D-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN D-POIKIEN KOTISIVUILLE

D-ikäisiä ovat 2008-2009-syntyneet kaudella 2020-2021.

UUTISIA

Kausi 2020-2021 pakettiin - Uuden kauden D-poikien kotisivut avattu

18.5.2021

Kausi 2020-2021 paketoidaan lopullisesti, ja kauden 2021-2022 uudet D-poikien kotisivut on avattu. Tämä kauden 2019-2020 sivusto jää arkistona voimaan. Uusia sivuja päivitellään hiljalleen tulevan sarjakauden tiedoilla.


D-pojat Valkoinen lähdössä Salon Power Cupiin

18.5.2021

Lempo-Volleyn D-pojista Salon Power Cupiin on lähdössä Lempo Valkoinen. Poweri pelataan tänä kesänä pelataan 29.7.-1.8.2021. Lempo Valkoinen pelaa D-poikien Supersarjaa.

Tänä vuonna Power Cup on typistetty koronatilanteen vuoksi vain ikäluokille C, D ja E.

Myös joukkuemäärää on pienennetty pelattavissa sarjoissa. Samoin ajankohta siirtyi alkukesästä heinä-elokuun taitteeseen.

Kesällä 2020 Power Cupia ei pelattu ollenkaan koronan vuoksi

Täältä voi lukea lisää Power Cupin uusitusta rungosta koronakesälle.

Power Cupin kotisivut

Sisätreenien henkilömäärä nousee 20:een

18.5.2021

Lempäälän kunta on päivittänyt koronarajoituksiaan 14.5. Pirkanmaan koronaohjausryhmän suositusten perusteella. Jatkossa lasten ja nuorten sisäharjoitusten maksimihenkilömäärä nousee 20:een, kunhan THL:n ja OKM:n turvallisuusohjetta muilta osin noudatetaan.

Lempäälän kunnan rajoitukset -uutinen 14.5.21

Lempo-Volleyn koronalinjaus

Alle 12-vuotiaiden sisätreenit voivat jatkua 19.4. alkaen

17.4.2021

Lempäälän kunta on päivittänyt rajoituksiaan seuraavasti:

- Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän linjausten mukaan alle 12-vuotiaiden (2008 syntyneiden ja nuorempien) ryhmäharrastustoiminta sisätiloissa on mahdollista 19.4.2021 alkaen.

Aiemman linjauksen mukaisesti juniorijoukkueet voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Uutinen rajoituksista Lempon pääseuran sivulla täällä

Lempäälän kunnan rajoitukset, päivitetty 16.4.2021

Sarjapelit pelattu tältä kaudelta - Lounais-Suomen turnaukset lopetetaan koronatilanteen vuoksi

2.4.2021

Lentopalloliiton Lounaisen alueen kilpailuryhmä on yhdessä aluejaoston kanssa todennut vallitsevan koronatilanteen niin haastavaksi, että sarjat päätetään kevään 2021 osalta. Lisäksi Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan ja Satakunnan alueilla voimassa olevat erilaiset rajoitukset (turnausjärjestämiskiellot) vaikuttivat päätökseen. Näin kerrotaan Lounaisen aluejaoston sivuilla.

Lempo-Volley kuuluu Lounaisen alueen piiriin. Lempossa päätös tarkoittaa, että aikuisten Kuntosarjat, D-, E- ja F-ikäisten alueelliset sarjat ja C- ja B-ikäisten Lounalentis cupit päättyvät tältä kaudelta. Kaikki nämä sarjat ovat olleet keskeytettyinä viime vuoden lopulta asti koronatilanteen vuoksi.

Lounalentis tiedottaa joukkueille: 
Joukkueille, jotka eivät päässeet osallistumaan yhteenkään turnaukseen, sarjamaksut palautetaan. Alueen sarjaan (aikuiset ja nuoret) osallistuneet joukkueet voivat hakea hyvitystä erikseen 30.4.2021 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella osoitteeseen lounais-suomi.kilpailu (at) lentopalloliitto.fi. Aluejaosto käsittelee saapuneet hakemukset. Lisenssimaksuja ei palauteta.

Rajoitukset jatkuvat 18.4. asti - sisätreenit tauolla, ulkotreenit mahdollisia

2.4.2021

Lempäälän kunnan rajoitukset jatkuvat 18.4. asti (lue kunnan uutinen).

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyssa kaikkien muiden paitsi miesten 1-sarjajoukkueen sisätiloissa tapahtuva toiminta on tauolla. 1-sarjajoukkueen toiminta voi jatkua nykyisellään.

Lempäälän kunnan rajoitukset mahdollistavat ulkona tapahtuvan harrastustoiminnan rajoitusten mukaisesti. Kevään edetessä ulkotreenaaminen on taas mielekkäämpää. Lempo-Volleyn juniorit voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Lempo-Volleyn hallitus 2.4.2021

TÄÄLLÄ LEMPON KORONALINJAUS

Kaikkien junioreiden toiminta keskeytyy Lempossa - Pirkanmaa siirtynyt koronan leviämisvaiheeseen 16.3.

16.3.2021

Pirkanmaan koronaohjausryhmä tiedotti tiistaina 16.3. Pirkanmaan olevan nyt koronatilanteessa leviämisvaiheessa. Ohjausryhmä suosittelee kaikkien lasten ja nuorten harrastusryhmien toiminnan keskeyttämistä 5.4. asti.

Lempo-Volley ottaa saman linjauksen käyttöön seurassaan heti 16.3. vaikka aiheesta ei ole vielä Aluehallintoviraston päätöstä tai Lempäälän kunnan liikuntatilojen rajoituksia. Lempon hallitus linjasi näin 16.3.

Lempo-Volleyn juniorijoukkueiden toiminta keskeytyy siis toistaiseksi. Jo tiistain 16.3. treenit peruuntuvat. Kestoa tarkennetaan kunnan rajoituksien tultua, todennäköisesti ainakin 5.4. asti ohjausryhmän suosituksen mukaan. Jo aiemmin yli 12-vuotiaiden toiminta oli keskeytyneenä, nyt myös nuorempein junioreiden toiminta jää tauolle.

Pirkanmaan koronaohjausryhmän tiedote

Aamulehden uutinen aiheesta

Treenit voivat jatkua - Lempo ei osallistu maaliskuussa turnauksiin

5.3.2021

Uusien koronarajoitusten mukaisesti alle 12-vuotiaiden (2008 ja myöhemmin syntyneet) harrastustoiminta voi jatkua. Linjaukset ovat voimassa 8.-28.3.2021.

Lempo-Volley linjasi, että seuran D- ja E-juniorit eivät osallistu mahdollisiin turnauksiin Lounais-Suomen alueella maaliskuussa, vaikka sellaisia järjestettäisiin. D- ja E-ikäiset pelaisivat Lounais-Suomen alueen kilpailuryhmän mukaisesti maaliskuussa, mutta Lempo-Volley linjasi, että seuran joukkueet eivät turnauksiin maaliskuussa osallistu.

Täällä Lempon uutinen aiheesta, jossa linkit Lempäälän ja Pirkanmaan koronaryhmän rajoituksiin

Alle 12-vuotiailla treenien henkilömäärä poistui

22.2.2021

Lempo-Volleyn hallitus tarkensi seuran koronaviruslinjausta kokouksessaan 16.2.

Pirkanmaan koronaohjausryhmä päivitti linjaustaan 16.2. ja Lempäälän kunta 17.2. otti sen käyttöön ja poisti max 10 henkilön kokoontumisrajoituksen alle 12-vuotiaiden harrastustoiminnasta (uutinen). 

Lempo-Volleyn E- ja F- juniorit ja D-junioreissa 09-ikäluokat (Lempolla D-pojat) voivat uuden suosituksen mukaisesti harjoitella yli 10 henkilön ryhmissä ja osallistua maakunnallisiin turnauksiin halutessaan, jos niitä joku järjestää. Kotiturnauksia voi järjestää 22.2. alkaen nämä ikäluokat, kunhan yli 10 henkilön yleisömäärä ei ylity.

Muiden joukkueiden kohdalla rajoitukset pysyvät samoina 1.3. asti eikä vanhempien ikäluokkien turnauksia saa Lempäälässä järjestää.

Lempäälän kunnan uutinen

Lempo-Volleyn koronaviruslinjaus

Lue Lempon upea tämän kauden kausijulkaisu!

4.2.2021

Lempo-Volleyn kausijulkaisu 2020-2021 on julkaistu! Tämän kauden kausijulkaisussa on 58 sivua tarinoita, toimintaa, ihmisiä ja tapahtumia Lempo-Volleyn kuluneesta ja tulevasta kaudesta.

Laajassa paketissa on mukana joukkue-esittelyt, puheenjohtajan katsaus toimintaan, pelaajahaastatteluita ja historiallinen korona-koonti kaiken muun mielenkiintoisen lisäksi.

Kausijulkaisu on julkaistu vain pdf-verkkoversiona. Kausijulkaisuun voit tutustua alla olevasta linkistä.

KAUSIJULKAISU LUETTAVISSA TÄÄLLÄ

Seuraava turnaus siirtyy maaliskuulle

4.2.2021

Lounais-Suomen lentopallojaosto on jatkanut peli- ja turnaustaukoa alueensa sarjoissa 28.2. asti alueellisten koronarajoitusten myötä.

Se tarkoittaa, että Lempon D-, E- ja F-junioreiden sarjapelit siirtyvät maaliskuulle.

Tässäkin aikataulussa toki koronavaraus, eli muutoksia voi tulla.

Tällä hetkellä D-pojat saavat treenata Lempäälässä pienryhmissä eli maksimissaan 10 henkilöllä.

Treenit voivat jatkua pienryhmissä 11.1. alkaen

8.1.2021

Lempäälän kunta on linjannut, että alle 20-vuotiaat pääsevät taas harjoittelemaan 11.1. alkaen pienryhmissä. 

Pienryhmässä voi olla enimmillään kymmenen henkilöä, ja se sisältää valmentajan.

Kunnan linjaus on voimassa 17.1. asti ja sen jälkeen sitä tarkastellaan.

Joukkueen toiminnasta pienryhmissä vastaavat valmentajat ja joukkueenjohtajat, joilta lisätietoa toiminnasta.

Lempo-Volleyn koronalinjaus 8.1.2021 täällä

Treenit voivat jatkua pienryhmissä 11.1. alkaen

8.1.2021

Lempäälän kunta on linjannut, että alle 20-vuotiaat pääsevät taas harjoittelemaan 11.1. alkaen pienryhmissä. 

Pienryhmässä voi olla enimmillään kymmenen henkilöä, ja se sisältää valmentajan.

Kunnan linjaus on voimassa 17.1. asti ja sen jälkeen sitä tarkastellaan.

Joukkueen toiminnasta pienryhmissä vastaavat valmentajat ja joukkueenjohtajat, joilta lisätietoa toiminnasta.

Lempo-Volleyn koronalinjaus 8.1.2021 täällä

Turnaukset siirtyvät helmikuulle

22.12.2020, päivitetty 8.1.2021

Tämänhetkisen aikataulun mukaan D-poikien sarjat jatkuisivat helmikuun 13.-14. päivä. Koronarajoitus siirsi pelit tammikuulta helmikuulle.

Toki se edellyttää sitä, että koronatilanne mahdollistaa pelaamisen ja harjoittelun.

Lempo Valkoinen pelaisi. Aluemestaruussarjan A-poolissa Loimaan Alastarossa. Vastassa olisivat Jankko Valkoinen, VaLePa ja YpäY D Valkoinen.

Lempo Valkoinen tulospalvelu

Lempo Sininen pelaisi kotiturnauksen D-poolissa Lempäälässä, mukana OrPo blue, Orpo white ja VaLePa Valkoinen.

Lempo Sininen tulospalvelu

Lempo Oranssi pelaisi F1-poolissa kotiturnauksen. Mukana myös LP Kangasala Kotkat, Loimu Mustat, Loimu Oranssit ja Pirkat.

Lempo Oranssi tulospalvelu

Lempo Musta pelaisi F2-poolin turnauksen Kangasalla. Mukana myös Ylöjärven Ryhti, VaLePa Punainen, LP Kangasala Mustat ja LP Kangasala Punaiset.

Lempo Musta tulospalvelu

Treenitauko jatkuu ainakin 10.1. asti

22.12.2020

Lempäälän kunta on päättänyt jatkaa kunnan omistamien ja hallinnoimien sisäliikuntatilojen sulkemista Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti 10.1.2021 saakka. (Uutinen aiheesta)

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyn joukkueet miesten 1-sarjaa lukuun ottamatta eivät voi harjoitella sisätiloissa siihen asti.

Niinpä Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt jatkaa nykyistä voimassa olevaa koronaan liittyvää linjaustaan 10.01.2021 asti. Eli kokoontumiset ulko- ja sisäreeneihin ovat kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Jos Lempäälän koulut alkavat kaikilta osin lähiopetuksessa 07.01.2021, ulkoreenit voidaan aloittaa tuona samana päivänä. Sisäreenit siis tässäkin tapauksessa kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Lempon koronalinjaus

Sarjat tauolle 15.1. saakka

2.12.2020

Lounaisen alueen minisarjat D-F -ikäisille keskeytetään 15.1.2021 saakka.

Lounaisen alueen kilpailuryhmä on päättänyt mini-ikäisten lentopallosarjojen keskeytyksestä alueellamme 1.12.2020 - 15.1.2021

Koronatilanteen salliessa seuraava turnausviikonloppu:

D-juniorit 23.1. mahdollisuuksien mukaan samoilla määrittelyillä kuin piti pelata 12.12. riippuen uusista joukkueista ja sarjasiirtymisistä.

Junioreiden toiminta sisätiloissa tauolle jouluun asti alueen koronatilanteen vuoksi 

30.11.2020

Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt 30.11.2020, että seuran joukkueiden harjoittelu ja pelaaminen sisäliikuntahalleissa keskeytetään välittömästi jouluun saakka. 

Poikkeuksena miesten 1-sarjan osalta jäämme odottamaan Lempäälän kunnan linjauksia ja toimimme niiden mukaan. 

Joukkueet voivat harjoitella tämän ajan halutessaan ulkona kokoontumisrajoitusten puitteissa tai etänä. Tähän yritetään keksiä yhteisiä toimia ja mahdollistaa lapsille ja nuorille tärkeä liikkuminen osana arkea myös tässä tilanteessa.

Uusi linjaus noudattaa Pirkanmaan koronaohjausryhmän suosituksia. Jo aiemmin 2-sarjojen ja Kuntosarja-joukkueiden toiminnat oli keskeytetty, ja tätä aikaa jatketaan muutamalla päivällä jouluun asti. Nyt myös junioreiden sisätilojen toiminta keskeytyy Pirkanmaan heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi. 

Lempo-Volleyn aiempi linjaus 26.11. joka koski aikuisjoukkueiden toimintaa

Lempo-Volleyn aiemmat koronalinjaukset koottuna

Lentopalloliiton koronaviruslinjaukset

Juniorijoukkueiden toiminta voi jatkua normaalisti uusien koronarajoitusten astuttua voimaan

26.11.2020

Pirkanmaan ja Lempäälän kunnan uusien koronarajoitusten mukaan lasten ja nuoreten harrastustoiminta saa jatkua normaalisti, mutta liikuntasaleilla ei saa olla ulkopuolisia henkilöitä.

Lempo-Volleyn hallitus linjasi korona-ajan turvallisuusohjeista:

Muistetaan hyvät toimintatavat harrastustoiminnassa:

1. Älä tule joukkueen tapahtumaan oireisena tai sairaana.

2. Yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskia harjoittelu- ja pelitapahtumissa tiloihin tullessa ja poistuessa.

3. Hallilla/tapahtumissa vai välttämättömät joukkueen toimijat, eli pelaajat, valmennus, joukkueen taustahenkilöt.

4. Muistetaan turvavälit, hyvä käsihygienia ennen ja jälkeen harjoitusten ja huomioidaan muut tilojen käyttäjät.

5. Pallojen desinfiointia jatketaan ja se tulee tehdä huolellisesti.

6. Suosittelemme yhä koronavilkun käyttöä tai sen lataamista.

Lempo-Volleyn koronaviruslinjaus 26.11.

Lempäälän kunnan tiedote koronarajoituksista

Aamulehden uutinen Pirkanmaan koronarajoituksista

D-pojilla pelirikas lauantai

22.11.2020

Lempon Musta, Sininen ja Oranssi pelasivat Valkoisen tavoin AM-sarjan turnaukset lauantaina 21.11.

Lempo Sininen pelasi C-poolissa Sastamalassa. Tällä kertaa vastukset olivat hieman parempia, Lempolle ei voittoja, yksi erävoitto plakkariin.

Musta ja Oranssi pelasivat samassa F-poolissa Ylöjärvellä. Mukana oli viisi joukkuetta .Viiden joukkueen lohkoissa pelataan kahden erän pelit. Sarjapiste tuli jokaisesta voitetusta erästä.

Lempo Oranssi oli poolin toinen kahdella voitolla, tasurilla ja tappiolla. Lempo Musta oli kolmas: voitto, 2 tasuria ja tappio. Lempojen keskinäinen peli päättyi 1-1.
Turnauksen tulospalvelu Lempo Sininen

Turnauksen tulospalvelu Lempo Musta ja Oranssi

Lempo Valkoinen jatkaa ilman tappioita

22.11.2020

D-pojissa Lempo Valkoinen matkasi Loimaan Alastarolle 2A-poolin turnaukseen lauantaina 21.11., jota isännöi Jankko Musta. Vieraiksi saapuivat Lempon lisäksi Isku sekä VaLePa Musta. Edellisen pooliturnauksen 8-0 eräsuhteella voittaneelle Lempolle lähtökohta päivän turnaukseen ei ollut helpoimmasta päästä – ennakkosuosikilla on vain hävittävää.

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli ennakolta kovin vastus VaLePa Musta. Viime turnauksessa ensimmäinen peli oli totuttelua pieneen kenttään ja palloon, mutta nyt Lempo tuli otteluun hyvin latautuneena eikä sopeutumisvaiheesta kärsitty. Peli oli koko ajan omissa käsissä ja ottelu Lempolle 2-0, selkein pikkupistein 50-27.

Päivän toinen ottelu Jankko Mustaa vastaan osoittautui vaikeaksi. Jankko siirtyi nopeasti jopa 9 pisteen johtoasemaan (12-3), kunnes Lempo alkoi saamaan juonesta kiinni. Jankon etumatka säilyi erän loppuun, vaikka Lempo pystyi eroa hienosti kaventamaankin 25-20 asti. Ottelun toisen erän alku oli myös vaikea, mutta tilanteessa 7-7 saatu 6 pisteen putki siivitti Lempon johtoasemaan ja ennen kaikkea palautti itseluottamuksen. Kolmatta erää Jankko pisti tiukasti hanttiin, mutta Lempo vei sen lopulta pistein 15-8. Jankko pelasi hienosti – syötti ja hyökkäsi tehokkaasti sekä puolusti antaumuksella. Vastustajan vahva ote peliin oli myös hyvä herätys Lempon pelaajille siitä, että töitä on tehtävä ja virheitä vältettävä. Kevättä kohti mentäessä Jankko on varmasti merkitty valkun papereihin paksulla tussilla.

Turnauspäivän viimeinen peli Iskua vastaan oli rutiininomainen. Isku teki omilla virheillään Lempon pelaamisesta helppoa. C-poikien kanssa treenaavat Lempon junnut pääsivät nauttimaan matalamman verkon pelaamisesta – peli oli selvästi vapautunutta ja iloista. Kun ottelu oli ohi 2-0 Lempolle ja valmentaja ohjeisti ottamaan kengät pois loppuverryttelyä varten, niin pelaajat päättivät jäädä vielä toviksi lyömään palloa kenttään. Olisi riittänyt näemmä virtaa vielä neljänteekin peliin.

Lempo Valkoinen otti lohkovoiton ja säilytti paikkansa A-poolissa 3. kierrokselle mentäessä.

Turnauksen tulospalvelu

Seuraavat turnaukset 21. marraskuuta

11.11.2020

D-poikien seuraavat turnaukset AM-sarjassa pelataan lauantaina 21. marraskuuta.

Lempo Valkoinen pelaa A-poolissa Loimaalla 21.11. Mukana ovat myös Jankko Musta, Isku ja VaLePa Musta.

Turnauksen tulospalvelu

Lempo Sininen pelaa C-poolissa Sastamalassa lauantaina 21.11. Mukana samassa turnauksessa VaLePa S-MAX, Salon Viesti ja VilTä White.

Turnauksen tulospalvelu

Lempo Musta ja Oranssi pelaavat F-poolissa Ylöjärvellä lauantaina 21.11. Kahden Lempo-joukkueen lisäksi mukana ovat Ylöjärven Ryhti ja LP Kangasala Mustat ja Valkoiset.

Turnauksen tulospalvelu

Myös Lempo Oranssi mukana AM-sarjassa

11.11.2020

Lempon D-pojilla on syyskaudella neljä pelijoukkuetta, kun Mustan, Valkoisen ja Sinisen lisäksi AM-sarjaa pelaa Lempo Oranssi.

D-poikiin tuli syksyn aikana uusia pelaajia, joten päätettiin laittaa uusi joukkue mukaan sarjoihin ekojen turnauksien jälkeen.

Lempo Oranssi pelasi ensimmäisen turnauksensa lauantaina 31.10. Raisiossa. Tuloksena paljon kokemusta ja onnistumisia, voitto, tasapeli ja kaksi tappiota.

Oranssin toinen turnaus pelataan 21.11.

Lempo Musta ja Valkoinen pelasivat 1. poolikierrokset

1.11.2020

Lempo Sininen pelasi lauantaina 30.11. kotiturnauksessaan C-poolissa Lempoisissa. Lempo pelasi ilman tappioita ja oli lohkonsa toinen: 1 voitto ja 3 tasuria.

Lempo Musta pelasi puolestaan sunnuntaina 1.11. Raisiossa D-poolissa. Musta urakoi neljä peliä viiden joukkueen turnauksessa, tällä kertaa ilman voittoja mutta kehitystä oli taas tullut huimasti!

Lempo Valkoinen A-poolin voittoon ilman erätappioita!

1.11.2020

D-poikien AM-sarjassa pelattiin viikonloppuna 1. poolikierros. Lauantaina 30.10. Lempo Valkoinen oli selvittänyt tiensä tasonmittausturnauksesta A-pooliin ja vastaan tuli neljän muun lohkon voittajat: VaLePa Musta, Jankko Musta, YpäY D Vihreä sekä turnauksen järjestänyt VilTä Red.

Joukkueen mukaan Vilppulaan ehti tällä kertaa myös päävalmentaja Pasi Korkola. Normaalisti joukkueen turnausvalmentajana toimii Jouni Huttunen, joka aamulla pukkarissa siteerasi osuvasti Juhani Tammista: ”Hyvällä pelaajalla pitää olla nopeat kädet, nopeat jalat ja nopea pää”. Tässä porukassa niitä riittää!

Viiden joukkueen poolissa pelattiin kaksieräiset pelit. Pojat pääsivät lyömään palloa sielunsa kyllyydestä ja jälki oli sen mukaista – Lempo Valkoinen otti kaikista peleistä puhtaat 2-0 voitot. Joukkueen pelaavaa kokoonpanoa vaihdeltiin niin, että yksi pelaaja huili vuorollaan. Näin kiertovaihtovuoro ei veny liian pitkäksi ja jalat pääse jäähtymään. Eräpistesuhde 200-119 kertoo karua kieltä siitä, kuinka tasavahvasta joukkueesta on kyse. Kun Lempo Valkoinen on kentällä, seuraa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, joista pojat selvästi nauttivat – samoin myös valmentajat.

Joukkuekuvauksen aikataulu

22.10.2020

Kuvaus aina ennen treenien alkua. Asuna pelaajilla peliasu ja taustoilla mielellään Lempo-vaatetta, jos sellaista on.

D-pojat: Pe 30.10. Lempoinen

Pooliturnaukset alkavat loka-marraskuun taitteessa

7.10.2020

Lempon kolme D-poikajoukkuetta ovat kehissä 31.10. ja 1.11. Aluemestaruussarjan turnauksissa.

Lempo Valkoinen pelaa 31.10. A-poolissa Vilppulassa.

Lempon ottelut:
Lempo Valkoinen - Jankko Musta
Lempo Valkoinen - VaLePa Musta
Lempo Valkoinen - Tähti Red
Lempo Valkoinen - YpaY D Vihreä

Turnauksen tulospalvelu

Lempo Sininen pelaa myös 31.10. C-pooliturnaus pelataan Lempäälässä, Lempoisten koululla.

Lempon ottelut:
Lempo Sininen - OrPo Blue
Lempo Sininen - VaLePa Punainen
Lempo Sininen - KAJE Tiikerit
Lempo Sininen - Viesti

Turnauksen tulospalvelu

Lempo Musta pelaa sunnuntaina 1.11. D-pooliturnauksen Raisiossa.

Lempon ottelut:
Lempo Musta - Loimu Musta
Lempo Musta - Isku-Veikot
Lempo Musta - KoiKu
Lempo Musta - OrPo White

Turnauksen tulospalvelu

Tasonmittausturnauksista paljon voittoja!

27.9.2020

Lempoisissa pelattiin lauantaina D-poikien TT3-lohkon turnaus, jonka isäntänä toimi Lempo Valkoinen. Vieraina turnauksessa Lempo Sininen, Isku-Veikot, LP Kang Punaiset sekä VaLePa S-Max ja Valkoinen. 6 joukkueen turnauksessa pelattiin 9 ottelua eli kaikki eivät pelanneet vastakkaisia pelejä.

Koronatilanne huomioitiin muun muassa rajaamalla katsomo pelialueista eristysnauhalla sekä järjestämällä lepovuorossa oleville joukkueille lämmittelytila juoksusuoralle. Kaiken kaikkiaan turnausjärjestelyt sujuivat hienosti, vaikkakin vaativat vallitsevassa tilanteessa erityistä huomiota ja ohjeistusta.

D-pojat Valkoinen aloitti kauden tasoturnauksessa vakuuttavalla esityksellä voittaen kaikki ottelunsa puhtaalla pelillä. Vuosien harjoittelu ja pelaaminen vanhempien ikäluokkien mukana on nostanut peruspelin tason korkealle.

Pelaajat treenaavat C-ikäisten mukana ja aluksi totuttua pienempi kenttä aiheutti hieman hankaluuksia syöttöruudussa, mutta pian siihenkin totuttiin.

Tänä vuonna D-sarjassa pelataan 200cm verkolla. Tasoturnauksen perusteella Valkoisella joukkueella on varsin hyökkäysvoimainen porukka. Pelin tempo on matalalla verkolla vauhdikasta, mutta nopeajalkaisena joukkueena Valkoinen sai myös puolustuspelin toimimaan. Matka jatkuu intoa täynnä A-pooliin.

Samassa turnauksessa Lempo Sininen merkkautti 2 voittoa ja tappion. Lempo Musta pelasi Sastamalassa samalla 2-1-saldolla.

Tulospalvelut: 

Lempo Valkoinen ja Sininen: Turnauksen tulospalvelu

Lempo Musta: Turnauksen tulospalvelu

Tasonmittausturnaukset 26.9. Lempäälässä ja Sastamalassa

14.9.2020

D-poikien Sininen ja Valkoinen pelaavat Aluemestaruussarjan tasonmittausturnauksen kotiturnauksena Lempäälässä lauantaina 26.9. Turnaus pelataan Lempoisten liikuntahallissa. Mukana on kuusi joukkuetta.

Lempo Sinisen pelit:
Lempo Sininen - VaLePa S-Max
Lempo Sininen - LP Kangasala Punaiset
Lempo Sininen - Isku-Veikot

Lempo Valkoisen pelit:
Lempo Valkoinen - Isku-Veikot
Lempo Valkoinen -  VaLePa S-Max
Lempo Valkoinen - VaLePa Valkoinen

Turnauksen tulospalvelu

Lempo-Volleyn D-poikien Musta pelaa Aluemestaruussarjan tasonmittausturnauksensa lauantaina 26.9. Sastamalassa. Mukana on kuusi joukkuetta.

Ottelut Lempo Musta:

Lempo Musta - LP Kangasala Mustat
Lempo Musta -  LP Kangasala Kotkat
Lempo Musta -  VaLePa Musta

Turnauksen tulospalvelu

Turnauskutsu Lempon kotiturnaukseen.

Lempolla kolme joukkuetta Aluemestaruussarjassa

14.9.2020

Lempo-Volleyn D-pojilla pelaa tulevalla kaudella kolme joukkuetta Lounais-Suomen sarjoissa.

Lempo Musta, Valkoinen ja Sininen pelaavat kaikki Aluemestaruussarjaa.

Lempo Musta ja Sininen harjoittelevat yhdessä. Lempo Valkoinen harjoittelee C-poikien kanssa ja osa C-joukkueen pelaajista pelaa lisäksi D-junnujen sarjaa Lempo Valkoisen nimellä.

Ensimmäiset turnaukset ovat lauantaina 26.9.

Tällaista on harrastaa lentistä Lempon D-pojissa

1.8.2020

Lempo-Volleyn D-poikiin mahtuu uusia pelaajia ja taustatoimijoita kaudelle 2020-2021. Yllä olevasta koostevideoista näkee viime kauden Lempon D-poikien toimintaa.

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita. D-poikien sisäkausi alkaa elokuussa harjoituksilla.

UUSILLE PELAAJILLE

Jos mietit lentopallon harrastamista, kannattaa tutustua alla oleviin linkkeihin. Jos harrastaminen kiinnostaa, ole yhteydessä joukkueen valmentajaan/joukkueenjohtajaan, ja heiltä saa parhaan tiedon joukkueen toiminnasta. Kun tiedät, että aloitat lentopallon harrastamisen Lempo-Volleyssa, muista täyttää alla oleva jäsenilmoittautumislomake. Uusien pelaajien ja toimijoiden tulee täyttää tietolomake, niin se saadaan näppäräsi kerättyä.

PERUSTIETOA PELAAJALLE

TÄLLAINEN SEURA ON LEMPO-VOLLEY

LEMPON JUNIORIJOUKKUEIDEN TOIMINTAMALLI JA JUNIORIVALMENNUSLINJAUS

D-pojat kaudella 2020-2021

11.5.2020

Tulevalla kaudella Lempo-Volleylla on D-poikien joukkue tai joukkueita Lounais-Suomen sarjoissa. Viime kauden D-poikien joukkue nousi C-ikäisiin ja viime kauden E-pojat nousevat tälle kaudella D-poikiin.

D-poikien kotisivuille päivitetää tulevan kauden joukkue, ottelut ja uutiset. Tässä kohtaa Joukkue- ja Ottelut-sivut eivät ole käytössä, kun tulevaan kauteen on vielä pitkä aika eikä joukkueiden koostumus vielä aivan varma.

Mahdollisesti D-pojissa pelaamisesta tai toimimisesta kiinnostuneet, ota yhteyttä:

Anu Vesanen, joukkueenjohtaja
a.h.vesanen(a)gmail.com


Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

11.5.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot