F-pojat

TERVETULOA LEMPO-VOLLEYN F-POIKIEN KOTISIVUILLE

F-ikäisiä ovat 2012-2013-syntyneet kaudella 2020-2021.

UUTISIA

Kausi 2020-2021 pakettiin - Uuden kauden F-poikien kotisivut avattu

18.5.2021

Kausi 2020-2021 paketoidaan lopullisesti, ja kauden 2021-2022 uudet F-poikien kotisivut on avattu. Tämä kauden 2019-2020 sivusto jää arkistona voimaan. Uusia sivuja päivitellään hiljalleen tulevan sarjakauden tiedoilla.


F-ikäisillä Power Cup jää tänä kesänä väliin koronatilanteen vuoksi

19.5.2021

Lempon F-pojat eivät osallistu Salon Power Cupiin kesällä 2021. Lentopalloliitto päätyi alkuvuoden vaikean koronavirustilanteen vuoksi muokkaamaan Power Cupia niin, että se voitaisiin järjestää mahdollisimman terveysturvallisesti. Niinpä Poweri rajattiin vain C-, D- ja E-junioreille ja ajankohta siirrettiin alkukesästä pidettäväksi 29.7.-1.8.2021.

Niinpä F-pojilla ei ole mahdollisuutta lähteä Poweriin. Joukkuemäärää on muutenkin rajattu, eikä Lempostakaan ole lähdössä yhtä suurta joukkoa, vain yksittäisiä joukkueita.

Power Cupia ei järjestetty kesällä 2020 ollenkaan. Kesällä 2022 se on tarkoitus pelata normaalisti Kauhavalla.

Lisätietoa uudenlaisesta Powerista

Sisätreenien henkilömäärä nousee 20:een

18.5.2021

Lempäälän kunta on päivittänyt koronarajoituksiaan 14.5. Pirkanmaan koronaohjausryhmän suositusten perusteella. Jatkossa lasten ja nuorten sisäharjoitusten maksimihenkilömäärä nousee 20:een, kunhan THL:n ja OKM:n turvallisuusohjetta muilta osin noudatetaan.

Lempäälän kunnan rajoitukset -uutinen 14.5.21

Lempo-Volleyn koronalinjaus

F-pojissa alkaa uusi ryhmä ensi syksynä - toimintaan voi jo ilmoittautua pelaajaksi ja taustajoukoiksi

21.4.2021

Syksyllä 2021 käynnistetään taas uudet ryhmät nuorimpien lentopallon joukkuetoiminnassa Lempo-Volleyssa! F-tyttöjä ja F-poikia ovat 2013 ja 2014 syntyneet.  Joukkueet on tarkoitus perustaa sekä F-tyttöihin että F-poikiin. Nykyiset F-pojat siirtyvät ensi kaudeksi pelaamaan E-ikäisten sarjoihin.

Lentopallo on oiva liikunnallinen harrastus, jossa oppii toimimaan ryhmässä, oppii liikunnallisia taitoja, saa uusia kavereita ja lajissa ei ole suoraa kontaktia vastapuoleen. Joukkuetoiminnassa saa uusia kavereita ja laji on Lempäälässä melko edullinen harrastus.

Joukkueet tarvitsevat käynnistyäkseen sekä pelaajia että taustatoimijoita (valmentaja tai useampi, joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja).

Niinpä jo joukkuetoiminnasta kiinnostuneet voivat alustavasti ilmoittautua mukaan tulevan syksyn F-tyttöjen tai F-poikien toimintaan. Ilmoittautumislomake ja lisätietoa täällä. Ilmoittautuminen ei vielä sido, mutta antaa seuralle suuntaa, onko ryhmiin kiinnostusta. 

Etenkin on tärkeää löytää joukkueille toiminnasta vastaava valmentaja. Valmentajalla ei tarvitse välttämättä olla lajikokemusta, vaan valmentamaan voi ryhtyä matalalla kynnyksellä. Uudet valmentajat saavat tukea myös seuran hallitukselta, kokeneemmilta valmentajilta ja mahdolliselta juniorivalmennuspäälliköltä.  

