B-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN B-POIKIEN KOTISIVUILLE

B-ikäisiä ovat 2004-2005-syntyneet kaudella 2020-2021.

UUTISIA

Kausi 2020-2021 pakettiin - Uuden kauden B-poiken kotisivut avattu

18.5.2021

Kausi 2020-2021 paketoidaan lopullisesti, ja kauden 2021-2022 uudet B-poikien kotisivut on avattu. Tämä kauden 2019-2020 sivusto jää arkistona voimaan. Uusia sivuja päivitellään hiljalleen tulevan sarjakauden tiedoilla.


B-pojilla ei Power Cupia tänä kesänä

18.5.2021

Lempon B-pojat eivät osallistu Salon Power Cupiin kesällä 2021. Lentopalloliitto päätyi alkuvuoden vaikean koronavirustilanteen vuoksi muokkaamaan Power Cupia niin, että se voitaisiin järjestää mahdollisimman terveysturvallisesti. Niinpä Poweri rajattiin vain C-, D- ja E-junioreille ja ajankohta siirrettiin alkukesästä pidettäväksi 29.7.-1.8.2021.

Niinpä B-pojilla ei ole mahdollisuutta lähteä Poweriin. Joukkuemäärää on muutenkin rajattu, eikä Lempostakaan ole lähdössä yhtä suurta joukkoa, vain yksittäisiä joukkueita.

Power Cupia ei järjestetty kesällä 2020 ollenkaan. Kesällä 2022 se on tarkoitus pelata normaalisti Kauhavalla.

Lisätietoa uudenlaisesta Powerista

Sisätreenien henkilömäärä nousee 20:een

18.5.2021

Lempäälän kunta on päivittänyt koronarajoituksiaan 14.5. Pirkanmaan koronaohjausryhmän suositusten perusteella. Jatkossa lasten ja nuorten sisäharjoitusten maksimihenkilömäärä nousee 20:een, kunhan THL:n ja OKM:n turvallisuusohjetta muilta osin noudatetaan.

Lempäälän kunnan rajoitukset -uutinen 14.5.21

Lempo-Volleyn koronalinjaus

SM-sarjan sijoitusturnaukset peruttu - Kauden pelit ovat paketissa

28.4.2021

Lentopalloliiton kilpailuryhmä on 27.4. päättänyt keskeyttää sarjakauden 2020-2021 kaikkien valtakunnan tasolla pelattavien pelien ja turnausten osalta. 

Käytännössä tämä tarkoittaa A-C-nuorten toukokuun sijoitusturnausten peruuttamista sekä 2-sarjan karsintaturnausten peruuttamista.

Liitto perustelee päätöstään kotisivuillaan näin:

- Alueellisia turnauksia voidaan tautitilanteessa perustasolla olevien alueiden kohdalla järjestää, mutta niillä ei ole mitään statusta A-C-nuorten valtakunnallisten SM- tai 1-sarjojen suhteen. Näiden päätösten perusteena on Valtioneuvoston linjaus, jossa valtakunnallinen kilpailutoiminta nuorten osalta käynnistetään aikaisintaan heinäkuun alussa. Lopullisen päätösvalta yksitäisissä tapauksissa on Aluehallintoviranomaisilla, mutta hallituksen päätös on suuntaa antava. Lisäksi tartuntatautilaki edellyttää tällä hetkellä, että sekä leviämis- että kiihtymisalueilla tapahtuvissa toiminnoissa pitää tosiasiallisesti säilyttää kahden metrin turvaväli. Määräys on voimassa kesäkuun alkuun, liiton uutisessa kerrotaan.

Liiton uutinen aiheesta

Lempon A-, B- ja C-junioreiden kaudet siis päättyvät pelien osalta. Tällä hetkellä juniorijoukkueet voivat harjoitella rajoitusten mukaisesti.

Tämän päätöksen myötä kaikkien Lempo-Volleyn lentopallojoukkueiden kaudet ovat päättyneet kaudelta 2020-2021.

Edellisen kerran juniorit ovat pelanneet sarjapelejä marraskuussa.

Kiitos kuluneesta kaudesta kaikille toimijoille, pelaajille, valmentajille, vanhemmille ja tukijoille! Nyt katseet ovat joukkueilla kevään sisäharjoituksissa, tulevassa beach volley kesässä ja kesätreenikaudessa ja tulevan lentopallokauden suunnittelussa. 

SM-sarjoissa siirrytään suoraan sijoitusturnauksiin - Lempo pelaa toukokuussa sijoista 13-20

17.4.2021

Alkukaudesta ehdittiin junioreiden SM-sarjoissa pelata tasonmittausturnaukset ja 2-3- pooliturnausta. Pelit ovat olleet tauolla marraskuusta lähtien. Niinpä loput pooliturnaukset perutaan ja siirrytään suoraan kauden päättäviin sijoitusturnauksiin (täällä lentopalloliiton uutinen aiheesta).

B-poikien SM-sarjan sijoitusturnaus, sijat 13-20

15.5. Lempäälässä

Lempo - VirtVe
Lempo - VaLePa
Lempo - Puma B2

Turnauksen tulospalvelu

B-poikien SM-sarjan tulospalvelu

Tällä hetkellä Lempäälässä C-A-ikäisten sisäharjoittelu on tauolla 30.4. asti. Turnaukset siis pelataan, jos koronatilanne sen mahdollistaa ja joukkueet pääsevät palaamaan sisäharjoituksiin. 

Sisätreenirajoitukset jatkuvat 30.4. asti

17.4.2021

Yli 12-vuotiaiden junioreiden sisäharjoittelu on tauolla 30.4. asti.

Aiemman linjauksen mukaisesti juniorijoukkueet voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Uutinen Lempon sivuilla

Lempäälän kunnan rajoitukset

Rajoitukset jatkuvat 18.4. asti - sisätreenit tauolla, ulkotreenit mahdollisia

2.4.2021

Lempäälän kunnan rajoitukset jatkuvat 18.4. asti (lue kunnan uutinen).

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyssa kaikkien muiden paitsi miesten 1-sarjajoukkueen sisätiloissa tapahtuva toiminta on tauolla. 1-sarjajoukkueen toiminta voi jatkua nykyisellään.

Lempäälän kunnan rajoitukset mahdollistavat ulkona tapahtuvan harrastustoiminnan rajoitusten mukaisesti. Kevään edetessä ulkotreenaaminen on taas mielekkäämpää. Lempo-Volleyn juniorit voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Lempo-Volleyn hallitus 2.4.2021

TÄÄLLÄ LEMPON KORONALINJAUS

Harjoitukset tauolle 8.-28.3. - SM-sarjan aikataulua päivitetty

5.3.2021

Uudet Lempäälän kunnan, Pirkanmaan koronaohjausryhmän ja Lempo-Volleyn koronalinjaukset ja -rajoitukset laittavat A-C-junioreiden harrastustoiminnan tauolle 8.-28.3.

Täällä Lempäälän kunnan ja Pirkanmaan koronaryhmän rajoitukset

Tällöin myös Lempon B-pojille tulee treenitauko 8.3. alkaen.

Lentopalloliiton kilpailuryhmä päivitti junioreiden SM-sarjojen jatko-ohjelmaa. Kilpailuryhmä päätti, että SM-sarjoja vielä pidetään käynnissä ja seuraavat turnaukset olisivat mahdollisesti huhtikuussa.

 B-ikäisten 3. poolivaihe siirretään pelattavaksi 17.4. Välierät jätetään pois. Finaaleihin joukkueet määritellään viimeisen pelattavan poolivaiheen perusteella sarjamääräysten mukaisilla määrillä, koronatilanteen vuoksi määrää voidaan myös pienentää. B-finaalit pelataan 14.-16.5.

PÄIVITYS 16.3. 

Pirkanmaan siirtynyt 16.3. levimisvaiheeseen. Kaikkien junioreiden toiminta keskeytyy. Koronaohjasryhmän suotus tauosta on ainakin 5.4. asti. Siihen asti ainakin junioreiden harrastuksen tauolla. Seurataan tilannetta, milloin harjoittelu taas mahdollista ja mitä tämä tarkoittaa tuleville turnauksille ja niiden aikatauluille.

Uutinen aiheesta Lempon sivuilla

Lue Lempon upea tämän kauden kausijulkaisu!

4.2.2021

Lempo-Volleyn kausijulkaisu 2020-2021 on julkaistu! Tämän kauden kausijulkaisussa on 58 sivua tarinoita, toimintaa, ihmisiä ja tapahtumia Lempo-Volleyn kuluneesta ja tulevasta kaudesta.

Laajassa paketissa on mukana joukkue-esittelyt, puheenjohtajan katsaus toimintaan, pelaajahaastatteluita ja historiallinen korona-koonti kaiken muun mielenkiintoisen lisäksi.

Kausijulkaisu on julkaistu vain pdf-verkkoversiona. Kausijulkaisuun voit tutustua alla olevasta linkistä.

KAUSIJULKAISU LUETTAVISSA TÄÄLLÄ

Seuraava turnaus siirtyy maaliskuulle

4.2.2021

B-poikien SM-sarjaa ei pelata 13.2. Turnausta ei voida järjestää koronarajoitusten vuoksi ja Lentopalloliitto järjesteli junioreiden SM-sarjojen aikataua uusiksi rajoitusten vuoksi.

B-ikäisten 3. poolivaihe (13.2) siirtyy pelattavaksi 4. poolivaiheen (27.3) paikalle, josta joukkueet jatkavat välieriin (17.4). Finaaliturnaus 15.-16.5.

Tässäkin aikataulussa toki koronavaraus, eli muutoksia voi tulla.

Tällä hetkellä B-pojat saavat treenata Lempäälässä pienryhmissä eli maksimissaan 10 henkilöllä.

Treenit voivat jatkua pienryhmissä 11.1. alkaen

8.1.2021

Lempäälän kunta on linjannut, että alle 20-vuotiaat pääsevät taas harjoittelemaan 11.1. alkaen pienryhmissä. 

Pienryhmässä voi olla enimmillään kymmenen henkilöä, ja se sisältää valmentajan.

Kunnan linjaus on voimassa 17.1. asti ja sen jälkeen sitä tarkastellaan.

Joukkueen toiminnasta pienryhmissä vastaavat valmentajat ja joukkueenjohtajat, joilta lisätietoa toiminnasta.

Lempo-Volleyn koronalinjaus 8.1.2021 täällä

Tammikuun alun pooliturnaus siirtyy liiton päätöksellä

2.1.2021

Lempon B-pojilla olisi ollut 9.1. D-pooliturnaus Sastamalassa. Turnaus on Lentopalloliiton päätöksellä siirretty pelattavaksi myöhemmäksi vallitsevan koronatilanteen ja rajoitusten vuoksi. Kaikki B-junnujen tuon viikonlopun pooliturnaukset siirretään.

Turnaukset pelataan 13.2. Muu kevään aikataulu: 4. poolivaihe 27.3., välierät 17.4. ja finaalit siirtyvät pelattavaksi 14.-16.5., finaalien haku avataan kevään aikana.

Kolmannen kierroksen turnaus siirtyy nyt jo toista kertaa.

Lempolla on myös vielä treenitaukoa, koska Lempäälän kunnan sisäliikuntatilat ovat suljettuina ainakin 10.1. asti.

Treenitauko jatkuu ainakin 10.1. asti

22.12.2020

Lempäälän kunta on päättänyt jatkaa kunnan omistamien ja hallinnoimien sisäliikuntatilojen sulkemista Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti 10.1.2021 saakka. (Uutinen aiheesta)

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyn joukkueet miesten 1-sarjaa lukuun ottamatta eivät voi harjoitella sisätiloissa siihen asti.

Niinpä Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt jatkaa nykyistä voimassa olevaa koronaan liittyvää linjaustaan 10.01.2021 asti. Eli kokoontumiset ulko- ja sisäreeneihin ovat kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Jos Lempäälän koulut alkavat kaikilta osin lähiopetuksessa 07.01.2021, ulkoreenit voidaan aloittaa tuona samana päivänä. Sisäreenit siis tässäkin tapauksessa kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

B-pojille on merkattu seuraava SM-sarjan pooliturnaus pelattavaksi 9.1. Tilannetta seurataan, voidaanko turnaus ylipäänsä pelata ja pääsekö Lempo osallistumaan turnaukseen.

Lempon koronalinjaus

SM-sarja tiivistyy, seuraava pooliturnaus tammikuun alussa

6.12.2020

Lentopalloliitto linjasi 4.12. kuinka A-C-ikäisten poolivaiheita jatketaan. 

B- ja C-ikäisiltä jää 5. poolivaihe pois, joulukuussa pelaamatta jääneet 3. poolivaiheet siirtyvät tammikuulle 4. poolivaiheiden paikalle (B-ikäiset 9.1.2021, C-ikäiset 16.1.2021) ja vastaavasti 4. poolivaiheet 5. poolivaiheiden paikalle (B 13.2.2021, C 6.2.2021). Välierät ja finaalit ovat alkuperäisillä paikoillaan.

Jos koronarajoitukset jatkuvat vielä tammikuussa, siirretään ajankohtia tarvittaessa vielä eteenpäin, jolloin myös välierät ja finaalit siirtyvät kenties jopa toukokuulle saakka.

Liiton uutinen A-C-ikäisten sarjojen jatkosta

Lempon B-pojat pelaavat 9.1. Sastamalassa D-poolissa, jossa vastaan tulevat VaLePa, Virtain Veikot ja VanLe.

Turnauksen tulospalvelu

Junioreiden toiminta sisätiloissa tauolle jouluun asti alueen koronatilanteen vuoksi 

30.11.2020

Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt 30.11.2020, että seuran joukkueiden harjoittelu ja pelaaminen sisäliikuntahalleissa keskeytetään välittömästi jouluun saakka. 

Poikkeuksena miesten 1-sarjan osalta jäämme odottamaan Lempäälän kunnan linjauksia ja toimimme niiden mukaan. 

Joukkueet voivat harjoitella tämän ajan halutessaan ulkona kokoontumisrajoitusten puitteissa tai etänä. Tähän yritetään keksiä yhteisiä toimia ja mahdollistaa lapsille ja nuorille tärkeä liikkuminen osana arkea myös tässä tilanteessa.

Uusi linjaus noudattaa Pirkanmaan koronaohjausryhmän suosituksia. Jo aiemmin 2-sarjojen ja Kuntosarja-joukkueiden toiminnat oli keskeytetty, ja tätä aikaa jatketaan muutamalla päivällä jouluun asti. Nyt myös junioreiden sisätilojen toiminta keskeytyy Pirkanmaan heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi. 

Lempo-Volleyn aiempi linjaus 26.11. joka koski aikuisjoukkueiden toimintaa

Lempo-Volleyn aiemmat koronalinjaukset koottuna

Lentopalloliiton koronaviruslinjaukset

A-C-junioreiden joulukuun pooliturnaukset perutaan

29.11.2020

Lentopalloliitto linjasi 27.11. uusimmassa koronaviruslinjauksessaan, että vallitsevan koronatilanteen vuoksi A-C-junioreiden pooliturnaukset joulukuulta perutaan.

Niinpä B-poikien SM-sarja jatkuu tammikuussa 2021.

B-pojat olisivat pelanneet D-poolissa 12.12. Sastamalassa, mutta turnaus siirtyy ensi vuodelle.

Lentopalloliiton uusin koronaohjeistus, jossa mukana A-C-junioreiden joulukuun peruminen

Juniorijoukkueiden toiminta voi jatkua normaalisti uusien koronarajoitusten astuttua voimaan

26.11.2020

Pirkanmaan ja Lempäälän kunnan uusien koronarajoitusten mukaan lasten ja nuoreten harrastustoiminta saa jatkua normaalisti, mutta liikuntasaleilla ei saa olla ulkopuolisia henkilöitä.

Lempo-Volleyn hallitus linjasi korona-ajan turvallisuusohjeista:

Muistetaan hyvät toimintatavat harrastustoiminnassa:

1. Älä tule joukkueen tapahtumaan oireisena tai sairaana.

2. Yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskia harjoittelu- ja pelitapahtumissa tiloihin tullessa ja poistuessa.

3. Hallilla/tapahtumissa vai välttämättömät joukkueen toimijat, eli pelaajat, valmennus, joukkueen taustahenkilöt.

4. Muistetaan turvavälit, hyvä käsihygienia ennen ja jälkeen harjoitusten ja huomioidaan muut tilojen käyttäjät.

5. Pallojen desinfiointia jatketaan ja se tulee tehdä huolellisesti.

6. Suosittelemme yhä koronavilkun käyttöä tai sen lataamista.

Lempo-Volleyn koronaviruslinjaus 26.11.

Lempäälän kunnan tiedote koronarajoituksista

Aamulehden uutinen Pirkanmaan koronarajoituksista

Kolmen joukkueen turnaukseksi tiivistyneestä D-poolista kakkossija

22.11.2020

Lempon B-poikien D2-poolikierros pelattiin Helsingissä:  isäntänä Puma Volley ja vieraina Lempo sekä Jankko.

Alunperin neljän joukkueen pooliin tuli viime hetken muutoksia, kun Pieksämäen Tsemppi joutui perumaan osallistumisensa. Jäljelle jäävien otteluiden pelitapa muutettiin 3-eräiseksi, jolloin sarjapiste kirjataan jokaisesta voitetusta erästä.

Pumaa vastaan pelatussa ottelussa kaksi ensimmäistä erää taisteltiin tasaiseen tahtiin Lempon viedessä voiton molemmista. Kolmannen erän alussa Puma karkasi johtoon ja vei sen nimiinsä. Ottelun lopputulos 2-1 Lempolle.

Edellisellä kierroksella C-poolista D:hen tippunut Jankko pisti Lempon tiukoille keskinäisessä ottelussa. Jankko takoi tylyt lukemat pistetaululle jokaisesaa erässä ja vei erät 3-0.

Lempolle kotiintuomisiksi 2 pistettä ja lohkon 2. sija, joka takaa jatkon D-poolissa seuraavalla poolikierroksella.

Turnauksen tulospalvelu

D-pooli edessä marraskuun lopussa, pelipaikka Helsingissä

16.11.2020

Lempo-Volleyn B-pojat jatkavat SM-sarjan pelejään D2-poolissa lauantaina 21.11. Turnaus pelataan Helsingissä, isäntäjoukkue on Puma.

Lempon kanssa samassa lohkossa pelaavat Puma B2, Pieksamäen Tsemppi ja Loimaan Jankko.

Edellispoolissa Lempo oli E-poolissa toinen Puman voittaessa ja molemmat nousivat nyt D-pooliin.

Turnauksen tulospalvelu

Vantaalta kakkossija ja nousu D-pooliin

1.11.2020

Lempon B-pojat avasivat poolikierrokset E-poolissa Vantaalla 31.10. Lempo oli matkassa hieman vajaalla rosterilla, kun C-ikäisiä ei ollut tällä kertaa mukana.

Lempon turnaus sujui varsin hyvin, ja kakkossija toi nousun ylemmäs D-pooliin.

Lempon päävalmentaja Reppu Härikkä kehui ryhmänsä peliä.

- Vaikka C-poikia ei mukana ollutkaan, pojat pelasivat kyllä hyvin. Kehitys on ollut huimaa. Meillä passari Oliver Heino ensimmäistä kertaa pelissä, ja hän ottaa isoja kehitysaskelia roolissa. Aloitettin rauhallisesti eteenpäin passaamisesta, ja kolmannessa pelissä haettiin jo sitten niskapassia.

Lempo - VirtVe 2-1 (25-12, 18-25, 15-13)
Lempo - Puma B2 2-0 (25-16, 26-24)
Lempo - VanLe 2-0 (25-12, 25-20)

Turnauksen tulospalvelu

E-pooliturnaus Vantaalla 31.10.

26.10.2020

Lempon B-pojilla on edessä ensimmäinen pooliturnaus lauantaina 31.10. Vantaalla Myyrmäessä. Tasonmittausturnauksen jälkeen tie vei E-pooliin.

Turnaus alkaa kelll 9.30 ja Lempon avauspeli on kello 11.15.

Lempon pelit:

Lempo - VirtVe
Lempo - Puma B2
Lempo - VanLe

Tulospalvelu

Joukkuekuvauksen aikataulu

22.10.2020

Kuvaus aina ennen treenien alkua. Asuna pelaajilla peliasu ja taustoilla mielellään Lempo-vaatetta, jos sellaista on.

B-pojat: Ma 2.11. Hakkarissa

B-pojat kolmansia kauden avanneessa kotiturnauksessa

10.10.2020

Lempon B-junnuilla tulos oli identtinen: tytöillä ja pojilla molemmilla yksi voitto ja kaksi tappiota sekä tasonmittausturnauksien lohkojen kolmannet sijat.

B-pojat pelasivat kotiturnauksen Sääksjärven koululla. Joukkue oli B-ikäisiin nuori, sillä kentällä oli kolme Lempon C-junioria. Alue-SM-kisoissakin ollut C-poikakolmikko pelasikin hienosti vanhempien sarjassa.

Lempo voitti helsinkiläisen PuMa2:n ja hävisi Iskulle ja lohkovoittaja KaPolle. 

Pelit jatkuvat D2-poolissa

Tulospalvelu

SM-sarja alkaa kotiturnauksella 10.10. Sääksjärvellä

6.10.2020

Lempo-Volleyn B-pojat aloittavat SM-sarjansa tasonmittausturnauksella lauantaina 10.10. Turnaus on kotiturnaus Lempäälässä. Pelipaikka on Sääksjärvi. Ottelut alkavat kello 11.

Lempon ottelut:
Lempo - Rantaperkiön Isku Valk
Lempo - PuMa B2
Lempo - KaPo

Turnauksen tulospalvelu

Lempolaisille mitaleita B-ikäisten alue-SM-kisoista Kauhajoelta

28.9.2020

Perjantaista sunnuntaihin 25.-27. syyskuuta pelattiin B-ikäisten alue-SM-kisat Kauhajoella. Mukana oli Lempo-Volleysta neljä pelaajaa Aki Tuomivaara (Lounas 1), Kalle Nieminen (Lounas 1), Atte Korkola (Lounas 2) ja Veera Olkkonen (Lounas 2) sekä valmentaja Pasi Korkola (Lounas 1).

Pelit alkoivat jo perjantaina, ja päättyvät sunnuntaina mitalipeleihin.

Pojissa Lounas 1 voitti SM-hopeaa ja Lounas 2 oli myös mitalipeleissä ollen neljäs. Tytöissä Lounas 2 oli niin ikään neljäs ja Lounas 1 oli hopealla.

Onnittelut lempolaisille mitaleista ja hienoista sijoituksista!

Tulospalvelut:

Pojat

Tytöt

Kalle ja Aki pelaavat tällä kaudella pääasiassa miesten 2-sarjaa ja A-poikia Lempossa, Atte B-pojissa ja Pasi valmentaa C-pojissa.

Viime viikolla pelattiin C-ikäisten alue-SM-kisat Salossa, jossa Lempon Jaaro Mattsson pelaajana ja Marko Panu valmentajana voittivat poikien SM-pronssia Lounas 1 -joukkueessa.

Kuvissa: Ylhäällä mitalikolmikko Lounas 1 -joukkueesta: Pasi Korkola, Kalle Nieminen ja Aki Tuomivaara. Alempana Lempon edustus poikien turnauksessa: Atte Korkola, Kalle Nieminen, Aki Tuomivaara ja Pasi Korkola.

B-pojat jäivät ilman voittoja Villihanhi-turnauksessa

21.9.2020

Lempon B-pojat osallistuivat harjoitusturnauksena Lempon misten järjestämään Villihanhi-puulaakiturnaukseen Hakkarin liikuntahallilla lauantaina 19.9.

Hieman varamiehisenä pelannut Lempo jäi kovemmassa turnaussarjassa viimeiseksi sijalle kuusi ilman erävoittoja. Turnauksen voitti  Dalton Volley. Osa B-pojista oli C-ikäisten alue-SM-kisoissa ja osa A-poikien SM-sarjan turnauksessa.

SM-sarja alkaa 10.10. omalla kotiturnauksella.

Täällä Villihanhi-turnauksen tulospalvelu

B-pojat mukana Villihanhi-turnauksessa hakemassa treenipelejä

14.9.2020

Lempon B-pojat ovat mukana lauantaina 19.9. Villihanhi-puulaakiturnauksessa Hakkarissa. Turnaus on Lempon miesten edustusjoukkueiden järjestämä.

Lempon/Jyryn B-pojat ovat usein olleet tässä turnauksessa mukana ja hakeneet harjoituspelejä ennen pian alkavaa SM-sarjaa.

Lempon B-pojat ovat mukana Iskumestarit-sarjassa, jossa pelaa kuusi joukkuetta. Pelejä lauantaina tulee viisi.

Viime vuonna B-pojat olivat Villihanhi-turnauksessa sijalla 4.

Täällä Lempon B-poikien ohjelma ja aikataulu.

Lempolaisia B-poikien aluejoukkueissa

8.9.2020

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen pelaajista Kalle Nieminen ja Aki Tuomivaara on valittu Lounais-Suomen B-poikien aluejoukkueeseen.

Lisäksi Lempon B-pojissa pelaava Atte Korkola on valittu B2-aluejoukkueeseen.

Onnittelut kolmikolle!

B1-joukkuetta, jossa pojat pelaavat, valmentaa Lempon C-poikien valmentaja Pasi Korkola.

Täällä aluejoukkueet kokonaisuudessaan

Tällaista on pelata lentistä Lempon B-pojissa

1.8.2020

B-pojat kaudella 2020-2021

11.5.2020

Tulevalla kaudella Lempo-Volleylla on yksi B-poikien SM-sarjaa pelaava joukkue. Joukkueen runkona on viime kauden B-poikien joukkue. Viime kauden joukkueesta osa nousi A-poikiin, ja puolestaan viime kauden C-pojista muutama nousee täksi kaudeksi B-ikäisiksi. Osa B-pojista pelaa myös miesten 2-sarjajoukkueessa ja A-pojissa.

B-poikien kotisivuille päivitetää tulevan kauden joukkue, ottelut ja uutiset. Tässä kohtaa Joukkue- ja Ottelut-sivut eivät ole käytössä, kun tulevaan kauteen on vielä pitkä aika.

Mahdollisesti B-poikien pelaamisesta tai toimimisesta kiinnostuneet, ota yhteyttä joukkueenjohtaja Ninaan.

Nina Sinisalo
040 0593030
nina.k.sinisalo(a)gmail.com

Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

11.5.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot