C-tytöt

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN C-TYTTÖJEN KOTISIVUILLE

C-ikäisiä ovat 2006-2007-syntyneet kaudella 2020-2021.

UUTISIA

Kausi 2020-2021 pakettiin - Uuden kauden C-tyttöjen kotisivut avattu

18.5.2021

Kausi 2020-2021 paketoidaan lopullisesti, ja kauden 2021-2022 uudet C-tyttöjen kotisivut on avattu. Tämä kauden 2019-2020 sivusto jää arkistona voimaan. Uusia sivuja päivitellään hiljalleen tulevan sarjakauden tiedoilla.


Power Cup tänä vuonna poikkeusjärjestelyillä - C-tytöistä ei tällä hetkellä lähdössä joukkueita

18.5.2021

Lempon C-tytöistä ei ole tällä hetkellä lähdössä joukkueita mukaan Salon Power Cupiin kesällä 2021 koronatilanteen ollessa vielä päällä.

Tänä vuonna Poweri järjestetään poikkeustavalla. Lentopalloliitto päätyi alkuvuoden vaikean koronavirustilanteen vuoksi muokkaamaan Power Cupia niin, että se voitaisiin järjestää mahdollisimman terveysturvallisesti. Niinpä Poweri rajattiin vain C-, D- ja E-junioreille ja ajankohta siirrettiin alkukesästä pidettäväksi 29.7.-1.8.2021.

Joukkuemäärää on myös rajattu 400 joukkueeseen, eikä Lempostakaan ole lähdössä yhtä suurta joukkoa, vain yksittäisiä joukkueita.

Power Cupia ei järjestetty kesällä 2020 ollenkaan. Kesällä 2022 se on tarkoitus pelata normaalisti Kauhavalla.

Lisätietoa uudenlaisesta Powerista

Sisätreenien henkilömäärä nousee 20:een

18.5.2021

Lempäälän kunta on päivittänyt koronarajoituksiaan 14.5. Pirkanmaan koronaohjausryhmän suositusten perusteella. Jatkossa lasten ja nuorten sisäharjoitusten maksimihenkilömäärä nousee 20:een, kunhan THL:n ja OKM:n turvallisuusohjetta muilta osin noudatetaan.

Lempäälän kunnan rajoitukset -uutinen 14.5.21

Lempo-Volleyn koronalinjaus

SM-sarjan sijoitusturnaukset peruttu - Kauden pelit ovat paketissa

28.4.2021

Lentopalloliiton kilpailuryhmä on 27.4. päättänyt keskeyttää sarjakauden 2020-2021 kaikkien valtakunnan tasolla pelattavien pelien ja turnausten osalta. 

Käytännössä tämä tarkoittaa A-C-nuorten toukokuun sijoitusturnausten peruuttamista sekä 2-sarjan karsintaturnausten peruuttamista.

Liitto perustelee päätöstään kotisivuillaan näin:

- Alueellisia turnauksia voidaan tautitilanteessa perustasolla olevien alueiden kohdalla järjestää, mutta niillä ei ole mitään statusta A-C-nuorten valtakunnallisten SM- tai 1-sarjojen suhteen. Näiden päätösten perusteena on Valtioneuvoston linjaus, jossa valtakunnallinen kilpailutoiminta nuorten osalta käynnistetään aikaisintaan heinäkuun alussa. Lopullisen päätösvalta yksitäisissä tapauksissa on Aluehallintoviranomaisilla, mutta hallituksen päätös on suuntaa antava. Lisäksi tartuntatautilaki edellyttää tällä hetkellä, että sekä leviämis- että kiihtymisalueilla tapahtuvissa toiminnoissa pitää tosiasiallisesti säilyttää kahden metrin turvaväli. Määräys on voimassa kesäkuun alkuun, liiton uutisessa kerrotaan.

Liiton uutinen aiheesta

Lempon A-, B- ja C-junioreiden kaudet siis päättyvät pelien osalta. Tällä hetkellä juniorijoukkueet voivat harjoitella rajoitusten mukaisesti.

Tämän päätöksen myötä kaikkien Lempo-Volleyn lentopallojoukkueiden kaudet ovat päättyneet kaudelta 2020-2021.

Edellisen kerran juniorit ovat pelanneet sarjapelejä marraskuussa.

Kiitos kuluneesta kaudesta kaikille toimijoille, pelaajille, valmentajille, vanhemmille ja tukijoille! Nyt katseet ovat joukkueilla kevään sisäharjoituksissa, tulevassa beach volley kesässä ja kesätreenikaudessa ja tulevan lentopallokauden suunnittelussa. 

SM-sarjoissa siirrytään suoraan sijoitusturnauksiin - Lempon C-tytöt pelaa toukokuussa sijoista 37-59 ja 60-81

17.4.2021

Alkukaudesta ehdittiin junioreiden SM-sarjoissa pelata tasonmittausturnaukset ja 2-3- pooliturnausta. Pelit ovat olleet tauolla marraskuusta lähtien. Niinpä loput pooliturnaukset perutaan ja siirrytään suoraan kauden päättäviin sijoitusturnauksiin (täällä lentopalloliiton uutinen aiheesta).

C1-tyttöjen SM-sarjan sijoitusturnaus, sijat 37-59

22.5. Orivedellä

Lempo C1 - OrPo C2
Lempo C1 - OrPo C3
Lempo C1 - Passarit C2

Turnauksen tulospalvelu

C2-tyttöjen SM-sarjan sijoitusturnaus, sijat 60-81

22.5. Sastamalassa

Lempo C2 - YlöR Red
Lempo C2 - IU-C
Lempo C2 - FC-57

Turnauksen tulospalvelu

C-tyttöjen SM-sarjan tulospalvelu

Tällä hetkellä Lempäälässä C-A-ikäisten sisäharjoittelu on tauolla 30.4. asti. Turnaukset siis pelataan, jos koronatilanne sen mahdollistaa ja joukkueet pääsevät palaamaan sisäharjoituksiin. 

Sisätreenirajoitukset jatkuvat 30.4. asti

17.4.2021

Yli 12-vuotiaiden junioreiden sisäharjoittelu on tauolla 30.4. asti.

Aiemman linjauksen mukaisesti juniorijoukkueet voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Uutinen Lempon sivuilla

Lempäälän kunnan rajoitukset

Rajoitukset jatkuvat 18.4. asti - sisätreenit tauolla, ulkotreenit mahdollisia

2.4.2021

Lempäälän kunnan rajoitukset jatkuvat 18.4. asti (lue kunnan uutinen).

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyssa kaikkien muiden paitsi miesten 1-sarjajoukkueen sisätiloissa tapahtuva toiminta on tauolla. 1-sarjajoukkueen toiminta voi jatkua nykyisellään.

Lempäälän kunnan rajoitukset mahdollistavat ulkona tapahtuvan harrastustoiminnan rajoitusten mukaisesti. Kevään edetessä ulkotreenaaminen on taas mielekkäämpää. Lempo-Volleyn juniorit voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Lempo-Volleyn hallitus 2.4.2021

TÄÄLLÄ LEMPON KORONALINJAUS

Harjoitukset tauolle 8.-28.3. - SM-sarjan aikataulua päivitetty

5.3.2021

Uudet Lempäälän kunnan, Pirkanmaan koronaohjausryhmän ja Lempo-Volleyn koronalinjaukset ja -rajoitukset laittavat A-C-junioreiden harrastustoiminnan tauolle 8.-28.3.

Täällä Lempäälän kunnan ja Pirkanmaan koronaryhmän rajoitukset

Tällöin myös Lempon C-tytöille tulee treenitauko 8.3. alkaen.

Lentopalloliiton kilpailuryhmä päivitti junioreiden SM-sarjojen jatko-ohjelmaa. Kilpailuryhmä päätti, että SM-sarjoja vielä pidetään käynnissä ja seuraavat turnaukset olisivat mahdollisesti huhtikuussa. 

C-ikäisten 3. poolivaihe siirretään pelattavaksi 10. tai 11.4. Välierät jätetään pois. Finaaleihin joukkueet määritellään viimeisen pelattavan poolivaiheen perusteella sarjamääräysten mukaisilla määrillä, koronatilanteen vuoksi määrää voidaan myös pienentää. C-finaalit pelataan 21.-23.5.

PÄIVITYS 16.3. 

Pirkanmaan siirtynyt 16.3. levimisvaiheeseen. Kaikkien junioreiden toiminta keskeytyy. Koronaohjasryhmän suotus tauosta on ainakin 5.4. asti. Siihen asti ainakin junioreiden harrastuksen tauolla. Seurataan tilannetta, milloin harjoittelu taas mahdollista ja mitä tämä tarkoittaa tuleville turnauksille ja niiden aikatauluille.

Uutinen aiheesta Lempon sivuilla

Lue Lempon upea tämän kauden kausijulkaisu!

4.2.2021

Lempo-Volleyn kausijulkaisu 2020-2021 on julkaistu! Tämän kauden kausijulkaisussa on 58 sivua tarinoita, toimintaa, ihmisiä ja tapahtumia Lempo-Volleyn kuluneesta ja tulevasta kaudesta.

Laajassa paketissa on mukana joukkue-esittelyt, puheenjohtajan katsaus toimintaan, pelaajahaastatteluita ja historiallinen korona-koonti kaiken muun mielenkiintoisen lisäksi.

Kausijulkaisu on julkaistu vain pdf-verkkoversiona. Kausijulkaisuun voit tutustua alla olevasta linkistä.

KAUSIJULKAISU LUETTAVISSA TÄÄLLÄ

Seuraava turnaus siirtyy maaliskuulle

4.2.2021

C-tyttöjen SM-sarjaa ei pelata 6-7.2. Turnauksia ei voida järjestää koronarajoitusten vuoksi ja Lentopalloliitto järjesteli junioreiden SM-sarjojen aikataua uusiksi rajoitusten vuoksi.

C-ikäisten 3. poolivaihe (6.2) siirtyy pelattavaksi 4. poolivaiheen (20.3) paikalle, josta joukkueet jatkavat välieriin (10.4). Finaaliturnaus 22.-23.5.

Tässäkin aikataulussa toki koronavaraus, eli muutoksia voi tulla.

Tällä hetkellä C-tytöt saavat treenata Lempäälässä pienryhmissä eli maksimissaan 10 henkilöllä.

Treenit voivat jatkua pienryhmissä 11.1. alkaen

8.1.2021

Lempäälän kunta on linjannut, että alle 20-vuotiaat pääsevät taas harjoittelemaan 11.1. alkaen pienryhmissä. 

Pienryhmässä voi olla enimmillään kymmenen henkilöä, ja se sisältää valmentajan.

Kunnan linjaus on voimassa 17.1. asti ja sen jälkeen sitä tarkastellaan.

Joukkueen toiminnasta pienryhmissä vastaavat valmentajat ja joukkueenjohtajat, joilta lisätietoa toiminnasta.

Lempo-Volleyn koronalinjaus 8.1.2021 täällä

Tammikuun pooliturnaukset siirtyvät liiton päätöksellä

2.1.2021

Lempon C-tytöillä olisi ollut 16-17. tammikuuta viikonloppuna F- ja G-pooliturnaukset Orivedellä (C1) JA Sastamalassa (C2). TurnauKSET on Lentopalloliiton päätöksellä siirretty pelattavaksi myöhemmäksi vallitsevan koronatilanteen ja rajoitusten vuoksi. Kaikki C-junnujen tuon viikonlopun pooliturnaukset siirretään.

Kolmannen kierroksen turnaukset pelataan 6.-7. helmikuuta. Loppukevään muu ohjelma SM-sarjassa: 4. poolivaihe 20.3., välierät 10.4., finaalit siirtyvät pelattaviksi 21.-23.5. Kuortaneella.

Kolmannen kierroksen turnaus siirtyy nyt jo toista kertaa.

Lempolla on myös vielä treenitaukoa, koska Lempäälän kunnan sisäliikuntatilat ovat suljettuina ainakin 10.1. asti.

Treenitauko jatkuu ainakin 10.1. asti

22.12.2020

Lempäälän kunta on päättänyt jatkaa kunnan omistamien ja hallinnoimien sisäliikuntatilojen sulkemista Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti 10.1.2021 saakka. (Uutinen aiheesta)

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyn joukkueet miesten 1-sarjaa lukuun ottamatta eivät voi harjoitella sisätiloissa siihen asti.

Niinpä Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt jatkaa nykyistä voimassa olevaa koronaan liittyvää linjaustaan 10.01.2021 asti. Eli kokoontumiset ulko- ja sisäreeneihin ovat kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Jos Lempäälän koulut alkavat kaikilta osin lähiopetuksessa 07.01.2021, ulkoreenit voidaan aloittaa tuona samana päivänä. Sisäreenit siis tässäkin tapauksessa kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Lempon koronalinjaus

SM-sarja tiivistyy, seuraava pooliturnaus tammikuun puolivälissä

6.12.2020

Lentopalloliitto linjasi 4.12. kuinka A-C-ikäisten poolivaiheita jatketaan. 

B- ja C-ikäisiltä jää 5. poolivaihe pois, joulukuussa pelaamatta jääneet 3. poolivaiheet siirtyvät tammikuulle 4. poolivaiheiden paikalle (B-ikäiset 9.1.2021, C-ikäiset 16.1.2021) ja vastaavasti 4. poolivaiheet 5. poolivaiheiden paikalle (B 13.2.2021, C 6.2.2021). Välierät ja finaalit ovat alkuperäisillä paikoillaan.

Jos koronarajoitukset jatkuvat vielä tammikuussa, siirretään ajankohtia tarvittaessa vielä eteenpäin, jolloin myös välierät ja finaalit siirtyvät kenties jopa toukokuulle saakka.

Liiton uutinen A-C-ikäisten sarjojen jatkosta

Lempon  CT 1 pelaa 16. tai 17. tammikuuta F-pooliturnauksen Orivedellä, jossa vastassa ovat Vilppulan Tähti ja OrPo 2 ja OrPo 3.

CT1 tulospalvelu

Lempon CT 2 pelaa 16. tai 17. tammikuuta G-pooliturnauksen Sastamalassa, jossa vastassa vat FC-57, Isojoen Urheilijat ja Ylöjärven Ryhti Red.

CT2 tulospalvelu

Junioreiden toiminta sisätiloissa tauolle jouluun asti alueen koronatilanteen vuoksi 

30.11.2020

Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt 30.11.2020, että seuran joukkueiden harjoittelu ja pelaaminen sisäliikuntahalleissa keskeytetään välittömästi jouluun saakka. 

Poikkeuksena miesten 1-sarjan osalta jäämme odottamaan Lempäälän kunnan linjauksia ja toimimme niiden mukaan. 

Joukkueet voivat harjoitella tämän ajan halutessaan ulkona kokoontumisrajoitusten puitteissa tai etänä. Tähän yritetään keksiä yhteisiä toimia ja mahdollistaa lapsille ja nuorille tärkeä liikkuminen osana arkea myös tässä tilanteessa.

Uusi linjaus noudattaa Pirkanmaan koronaohjausryhmän suosituksia. Jo aiemmin 2-sarjojen ja Kuntosarja-joukkueiden toiminnat oli keskeytetty, ja tätä aikaa jatketaan muutamalla päivällä jouluun asti. Nyt myös junioreiden sisätilojen toiminta keskeytyy Pirkanmaan heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi. 

Lempo-Volleyn aiempi linjaus 26.11. joka koski aikuisjoukkueiden toimintaa

Lempo-Volleyn aiemmat koronalinjaukset koottuna

Lentopalloliiton koronaviruslinjaukset

Virroilla voitto ja tappio C2-tytöille, Lounalentis Cupissa 14. sija

29.11.2020

C2-tytöt matkasivat tiiviillä kuuden pelaajan ryhmällä Lounalentis Cupin sijoitusturnaukseen Virroille sunnuntaina 29.11. Turnauksessa pelattiin sijoista 13-16 kolmen joukkueen voimin, kun Loimu jäi pois turnauksesta.

C2 sai haalittua juuri kuusi pelaajaa mukaan ja päätettiin ottaa turnaus harjoituksen kannalta opetellen uusia pelipaikkoja. Sekoiteltiin rooleja, alkuun oli hieman sekavaa, mutta Pirkkalan Pirkat voitettiin kuitenkin selvästi 3-0. 

Ennakolta kovaksi tiedetty Veikot vastassa jälkimmäisessä pelissä, pari ekaa erää oltiin vähän ajoittain vastaantulijoita, mutta kolmanteen erään kerättiin kaikki loput voiman rippeet ja pistettiin tiukasti kampoihin paikoitellen ihan hyvälläkin pelillä, mutta silti peli Veikoille 3-0.

Lopulta Lempolle siis voitto ja tappio ja Lounalentis Cupin C-tyttöjen sija 14. Turnauksessa pelattiin joka pelissä kolme erää, kun pelejä oli lopulta kaksi.

Turnauksen tulospalvelu

Lounalentis Cupin tulospalvelu

A-C-junioreiden joulukuun pooliturnaukset perutaan

29.11.2020

Lentopalloliitto linjasi 27.11. uusimmassa koronaviruslinjauksessaan, että vallitsevan koronatilanteen vuoksi A-C-junioreiden pooliturnaukset joulukuulta perutaan.

Niinpä C-tyttöjen SM-sarja jatkuu tammikuussa 2021.

C1-tytöt olisivat pelanneet F-poolissa 5.12. Orivedellä ja C2-tytöt puolestaan 5.12. G-poolissa Sastamalassa, mutta ne siirtyvät ensi vuodelle.

Lentopalloliiton uusin koronaohjeistus, jossa mukana A-C-junioreiden joulukuun peruminen

Lounalentis Cupia luvassa viikonloppuna

26.11.2020

Lempo C1 aloitti Lounalentis Cupin vieraspelillä Ylöjärven Ryhtiä vastaan 20.11. Ryhti voitti pelin 2-1 (25-9, 22-25, 15-10). Toisen osaottelun aikaa ei ole vielä päivitetty tulospalveluun.

Lempo C2 jatkaa Lounalentis Cupia sunnuntaina 29.11. sijoituspeleillä sijoista 13-16. Kolmen joukkueen turnaus pelataan sunnuntaina Virtain liikuntahallilla, kun Loimu jäi pois turnauksesta.

Tulospalvelu

Juniorijoukkueiden toiminta voi jatkua normaalisti uusien koronarajoitusten astuttua voimaan

26.11.2020

Pirkanmaan ja Lempäälän kunnan uusien koronarajoitusten mukaan lasten ja nuoreten harrastustoiminta saa jatkua normaalisti, mutta liikuntasaleilla ei saa olla ulkopuolisia henkilöitä.

Lempo-Volleyn hallitus linjasi korona-ajan turvallisuusohjeista:

Muistetaan hyvät toimintatavat harrastustoiminnassa:

1. Älä tule joukkueen tapahtumaan oireisena tai sairaana.

2. Yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskia harjoittelu- ja pelitapahtumissa tiloihin tullessa ja poistuessa.

3. Hallilla/tapahtumissa vai välttämättömät joukkueen toimijat, eli pelaajat, valmennus, joukkueen taustahenkilöt.

4. Muistetaan turvavälit, hyvä käsihygienia ennen ja jälkeen harjoitusten ja huomioidaan muut tilojen käyttäjät.

5. Pallojen desinfiointia jatketaan ja se tulee tehdä huolellisesti.

6. Suosittelemme yhä koronavilkun käyttöä tai sen lataamista.

Lempo-Volleyn koronaviruslinjaus 26.11.

Lempäälän kunnan tiedote koronarajoituksista

Aamulehden uutinen Pirkanmaan koronarajoituksista

Itsenäisyyspäivän aattona seuraavat pelit

22.11.2020

Kolmas poolikierros pelataan 5.-6.12.

Lempo C1 pelaa lauantaina 5.12. F-poolissa Orivedellä. Vastassa ovat OrPo 2, OrPo 3 ja Vilppulan Tähti. Peli pelataan Oriveden liikuntahallilla klo 11 alkaen

Tulospalvelu C1

Lempo C2 pelaa joko 5. tai 6. päivä Sastamalassa FC-57:n emännöimän turnauksen. Pelipäivä ei ole vielä tarkentunut tulospalveluun. Vastassa G-poolissa ovat FC-57, Ylöjärven Ryhti Red ja Isojoen Urheilijat.

Tulospalvelu C2

C2 myös kolmas, pelit jatkuvat G-poolissa

15.11.2020

C2-tytöt pelasivat kotiturnauksen Sääksjärvellä sunnuntaina 15.11.

Lempon saldo oli voitto päätöspelissä Vampulasta 2-0 ja tappiot Jankolle 0-2 ja FC-57:lle 1-2.

Yhdellä voitolla poolin 3. sija, aivan kuten C1-joukkulle lauantaina. C2-tyttöjen pelit jatkuvat G-poolissa.

C2-tyttöjen tulospalvelu

C1 kolmas Salossa E-poolissa

14.11.2020

Lempon C1-tytöt reissasivat lauantaina 14.11. Saloon pelaamaan E-pooliturnausta. Pelivalmentaja aoli tällä kertaa apuvalmentaja Juha Knuutila, kun päävalkku Jani Huurneella oli samaan aikaan päävalmentajan hommia naisten 2-sarjan kotipelissä Lempäälässä, josta Lempo otti upean 3-0-voiton!

Salossa Lempon saldo oli avauspelin 2-0-voitto Salon Viesti Whitestä, tiukka 1-2-tappio YPalle keskimmäisessä pelissä ja päätöspelissä 0-2-tappio Ryhdille.

Tuloksena siis kolmas sija ja pelit jatkuvat F-poolissa itsenäisyyspäiväviikonloppuna.

Turnauksen tulospalvelu

C1 E-poolissa Salossa ja C2 G-poolissa Lempäälässä 14.-15. marraskuuta

3.11.2020

Lempon C1-tyttöjen kauden kolmas turnaus suuntaa Saloon, jossa pelataan E-poolia lauantaina 14.11.

Vastaan asettuvat Salon Viesti C White, Ylöjärven Pallo ja Ylöjärven Ryhti.

Salon lukiolla pelattavassa turnauksessa Lempon pelit alkavat klo 10.

Edellisessä turnauksessa Lempo oli D-poolin kolmas.

Turnauksen tulospalvelu

Lempon C2-tytöt pääsevät pelaamaan kotiturnauksessaan SM-sarjan G-poolissa sunnuntaina 15.11.Vastaan tulevat Vampulan Urheilijat, Loimaan Jankko ja FC-57.

Ottelut alkavat Sääksjärven koulun liikuntasalissa kello 10.

Turnauksen tulospalvelu

Hakkarin koulu Lempo-pelaajilla Koululiikuntaliiton SM-finaaleihin

6.11.2020

Hakkarin yläasteen lentisjoukkue, joka koostuu Lempon pelaajista, oli perjantaina 6.11. Koululiikuntaliiton turnauksessa Orivedellä.

Hakkari otti aluefinaalissa turnausvoiton. Hakkari voitti kaikki pelit 2-0 ja nappasi sen ansiosta paikan SM-finaaleissa. Hakkarin joukkueessa pelaa pelaajia Lempon B- ja C-tytöistä.

Lempäälä (Hakkari) - Koski TL 2-0
Lempäälä (Hakkari) - Orivesi 2-0

Tuloksia

Jankko jatkoon Lounalentis Cupissa 

3.11.2020

C-tyttöjen Lounalentis Cupissa toinen osaottelu Lempo C2-Jankko C2 päättyi maanantaina 2.11. kuten ensimmäinenkin, Loimaan 2-0 (25-19, 25-10) -voittoon. Jankko jatkoon ja Lempo C2 pelaamaan sijoista 13-16. Jotain pientä lohtua tuli joukkueelle siitä, että pelattiin vielä lisäerä ja sen Lempo voitti 15-13

C-tytöt kahdella joukkueella mukana Lounalentis Cupissa

29.10.2020

Lempon C1- ja C2-tytöt ovat tällä kaudella mukana Lounalentis Cupissa eli taistelemassa Lounais-Suomen alueen aluemestaruusmitaleista.

C2-tytöt aloittivat pelinsä 1. kierroksella D-tyttöpainoitteisella joukkueella keskiviikkona 28.10. Loimaalla Jankko C2 -joukkuetta vastaan. Jankko oli parempi erin 2-0. Otteluparin toinen peli pelataan maanantaina 2.11. Hakkarissa, eli Lempo pääsee hakemaan pian revanssia.

C1-joukkue avaa Lounalentis Cupin 2. kierroksella, vastus ei ole vielä tiedossa, vaan selviää 1. kierroksen tulosten jälkeen.

Täältä C-tyttöjen Lounalentis Cupin tulospalveluun

C1-tytöt myös avauspoolissaan kolmansiksi

25.10.2020

Lempo C1-tytöt jatkoivat 1. poolikierroksen pelejä sunnuntaina Eurassa, kun C2 oli pelannut lauantaina Ylöjärvellä. C1 saldosi saman sijoituksen kuin C2 eli oli poolissaan 3.

EuRaa vastaan unihiekat silmissä 0-2 tappio, Salon Viesti White -peliin sitten herättiin pelaamaan pari pykälää paremmalla tasolla ja selkeä 2-0 voitto. Päivän päätti tiukka peli Salon Viesti Blue -joukkuetta vastaan. Omilla runsahkoilla virheillä annettiin voitto Saloon 0-2. Yhdellä voitolla matka jatkuu E-pooliin.

C2-tytöt avauspoolissaan kolmansiksi

24.10.2020

C2-tytöt pelasivat F-poolissa Ylöjärvellä lauantaina 24.10.

C-poikien tapaan CT2-joukkue oli poolinsa kolmas. Tappiot tuli OrPolle ja Ylöjärven Ryhdille 0-2. 

Päätöspelissä Lempo voitti Hämeenlinna Mustan upeasti 2-1: Päätöserässä Lempo nousi 2-10-tappiotilanteesta 19-17-erävoittoon!

C2-tytöt tulospalvelu

Lempon päivän pelit voi katsoa Lempo-Volleyn Facebook-sivuilta.

Sunnuntaina pelaa CT1 pooliturnauksessaan Eurassa.

Joukkuekuvauksen aikataulu

22.10.2020

Kuvaus aina ennen treenien alkua. Asuna pelaajilla peliasu ja taustoilla mielellään Lempo-vaatetta, jos sellaista on.

C-tytöt: Ti 27.10. Hakkari

Ensimmäiset pooliturnaukset 24. ja 25.10. Eurassa ja Ylöjärvellä

19.10.2020

Lempon C1-tytöt jatkavat tasonmittausturnauksen jälkeen 1. poolikierroksella D3-poolissa. Turnaus pelataan sunnuntaina 25. lokakuuta Eurassa. Mukana ovat Lempo, EuRa, Salon Viesti C-Blue ja Salon Viesti C-White.

Lempon pelit:
Lempo  C1 - EuRa
Lempo C1 - Viesti C-White
Lempo C1 - Viesti C-Blue

Turnauksen tulospalvelu

Lempon C2-tytöt jatkavat pelejään tasonmittausturnauksen lohkon kolmossijan jälkeen poolissa F4. Ensimmäinen poolikierros pelataan lauantaina 24.10. Ylöjärvellä. Mukana ovat Lempo, Ylöjärven Ryhti, OrPo  C2 ja Hämeenlinna Musta.

Lempon pelit:
Lempo C2 - YlöR
Lempo C2 - OrPo C2
Lempo C2 - Hämeenlinna Musta

Turnauksen tulospalvelu

C1 kakkoseksi tasonmittausturnauksessaan

4.10.2020

Lempo C1-tytöt vieraili C-tyttöjen tasoturnauksessa Hämeenlinnassa sunnuntaina 4.10.

Vastassa olivat LPK:n Oranssit ja Mustat sekä Loimaan Jankko C2. 

Kahdella voitolla matka jatkuu kiven kovassa D-poolissa, jossa vastaan Eura ja Salon kaksi joukkuetta.

Lempo C1 - Jankko C2 2-0 (25-21, 25-8)
Hämeenlinna Oranssi - Lempo C1 2-0 (25-13, 25-21)
Hämeenlinna Musta - Lempo  C1 0-2 (13-25, 4-25)

Turnauksen tulospalvelu

C2 sijalle kolme tasonmittausturnauksessaan

3.10.2020

Ensimmäistä kauttaan C-ikäisissä pelaava Lempo 2, jossa osa on vielä D-ikäisiä, oli tasonmittausturnauksessaan Tampereella kolmas lauantaina 3.10.

Turnaus pelattiin Linnainmaan koululla.

Saldona kaksi tappiota ja yksi voitto.
Lempo-Ryhti 0-2
Lempo-LP Kangasala 1-2
Lempo-KaLe 2-0

Turnauksen tulospalvelu

Lempon staffi ja vanhemmat katsomossa olivat hienosti ja vastuullisesti mukana kasvomaskein kanssa, kuten kuvista näkyy!

Harjoitusturnaus VaLePan kanssa Sastamalassa

19.9.2020

Lempo-Volleyn C-tytöttöjen joukkueet C1 ja C2 saivat kutsun harjoituspeleihin Sastamalaan VaLePan C-tytöiltä. Sastamalassa pelattiin miniturnaus kahden seuran välillä lauantaina 19.9.

Lauantaista kerättiin hyvää kokemusta ennen pian alkavia SM-sarjan turnauksia. Niissä kohdataan VaLePan joukkueet todennäköisesti piankin uudelleen. Tällä kertaa VaLePan joukkueet veivät kaikki pelit ja jättivät Lempon pisteittä.Etenkin saatiin treenata kovan syötön vastaanottoa, VaLePan pelaajat olivat varsin hurjalla syöttöpäällä.

Tulokset:

Lempo C1 - VaLePa C1 0-3 
Lempo C2 - VaLePa C2 0-3 
Lempo C1 - VaLePa C2 0-3 
Lempo C2 - VaLePa C1 0-3

SM-sarja alkaa tasonmittausturnauksilla 3. ja 4. lokakuuta

17.9.2020

Lempo-Volleyn C1- ja C2-joukkueet aloittavat koko Suomen kattavat SM-sarjat alueellisilla tasonmittausturnauksilla.

Ne pelataan 3. ja 4. lokakuuta.

Lempo C1 pelaa Hämeenlinnassa sunnuntaina 4.10. Turnauksessa pelaavat Lempo C1, Loimaan Jankko C2, Hämeenlinna Musta ja Hämeenlinna Oranssi.

Lempon pelit:
Lempo C1 - Jankko C2
Hämeenlinna Oranssi - Lempo C1
Hämeenlinna Musta - Lempo  C1

C1-joukkueen turnauksen tulospalvelu

Lempo C2 pelaa turnauksensa Tampereella Linnainmaan koululla lauantaina 3.10. Turnauksessa pelaavat Lempo C2, KaLe, Ylöjärven Ryhti ja LP Kangasala.

Lempon pelit:
Lempo C2 - Ryhti
LP Kangasala - Lempo C2
KaLe - Lempo C2

C2-joukkueen turnauksen tulospalvelu

C-tyttöjen SM-sarjassa on mukana tällä kaudella 117 joukkuetta. Täällä koko C-tyttöjen SM-sarjan tulospalvelu

C2-tytöt Supi-turnauksessa sijalle 7.

13.9.2020

Usea Lempon tyttöjunnujen joukkue oli mukana lauantaina ja sunnuntaina 12.-13. syyskuuta eri puolilla Tamperetta pelattavissa Supi-turnauksen sarjoissa.

Lauantaina Lempon C2-tytöt olivat omassa sarjassaan sijalla 7. Joukkueen valmennus oli postiivisesti yllättynyt pelin tasosta tässä kohtaa kautta!

Tulokset C2

Lempo-OrPo 0-2
Lempo-Pirkkala 2-0
Lempo - LPK Daim 2-0
Lempo - Eura 0-2
Lempo - Isojoen Urheilijat 2-1
Sijoitusottelun voittoon oli kiva päättää turnaus!

C-tytöillä tällä kaudella kaksi joukkuetta SM-sarjassa

8.9.2020

Lempo-Volleyn C-tytöt lähtevät tulevaan kauteen joukkueilla  C1 ja C2. Molemmat joukkueet osallistuvat C-tyttöjen SM-sarjaan.

C-tyttöjoukkueissa on pelaajia ikäluokista 2006, 2007 ja 2008. Joukkueet eivät ole ikäluokkajärjestyksessä. Joukkueet harjoittelevat kauden aikana yhdessä ja erikseen hyvin sulavasti ja tilanteen mukaan.

C1-joukkue:

Valmentaja Jani Huurne
Joukkueenjohtaja Mira Huurne

C2-joukkue:

Valmentaja Jukka Rajala
Joukkueenjohtajat Sanna Nokelainen ja Hanna Turunen

Yhteystiedot täälläC2-joukkue mukana Supi-turnauksessa

8.9.2020

Lempon C2-tyttöjoukkue aloittaa harjoituspelinsä lauantaina 12.9. perinteisessä Supi-turnauksessa Tampereella.

Koko viikonlopun kestävässä turnauksessa C-tyttöjen sarja pelataan lauantaina.

Täältä pääset Supi-turnauksen sivuille.

Porrastreenit jatkuivat

19.8.2020

Taas tiistaina oli 07/08-ikäluokan porrastreenien aikaa Hollon portaissa yhdessä Crossing Piippokeskuksen kanssa! C-tytöt ovat jo harjoitelleet jonkin aikaa salissa yhdessä valmistuen alkavaan sarjakauteen.

07/08-tytöt aloittivat yhteistreenit Hollon portaissa

13.8.2020

Lempon 07/08-tyttöjen ikäluokka aloitti koulujen alettua uuden lentopallokauden yhteistreenit.

07/08-ikäluokka nousi D-ikäisistä C-junioreihin. 07-ikäisten lisäksi vielä D-ikäiset 08-pelaajat pelaavat tulevalla kaudella oman ikäluokkansa lisäksi C-tyttöjen sarjaa.

Joukkue harjoitteli Hollon rappurissa yhdessä yhteistyökumppaninsa Crossing Piippokeskuksen vetämissä porrastreeneissä!

Tällaista on pelata lentistä Lempon C-tytöissä

1.8.2020

C-tytöt kaudella 2020-2021

11.5.2020

Tulevalla kaudella Lempo-Volleylla on useampi C-tyttöjen joukkue. Tulevan kauden joukkuejako ei ole vielä täysin varmistunut. Todennäköisesti omat C-tyttöjoukkueet ovat 06-ikäluokalla ja 07-ikäluokalla kaksi C-tyttöjoukkuetta, joissa mukana 08-ikäisiä.

Viime kauden C05-joukkue nousee B-ikäisiin ja koostaa B-tyttöjoukkueen rungon.

C-tyttöjen kotisivuille päivitetää tulevan kauden joukkue, ottelut ja uutiset. Tässä kohtaa Joukkue- ja Ottelut-sivut eivät ole käytössä, kun tulevaan kauteen on vielä pitkä aika eikä joukkueiden koostumus vielä aivan varma.

Mahdollisesti C-tytöissä pelaamisesta tai toimimisesta kiinnostuneet, ota yhteyttä:

C06
Jani Huurne, päävalmentaja
040 1644320
jani.huurne(a)lempovolley.fi

C07-08
Jukka Rajala, päävalmentaja
rajalanjukka(a)gmail.com
040 500 7221


Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

11.5.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot