukkueiden kausikortit kaudelle 2020-2021 nyt myynnissä

12.7.2020

Lempo-Volleyn tulevan kauden edustusjoukkueiden kausikortit ovat nyt myynnissä! Samalla kausikortilla näet kaikkien kolmen edustusjoukkueen eli miesten 1-sarjan ja naisten ja miesten 2-sarjan kotiottelut.

Tulevalle kaudelle on olemassa kolme kausikorttiluokkaa: PLATINA, GOLD ja SILVER.

PLATINA-kausikortti:

Hinta 100 €
Sisältää: Sisäänpääsyn M1-, M2- ja N2-sarjojen harjoitus- ja runkosarjapeleihin kotihallissa, M1-peleissä kahvin ja makkaran jokaisessa ottelussa sekä sisäänpääsyn kaksi kertaa 1-sarjan VIP-tapahtumaan.

GOLD-kausikortti:

Hinta: 80 €
Sisältää: Sisäänpääsyn M1-, M2- ja N2-sarjojen harjoitus- ja runkosarjapeleihin kotihallissa ja M1-peleissä kahvin ja makkaran jokaisessa ottelussa.

SILVER-kausikortti:

Hinta: 60 €
Sisältää: Sisäänpääsyn M1-, M2- ja N2-sarjojen harjoitus- ja runkosarjapeleihin kotihallissa.

Kausikortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn mahdollisissa pudotuspeleissä eikä Suomen cupin mahdollisissa jatkopeleissä. Suomen cupin ensimmäiset osat sisältyvät runkosarjapeleihin. Ruokaedut vain 1-sarjan peleissä.

PLATINA-kausikortti on hintasuhteeltaan paras, sillä se kattaa 1-sarjan VIP-tapahtumat, joihin normaalisti pääsylippu maksaa 25 €.

MISTÄ KORTTEJA SAA?

Kausikortin voi ostaa itselleen tai lahjaksi:

  • Otteluiden lipunmyynnistä, kun kaudet alkavat.
  • Joukkueiden jäsenien kautta ottamalla yhteyttä
  • Laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@lempovolley.fi
  • Ottamalla yhteyttä sosiaalisessa mediassa Lempo-Volleyn virallisiin tileihin
  • Tilata oman kausikortin verkossa täältä.

Päivitys 2.8.2020 Korjattu tieto kausikorttien ruokaeduista, ne ovat vain miesten 1-sarjassa, sillä 2-sarjojen pelien kahviopuolesta ja sen toteutuksesta ei ole vielä tietoa. Asia jäi alkuperäisessa lisäämättä, alunperinkin ruokaedut ovat olleet vain 1-sarjan peleissä.

Naisten 2-sarjan joukkue julki – Lempolla nuori ja lahjakas joukkue

3.7.2020

Lempo-Volleyn naisten 2-sarjajoukkue on solminut tulevalle kaudelle 16 pelaajasopimusta. Tälle kaudelle perustettu seuran naisten edustusjoukkue lähtee tulevaan kauteen nuorella, motivoituneella ja lupaavalla joukkueella, joka on kokeneen valmennuksen käsissä.

VOIT KATSOA JOUKKUEEN KOKONAISUUDESSAAN VIDEOESITTELYSSÄ TAI JUTUN LOPUSSA TEKSTINÄ

Tulevan kauden joukkueen keski-ikä on hieman päälle 17 vuotta. Joukkueen runko koostuukin pitkälti seuran omista junioreista: 16 pelaajasta 11 pelasi viime kaudella Lempo-Volleyn B- ja C-junioreissa.

Taustalla on viiden viikon tiukka pre season -jakso, jonka aikana naisten edustuksen ringissä oli kaikkiaan 29 pelaajaa. Tästä porukasta on muodostettu naisten edustusjoukkue. Osa ison ringin pelaajista pelaa tulevalla kaudella Lempon junioreissa. Nyt edustusjoukkue on omatoimijaksolla, ja palaa joukkueharjoituksiin elokuun alussa.

- Valmennuskolmikolla oli alkuun helppoa poimia sopivia pelureita joukkueeseen, mutta loppupäässä tuska valintojen kanssa lisääntyi. Kun samalla rakennettiin kilpailukykyistä sakkia 2-sarjaan, niin myös mietittiin rahkeita tulevaisuuden suhteen. Ei ole aina niin helppoa nähdä 2-3 vuoden päähän, taustoittaa päävalmentaja Jani Huurne pelaajavalintoja ja edustusjoukkueen tavoitetta, joka on kolmessa kaudessa nousu 1-sarjaan. 

Joukkueeseen tuo kokemusta kolme 1999-syntynyttä uutta vahvistusta, ja kaikkiaan uusia kasvoja Lempossa on viisi. Viime kauden B03-joukkueessa pelasi yhdeksän pelaajaa. Lempon C05-joukkueesta aikuisten edustusjoukkueeseen murtautui kaksi pelaajaa.

Nimekkäin uusi lempolainen on libero Viivi Huurne, joka palaa Lempäälään. LeKi-kasvatti pelasi viime kaudella 2-sarjaa Ylöjärven Ryhdissä ja sitä ennen rutinoitui usean kauden verran Rantaperkiön Iskun 1-sarjajoukkueen liberona. Lempon passari Liisa Lahtinen pelasi viime kaudella Lempon junioreiden lisäksi Iskussa 1-sarjaa.

Lempon pelaajista usealla on viime kaudelta kokemusta 2-sarjasta, sillä useampi juniori-ikäinenkin pelasi 2-edustuksella 2-sarjaa. Muutama pelaaja debytoi tulevalla kaudella aikuisten liiton sarjoissa.

- Käteen jäi hieno 16 pelaajan porukka, jolla keski-ikä on 17 vuoden kohdilla, ja kuusikolle saa halutessaan keskimitaksikin yli 175 cm. Nuori ja nälkäinen lentissakki, jossa on mukana jo 1-sarjakokemustakin omaava pelaaja ja toisaalta taas useampi vielä B-ikäisiin junnuihin mahtuva tulevaisuuden timantti, Huurne kuvailee.

Joukkue lähtee kauteen kokeneessa valmennuksessa. Päävalmentajana on Jani Huurne, joka viime kaudella oli osa Lempon miesten 1-sarjavalmennusta ja on valmentanut muun muassa MesTon naisten liiganousuun. Hänen apunaan ovat viime kauden Lempon B03-tyttöjen valmennuksesta Ilari Jokinen ja Jyri Niemi, joka valmentamisen ohessa pelaa Lempon 1-sarjajoukkueessa. Kovaa taustaryhmää vahvistavat myös fysiikkavalmentaja Marko Panu ja rahastonhoitaja Päivi Jokinen.

- Tällaisen palapelin rakentamiseen harvoin valmentajalla on mahdollisuutta. Mukavaa joukkueen kasaamisessa oli se, että olimme valmennustiimissä käytännössä yksimielisiä jokaisen mukaan valitun pelaajan kohdalla, Huurne kertoo.

Lempo-Volley pelaa tulevalla kaudella naisten 2-sarjaa, vielä ei ole tiedossa, pelaako joukkue ylemmässä vai alemmassa 2-sarjassa. Kotiottelunsa Lempo pelaa Hakkarin liikuntahallissa.

KAIKKIEN PELAAJIEN PELAAJAKORTIT TÄÄLLÄ

Marko Panu Lempon edustusjoukkueiden fysiikkavalmentajaksi

27.6.2020

Lempo-Volleyn miesten 1- ja 2-sarjajoukkueet ja naisten 2-sarjajoukkue saavat taustoilleen merkittävän vahvistuksen. Marko Panu toimii seuran edustusjoukkueiden fysiikkavalmentajana kaudella 2020-2021.

Marko Panu on kesäkaudella ollut mukana joukkueiden harjoituksissa ja vetänyt fysiikkaharjoittelua lentis- ja punttisalilla. Tärkeää fyysisen valmennuksen saaminen on etenkin seuran useille nuorille pelaajille ja pitkän kauden aikana kuormitusta ja fyysistä harjoittelua voidaan aiempaa paremmin tahdittaa fysiikkavalmennukseen keskittyvän henkilön toimesta.

Marko Panu on pelannut miesten pääsarjassa Tampereen Isku-Volleyssa. Hän on koulutukseltaan osteopaatti, urheiluhieroja ja personal trainer. Hän on mukana myös Lempo-Volleyn C-poikien valmennuksessa.

Panu oli usean vuoden Suomen miesten lentopallomaajoukkueen fysioterapeutti ja oli mukana muun muassa Puolan MM-kisoissa 2014 Suomen joukkueessa.

- Tämä on minulle tietyllä tapaa kaapista tuleminen. Olen fyysistä harjoittelua opiskellut jo pitkään ja osin työnikin kautta sitä teen. Mutta en ole varsinaisesti tehnyt fyysistä valmennusta. 

- Katson kokonaiskuormitusta ja olen yhteydessä päävalmentajiin. Vastuullani on fysiikkapuolen harjoitukset. Edustusjoukkueet menevät tällä hetkellä omatoimijaksoa, Marko Panu kertoo joukkueiden kuulumisia.

Katso ja kuuntele videolta Marko Panun ajatuksia Lempon tulevan kauden fysiikkavalmennuksesta.

Joukkue siirtyy omatoimijaksolle - pian luvassa pelaajauutisia

22.6.2020

Lempo-Volleyn naisten joukkue on vetänyt kesäkuussa laajalla ringillä kovasti treenejä niin sisällä pallon kanssa kuin ulkona fysiikkapuolella. Lisäksi fysiikkaa on treenattu Marko Panun opissa.

Nyt joukkue siirtyy otatoimiselle fysiikkajaksolle. Joukkue alkaa olemaan valmis tulevaa kautta varten.

- Joukkue on nyt valmis, ja pian julkaistaan tulevan kauden pelaajisto, kertoo päävalmentaja Jani Huurne.


Ota naisten edustuksen some-tilit seurantaan!

22.6.2020

Nyt kannattaa ottaa Lempo-Volleyn naisten edustusjoukkueen sometilit haltuun!

Kotisivut: https://www.lempovolley.fi/joukkueet/edustusjoukkueet/naiset-2-sarja/

Instagram: @lempovolleynaiset

Facebook: Lempo-Volley

Twitter: @LempoV

Youtube: @lempomedia

Tiktok: @lempomedia

Etenkin kannattaa ottaa seurantaan Instagram ja Facebook. Instagramissa viime kauden B03-tyttöjen sivu päivitettiin naisten edustusjoukkueen sivuksi, ja sinne joukkue päivittää omia kuulumisiaan. Naisten Instagram-tili on seuran virallinen sometili.

Facebookissa uutisia ja peleistä raportteja. Mahdollisesti perustetaan myös oma Facebook-sivu naisten edustukselle.

Twitter, Youtube ja TikTok ovat pääseuran some-tilejä, joille päivitetään ajankohtaisimmat uutiset ja videot naisten edustusjoukkueelta.

Naisten edustuksen historian ensimmäiset sisätreenit!

2.6.2020

Lempo-Volleyn joukkueet ovat palanneet kesäkuun alussa myös sisäharjoitusten pariin. Koronarajoitusten avaamisen myötä 50 henkilöiden kokoontumiset ja sisäliikuntatiloissa urheilu ovat taas mahdollisia, ja usea Lempon joukkue on palannut ja palaa saliharjoituksiin. Taukoa sisälentopallosta tuli noin 2,5 kuukautta, kun pelit ja harjoitukset laitettiin tauolle maaliskuun puolivälissä.

Sekä miesten että naisten edustusjoukkueet palasivat sisälle 2. kesäkuuta. Miesten 1- ja 2-sarjan treeneissä paikalla oli 14 pelaajaa. Osa on mukana vain kesän harjoitusringissä pitämässä pallotatsia yllä. Naisten joukkueen harjoituksissa oli peräti 29 pelaajaa. Treenit olivat Lempon naisten edustuksen historian ensimmäiset sisätreenit! Maanantaina Hakkarin liikuntahallissa harjoittelivat jo junioreita.

Lempo-Volleyn joukkueet huomioivat harjoittelussaan Suomen hallituksen rajoitukset ja ohjeet sekä seuran omat, Lentopalloliiton ja Lempäälän kunnan ohjeistukset.

Kesätreenikausi alkoi pienryhmissä Hakkarissa

20.5.2020

Lempo-Volleyn naisten edustusjoukkueen ensimmäinen yhteinen tapahtuma pidettiin tiistaina 20. toukokuuta Hakkarissa. Joukkue aloitti tulevaan 2-sarjakauteen valmistautumisen kesätreenien muodossa Hakkarin pururadalla juoksutreenillä.

Joukkue harjoittelee pienryhmissä Hakkarissa ulkona toukokuun loppuun asti. Kesäkuussa tarkoitus on myös palata sisähalliin lajiharjoitusten pariin, jos se vain Lempäälän kunnan liikuntasaleissa on mahdollista.

Ensimmäisissä yhteisissä harjoituksissa oli mukanana treeniryhmässä lähes 30 pelaajaa!

Jyri Niemi mukaan valmennustiimiin

8.5.2020

Lempo-Volleyn naisten 2-sarjajoukkue saa täydennystä valmennukseensa, kun viime kaudella B03-tyttöjen apuvalmentajana toiminut Jyri Niemi liittyy naisten edustuksen valmennukseen.

Niemi teki jatkosopimuksen pelaajana Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkueen kanssa. Sen myötä hän jatkaa elämistään Lempäälässä ja lupautui tulemaan myös naisten edustuksen valmennukseen mukaan.

Lempo-Volleyn valmennuksesta vastaavat Jani Huurne, Ilari Jokinen ja Jyri Niemi.

Lempo-Volley perustaa naisten edustusjoukkueen tulevalle kaudella 2-sarjaan

29.4.2020

 Lempo-Volley perustaa tulevalle kaudelle 2020-2021 seuran naisten edustusjoukkueen, joka pelaa ensimmäisellä kaudellaan 2-sarjassa. Lempo-Volleyn hallituksen kevään isoimpia päätöksiä oli naisten edustustoiminnan suunnitelman hyväksyminen ja sitä kautta edustusjoukkueen toiminnan virallinen aloittaminen.

Naisten edustusjoukkue on luonnollinen uusi askel, kun seurassa rakennetaan pelaajapolkua junioreille. Poikapuolella jo viime kaudella oli miesten edustusjoukkueet 1- ja 2-sarjassa, ja nyt myös tyttöpuolelle saadaan oma edustusjoukkue.

- Seuran perustamisvaiheessa oli selvää, että miesten edustusjoukkueiden toiminta jatkuu Lempäälässä vahvana 1- ja 2-sarjoissa, Lempäälän Kisan ja Lempäälän Jyryn edustusjoukkueiden jatkumona. Itse asiassa toiminta oli mielestäni miesten puolella parasta, mitä Lempäälässä on koskaan ollut. Tuolloin seuran perustamisvaiheessa tavoitteena oli, että Lempäälään halutaan myös naisten puolelle edustusjoukkue ja sen taakse isosti kuntalaisia. Tätä ei ihan saatu seuran ensimmäisenä toimintavuonna toteutettua, mutta seuran toisen kauden startatessa voin hyvillä mielen todeta, että nyt puheenjohtajan unelma toteutuu, Lempo-Volleyn puheenjohtaja Harri Montonen iloitsee.

- Saamme myös tyttöjunioreiden puolelle pelaajapolun rakennettua aina F-tytöistä aikuisten edustusjoukkueeseen saakka. Uuden naisten edustusjoukkueen taustalla toimivat henkilöt olivat tehneet hienon kolmivuotissuunnitelman, joten seuran hallituksen oli hyvin helppoa antaa vihreätä valoa tähän hankkeeseen. Toivotaan yhdessä naisten edustusjoukkueelle menestyksekästä taivalta.

Toiminnan tarkoituksena on järjestää harjoitteluolosuhteet omassa seurassa mahdollisimman pitkälle. Toiminnalla on myös kilpailulliset tavoitteet, jotta pelien taso saadaan riittäväksi myös kaikkein motivoituneimpien pelaajien osalle. Pyrkimys onkin jatkossa saada toinenkin naisjoukkue toimintaan, jolloin polulle saataisiin lisäaskelmia.

Naisten edustusjoukkueen toiminnan tavoitteena on saavuttaa nousu 1-sarjaan eli Suomen toiseksi korkeimmalle tasolle kolmessa kaudessa.

Naisten edustusjoukkueen projektia lähtee vetämään päävalmentajana Jani Huurne, joka on pitkän linjan lempääläinen lentopallovaikuttaja. Viime kaudella Huurne oli Lempo-Volleyn 1-sarjajoukkueen valmennuksessa, ja hän on valmentanut muun muassa Mesto Tampereen naisten liiganousuun ja ollut apuvalmentajana Mestossa Mestaruusliigassa.

- Halusin tyttöjen pelaajapolulle tavoitteellisen projektin. Meillä on lähes sata tyttöjunioria ja viime kaudella sekä B- että C-tytöt olivat menossa SM-finaaleihin. Uusia runkopelaajia siis riittää tulevinakin kausina ja tälle pohjalle on hyvä rakentaa hieman pidempi suunnitelma. Näen että naisten puolella on realistista rakentaa vastaava kuvio kuin miehissä. Lisäksi meidän ympäristössämme on hieman vääristynyt tilanne sarjoissa: sadan kilometrin säteeltä löytyy neljä liigajoukkuetta ja vain kaksi 1-sarjajoukkuetta. Tarvetta kasvattaa tulevia liigajyriä siis löytyy, Jani Huurne kertoo näkemyksistään.

Tulevalle kaudella naisten edustus pelaa 2-sarjaa. Joukkueen runko muodostuu Lempo-Volleyn 03-ikäluokan junioreista, jotka kaudella 2019-2020 olivat B-tytöissä Suomen parhaimmistoa. Lisäksi joukkueen ringissä on seuran nuorempia junioreita ja tarkoitus on saada mukaan myös muutama kokeneempi pelaajaa tuomaan tukea nuoremmille pelaajille.

Huurneen mukana valmennuksessa on viime kaudella B-tyttöjä valmentanut Ilari Jokinen.

- Projekti etenee tällä hetkellä taustojen rakentamisella ja pelaajaneuvotteluilla. Meillä on alustavat sopimukset kolmelle valmentajalle ja tarkoitus on ottaa ryhmään vielä erillinen fysiikkavalmentaja. Toki joukkueelle tarvitaan myös puuhakas joukkueenjohtaja ja huoltaja, uskon heidän löytyvän, kun saamme pelaajakeskustelut hieman pidemmälle.

- Pelaajien suhteen on tehty kartoituksia omilta junioreilta löytääksemme motivoituneet ja lahjakkaat pelaajat. Tarkoitus on kesäaikana harjoitella hieman isommalla ringillä, johon otamme mukaan aina seuraavien ikäluokkienkin pelaajia haistelemaan tunnelmaa. Tärkeää olisi saada muutama hieman kokeneempikin peluri joukkoon. Joidenkin paluumuuttajien kanssa on keskusteltukin. Kouluasioiden ratketessa heidän suhteensa olemme viisaampi. Toki minuun saa olla muutkin yhteydessä, jos tunnet poltetta palloon Lempossa, Huurne kertoo tämän hetken tilanteesta.

- Kesäharjoitteluryhmä aloittaa omatoimisesti harjoitukset tällä viikolla eli vapun aikoihin. Jonkinlaisia pienryhmäharjoituksia olisi myös tarkoitus toteuttaa, kun viralliset ohjeistukset vain antavat myöten. Sinänsä ollaan vasta huhtikuun lopussa, eli normaalisti viimeiset turnaukset olisivat menossa. Touko- ja kesäkuun harjoitukset ovat fysiikkapainotteisia ja juhannuksesta sitten omatoimijakso pari viikkoa. Itselläni olisi toiveissa viimeistään heinäkuun puolestavälistä päästä saliin tositoimiin, mutta katsotaan, kuinka tilanne Suomessa kehittyy.

Lempo-Volleyn naisten edustusjoukkueen kotikenttänä toimii tulevalla kaudella Hakkarin liikuntahalli.

Lisätietoja:

Jani Huurne
Naisten 2-sarjajoukkueen päävalmentaja 
jani.huurne(a)lempovolley.fi
040 1924255