Alle 12-vuotiaiden sisätreenit voivat jatkua 19.4. alkaen

17.4.2021

Lempäälän kunta on päivittänyt rajoituksiaan seuraavasti:

- Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän linjausten mukaan alle 12-vuotiaiden (2008 syntyneiden ja nuorempien) ryhmäharrastustoiminta sisätiloissa on mahdollista 19.4.2021 alkaen.

Aiemman linjauksen mukaisesti juniorijoukkueet voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Uutinen rajoituksista Lempon pääseuran sivulla täällä

Lempäälän kunnan rajoitukset, päivitetty 16.4.2021

Sarjapelit pelattu tältä kaudelta - Lounais-Suomen turnaukset lopetetaan koronatilanteen vuoksi

2.4.2021

Lentopalloliiton Lounaisen alueen kilpailuryhmä on yhdessä aluejaoston kanssa todennut vallitsevan koronatilanteen niin haastavaksi, että sarjat päätetään kevään 2021 osalta. Lisäksi Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan ja Satakunnan alueilla voimassa olevat erilaiset rajoitukset (turnausjärjestämiskiellot) vaikuttivat päätökseen. Näin kerrotaan Lounaisen aluejaoston sivuilla.

Lempo-Volley kuuluu Lounaisen alueen piiriin. Lempossa päätös tarkoittaa, että aikuisten Kuntosarjat, D-, E- ja F-ikäisten alueelliset sarjat ja C- ja B-ikäisten Lounalentis cupit päättyvät tältä kaudelta. Kaikki nämä sarjat ovat olleet keskeytettyinä viime vuoden lopulta asti koronatilanteen vuoksi.

Lounalentis tiedottaa joukkueille: 
Joukkueille, jotka eivät päässeet osallistumaan yhteenkään turnaukseen, sarjamaksut palautetaan. Alueen sarjaan (aikuiset ja nuoret) osallistuneet joukkueet voivat hakea hyvitystä erikseen 30.4.2021 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella osoitteeseen lounais-suomi.kilpailu (at) lentopalloliitto.fi. Aluejaosto käsittelee saapuneet hakemukset. Lisenssimaksuja ei palauteta.

Rajoitukset jatkuvat 18.4. asti - sisätreenit tauolla, ulkotreenit mahdollisia

2.4.2021

Lempäälän kunnan rajoitukset jatkuvat 18.4. asti (lue kunnan uutinen).

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyssa kaikkien muiden paitsi miesten 1-sarjajoukkueen sisätiloissa tapahtuva toiminta on tauolla. 1-sarjajoukkueen toiminta voi jatkua nykyisellään.

Lempäälän kunnan rajoitukset mahdollistavat ulkona tapahtuvan harrastustoiminnan rajoitusten mukaisesti. Kevään edetessä ulkotreenaaminen on taas mielekkäämpää. Lempo-Volleyn juniorit voivat harjoitella ulkona maksimissaan 10 henkilön ryhmissä turvavälejä ja hygienaohjeita noudattaen. Treeniryhmän tulee pysyä samana ja osallistujat kirjata ylös. Ulkoharjoittelussa tulee noudattaa OKM/THL:n turvaohjeistusta (täällä).

Lempo-Volleyn hallitus 2.4.2021

TÄÄLLÄ LEMPON KORONALINJAUS

Kaikkien junioreiden toiminta keskeytyy Lempossa - Pirkanmaa siirtynyt koronan leviämisvaiheeseen 16.3.

16.3.2021

Pirkanmaan koronaohjausryhmä tiedotti tiistaina 16.3. Pirkanmaan olevan nyt koronatilanteessa leviämisvaiheessa. Ohjausryhmä suosittelee kaikkien lasten ja nuorten harrastusryhmien toiminnan keskeyttämistä 5.4. asti.

Lempo-Volley ottaa saman linjauksen käyttöön seurassaan heti 16.3. vaikka aiheesta ei ole vielä Aluehallintoviraston päätöstä tai Lempäälän kunnan liikuntatilojen rajoituksia. Lempon hallitus linjasi näin 16.3.

Lempo-Volleyn juniorijoukkueiden toiminta keskeytyy siis toistaiseksi. Jo tiistain 16.3. treenit peruuntuvat. Kestoa tarkennetaan kunnan rajoituksien tultua, todennäköisesti ainakin 5.4. asti ohjausryhmän suosituksen mukaan. Jo aiemmin yli 12-vuotiaiden toiminta oli keskeytyneenä, nyt myös nuorempein junioreiden toiminta jää tauolle.

Pirkanmaan koronaohjausryhmän tiedote

Aamulehden uutinen aiheesta

Treenit voivat jatkua 

5.3.2021

Uusien koronarajoitusten mukaisesti alle 12-vuotiaiden (2008 ja myöhemmin syntyneet) harrastustoiminta voi jatkua. Linjaukset ovat voimassa 8.-28.3.2021.

Lempon F-junnut, jotka pelaavat E-poikien sarjoissa, eivät osallistu turnauksiin maaliskuussa, vaikka turnauksia järjestettäisiin.

F-junioreiden turnauksista ei ole tietoa.

Täällä Lempon uutinen aiheesta, jossa linkit Lempäälän ja Pirkanmaan koronaryhmän rajoituksiin

Alle 12-vuotiailla treenien henkilömäärä poistui

22.2.2021

Lempo-Volleyn hallitus tarkensi seuran koronaviruslinjausta kokouksessaan 16.2.

Pirkanmaan koronaohjausryhmä päivitti linjaustaan 16.2. ja Lempäälän kunta 17.2. otti sen käyttöön ja poisti max 10 henkilön kokoontumisrajoituksen alle 12-vuotiaiden harrastustoiminnasta (uutinen). 

Lempo-Volleyn E- ja F- juniorit ja D-junioreissa 09-ikäluokat (Lempolla D-pojat) voivat uuden suosituksen mukaisesti harjoitella yli 10 henkilön ryhmissä ja osallistua maakunnallisiin turnauksiin halutessaan, jos niitä joku järjestää. Kotiturnauksia voi järjestää 22.2. alkaen nämä ikäluokat, kunhan yli 10 henkilön yleisömäärä ei ylity.

Muiden joukkueiden kohdalla rajoitukset pysyvät samoina 1.3. asti eikä vanhempien ikäluokkien turnauksia saa Lempäälässä järjestää.

Lempäälän kunnan uutinen

Lempo-Volleyn koronaviruslinjaus

Lue Lempon upea tämän kauden kausijulkaisu!

4.2.2021

Lempo-Volleyn kausijulkaisu 2020-2021 on julkaistu! Tämän kauden kausijulkaisussa on 58 sivua tarinoita, toimintaa, ihmisiä ja tapahtumia Lempo-Volleyn kuluneesta ja tulevasta kaudesta.

Laajassa paketissa on mukana joukkue-esittelyt, puheenjohtajan katsaus toimintaan, pelaajahaastatteluita ja historiallinen korona-koonti kaiken muun mielenkiintoisen lisäksi.

Kausijulkaisu on julkaistu vain pdf-verkkoversiona. Kausijulkaisuun voit tutustua alla olevasta linkistä.

KAUSIJULKAISU LUETTAVISSA TÄÄLLÄ

Seuraava turnaus siirtyy maaliskuulle

4.2.2021

Lounais-Suomen lentopallojaosto on jatkanut peli- ja turnaustaukoa alueensa sarjoissa 28.2. asti alueellisten koronarajoitusten myötä.

Se tarkoittaa, että Lempon D-, E- ja F-junioreiden sarjapelit siirtyvät maaliskuulle.

Tässäkin aikataulussa toki koronavaraus, eli muutoksia voi tulla.

Tällä hetkellä F-pojat saavat treenata Lempäälässä pienryhmissä eli maksimissaan 10 henkilöllä.

Treenit voivat jatkua pienryhmissä 11.1. alkaen

8.1.2021

Lempäälän kunta on linjannut, että alle 20-vuotiaat pääsevät taas harjoittelemaan 11.1. alkaen pienryhmissä. 

Pienryhmässä voi olla enimmillään kymmenen henkilöä, ja se sisältää valmentajan.

Kunnan linjaus on voimassa 17.1. asti ja sen jälkeen sitä tarkastellaan.

Joukkueen toiminnasta pienryhmissä vastaavat valmentajat ja joukkueenjohtajat, joilta lisätietoa toiminnasta.

Lempo-Volleyn koronalinjaus 8.1.2021 täällä

F-poikien vuoden avausturnaus siirtyy

8.1.2021

Lounais-Suomen alueella junioreiden pelit ovat keskeytettynä ainakin 31.1.2021 asti, Lounais-Suomen lentopallojaosto ilmoittaa Facebook-sivuillaan 8.1.2021.

Se tarkoittaa, että F-ikäisten vuoden avausturnaus, joka oli tarkoitus pelata 23.1., siirtyy myöhemmäksi.

Treenitauko jatkuu ainakin 10.1. asti

22.12.2020

Lempäälän kunta on päättänyt jatkaa kunnan omistamien ja hallinnoimien sisäliikuntatilojen sulkemista Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti 10.1.2021 saakka. (Uutinen aiheesta)

Se tarkoittaa, että Lempo-Volleyn joukkueet miesten 1-sarjaa lukuun ottamatta eivät voi harjoitella sisätiloissa siihen asti.

Niinpä Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt jatkaa nykyistä voimassa olevaa koronaan liittyvää linjaustaan 10.01.2021 asti. Eli kokoontumiset ulko- ja sisäreeneihin ovat kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Jos Lempäälän koulut alkavat kaikilta osin lähiopetuksessa 07.01.2021, ulkoreenit voidaan aloittaa tuona samana päivänä. Sisäreenit siis tässäkin tapauksessa kiellettyjä 10.01.2021 asti. 

Lempon koronalinjaus

Sarjat tauolle 15.1. saakka

2.12.2020

Lounaisen alueen minisarjat D-F -ikäisille keskeytetään 15.1.2021 saakka.

Lounaisen alueen kilpailuryhmä on päättänyt mini-ikäisten lentopallosarjojen keskeytyksestä alueellamme 1.12.2020 - 15.1.2021

Koronatilanteen salliessa seuraava turnausviikonloppu:

F-juniorit 23.1. uusilla turnausmäärittelyillä

Junioreiden toiminta sisätiloissa tauolle jouluun asti alueen koronatilanteen vuoksi 

30.11.2020

Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt 30.11.2020, että seuran joukkueiden harjoittelu ja pelaaminen sisäliikuntahalleissa keskeytetään välittömästi jouluun saakka. 

Poikkeuksena miesten 1-sarjan osalta jäämme odottamaan Lempäälän kunnan linjauksia ja toimimme niiden mukaan. 

Joukkueet voivat harjoitella tämän ajan halutessaan ulkona kokoontumisrajoitusten puitteissa tai etänä. Tähän yritetään keksiä yhteisiä toimia ja mahdollistaa lapsille ja nuorille tärkeä liikkuminen osana arkea myös tässä tilanteessa.

Uusi linjaus noudattaa Pirkanmaan koronaohjausryhmän suosituksia. Jo aiemmin 2-sarjojen ja Kuntosarja-joukkueiden toiminnat oli keskeytetty, ja tätä aikaa jatketaan muutamalla päivällä jouluun asti. Nyt myös junioreiden sisätilojen toiminta keskeytyy Pirkanmaan heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi. 

Lempo-Volleyn aiempi linjaus 26.11. joka koski aikuisjoukkueiden toimintaa

Lempo-Volleyn aiemmat koronalinjaukset koottuna

Lentopalloliiton koronaviruslinjaukset

Juniorijoukkueiden toiminta voi jatkua normaalisti uusien koronarajoitusten astuttua voimaan

26.11.2020

Pirkanmaan ja Lempäälän kunnan uusien koronarajoitusten mukaan lasten ja nuoreten harrastustoiminta saa jatkua normaalisti, mutta liikuntasaleilla ei saa olla ulkopuolisia henkilöitä.

Lempo-Volleyn hallitus linjasi korona-ajan turvallisuusohjeista:

Muistetaan hyvät toimintatavat harrastustoiminnassa:

1. Älä tule joukkueen tapahtumaan oireisena tai sairaana.

2. Yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskia harjoittelu- ja pelitapahtumissa tiloihin tullessa ja poistuessa.

3. Hallilla/tapahtumissa vai välttämättömät joukkueen toimijat, eli pelaajat, valmennus, joukkueen taustahenkilöt.

4. Muistetaan turvavälit, hyvä käsihygienia ennen ja jälkeen harjoitusten ja huomioidaan muut tilojen käyttäjät.

5. Pallojen desinfiointia jatketaan ja se tulee tehdä huolellisesti.

6. Suosittelemme yhä koronavilkun käyttöä tai sen lataamista.

Lempo-Volleyn koronaviruslinjaus 26.11.

Lempäälän kunnan tiedote koronarajoituksista

Aamulehden uutinen Pirkanmaan koronarajoituksista

Turnaukset aloitettiin kotisalissa

15.11.2020

Lempon F-pojat olivat viimeisenä seuran joukkueista aloittamassa sarjapelejään tällä kaudella. Toki osa F-pojista on pelannut jo E-poikien sarjaa ja omia keskinäisiä treeniturnauksia.

Kausi päästiin aloittamaan kotiturnauksella Lempoisten koululla usean muun joukkueen kanssa. Lempollakin oli joukkueita mukana heti useampi, koska joukkueessa on paljon innokkaita harrastajia.

Ja täynnä virtaa F-pojat aloittivatkin kautensa Lempoisissa! Osalle pelaajista jo ties kuinka mones kausi, osalle ensimmäiset pelit! Energiaa ja iloa riitti!

Seuraava F-junnuturnaus pelataan noin kuukauden päästä joulukuussa.

F-pojilla kotiturnaus Lempoisissa 15.11.

11.11.2020

Lempon F-poikien sarjapelit alkavat kaikilla joukkueilla kotiturnauksella.

Turnaus pelataan Lempoisten koulun liikuntahallissa sunnuntaina 15.11.

Joukkuekuvauksen aikataulu

22.10.2020

Kuvaus aina ennen treenien alkua. Asuna pelaajilla peliasu ja taustoilla mielellään Lempo-vaatetta, jos sellaista on.

F-pojat: Ma 26.10. Kuokkala

F-poikien kausi käynnistynyt - sarjapelit alkavat marraskuussa

11.9.2020

Lempo-Volleyn F-pojissa on jälleen koossa laaja ja innokas joukkue! Muutamia uusia pelaajia on tullut ja viime vuoden pelaajista iso osa jatkaa. Usea pelaaja on jo usean kauden lentiskonkari.

F-pojat ovat aloittaneet harjoittelun. Uusia pelaajia mahtuu vielä mukaan. Ota yhteys joko valmentaja Virpiin tai joukkueenjohtaja Joanninaan. Yhteystiedot löytyvät täältä.

F-pojat pelaavat Lounais-Suomen F-ikäisten sarjoja useammalla joukkueella. Sarjapelit alkavat marraskuussa ja turnauksia on kauden aikana viisi sekä lisäksi kauden huipentava lopputurnaus keväällä Lempäälän Ideaparkissa.

Lisää F-junioreiden kaudesta Lounais-Suomen lentopallojaoston sivuilla.

Tällaista on harrastaa lentistä Lempon F-pojissa

20.8.2020

Lempo-Volleyn F-poikiin mahtuu uusia pelaajia kaudelle 2020-2021. Yllä olevasta koostevideoista näkee viime kauden Lempon F-junioreiden toimintaa.

Lentopallo on loistava harrastus nuorille: lajissa oppii joukkue- ja tiimitaitoja, liikunallisia taitoja ja saa uusia kavereita. F-poikien sisäkausi alkaa elokuussa harjoituksilla.

UUSILLE PELAAJILLE

Jos mietit lentopallon harrastamista, kannattaa tutustua alla oleviin linkkeihin. Jos harrastaminen kiinnostaa, ole yhteydessä joukkueen valmentajaan/joukkueenjohtajaan, ja heiltä saa parhaan tiedon joukkueen toiminnasta. Kun tiedät, että aloitat lentopallon harrastamisen Lempo-Volleyssa, muista täyttää alla oleva jäsenilmoittautumislomake. Uusien pelaajien ja toimijoiden tulee täyttää tietolomake, niin se saadaan näppäräsi kerättyä.

PERUSTIETOA PELAAJALLE

TÄLLAINEN SEURA ON LEMPO-VOLLEY

LEMPON JUNIORIJOUKKUEIDEN TOIMINTAMALLI JA JUNIORIVALMENNUSLINJAUS

F-pojat kaudella 2020-2021

11.5.2020

Tulevalla kaudella Lempo-Volleylla on F-pojissa useampi pelijoukkue, joka pelaa Lounais-Suomen sarjoja. Viime kauden joukkueesta iso osa jatkaa vielä F-ikäisissä ja uusia harrastajia mahtuu mukaan.

F-poikien kotisivuille päivitetää tulevan kauden joukkue, ottelut ja uutiset. Tässä kohtaa Joukkue- ja Ottelut-sivut eivät ole käytössä, kun tulevaan kauteen on vielä pitkä aika eikä joukkueiden koostumus vielä aivan varma.

Mahdollisesti F-pojissa pelaamisesta tai toimimisesta kiinnostuneet, ota yhteyttä:

Virpi Ollila, päävalmentaja
040 7216553
virpi.ollila(a)gmail.com

Kesän 2020 Power Cup peruttu - Salossa pelataan 2021

11.5.2020

Vuoden 2020 Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Turnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021. Lentopalloliiton hallitus päätti tapahtuman siirtämisestä 9.4. 

Samalla vuoden 2022 Power Cup Kauhavalla siirtyy vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta PowerParkissa järjestettävälle vuoden 2022 turnaukselle on 9.-12.6.2022.

Lentopalloliiton hallitus linjasi myös joukkue- ja passimaksujen palautuksesta. Osallistujien pelipassien osalta passimaksut palautetaan täysimääräisesti. Jo turnauksen organisoinnista johtuvien toteutuneiden kulujen vuoksi joukkuemaksuja ei nyt ilmoittautuneille palauteta, mutta maksetut joukkuemaksut ovat seurojen käytettävissä ensi vuonna turnauksen uudessa ajankohdassa. Johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta ennakoimattomasta ja mittavasta talousvaikutuksesta Lentopalloliitolle, passipalautukset maksetaan seuroille erissä syyskuun loppuun mennessä. Palautusten maksamisesta ja käytännöistä informoidaan turnaukseen ilmoittautuneita seuroja erikseen lähiaikoina.

Lentopalloliiton tiedote

Lempo-Volleyn jäsenet ja joukkueet voivat tarvittaessa kysyä lisätietoa Power Cupista Lempon ower-työryhmän jäseniltä. Täällä yhteystiedot