A-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN A-POIKIEN KOTISIVUILLE

A-ikäisiä ovat 2001-2003-syntyneet kaudella 2020-2021.

UUTISIA

Kausi 2020-2021 pakettiin - Uuden kauden A-poikien kotisivut avattu

18.5.2021

Kausi 2020-2021 paketoidaan lopullisesti, ja kauden 2021-2022 uudet A-poikien kotisivut on avattu. Tämä kauden 2019-2020 sivusto jää arkistona voimaan. Uusia sivuja päivitellään hiljalleen tulevan sarjakauden tiedoilla.

A-junnuilla ei Power Cupia tänä kesänä

18.5.2021

Lempon A-poja eivät osallistu Salon Power Cupiin kesällä 2021. Lentopalloliitto päätyi alkuvuoden vaikean koronavirustilanteen vuoksi muokkaamaan Power Cupia niin, että se voitaisiin järjestää mahdollisimman terveysturvallisesti. Niinpä Poweri rajattiin vain C-, D- ja E-junioreille ja ajankohta siirrettiin alkukesästä pidettäväksi 29.7.-1.8.2021.

Niinpä A-pojilla ei ole mahdollisuutta lähteä Poweriin. Joukkuemäärää on muutenkin rajattu, eikä Lempostakaan ole lähdössä yhtä suurta joukkoa, vain yksittäisiä joukkueita.

Power Cupia ei järjestetty kesällä 2020 ollenkaan. Kesällä 2022 se on tarkoitus pelata normaalisti Kauhavalla.

Lisätietoa uudenlaisesta Powerista

Sisätreenien henkilömäärä nousee 20:een

18.5.2021

Lempäälän kunta on päivittänyt koronarajoituksiaan 14.5. Pirkanmaan koronaohjausryhmän suositusten perusteella. Jatkossa lasten ja nuorten sisäharjoitusten maksimihenkilömäärä nousee 20:een, kunhan THL:n ja OKM:n turvallisuusohjetta muilta osin noudatetaan.

Lempäälän kunnan rajoitukset -uutinen 14.5.21

Lempo-Volleyn koronalinjaus

SM-sarjan sijoitusturnaukset peruttu - Kauden pelit ovat paketissa

28.4.2021

Lentopalloliiton kilpailuryhmä on 27.4. päättänyt keskeyttää sarjakauden 2020-2021 kaikkien valtakunnan tasolla pelattavien pelien ja turnausten osalta. 

Käytännössä tämä tarkoittaa A-C-nuorten toukokuun sijoitusturnausten peruuttamista sekä 2-sarjan karsintaturnausten peruuttamista.

Liitto perustelee päätöstään kotisivuillaan näin:

- Alueellisia turnauksia voidaan tautitilanteessa perustasolla olevien alueiden kohdalla järjestää, mutta niillä ei ole mitään statusta A-C-nuorten valtakunnallisten SM- tai 1-sarjojen suhteen. Näiden päätösten perusteena on Valtioneuvoston linjaus, jossa valtakunnallinen kilpailutoiminta nuorten osalta käynnistetään aikaisintaan heinäkuun alussa. Lopullisen päätösvalta yksitäisissä tapauksissa on Aluehallintoviranomaisilla, mutta hallituksen päätös on suuntaa antava. Lisäksi tartuntatautilaki edellyttää tällä hetkellä, että sekä leviämis- että kiihtymisalueilla tapahtuvissa toiminnoissa pitää tosiasiallisesti säilyttää kahden metrin turvaväli. Määräys on voimassa kesäkuun alkuun, liiton uutisessa kerrotaan.

Liiton uutinen aiheesta

Lempon A-, B- ja C-junioreiden kaudet siis päättyvät pelien osalta. Tällä hetkellä juniorijoukkueet voivat harjoitella rajoitusten mukaisesti.

Tämän päätöksen myötä kaikkien Lempo-Volleyn lentopallojoukkueiden kaudet ovat päättyneet kaudelta 2020-2021.

Edellisen kerran juniorit ovat pelanneet sarjapelejä marraskuussa.

Kiitos kuluneesta kaudesta kaikille toimijoille, pelaajille, valmentajille, vanhemmille ja tukijoille! Nyt katseet ovat joukkueilla kevään sisäharjoituksissa, tulevassa beach volley kesässä ja kesätreenikaudessa ja tulevan lentopallokauden suunnittelussa. 

Niemisen ja Montosen kausi 1-sarjassa päättyi välieriin

19.4.2021

Lempon A-poikajoukkueen nuoret tähdet Kalle Nieminan ja Niko Montonen edustivat loppukauden Lempoa miesten 1-sarjassa, kun 2-sarjakausi keskeytyi koronan vuoksi. 1-sarjassa pelasivat myös A-poikajoukkuetta alkukaudesta edustaneet Saku Tuomivaara ja Tommi Nieminen.

Lempo eteni runkosarjan kolmantena pudotuspeleihin, jossa puolivälierissä kaatui Pielaveden Sampo 2-0. Välierissä vastassa oli Kyyjärven Kyky, joka tiputti Lempon 2-0.

Nieminen pelasi kauden aikana 9 ja Montonen 8 peliä 1-sarjassa. Montonen pelasi pääasiassa yleispelaajana ja yhden pelin oli hakkurina ja toisena liberona. Hän debytoi kentällä runkosarjan lopulla Sampoa vastaan juuri hakkurin paikalla ja teki kaksi pistettä heti kättelyssä. Nieminen pelasi sekä yleispelaajana ja liberoa ja pääsi muutamassa pelissä kentälle. Pudotuspeleissä kaksikko ei käynyt kentällä.

Kausi jatkuu mahdollisesti vielä A-poikien peleissä, jos ne saavat jatkua toukokuussa.

2-sarjakausi päättyi kesken koronan vuoksi

Iso osa Lempon A-pojista pelasi kuluneella kaudella myös seuran 2-sarjajoukkueessa. Lentopalloliiton kilpailuryhmä teki maaliskuussa päätöksen, että 2-sarjakautta ei pelattu loppuun vallitsevassa koronatilanteessa, koska pelien mahdollisen jatkumisen ajankohdasta ei ollut varmuutta.

Liiton uutinen aiheesta

Viimeinen sarjapeli pelattiin jo marraskuussa, ja siitä lähtien pelit ovat olleet tauolla. Lempon melko nuoren joukkueen kausihan oli upea: lohkon kärkipaikka, 5 voittoa 6 pelistä ja uusia nuoria omia kasvaatteja mukaan aikuisten peleihin.

SM-sarjoissa siirrytään suoraan sijoitusturnauksiin - Lempo pelaa toukokuussa sijoista 9-12

17.4.2021

Alkukaudesta ehdittiin junioreiden SM-sarjoissa pelata tasonmittausturnaukset ja 2-3- pooliturnausta. Pelit ovat olleet tauolla marraskuusta lähtien. Niinpä loput pooliturnaukset perutaan ja siirrytään suoraan kauden päättäviin sijoitusturnauksiin (täällä lentopalloliiton uutinen aiheesta).

A-poikien SM-sarjan sijoitusturnaus, sijat 9-12

22.5. Jyväskylä

Lempo - JyLe
Lempo - KempeLe
Lempo - VaLePa

Turnauksen tulospalvelu

A-poikien SM-sarjan tulospalvelu

Tällä hetkellä Lempäälässä C-A-ikäisten sisäharjoittelu on tauolla 30.4. asti. Turnaukset siis pelataan, jos koronatilanne sen mahdollistaa ja joukkueet pääsevät palaamaan sisäharjoituksiin. 

Sisätreenirajoitukset jatkuvat 30.4. asti

17.4.2021

Yli 12-vuotiaiden junioreiden sisäharjoittelu on tauolla 30.4. asti.

Aiemman linjauksen mukaisesti juniorijoukkueet voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Uutinen Lempon sivuilla

Lempäälän kunnan rajoitukset

Rajoitukset jatkuvat 18.4. asti - sisätreenit tauolla, ulkotreenit mahdollisia

2.4.2021

Lempäälän kunnan rajoitukset jatkuvat 18.4. asti (lue kunnan uutinen).

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyssa kaikkien muiden paitsi miesten 1-sarjajoukkueen sisätiloissa tapahtuva toiminta on tauolla. 1-sarjajoukkueen toiminta voi jatkua nykyisellään.

Lempäälän kunnan rajoitukset mahdollistavat ulkona tapahtuvan harrastustoiminnan rajoitusten mukaisesti. Kevään edetessä ulkotreenaaminen on taas mielekkäämpää. Lempo-Volleyn juniorit voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Lempo-Volleyn hallitus 2.4.2021

TÄÄLLÄ LEMPON KORONALINJAUS

Harjoitukset tauolle 8.3.-28.3. - SM-sarjojen aikataulua päivitetty

5.3.2020

Uudet Lempäälän kunnan, Pirkanmaan koronaohjausryhmän ja Lempo-Volleyn koronalinjaukset ja -rajoitukset laittavat A-C-junioreiden harrastustoiminnan tauolle 8.-28.3.

Täällä Lempäälän kunnan ja Pirkanmaan koronaryhmän rajoitukset

Tällöin myös Lempon A-pojille tulee treenitauko 8.3. alkaen.

Lentopalloliiton kilpailuryhmä päivitti junioreiden SM-sarjojen jatko-ohjelmaa. Kilpailuryhmä päätti, että SM-sarjoja vielä pidetään käynnissä ja seuraavat turnaukset olisivat mahdollisesti huhtikuussa. A-ikäiset pelaamattomat 3. poolit pelataan 3.4., sekä 4. poolivaihe 24.4. Välierät jätetään pois. Finaaleihin joukkueet määritellään viimeisen pelattavan poolivaiheen perusteella sarjamääräysten mukaisilla määrillä, koronatilanteen vuoksi määrää voidaan myös pienentää. A-finaalit pelataan 21.-23.5.

PÄIVITYS 16.3. 

Pirkanmaan siirtynyt 16.3. levimisvaiheeseen. Kaikkien junioreiden toiminta keskeytyy. Koronaohjasryhmän suotus tauosta on ainakin 5.4. asti. Siihen asti ainakin junioreiden harrastuksen tauolla. Seurataan tilannetta, milloin harjoittelu taas mahdollista ja mitä tämä tarkoittaa tuleville turnauksille ja niiden aikatauluille.

Uutinen aiheesta Lempon sivuilla

Lue Lempon upea tämän kauden kausijulkaisu!

4.2.2021

Lempo-Volleyn kausijulkaisu 2020-2021 on julkaistu! Tämän kauden kausijulkaisussa on 58 sivua tarinoita, toimintaa, ihmisiä ja tapahtumia Lempo-Volleyn kuluneesta ja tulevasta kaudesta.

Laajassa paketissa on mukana joukkue-esittelyt, puheenjohtajan katsaus toimintaan, pelaajahaastatteluita ja historiallinen korona-koonti kaiken muun mielenkiintoisen lisäksi.

Kausijulkaisu on julkaistu vain pdf-verkkoversiona. Kausijulkaisuun voit tutustua alla olevasta linkistä.

KAUSIJULKAISU LUETTAVISSA TÄÄLLÄ

Seuraava turnaus siirtyy maaliskuulle

4.2.2021

Lempon A-poikien D-pooliturnaus siirtyy maaliskuulle. Koronarajoitukset Suomessa eivät mahdollista turnauksien pelaamista koko Suomen kattavissa sarjoissa, ja Lentopalloliitto muokkasi junioreiden SM-sarjojen aikataulua uuteen uskoon.

A-ikäisten puuttuvat 3. poolivaiheen turnaukset pelataan viimeistään 27.3., 4. poolivaihe 3.4., välierät 24.4. ja finaalit 21.-23.5.

Tässäkin toki koronavaraus, eli kaikki voi vielä muuttua.

Tällä hetkellä A-pojat saavat treenata Lempäälässä pienryhmissä eli maksimissaan 10 henkilöllä.

D-pooliturnaus siirtyy rajoitusten vuoksi

21.1.2021

Lempon A-poikien D-pooliturnaus lauantailta 23.1. siirtyy eikä sitä pelata alueellisten koronarajoitusten myötä.

Haminan Arsi luopui jo turnauksesta, eikä Lempo tai Isku voi järjestää keskinäistä ottelua Pirkanmaan koronarajoitusten myötä.

Vuoden avausturnauksen kohtalo vielä epäselvä

19.1.2021

Lempon A-pojilla pitäisi olla vuoden avauspelit lauantaina 23.1.

Kolmen joukkueen D-poolista Haminan Arsi luovutti turnauksen, joten jäljelle jäävät Lempo ja Isku.

Kun mukana olisi kaksi joukkuetta, pelattaisiin kolmen voittoerän peli.

Nyt turnaukselle etsitään pelipaikkaa, missä se voitaisiin järjestää koronarajoitusten mukaisesti. Jos sellaista ei löydy, turnausta ei voida pelata.

Treenit voivat jatkua pienryhmissä 11.1. alkaen

8.1.2021

Lempäälän kunta on linjannut, että alle 20-vuotiaat pääsevät taas harjoittelemaan 11.1. alkaen pienryhmissä. 

Pienryhmässä voi olla enimmillään kymmenen henkilöä, ja se sisältää valmentajan.

Kunnan linjaus on voimassa 17.1. asti ja sen jälkeen sitä tarkastellaan.

Joukkueen toiminnasta pienryhmissä vastaavat valmentajat ja joukkueenjohtajat, joilta lisätietoa toiminnasta.

Lempo-Volleyn koronalinjaus 8.1.2021 täällä

Lempo D-poolissa 23.1. jos koronatilanne sallii, vastukset eivät vielä selvillä

22.12.2020

Lempon A-pojat jatkavat kauttaan D-poolissa 23. tammikuuta. Toki täytyy huomioida koronatilanne, eli turnauksen pelaaminen on vielä epäselvää.

D2-poolissa on kolme joukkuetta, mutta muut joukkueet eivtä ole vielä tiedossa, koska viime kierroksella D-pooleja ei pelattu koronatilanteen vuoksi.

Näin ollen ne turnaukset tulisi pelata ennen seuraavaa pooliturnausta. Koronatilanteen ja harjoitusmahdollisuuksien vuoksi kevätkauden alkuajankohta on vielä monien mutkien päässä.

A-poikien SM-sarjan tulospalvelu

Treenitauko jatkuu ainakin 10.1. asti

22.12.2020

Lempäälän kunta on päättänyt jatkaa kunnan omistamien ja hallinnoimien sisäliikuntatilojen sulkemista Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti 10.1.2021 saakka. (Uutinen aiheesta)

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyn joukkueet miesten 1-sarjaa lukuun ottamatta eivät voi harjoitella sisätiloissa siihen asti.

Niinpä Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt jatkaa nykyistä voimassa olevaa koronaan liittyvää linjaustaan 10.01.2021 asti. Eli kokoontumiset ulko- ja sisäreeneihin ovat kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Jos Lempäälän koulut alkavat kaikilta osin lähiopetuksessa 07.01.2021, ulkoreenit voidaan aloittaa tuona samana päivänä. Sisäreenit siis tässäkin tapauksessa kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Lempon koronalinjauslit.

Livetallenteet lisätty Ottelut-sivulle

6.12.2020

Alkukauden A-poikien tasonmittausturnauksen ja 1. ja 2. pooliturnauksien pelien livetallenteet on linkitetty Ottelut-sivulle. 

Sieltä voi katsella jälkikäteen pelejä! Tarkoitus striimata ja sen jälkeen lisätä myös loppukauden A-poikien pelit.

3. poolivaiheen turnaus tammikuun lopulla

6.12.2020

Lentopalloliitto linjasi 4.12. kuinka A-C-ikäisten poolivaiheita jatketaan. A-junioreilla joulukuussa pelaamatta jäänyt 3. poolivaihe pelataan 23.1.2021 ja neljännelle poolivaiheelle on määritelty uusi ajankohta, 20.2.2021. Välierät ja finaalit säilyvät alkuperäisissä kausiaikataulun mukaisissa ajankohdissaan.

Jos koronarajoitukset jatkuvat vielä tammikuussa, siirretään ajankohtia tarvittaessa vielä eteenpäin, jolloin myös välierät ja finaalit siirtyvät kenties jopa toukokuulle saakka.

Liiton uutinen A-C-ikäisten sarjojen jatkosta

Junioreiden toiminta sisätiloissa tauolle jouluun asti alueen koronatilanteen vuoksi 

30.11.2020

Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt 30.11.2020, että seuran joukkueiden harjoittelu ja pelaaminen sisäliikuntahalleissa keskeytetään välittömästi jouluun saakka. 

Poikkeuksena miesten 1-sarjan osalta jäämme odottamaan Lempäälän kunnan linjauksia ja toimimme niiden mukaan. 

Joukkueet voivat harjoitella tämän ajan halutessaan ulkona kokoontumisrajoitusten puitteissa tai etänä. Tähän yritetään keksiä yhteisiä toimia ja mahdollistaa lapsille ja nuorille tärkeä liikkuminen osana arkea myös tässä tilanteessa.

Uusi linjaus noudattaa Pirkanmaan koronaohjausryhmän suosituksia. Jo aiemmin 2-sarjojen ja Kuntosarja-joukkueiden toiminnat oli keskeytetty, ja tätä aikaa jatketaan muutamalla päivällä jouluun asti. Nyt myös junioreiden sisätilojen toiminta keskeytyy Pirkanmaan heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi. 

Lempo-Volleyn aiempi linjaus 26.11. joka koski aikuisjoukkueiden toimintaa

Lempo-Volleyn aiemmat koronalinjaukset koottuna

Lentopalloliiton koronaviruslinjaukset

A-C-junioreiden joulukuun pooliturnaukset perutaan

29.11.2020

Lentopalloliitto linjasi 27.11. uusimmassa koronaviruslinjauksessaan, että vallitsevan koronatilanteen vuoksi A-C-junioreiden pooliturnaukset joulukuulta perutaan.

Niinpä A-poikien SM-sarja jatkuu tammikuussa 2021.

Lentopalloliiton uusin koronaohjeistus, jossa mukana A-C-junioreiden joulukuun peruminen

Kotiturnauksesta kaksi niukkaa 1-2-tappiota

27.11.2020

A-poikien C-pooliturnaus typistyi kolmen joukkueen ja kolmen pelin turnaukseksi, kun Puijo Wolley jäi viime hetkellä pois turnauksesta. Niinpä joka pelissä pelattiin kolme erää ja erävoitosta tuli aina sarjapiste.

Lempo pelasi ilman 1-sarjapelaajiaan, rosterissa oli tasan seitsemän pelaajaa. Passarin roolia kantoi yleispelaajana yleensä nähty Kalle Nieminen.

Avauspelissä VaLePaa vastaan kaksi avuaserää menivät vammalalaisille, joka voitti pelin 2-1. VaLePa hallitsi peliä todella vahvalla torjuntapelillään, ja oli myös hyökkäyspelissä Lempoa terävämpi. Etenkin hakkuri Aleksi Savolainen, joka pelasi viime kaudella VaLePan 1-sarjajoukkueessa, oli todella kovassa vireessä.

Kolmanteen erään VaLePa vaihtoi passarin ja hakkurin, ja Lempo pääsi iskemään. Lempo repi alkuerässä ison johdon, jota VaLePa lähti kirimään tuomalla avauskuusikkonsa takaisin kehiin. Lempo kuitenkin kesti loppuun asti ja sai pistetilinsä auki.

Turnauksen keskimmäisessä pelissä pelasivat VaLePa ja Jyväskylästä matkannut JyLe. VaLePa jatkoi kovaa virettään, puolusti ja torjui JyLen kumoon 3-0. Samalla VaLePa varmisti poolivoiton viidellä eräpisteellään.

Päätöspelissä Lempo ja JyLe taistelivat kakkossijasta. Lempo oli hieman kankea pelitauon jälkeen ja JyLe painoi hyvällä höyryllä kaksi avauserää itselleen samoin 25-18-luvuin. JyLe oli vahva etenkin puolustuspelissä, Lempon hyökkäystehot eivät aivan riittäneet.

Kolmas erä oli jälleen lempääläisten näytös, ja peli päättyi siis JyLelle 2-1. Lempo nosti syötön riskiä, otti käyttöön hyppysyötöt ja Niko Montonen tehoili 6-paikalta useamman kerran.

Lempo hyödynsi molemmissa peleissä uuden pistesysteemin, eli joka erästä saa pisteen. Lopulta JyLe ja Lempo olivat tasoissa kahdessa sarjapisteessä. Kakkospaikka ratkottiin pikkupisteillä, ja se meni JyLelle kahdeksan pinnaa paremmalla suhteella. Kakkossija jäi siis Lempolla todella pienestä kiinni.

Mielenkiintoista turnauksessa oli se, että kaikki A-poikajoukkueet pelaavat myös 2-sarjaa, tosin jokainen eri lohkoissa ja ryhmissä on muutamia kokeneempia pelaajia mukana. Mahdollisesti 2-sarjoissa joukkueet kohtaavat pudotuspelivaiheessa.

Lempo jatkaa pelejään D-poolissa.

A-C-junioreiden pooleja ei pelata joulukuussa Lentopalloliiton määräyksellä nykyisen koronavirustilanteen vuoksi. A-pojat palaavat siis pelikentille vuoden 2021 puolella.

Tulospalvelu

Facebookin kuvagalleria turnauksesta

Päivitys 22.12. Vahvistetty tieto, että Lempo jatkaa pelejään D-poolissa.

Puijo jää pois turnauksesta, aikataulu tiivistyy

27.11.2020

A-poikien lauantain C-pooliturnaus tiivistyy kolmen joukkueen turnaukseksi, kun Puijo Wolley luopui turnauksesta.

Ottelut livestriimataan Gamesaver-palveluun ja Lempon pelit mahdollisesti Lempo-Volleyn Facebook-sivulle.

Otteluohjelma:

Klo 11 Lempo-VaLePa
Klo 12.45 VaLePa-JyLe
Klo 14.15 Lempo-JyLe

Tulospalvelu

Juniorijoukkueiden toiminta voi jatkua normaalisti uusien koronarajoitusten astuttua voimaan

26.11.2020

Pirkanmaan ja Lempäälän kunnan uusien koronarajoitusten mukaan lasten ja nuoreten harrastustoiminta saa jatkua normaalisti, mutta liikuntasaleilla ei saa olla ulkopuolisia henkilöitä.

A-poikien turnaus päästään pelaamaan suunnitellusti lauantaina 28.11.

Lempo-Volleyn hallitus linjasi korona-ajan turvallisuusohjeista:

Muistetaan hyvät toimintatavat harrastustoiminnassa:

1. Älä tule joukkueen tapahtumaan oireisena tai sairaana.

2. Yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskia harjoittelu- ja pelitapahtumissa tiloihin tullessa ja poistuessa.

3. Hallilla/tapahtumissa vai välttämättömät joukkueen toimijat, eli pelaajat, valmennus, joukkueen taustahenkilöt.

4. Muistetaan turvavälit, hyvä käsihygienia ennen ja jälkeen harjoitusten ja huomioidaan muut tilojen käyttäjät.

5. Pallojen desinfiointia jatketaan ja se tulee tehdä huolellisesti.

6. Suosittelemme yhä koronavilkun käyttöä tai sen lataamista.

Lempo-Volleyn koronaviruslinjaus 26.11.

Lempäälän kunnan tiedote koronarajoituksista

Aamulehden uutinen Pirkanmaan koronarajoituksista

Sääksjärvellä pelataan SM-sarjaa, turnaus päästään pelaamaan

26.11.2020

Lempon A-pojat pelaavat SM-sarjan C-pooliturnauksen kotisalissaan Sääksjärven koulun liikuntahallissa lauantaina 28.11.

Ottelut livestriimataan Gamesaver-palveluun ja Lempon pelit mahdollisesti Lempo-Volleyn Facebook-sivulle.

Tiistaina tulleet Pirkanmaan koronaohjausryhmän rajoitukset mahdollistavat turnauksen pelaamisen. Myöskään keskiviikkona tulleet Lempäälän kunnan rajoitukset eivät kiellä turnauksen pelaamista: alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta saa jatkua ja liikuntahallit pysyvät auki.

Turnauspelit alkavat klo 11, pelit pelataan yhdellä kentällä. Turnaukseen ei pääse mukaan yleisöä.

Tulospalvelu

C-poolissa kotiturnaus Lempäälässä 28.11.

11.11.2020

Lempon A-poikien pelit jatkuvat C-poolissa 28.11. Silloin turnaus pelataan Lempäälässä, pelipaikka on Sääksjärven koulu.

Samassa poolissa pelaavat Lempon lisäksi JyväsLentis, VaLePa ja Puijo Wolley.

Tulospalvelu

Lempon pelit jatkuvat C-poolissa

8.11.2020

Lempon A-poikien 1. pooliturnaus pelattiin B-poolissa Jyväskylässä 7.11. Huhtasuon koululla.

Samaan aikaan oli 1-sarjan peli Hakkarissa, joten Lempo ei saanut mukaansa Saku Tuomivaaraa eikä Tommi Niemistä. Passarin hommia hoiteli normaalisti yleispelaajana pelaava Kalle Nieminen.

A-pojat olivat Jyväskylässä poolissaan viimeisiä kolmella tappiolla. Tosin kaksi peliä päättyi todella niukasti 1-2-tappioon Vilppulalle ja JyLelle. Alahärmä oli parempi erin 2-0. Pelit jatkuvat Lempolla C-poolissa, jossa vastaan tulevat JyLe, VaLePa ja Puijo.

B-poolin tulospalvelu

SM-sarja jatkuu tiukalla turnauksella Jyväskylässä

3.11.2020

Lempon A-pojat jatkavat SM-sarjan pelejään lauantaina 7.11. Jyväskylässä. B-poolissa vastaan tulevat JyLe, Alahärmä ja Vilppula.

Samana päivänä on miesten 1-sarjan peli, joten Lempo ei saa kaikkia tähtipelaajiaan mukaan turnaukseen. Puolestaan B-ikäisistä on noussut uusia nimiä esiin, kuten yleispelaaja Atte Korkola, joka on tällä kaudella debytoinut hienosti miesten 2-sarjassa.

Turnauksen tulospalvelu

Joukkuekuvauksen aikataulu

22.10.2020

Kuvaus aina ennen treenien alkua. Asuna pelaajilla peliasu ja taustoilla mielellään Lempo-vaatetta, jos sellaista on.

Lempo A-pojat: Ma 2.11. Hakkarissa

A-poikien SM-sarja jatkuu vasta marraskuussa B-poolissa

19.10.2020

Lempon A-poikien sarjapelit jatkuvat 7. marraskuuta ensimmäisellä poolivaiheen turnauksessa.

Lempo oli tasonmittausturnauksessaan toinen, turnauksen voitti Salon Viesti. Kakkossija vei Lempon B-pooliin.

Lohkossa pelaavat Lempo, Alahärmän Kisa, Vilppulan Tähti ja JyväsLentis. Turnaus pelataan Jyväskylässä.

Turnauksen tulospalvelu

Lempolaisille mitaleita B-ikäisten alue-SM-kisoista Kauhajoelta

28.9.2020

Perjantaista sunnuntaihin 25.-27. syyskuuta pelattiin B-ikäisten alue-SM-kisat Kauhajoella. Mukana oli Lempo-Volleysta neljä pelaajaa Aki Tuomivaara (Lounas 1), Kalle Nieminen (Lounas 1), Atte Korkola (Lounas 2) ja Veera Olkkonen (Lounas 2) sekä valmentaja Pasi Korkola (Lounas 1). Aki ja Kalle pelaavat Lempon A-pojissa.

Pelit alkoivat jo perjantaina, ja päättyvät sunnuntaina mitalipeleihin.

Pojissa Lounas 1 voitti SM-hopeaa ja Lounas 2 oli myös mitalipeleissä ollen neljäs. Tytöissä Lounas 2 oli niin ikään neljäs ja Lounas 1 oli hopealla.

Onnittelut lempolaisille mitaleista ja hienoista sijoituksista!

Tulospalvelut:

Pojat

Tytöt

Viime viikolla pelattiin C-ikäisten alue-SM-kisat Salossa, jossa Lempon Jaaro Mattsson pelaajana ja Marko Panu valmentajana voittivat poikien SM-pronssia Lounas 1 -joukkueessa.

Kuvissa: Ylhäällä mitalikolmikko Lounas 1 -joukkueesta: Pasi Korkola, Kalle Nieminen ja Aki Tuomivaara. Alempana Lempon edustus poikien turnauksessa: Atte Korkola, Kalle Nieminen, Aki Tuomivaara ja Pasi Korkola.

Tasonmittausturnauksessa kaksi voittoa ja kakkossija

19.9.2020

Lauantaina 19.9 tehtiin uusi luku Lempo-Volleyn seurahistoriaan. Ensi kertaa seuralla on tällä kaudella joukkueet A-junioreissa, kun A-tytöt ja A-pojat pelaavat SM-sarjaa.

Lempon A-pojat pelasivat puolestaan Raisiossa Loimun, Salon Viestin ja VaLePan kanssa. Etenkin odotettu oli  Viestin kohtaaminen: Viesti on käytännössä nuorten maajoukkue, kaikki avainpelaajat pelaavat aikuisissa Kuortaneen valmennuskeskuksen 1-sarjajoukkueessa ja kuuluvat nuorten maajoukkueeseen.

Lempo sai muutaman poissaolon vuoksi kovat viime hetken vahvistukset, kun miesten 1-sarjajoukkueen kaksikko, A-ikäiset Saku Tuomivaara ja Tommi Nieminen tulivat vahvistamaan joukkuetta. Muuten Harri Montosen valmentama A-pojat koostuu miesten 2-sarjaa pelaavista pelaajista ja viime kaudella B-pojita vanhenneista pelaajista.

Lempon ottelut:
Lempo-VaLePa 2-0 (25-8, 25-21)
Lempo-Loimu 2-0 (26-24, 25-14)
Lempo-Viesti 0-2 (20-25, 18-25)

Turnauksen tulospalvelu

Lempo sijoittui lohkossa toiseksi.

- Kaksi ensimmäistä peliä tulivat meidän omalla hyvällä pelillä jopa helpohkosti voitoiksi. Sitten vastaan asettui Salon Viesti, joka käytännössä koostuu nuorisomaajoukkueen pelaajista täysin. Hyvin haastettiin, eikä pelissä varsinaisesti oltu huonompia. Viesti sai molemmissa erissä muutaman kovan syötön sisään ja siitä tuli ratkaiseva ero, A-poikien päävalmentaja Harri Montonen kertoi hyvistä otteista.

A-pojat kävivät treeniturnauksessa Loimaalla 13.9.

16.9.2020

Lempon A-pojat hakivat joukkueena pelituntumaa ennen SM-sarjan alkua. Loimaalla pelattiin harjoitusturnaus sunnuntaina 13.9.

Lempon A-pojat koostuvat muutamasta B-ikäisestä ja viime kauden B-ikäisistä vanhenneista A-ikäisitä. A-pojista osa pelaa myös miesten 2-sarjaa ja A-pojat harjoittelevatkin yhdessä A-poikien kanssa samoilla vuoroilla. Näin saadaan yhteen treeniin aina hyvin osallistujia. Joukkueita valmentaa myös sama valmentaja eli Harri Montonen.

Treeniturnauksessa kohdattiin B-ikäisten Lounais-Suomen aluejoukkueet 1 ja 2 sekä Rantaperkiön Iskun A-pojat.

Lempo-Volley - Lounais-Suomi 1, tulos 1-2
Lempo-Volley - Lounais-Suomi 2, tulos 1-2 
Lempo-Volley - Rantaperkiön Isku, tulos 0-2

Lempo oli mukana kuudella pelaajalla, kun Lempon pelaajista osa pelasi Lounais-Suomen B-ikäisten aluejoukkueissa. Lempon Niko Montonen loukkasi avauspelissään kättään, niin lopuissa peleissä Lempo lainasi pelaajaa toisilta ryhmiltä. Turnauksesta saatiin kuitenkin hyvää pelikokemusta kauden avausturnausta varten, joka pelataan 19.9. Raisiossa.


Ensimmäinen turnaus Raisiossa 19.9.

8.9.2020

A-poikien SM-sarja on ensimmäinen juniorisarja, joka alkaa. Niinpä Lempon historiassa esiintyy ensi kertaa myös A-poikien joukkue lauantaina 19.9. Silloin ensimmäisessä turnauksessa mitellään Raisiossa.

Lempon lohkossa ovat myös VaLePa, Raision Loimu ja Salon Viesti.

Lohkon tulospalvelu

Lempolaisia B-poikien aluejoukkueissa

8.9.2020

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen pelaajista Kalle Nieminen ja Aki Tuomivaara on valittu Lounais-Suomen B-poikien aluejoukkueeseen.

Lisäksi Lempon B-pojissa pelaava Atte Korkola on valittu B2-aluejoukkueeseen.

He pelaavat junioreissa myös Lempon A-pojissa.

Onnittelut kolmikolle!

B1-joukkuetta, jossa pojat pelaavat, valmentaa Lempon C-poikien valmentaja Pasi Korkola.

Täällä aluejoukkueet kokonaisuudessaan

A-pojat ilmoittautuneet mukaan SM-sarjaan

20.8.2020

Lempon A-pojat ovat ilmoittautuneet mukaan SM-sarjaan.

Joukkue harjoittelee yhdessä Lempon 2-sarjajoukkueen kanssa samoilla vuoroilla. Jos olet A-poikaikäinen ja vielä ilman joukkuetta, Lempon ryhmään mahtuu vielä uusia pelaajia.

Joukkuetta valmentaa 2-sarjajoukkueen päävalmentaja Harri Montonen, joka on myös yhteyshenkilönä. Harriin voi olla yhteydessä kiinnostuneet pelaajat.

Puh. 040 8340262
harri.montonen(a)lempovolley.fi


Kaudelle 2020-2021 Lempolle tarkoitus saada A-poikien joukkue

11.5.2020

Lempo-Volleylle on tarkoitus perustaa tulevalle kaudelle seurahistorian ensimmäisen A-poikien joukkue.

A-poikajoukkue harjoittelee yhdessä Lempon miesten 2-sarjajoukkueen kanssa. Osa pelaajista on samoja kuin miesten 2-sarjassa ja osa pelaa vain junnupelejä.

Joukkueelle etsitään tällä hetkellä valmennusta ja taustoja.

Kiinnostuneet pelaajat, yhteyttä voi ottaa yhteyshenkilönä tällä hetkellä toimivaan Harri Montoseen.

Puh. 040 8340262
harri.montonen(a)lempovolley.fi

A-poikien kotisivut pystyyn

11.5.2020

Lempo-Volleyn A-poikien sivut avattiin 11.5. Kotisivuille tullaan tulevan kauden aikana lisäämään joukkueen jäsenet, ottelut ja uutisia.

Tässä kohtaa Joukkue- ja Ottelut-sivut eivät ole vielä auki, sillä otteluista ei vielä ole tietoa ja joukkueen pelaajistokin vielä muokkautuu.

Sivuja päivitetään kesän ja alkusyksyn aikana.

Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

11.5.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot