Otteluennakot

Puolivälierät Raision Loimu - Lempo-Volley

Lempo lähtee haastamaan suursuosikkia

Lempo-Volley pääsi vihdoin pelaamaan 2-sarjan pudotuspelejä viime viikonloppuna ja pudotti selvästi voitoin 3-0 ja 3-0 VaLePan neljännesvälierissä.

Niinpä matka jatkuu seuraavalle kierrokselle puolivälieriin, joka on edessä pääsiäisviikonloppuna.

Vastaan tulee suosikki Raision Loimu ja Lempo lähteekin puolivälieriin haastajana. Pääsiäinen muovaa pelipäiviä niin, että lauantaina pelataan Lempäälässä kello 15 ja maanantaina Raisiossa kello 15.

Loimu saa ottelusarjaan kotiedun. Systeemi on sama kuin avauskierroksella, eli jos voitot ovat 1-1 kahden pelin jälkeen, pelataan Raisiossa heti kultainen erä 25 pisteeseen ja ratkotaan sillä jatkopaikka.

Lempo ja Loimu ovat vanhoja tuttuja vuosien takaa, jo Jyry pelasi Loimun ryhmää vastaan. Pääasiassa Loimu on ollut edellä keskinäisissä kohtaamisissa. Tällä kertaa kaksikko kohtasi jatkosarjassa kahdesti. Avauspelin Lempäälässä voitti Loimu selvästi 3-0. Jatkosarjan päätöspelissä Lempo yllätti raisiolaiset vieraskentällä 3-2 ja otti vihdoin voiton Loimusta.

Voitto antaakin paljon luottoa tulevaan ottelusarjaan Lempolle. Loimua voi pitää koko kevään ykkössuosikkina, ryhmä on kahtena viime kautena ollut 2-sarjan kärki ennen koronan kausien katkaisua. Neljännesvälierissä Loimu oli kuitenkin kotipelissään tiukilla Narvi-Pallon kanssa ja raapi voiton 3-2, avauspelin voitto tuli 3-0.

Lempo on saanut pudotuspelien alettua kokoonpanoaan hieman vahvemmaksi. Alkukevät mentiin hyvin kapealla, mutta kevään edetessä tilanne on hieman parantunut.

Hakkuri Olli Uusitalo ja passari Kalle Nieminen muodostavat Lempolla kivikovan tandemin. Uusitalo on joukkueen paras pistemies ja oli kovassa vireessä myös VaLePaa vastaan.

Uusitaloa tukevat pisteiden valossa etenkin yleispelaajapuolen Atte Korkola, Arttu Reima ja Niko Montonen. Lempolla löytyykin hyvin laaja laitapelaajaosasto ja reservissä ovat olleet vielä Ville Raita ja Tommi Nieminen.

Libero Riku Nissilä palaa takaisin vahvuuteen puututtuaan viime viikonlopun ja päävalmentaja Harri Montonen palasi penkin taakse jo toisessa VaLePa-pelissä.

Loimu on kokenut joukkue, joka voitti jatkosarjalohkonsa, jossa Lempo oli kolmas. Joukkue sai vielä lisävahvistuksia pudotuspelien kynnyksellä, kun Loimun liigajoukkueessa pudotuspeleissä ilman vastuuta jääneet yleispelaaja Miikka Puranen ja keskitorjuja Aatu Vihola vahvistavat ryhmää.

Konkareita löytyy muun muassa Kai Lehtinen, Antti Haste ja Sami Lehtonen, joilla on on tietoa kuinka 2-sarjassa voitetaan.

Lempo tarvitsee kauden parastaan, jotta pystyy tiputtamaan Loimun. Otteluparin voittaja etenee välieriin eli neljän parhaan joukkoon. Tervetuloa lauantaina kannustamaan Lempoa kotipeliin!

TULOSPALVELUT

1. osaottelu la 16.4. Lempo - Loimu

2. osaottelu ma 18.4. Loimu - Lempo

LIVE:

Lempo pyrkii lähettämään liveä Facebookissa Lempo-Volley miehet -sivulle.

MUUT PUOLIVÄLIERÄPARIT

Salpis - TuTo
OU - KeiKa
Karpaasit - PuWo

Pudotuspelien tulospalvelu

Neljännesvälierät Lempo-Volley - VaLePa

Ennakossa 2-sarjan ensimmäinen pudotuspelikierros

Otteluennakossa ennen pudotuspelejä pureudutaan Lempo-Volleyn neljännesvälieriin VaLePaa vastaan ja katsotaan myös hieman kaikkia muita ottelupareja. Ensimmäisellä kierroksella on mukana 16 joukkuetta.

2-sarjan pudotuspelien tulospalvelu

Lempo-Volley VaLePa

Lempo kohtaa Vammalan Lentopallon ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Molemmat pelasivat samassa alkulohkossa ja myös ylemmässä jatkosarjassa, mutta eri lohkoissa.

Alkulohkossa Lempo otti voitot molemmista kohtaamisista. Jatkolohkoissaan Lempo oli kolmas, VaLePa neljäs. Molemmat jatkosarjalohkot olivat tasaisia ja VaLePa oli kuudella pisteellä tasoissa lohkokakkosen Isku-Veikkojen kanssa.

Lempo on pelannut kevätkauden hyvin kapealla materiaalilla. Kun 1-sarjakausi päättyi, pelejä ei ole enää päällekkäin. 1-sarjaa pelanneista Kalle Nieminen, Niko Montonen, Tommi Nieminen ja Veeti Ahflros ovat edustuskelpoisia 2-sarjan pudotuspeleissä, sillä he eivät käyneet 1-sarjan pudotuspeleissä kentällä.

Lempo päätti jatkosarjan kahteen komeaan 3-2-voittoon. Joukkueen vahvuus onkin sitkeys, Lempo on tehnyt useamman nousun 0-2-asemasta pisteille tällä kaudelle. Ykköstykiksi on noussut hakkuri Olli Uusitalo, joka pelaa loistavaa kevätkautta.

VaLePa saanee riveihinsä liigajoukkueesta Raiviss Oiguksen. Nuori ryhmä on ottanut isoja kehitysaskelia ja junioripitoinen joukkue antaa Lempolle todella kovan haasteen, selvästi alkukautta tiukemman.

Otteluparissa pelataan lauantaina 9.4. Sastamalassa ja sunnuntaina 10.4. Hakkarissa Lempäälässä. Jos voitot ovat 1-1, pelataan kultainen erä 25 pisteeseen. Live yritetään saada Lempon miesten Facebookiin, mutta vielä ei voida luvata. 

Salpis - PuMa

Kevään yksi suurimpia suosikkeja Hollolan Salpis kohtaa nuoren helsinkiläisjoukkue PuMan. Joukkueet kohtasivat samassa alkulohkossa, jonka Salpis voitti ja PuMa oli viimeinen. PuMa tosin haastoi kotipelissään ja hävisi 2-3. Salpis voitti oman ylemmän jatkosarjalohkonsa ilman tappioita, PuMa puolestaan oli alemman jatkosarjansa kolmas, joten selvä suosikki löytyy Hollolasta.

PuWo - JyLe

Kahden nuoren joukkueen kamppailu. Kuopio (Puijo Wolly) vastaan Jyväskylä (JyväsLentis) eli voidaan puhua melkein paikallistaistosta. Puijolta löytyy myös hieman kokeneempia pelaajia, mutta molemmat ovat profiloituneet junnujen kasvattajiksi ja vahvoiksi junioriseuroiksi viime vuosina. Molemmat olivat ylemmässä jatkosarjassa lohkojensa kolmansia. Kaksikko pelasi samassa alkulohkossa, jossa JyLe oli toinen ja PuWo kolmas. JyLe voitti molemmat kohtaamiset ja lähtee hienoisena suosikkina neljännesvälieriin.

Loimu - NarPa

Viime kausien 2-sarjan suurseura Loimu kohtaa tutun Lapin Narvi-Pallon, joka on myös viime kaudet ollut vahva joukkue. Tällä kaudella NarPa ei ole pelannut aivan niin vahvasti ja jäi alempaan jatkosarjaan kovassa alkulohkossaan. Loimu puolestaan voitti oman ylemmän jatkosarjansa ja sai vahvistuksia vielä Loimun liigajoukkueesta pudotuspelien kynnyksellä, eli Loimun voi nostaa jopa koko kevään ykkösnimeksi. Joukkueet kohtasivat samassa alkulohkossa, Loimu voitti molemmat.

KeiKa - AitRi

Vantaalainen Keimolan Kaiku kohtaa tamperelaisen Aitolahden Riennon. KeiKa oli omassa ylemmässä jatkolohkossaan toinen, AitRi puolestaan omassa ylemmässä jatkolohkossaan neljäs. Molemmat ovat rakenteeltaan hyvin samanlaisia: junioreita sekä konkareita. KeiKalla konkarit ovat vanhoja liigapelaajia, joten joukkue nousee tämän parin suosikiksi. KeiKan Miro Määttänen on kevään mielenkiintoisin nimi 2-sarjassa. AitRi jäi jatkosarjassa ilman voittoja.

OU - Pori Lentis

Jos Salpis ja Loimu on jo nostettu kevään suosikeiksi, kärkitrion täydentää Oripään Urheilijat. OU voitti oman alkulohkonsa, jonka kakkonen oli Loimu, ja voitti ylemmän jatkosarjansa kärsimällä vain yhden erätappion. Pori on tämän kauden uusi tulokas 2-sarjassa. Joukkue jäi alempaan jatkosarjaan, jossa oli lohkonsa kakkonen ja pääsi pudotuspeleihin. Joukkueesta löytyy koko 2-sarjan pistepörssin kärki Halim Satadzha. Joukkueet kohtasivat samassa alkulohkossa, OU voitti molemmat.

Karpaasit - LiVo

Konkarijoukkue Outokummun Partion Karpaasit kohtaa Itä-Suomen paikallisessa Liperi-Volleyn. Karpaasit voitti oman alkusarjansa ja oli jatkosarjan toinen, Liperi oli samassa alkusarjassa viimeinen mutta nousi alemman jatkosarjan lohkovoitolla pudotuspeleihin. Liigaa nähneet Karpaasien pelaajat voivat olla kova kanto kaskessa keväällä sarjan suursuosikeille. Alkulohkossa Karpaasit ei hävinnyt erääkään ja täten molemmat LiVo-pelit päättyivät voittoon.

Isku-Veikot - Tuto

Ehkä JyLe-PuWon lisäksi ennakkoon tasaisin ensimmäisen pudotuspelikerroksen ottelupari löytyy Valkeakosken ja Turun mittelöstä. Isku-Veikot oli alkusarjansa kolmas, aivan kuten Tutokin. Jatkosarjassa Isku-Veikot oli toinen ja Tuto neljäs, mutta siitäkin huolimatta kokenut Tuto on ehkä hiuksenhieno suosikki. Isku-Veikot oli tasapistein lohkonelosen kanssa, eli jatkolohko oli hyvin tasainen. TuTon joukkueesta osa pelasi jopa Mestaruusliigaa kevätkaudella ja ryhmä on täynnä kokemusta. Isku-Veikkojen isoin ase on entinen maajoukkuetähti Markus Kaurto.

3.4.2022 Raision Loimu - Lempo-Volley

Jatkosarja päättyy Raisiossa

Lempo-Volley päättää miesten 2-sarjan ylemmän jatkosarjan sunnuntaina 3. huhtikuuta Raisiossa.

Vastus on kovin mahdollinen eli Raision Loimu. Loimu on kahden viime kauden selvä hallitsija 2-sarjassa ja varmistanut jo tämän jatkosarjalohkon voiton ennen päätöskierrosta.

Aiempi kohtaaminen Lempäälässä päättyi Loimun 3-0-voittoon, eli Lempolla on kova haaste edessään.

Peli alkaa kello 12. Alkuperäistä kello 13 alkamisaikaa aikaistettiin tunnilla, sillä Lempäälässä pelataan huikea 1-sarjan ratkaisufinaali kello 16.

Lempolla on alla ehkä kauden makein voitto. Kotikentällä Keimolan Kaiku kaatui 3-2, vaikka Lempo oli jo 0-2-tappiolla. Lempo on pisteputkessa toisella pelikierroksella, kun TuTolta Lempo nappasi yhden sarjapisteen.

Hakkuri Olli Uusitalo pelaa vahvaa kautta ja oli joukkueen tehokkain Keimola-pelissä. Passari Kalle Nieminen johtaa peliä hienosti ja on ottanut hurjia askeleita eteenpäin.

Lempo-kaksikko Nieminen ja Niko Montonen olivat viime viikonloppuna 1-sarjan välierissä mukana kokoonpanossa, mutta eivät käyneet kentällä, joten ovat yhä edustuskelpoisia 2-sarjassa.

Lempo on saamassa Raisioon jopa varsinaisia keskipelaajia mukaan, kun viime pelit on menty hyvin kapealla kokoonpanolla.

Loimu on ollut vahvassa vireessä koko kevätkauden. Alla on jatkosarjassa yksi tappio viiteen peliin ja muiden pelatessa ristiin, on oransien ykköspaikka jo varma. Pudotuspeleihin lähdettäessä Loimu on varmasti yksi isoin mestarisuosikki.

Joukkue vain vahvistui, kun Loimun liigajoukkueen kauden päätyttyä mukaan tulivat yleispelaaja Miikka Puranen ja keskitorjuja Aatu Vihola, jotka eivät liigan pudotuspeleissä käyneet kentällä.

Tulospalvelu täällä

Mahdollinen live Lempo-Volley miehet Facebook-sivulla

26.3.2022 Lempo-Volley - Keimolan Kaiku 

Lempo saa vieraita Vantaalta

Lempo-Volleyn 2-sarjakausi jatkuu lauantaina 26. maaliskuuta. Ylemmän jatkosarjan viimeinen kotipeli pelataan Hakkarin liikuntahallissa jo kello 12 alkaen.

Vastaan tulee vantaalainen Keimon Kaiku. Lempon jatkosarjalohko on osoittautunut hyvin tasaiseksi ja tasokkaaksi. Pelit ovat menneet mukavasti ristiin. Loimu painelee pienoisella karkumatkalla kärjessä, mutta sijat 2-4 ovat mukavasti auki.

KeiKa pelaa torstaina vielä rästipelin TuToa vastaan, eli se muuttaa hieman lohkon asetelmia. Tämä ennakko on kirjoitettu torstaiaamuna.

Lempo lähtee KeiKa-peliin lohkon kolmantena, neljään peliin neljä pistettä. Edellinen peli TuTon vieraana oli tiukka taistelu ja 2-3-tappio viidenness erässä.

Turussa Lempo löysi lisää leveyttä ratkaisuosastolle, kun Olli Uusitalo ja Niko Montonen keräsivät parhaat pisteet. Arttu Reima urakoi keskitorjujana ja yleispelaaja Ville Raita palasi pitkän tauon jälkeen kokoonpanoon.

Lempo oli matkassa kahdeksalla pelaajalla. Kevätkauden peleissä on ollut hieman kokoonpanovaikeuksia eikä Turun-reissu ollut poikkeus. Myös Turussa Lempo joutui pelaamaan ilman varsinaisia keskitorjujia, mutta se ei vauhtiin vaikuttanut.

2-sarjan jatkosarjaa on nyt jäljellä kaksi peliä. Jatkosarja päättyy Loimu-vieraspeliin 3. huhtikuuta. Sen jälkeen alkavat pudotuspelit, jonne Lempo on paikkansa varmistanut.

KeiKan jatkosarja on ollut vaihteleva, kolmeen peliin kaksi voittoa ja tappio juuri Lempolle. Silloin Lempo esitti kauden parastaan ja vieraskentällä tasan seitsemällä pelaajalla yllätti kotijoukkueen.

Lempo saa siitä varmasti paljon itseluottamusta toiseen kohtaamiseen, kun taas KeiKa haluaa näyttää oman tasonsa.

KeiKalta löytyy nuoria lahjakuuksia ja liigakokemusta. Ykköstähti Miro Määttänen on pelannut tällä kaudella kaksi sarjapeliä ja puuttui juuri Lempoa vastaan. Entinen maajoukkuepelaaja, joka kuntoutuu vaikeasta loukkaantumisesta, olisi mielenkiintoinen pelaaja nähdä Hakkarissa.

Tervetuloa seuraamaan, seuraava kotipeli onkin pudotuspeleissä! 

Tulospalvelu täällä

Mahdollinen live Lempo-Volley miehet Facebook-sivulla

20.3.2022 TuTo Volley 2 - Lempo-Volley 

Lempo matkaa iltaotteluun Turkuun

Lempo-Volleyn 2-sarjakausi jatkuu, kun ylemmän jatkosarjan avauskierros on saatu pelattua ja nyt päästään toisen kierroksen pariin.

Tilanne on mielenkiintoinen, kun kaikki joukkueet Lempo on nyt kohdannut ja vastustajia tunnetaan. Se antaa uudenlaisia lähtokohti tuleviin peleihin.

Näistä lähtökohdista lähdetään ylemmän jatkosarjan kakkoskierrokselle: Lempolla on kolmesta pelistä yksi voitto KeiKasta ja tappiot Loimulle ja TuTolle. Lohkokärjestä lähtee Loimu, kakkonen TuTo, kolmas KeiKa ja neljäs Lempo.

Loimu on selvässä kärjessä 9 pinnalla, mutta kaikilla muilla on koossa kolme pinnaa. Tosin KeiKan ja TuTon peli jouduttiin viime viikonlopulta siirtämään.

Lempo ja TuTo kohtaavat Turussa sunnuntaina 20. maaliskuuta. Nunnavuoren palloiluhallissa päästään todellisen iltapelin pariin, kun matsi alkaa kello 19.

Joukkueet kohtasivat ylemmän jatkosarjan avauspelissä muutama viikko sitten Lempäälässä. Silloin kokenut TuTo jätti Lempon melko selvästi nollille. Niinpä ennakkosuosikkia ei ole vaikea etsiä tähän kamppailuun.

Lempolla on viime peleissä ollut kokoonpanovajautta. Tälle viikkoa toivotaan, että ryhmään saataisiin taas laajuutta. Viime peleissä esiin on noussut nuori yleispelaaja Atte Korkola, joka on takonut selvästi Lempon kovimmat pisteet. Atte on ottanut upeasti vastuuta kevätkaudella.

Passari Kalle Nieminen pelaa avauskauttaa aikuisten tasolla passarin roolissa ja on kohentanut koko kauden. Viime pelissä Lempon ryhmään saatiin myös uusi pelaaja, kun A-pojista mukaan nostettu Luukas Lassila pelasi keskitorjujana.

TuTon joukkueella on takana mielenkiintoinen viime viikko. Nimittäin iso osa joukkueesta ei pelannutkaan 2-sarjaa vaan Mestaruusliigaa. Kun TuTon liigajoukkueella oli suuria koronaongelmia, tarvittiin kakkosjoukkueesta paikkaajia liigapelissä. Niinpä PerPoa vastaan kotipelissä moni Lempoa vastaan 2-sarjaa pelannut peluri pääsi liigakentille. Toki PerPo voitti pelin 3-0, mutta muun muassa hakkuri Aapeli Kouki osoitti pärjäävänsä myös selvästi 2-sarjaa korkeammalla.

Lempolla onkin edessä hurja haaste liigassakin marinoitunutta ryhmää vastaan. Livelähety pyritään saamaan Lempo-Volley miehet Facebook-sivulle.

Tulospalvelu täällä

Mahdollinen live Lempo-Volley miehet Facebook-sivulla

13.3.2022 Lempo-Volley - Raision Loimu

Lempo lähtee haastamaan lohkokärkeä

Lempo-Volley on päässyt mukavasti 2-sarjan ylemmän jatkosarjan makuun helmi-maaliskuun taitteessa ja pelitahti jatkuu tiiviinä. Kolmas jatkosarjapeli on sunnuntaina 13. maaliskuuta kotisalissa Hakkarissa, kun vastaan astelee tuttu Raision Loimu viime vuosilta.

Peli pelataan kello 14 alkaen.

Lempo lähtee peliin lohkon kolmannelta sijalta. Alla on komea 3-1-vierasvoitto Keimolan Kaiusta vain seitsemällä pelaajalla viime viikonloppuna. Se on tuonut paljon lisää itseluottamista Lempolle, kun haasta asetelma saatiin käännettyä makeaksi voitoksi.

Lempolla on kaksi peliä jatkosarjaa ja saldona voitto ja tappio.

Keimola-pelissä Lempolta säväytti 2004-ikäluokan yleispelaaja Atte Korkola, joka pelasi loistavasti ja teki Lempon isoimmat pisteet. Myös poikkeuksellisesti keskitorjujana pelannut Taavi Arminen sopeutui hienosti oudommalle pelipaikalle.

Samaan aikaan Loimu-pelin kanssa on miesten 1-sarjan vieraspeli Savonlinnassa, joten ainakaan kaikkia yhteispelaajia Lempo ei saane mukaan. Toiveissa on kuitenkin saada laajempi rosteri liikkeelle kuin viime viikonloppuna.

Nuori keskitorjuja Luukas Lassila liittyykin Lempon A-pojista loppukaudeksi miesten 2-sarjan mukaan auttamaan keskitorjujatilannetta.

Loimu lähtee peliin lohkokärkenä. Kolmesta pelistä on kaksi voittoa. Ainoa tappio tuli KeiKalle, joten B-lohkossa pelataan selvästi mukavasti ristiin ja kaikki joukkueet voivat toisensa selvästi yllättää.

Loimu on viime vuosien 2-sarjan hallitsija ja tälläkin kaudella loimulaiset ovat olleet vahvoja. Alkusarjassa Loimu oli toisena, kun Oripään Urheilijat voitti alkusarjalohkon ennen Loimua.

Ryhmästä löytyy kokeneita 2-sarjajyriä, kuten Sami Lehtonen, Miikka Puranen, Joni Rouvali ja Kai Lehtinen. Usea pelaaja on pelannut myös korkeampia sarjatasoja. Loimu onkin kokonaisuutena tasainen ja hyökkäysvoimainen ryhmä.

Varmasti luvassa kiinnostava kamppailu, tervetuloa!

Tulospalvelu täällä

Mahdollinen live Lempo-Volley miehet Facebook-sivulla

5.3.2022 Keimolan Kaiku - Lempo-Volley

Miro Määttänen ja KeiKa tuo Lempolla täysin uudenlaisen haasteen tälle kaudelle

Lempo-Volleyn 2-sarjakausi jatkuu vauhdikkaasti, kun ylempi jatkosarja saatiin käyntiin viime viikonloppuna. Lempo-Volley matkaa lauantaina 5. maaliskuuta Vantaalle Kanniston koululle, vastassa on Keimolan Kaiku.

Lempo palasi pelikentille koronatauon jälkeen viime sunnuntaina kotisalissaan.  Silloin TuTo oli parempi 3-0 ja aiheutti Lempolle kauden avaustappion.

Lempon pelissä näkyi vielä pelituntuman puute ja kuusikkotreenin vähyys, mutta TuTo oli myös todella vahva Aapeli Koukin johtaessa peliä.

Ykkösnimeksi nousi keskitorjuja Rolle Jokela, joka tehoili 9 pistettä. Myös Taavi Arminen esiintyi edukseen yleispelaajan ja hakkurin paikoilla. Kovakätinen nuori laituri teki 7 pistettä.

Lempolla on samaan aikaan lauantaina miesten 1-sarjan kotipeli Nurmon Jymyä vastaan, joten farmipelaajien mukanaolosta ei ole vielä varmuutta.

Nyt haaste kovenee muutamallakin seikalla TuTo-pelistä, kun vastaan tulee KeiKa.

Peli on kauden ensimmäinen pidempi vieraspeli Lempolle. Alkukauden Lempo pelasi Pirkanmaalla lähikunnissa, joten Vantaan-reissu tekee huomattavan pidennyksen pelimatkoihin. Kun muut jatkosarjan vieraspelit ovat Turun suunnassa, saadaan siis matkakilometrejä paljon lisää kevätkaudelle.

Peli alkaa jo kello 12.45, mutta se tuskin nousee ongelmaksi. Lempo pelasi myös alkusarjassa yhden päiväpelin eikä vierasmatka ole lopulta niin pitkä, että lähtöaika ei painu kuitenkaan liian aikaiseksi.

Lisäksi vastaan tulee sellainen supertähtitason pelaaja 2-sarjaa, että ei ole juuri vastaavaa nähty. KeiKa on saanut riveihinsä kevätkaudelle yleispelaaja Miro Määttäsen, joka pelasi liigassa ja ulkomailla kovalla tasolla ennen vakavaa loukkaantumistaan. Määttänen pelasi viime viikonlopun kahdessa pelissä ja teki 15 pistettä. Määttäsessä riittää varmasti pideltävää.

KeiKan riveissä on nuoria lahjakkuuksia ja liigatason kokemusta Lassi Nurmisen ja Petri Parviaisen myötä.

KeiKa on pelannut jo kaksi ylemmän jatkosarjan peliä, kun Lempo yhden. Viime viikonloppuna keimolalaiset pelasivat back to back -tuplan Loimun kanssa ja molemmat voittivat kotipelinsä 3-1.

KeiKa on lohkossa sijalla kolme ja Lempo sijalla neljä. Alkusarjassa KeiKa oli oman lohkonsa toinen Salpiksen takana.

Varmasti luvassa mielenkiintoinen peli, live pyritään lähettämään tai jakamaan Lempon miesten Facebook-sivulle.

Tulospalvelu täällä

Mahdollinen live Lempo-Volley miehet Facebook-sivulla

27.2.2022 Lempo-Volley - TuTo Volley 2

Ylempi jatkosarja vihdoin alkuun - vastassa kokenut TuTo

Vihdoin päästään aloittamaan miesten 2-sarjan jatkosarjat. Joulukuussa alkusarjojen pelaamisen jälkeen 2-sarjat ovat olleet pelitauolla helmikuun loppuun asti, mutta 27. helmikuuta Lempo pääsee taas irti pelikentille.

Syyskausihan meni varsin komeasti Lempo-Volleyn miehistöllä. Omassa alkulohkossa Lempo voitti kaikki kuusi peliään ja hävisi yhden erän.

Niinpä jatkosarjasta odotetaan ja toivotaan kovatasoisempia pelejä ja niitä varmasti saadaan, jo heti avauspelissä. Vastaan tulee TuTo Volleyn 2-joukkue Hakkarin liikuntahallissa kello 16.30.

Lempo on pari viikkoa päässyt treenaamaan ennen ylemmän jatkosarjan avauspeliä. Jatkosarjassa pelataan neljän joukkueen (Lempo, TuTo, Loimu, KeiKa) kesken kuusi peliä ja sen jälkeen alkavat pudotuspelit. Ylempää jatkosarjaa on kolme lohkoa.

Tämän kauden uusi 2-sarjajoukkue TuTo oli oman alkusarjansa kolmas ja Lempon kanssa samassa jatkolohkossa oleva Loimu toinen. Lohko, jonka voitti Oripää, oli todella tasainen. TuTo voitti kuusi peliä kahdeksasta eli pelasi myös todella vahvan syyskauden.

Vierasjoukkue pohjautuu Mestaruusliigaan nousseeseen TuTon liigajoukkueeseen. 2-sarjajoukkueen taustoilla ovat myös liigajoukkueen naruja vetelevät Oskari ja Marko Eko. Pelaajavalmentajana alkukaudella on ollut myös konkari Teemu Tolonen.

TuTosta löytyy liigakokemusta ja kokeneita pelimiehiä sekä viime kaudella TuTon liigaan nostaneita nuoria lupauksia. Kokeneeseen kaartiin kuuluvat muun muassa Tolonen, Kimmo Kutinlahti, Ismo Moilanen ja Antti Arminen. Nuoria lupauksia ovat Urho Rytsä ja Oleksii Bulgyn.

Onkin selvää, että TuTosta tulee Lempolle todella hurja vastus jatkusarjan alkuun.

Lempon pelaajista osa on päässyt pelaamaan A-poikien SM-sarjaa ja osa miesten 1-sarjaa. Niko Montonen palasi loukkaantumisensa jälkeen jo 1-sarjapeleihin ja pääsee siis myös mukaan 2-sarjan matkaan. Kalle Nieminen esiintyi liberona kokonaisessa 1-sarjapelissä kärkimatsissa Kyyjärven Kykyä vastaan ja liberoi Lempon voittoon. 2-sarjassa hän pelaa lähtökohtaisesti passarina.

Tauko on antanut myös mahdollisuuden hoitaa vaivoja kuntoon ja Lempo saa melko hyvin miehistönsä kasaan jatkosarjan alussa. Veeti Ahlfors on parhaillaan armeijassa ja Aki Tuomivaara loukkaantuneiden listalla.

Tervetuloa seuraamaan Hakkariin miesten 2-sarjaa!

Livelähetys pyritään saamaan Lempo-Volley miehet Facebook-sivulle.

Tulospalvelu

5.12.2021 Lempo-Volley - Aitolahden Riento

Vuosi 2021 päätökseen pelien osalta AitRin kanssa

Miesten 2-sarjassa vuoden 2021 viimeinen sarjapeli pelataan 5. joulukuuta, kun Lempo-Volley kohtaa Aitolahden Riennon. Samalla kyseessä on paikallispeli Tampereen ja Lempäälän välillä.

Ottelu alkaa Hakkarin liikuntahallissa kello 18.30, peliä ennen pelataan kello 15 alkaen naisten 1-sarjaa Lempo-Isku, paikallispeli sekin.

Nyt jo ollaan pidemmällä kuin vuosi sitten, jolloin 2-sarjat loppuivat koronatilanteen vuoksi marraskuussa.

Lempo pääsee peliin ilman paineita, sillä alkusarjan lohkovoitto on jo taskussa. Lohkokakkonen AitRi on kuusi pistettä perässä.

Lempolla on mahdollisuus pelata koko alkusarja ilman pistementyksiä, sillä tähän asti voittosaldo on vakuuttava 5/5. Lempon lisäksi D-lohkon Karpaasit on ainoa tappioton joukkue 2-sarjassa tähän mennessä.

Lempo lähtee suosikkina AitRia vastaan, siitä ei ole epäselvyyttä. Alkukauden peli päättyi Lempolle 3-0. Lempolla on alla 3-0-voitto Kangasalle, AitRi puolestaan koko hieman yllättäen tappion 0-3 VaLePalle edellispelissään.

Lempo palaa pitkän tauon jälkeen kotisaliinsa Hakkariin: kolme edellispeliä olivat vieraissa. Lempäälässä Lempo pelasi viimeksi 24.10.

Kangasala-pelissä Lempolla oli mukana vain kahdeksan pelaajaa, kun edellispäivän A-poikien turnaus aiheutti hieman vaivoja. Nyt joukkue päässee laajemmalla rosterilla kotisaliin.

Alkukauden aikana moni pelaaja on säväyttänyt. Samalla Lempon päävalmentaja Harri Montonen on kierrättänyt rosteriaan todella rohkeasti ja paljon, peliaikaa onkin kertynyt kaikille. Passari Kalle Nieminen on ottanut uudella pelipaikallaann isoja harppauksia, samoin keskitorjuja Manu Mäenpää on tehnyt todellisen läpimurron. Viime peleissä kokeneen kaartin yleispelaaja Arttu Reima on ottanut isoa roolia.

AitRilla on ollut farmiyhteistyötä Iskun 1-sarjajoukkueen kanssa, mutta Isku pelaa samana päivänä vieraspelin Nurmossa. Voi olla, että ainakaan montaa farmiapua AitRi ei mukaansa saa.

Viime kaudesta nuorentunut AitRi on ollut tällä kaudella oiva sekoitus nuorta tahtoa ja konkareiden kokemusta. Alkusarjan tehokkaimmat ovat olleet 32 pisteellään Lasse Lepola ja Arnis Petrovskis.

Livelähetys pyritään saamaan Lempo-Volley miehet Facebook-sivulle.

Tulospalvelu

28.11.2021 LP Kangasala - Lempo-Volley

Lempo hakee varmistusta lohkovoitolleen

Lempo-Volley jatkaa pelejä 2-sarjassa parin viikon tauon jälkeen sunnuntaina 28. marraskuuta. Alkusarjan toiseksi viimeisessä pelissä vastaan asettuu lohkojumbo LP Kangasala, jonka Lempo voitti alkukaudesta 3-0 kotisalissaan.

Pahimmat pölyt Lempo saa karistettua jo lauantaina A-poikien A-poolissa, joka pelataan Kempeleessä. Siellä on mukana iso osa Lempon 2-sarjajoukkueen pelaajista.

Lempon tavoite sunnuntaina on selvä: varmistaa oman alkusarjansa lohkovoitto. Paikka ylempään jatkosarjaan vuodelle 2022 on selvä. Kun AitRi hävisi edellispelissään VaLePalle, Lempolle riittää pistekin Kangasalaa vastaan lohkovoiton varmistamiseen.

Nollan pisteen tullessa lohkovoitto ratkeaa päätöspelissä Lempo-AitRi Hakkarissa 5.12.

Lempo lähtee LP Kangasalaa vastaan suuren suurena ennakkosuosikkina. Lempo on voittanut kauden neljä aiempaa peliään eräsuhteella 12-1 eli on täysissä sarjapisteissä.

Kangasalalle peli on alkusarjan viimeinen. Lohkon viimeinen sija on jo varma, pisteitä on viiteen peliin tullut yksi: 2-3-tappio VaLePalle.

Lempo saa rosteriinsa mukaansa yleispelaaja Atte Korkolan, joka pelaa kauden ensimmäistä 2-sarjapeliään alkukauden vaivojen jälkeen. Hieman rosterista tulee puuttumaan pelaajia, mutta Lempon laaja kokoonpano on esittää taas ison arvonsa - tasokkaita pelaajia löytyy joka paikalle useampia. 1-sarjapelissä loukkaantunut Niko Montonen on pois Lempon rosterista varmuudella ainakin alkusarjan lopun ajan.

Peli alkaa Kangasalan lukiolla sunnuntaina klo 12. Livelähetys pyritään saamaan Lempo-Volley miehet Facebook-sivulle.

Tulospalvelu

7.11.2021 VaLePa - Lempo-Volley

Lempo matkaa Sylväälle

Lempo-Volley jatkaa miesten 2-sarjakauttaan kolmen pelin voittoputkessa sunnuntaina 7. marraskuuta.

Edessä on toinen vieraspeliputkeen, kun viime sunnuntaina Lempo otti voiton kärkipelissä AitRista vieraskentällä.

Niinpä lähtökohta alkusarjan neljänteen peliin on varsin hyvä lempääläisillä. Alkukausi on tuonut pelkkiä voittoja ilman erätappioita. Lempo aloitti sarjakautensa voittamalla juuri VaLePan 3-0.

Lauantaina useampi Lempo-pelaaja urakoi A-poikien SM-sarjan B-pooliturnauksessa Oulunsalossa. Siellä vastassa on juuri pitkälti samainen VaLePan joukkue, joka pelaa 2-sarjaa ja A-poikia. Edellisessä A-poikien turnauksessa VaLePa oli Lempoa parempi.

VaLePa on kerännyt alkukauteen kolme pistettä voittamalla LP Kangasalan.

Sastamalalaisten ykköshevosia ovat olleet Aatu Niemelä ja Joonas Lamminen. Kokenut keskitorjuja Tuomas Tihumäki tuo nuoreen ryhmään 1-sarjatason johtajuutta. Ässä VaLePan hihassa on VaLePan liigajoukkueen yleispelaaja Raivis Oiguss, joka on pelannut kaksi peliä 2-sarjaa alkukaudesta.

Lempolla on ollut laaja rinki käytössä ja päävalmentaja Harri Montonen on pyörittänyt sitä ahkerasti alkukaudesta. AitRi-pelissä esiin nousi hakkuri Aki Tuomivaara. Kokenut yleispelaaja Arttu Reima on palannut upealla tavalla 2-sarjaan ja ottanut heti roolia Lempon ryhmässä.

Peli alkaa Sylväällä sunnuntaina klo 15. Livelähetys pyritään saamaan Lempo-Volley miehet Facebook-sivulle.

Tulospalvelu

31.10.2021 Aitolahden Riento - Lempo-Volley

Kärkikamppailu Kaukajärvellä

Sunnuntaina Kaukajärvellä nähdään miesten 2-sarjan B-lohkon kärkipeli. Sen kertoo kylmät numerot.

Lempo-Volley: kaksi peliä, kuusi pistettä, ei yhtään erätappiota, pikkupisteet +61

Aitolahden Riento: kaksi peliä, kuusi pistettä, ei yhtään erätappiota, pikkupisteet +70.

AitRi on lohkokärki ja Lempo niukasti toisena. Kaksikon lisäksi vain Partion Karpaasit on kolmen pelin jälkeen vielä ilman erätappioita sarjassa. Sunnuntain jälkeen toinen B-lohkon joukkueista ainakin poistuu tästä listasta.

Kaksikon ylivoimasta kauden avauspeleissä kertoo myös vastustajien saamat eräpisteet.

AitRi on antanut enimillään vastustajalle 21 pistettä ja jättänyt vastustajat muissa erissä 8, 10, 11 ja kahdesti 15 pisteeseen.

Lempo on antanut enimillään 19 pistettä ja kerran jättänyt vastustajan 9 pisteeseen, muut erät 14-18 pinnan välissä.

Toki kumpaakaan joukkuetta ei ole vielä kovin tosissaan alkukaudesta testattu, mutta murskavoitot vaativat aina oman pelin kasassa pysymistä.

Lempo esiintyi edellispelissään vahvasti LP Kangasalaa vastaan ja päävalmentaja Harri Montonen pystyi kierrättämään kokoonpanoaan. Keskitorjuja Rolle Jokela pelasi kauden avauspelinsä, hän on farmipelaaja 1-sarjasta. Myös yleispelaaja Arttu Reima debytoi Lempon paidassa. Esille nousi etenkin keskitorjuja Manu Mäenpää joukkueen korkeimmalla pistesaldolla kahdeksalla.

Lempo saanee ryhmäänsä takaisin ainakin yleispelaaja Ville Raidan, joka puuttui Kangasala-pelistä.

Lempolla on vahva rekordi peleistä AitRia vastaan viime kausilta. Sarjassa joukkueet ovat kohdanneet kahdella Lempo-kaudella neljästi, Lempo on voittanut kaikki pelit. Lisäksi muutamissa treenipeleissä Lempo on ollut vahvempi.

Täksi kaudeksi AitRi vaikuttaa saaneen selvästi uutta nostetta, mistä sarjataulukkokin kertoo. Ryhmä on saanut uusia nuoria pelaajia ja yhteistyö niin Rantaperkiön Iskun 1-sarjajoukkueen kuin junioreiden kanssa toimii.

Ryhmässä on yhä isoissa rooleissa kokeneita vastuunkantajia viime kausilta, kuten yleispelaaja Teemu Pöytäniemi, hakkuri Olli Kanerva ja passari Tambert Kruusimaa.

Uusia avainpelaajia ovat muun muassa yleispelaajat Lasse Lepola ja Roope Heikkiniemi ja keskitorjuja Antti Taponen ja Eetu Ahonen.

Luvassa on varmasti mielenkiintoinen ottelu. Pyrimme laittamaan oman liven Lempo-Volley miehet Facebook-sivulle.

24.10.2021 Lempo-Volley - LP Kangasala

Pitkän tauon jälkeen taas peleille - vastassa uusi tuttavuus

Kun Lempon 2-sarjalohkossa on vain neljä joukkuetta ja alkusarjaa pelataan täten kuusi kamppailua syyskaudella, voivat pelitauot olla pitkiä.

Lempolla kauden avauspelin ja toisen pelin välillä on 20 päivää. Sunnuntaina nuori Lempo pääsee taas pitkästä aikaa pelikentille, ja vielä kotisalissa, kun vastaan tulee LP Kangasala.

Peli alkaa Hakkarin liikuntahallissa kello 18.30 naisten 1-sarjan kotipelin jälkeen.

Lempo aloitti kauden lokakuun alussa komealla 3-0-kotivoitolla VaLePasta. Sen jälkeen on pelattu A-poikien SM-sarjaa ja osa pelaajista ollut mukana Lempon 1-sarjan peleissä.

LP Kangasala on uusi joukkue 2-sarjassa. Nuori kaveriporukka laittoi oman joukkueen kasaan ja lähtivät liiton alaiseen sarjaan, mikä on hatunnoston paikka nykyaikana, jolloin 2-sarjan joukkuemäärä tuntuu vähenevän kausi kaudelta.

Alku on ollut kangasalalaisille haastava. Alla on kaksi peliä ja kaksi 0-3-tappiota. Joukkue on jäänyt kerran 7 ja kerran 8 pisteeseen, parhaimmillaan saanut 21 pistettä erässä.

Myös Kangasalla on alla taukoa, tosin vain kaksi viikkoa Lempon kolmen sijaan.

Ryhmästä löytyy myös tuttuja pelimiehiä korkeampia lentissarjoja tunteville. Kapteeni ja yleispelaaja Juuso Palonen on pelannuut VaLePan 1-sarjajoukkueessa ja libero Anton Ollikainen pelaa tällä kaudella Pälkäneellä 1-sarjaa. Palonen on alkukauden tehokkain Kangasalan pelaaja.

Lempon nuoret saivat viime viikonloppuna hyvää pelituntumaa A-poikien kotiturnauksessa, jossa tuli lohkon toinen sija. Ryhmään on tullut myös uutta verta, kun kokenut yleispelaaja Arttu Reima on liittynyt riveihin. Reimalla on alla muttama välivuosi 2-sarjakentiltä, hän on tuttu Jyry-paidasta muutaman vuoden takaa.

Lempon avauspelissä peli rullasi komeasti ja etenkin syöttöpeli lämmitti päävalmentaja Harri Montosen mieltä. Eniten pinnoja kasasivat Ville Raita 12, Niko Montonen 9 ja Manu Mäenpää 8. Keskitorjuja Mäenpää onkin ollut alkukauden läpilyöjä.

Lempon ryhmästä Montonen ja Nieminen ovat päässeet esiin myös 1-sarjassa Lempo-paidassa, myös Veeti Ahlfors ja Ville Tuki ovat saaneet hieman peliaikaa sarjaan korkeammalla.

Tervetuloa seuraamaan mielenkiintoista uutta vastustajaa ja Lempon syysvirettä!

Live Lempo-Volley miehet Facebookissa

Pelin tulospalvelu

2.10.2021 Lempo-Volley - VaLePa

Kausiennakko tulevaa 2-sarjakautta ajatellen

Kauden ensimmäisen 2-sarjapelin ennakkona toimii laajempi 2-sarjakauden ennakko, jossa käydään läpi Lempon vastustajia ja koko 2-sarjaa.

Sarjasysteemi

Tulospalvelu

2-sarjassa pelaa 19 joukkuetta neljässä lohkossa. Muissa lohkoissa on viisi joukkuetta, Lempon B-lohkossa neljä Vilppulan Tähden luovuttua sarjassa.

Alkusarjassa pelataan kaksinkertainen sarja eli Lempolla kuusi peliä jouluun mennessä. Sen jälkeen lohkojen kolme parasta ylempiin jatkosarjoihin (12 joukkuetta) ja lohkojen loput alempiin jatkosarjoihin (7 joukkuetta). Jatkosarjojen jälkeen pelataan pudotuspelit.

Lempon B-lohko

Lohkon tulospalvelu

Lempo-Volley

Lempon joukkue on sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Päävalmentaja Harri Montosella on käytettävissä laaja rinki pelaajia ja yhteistyö Lempon 1-sarjajoukkueen kanssa luo lupauksille kovan treenin ja peliajan yhdistelmän.

Kokemusta edustavat Olli Uusitalo, Riku Nissilä ja Eetu Saarinen. Myös yleispelaaja Arttu Reima on palailemassa pelikentille. 1- ja 2-sarjajoukkueen mukana ovat Niko Montonen, Kalle Nieminen, Veeti Ahlfors, Ville Tuki ja Tommi Nieminen. Tommi on vielä jouluun asti armeijassa, joten hän on mukana ehtimisensä mukaan.

Uusia pelaajia ovat yleispelaajat Ville Raita ja Taavi Arminen sekä hakkuri Martin Pekka. Omista junioriesta ovat nousseet Atte Korkola, Manu Mäenpää ja Jussi Suhonen.

Lempon passariosasto uudistui viime kaudesta Jonne Haaviston siirryttyä 1-sarjaan Pälkäneelle. Tuki on mukana, kun 1-sarjalla ei ole omaa peliä ja toinen passari on yleispelaajana viime kaudella nähty Kalle Nieminen. Hän on esittänyt lupaavia esityksiä treenipeleissä ja pelannut passarina myös junnuissa.

Yleispelaajaosastoa voi kuvailla Lempon vahvuudeksi, kuten laitavoimaa yleisestikin. Tammelan Ryskeestä saapunut Raita on voittanut kahdella viime kaudella 2-sarjan pistepörssin ja esitti treenipeleissä tehokkaita otteita. Yleispelaaja- ja hakkuriosastolle Lempolla on useita vaihtoehtoja.

Viime kaudella Lempo oli lohkosan kärjessä 2-sarjan keskeytyessä. Tämän kauden alkusarjassa pelejä on harmillisen vähän, mutta Lempo voi hyvin taistella lohkon kärkisijoista.

VaLePa

VaLePan 2-joukkue on lohkon musta hevonen, joka voi yllättää. Ryhmä jatkaa nuorella rungolla, joka koostuu VaLePan junioreista, niin kuin viime kausina. Parina aiempana kautena VaLePan käyrä on ollut ylöspäin: Lempon avauskaudella joukkue oli lohkojumbo ja viime kaudella pudotuspelisijoilla.

Ryhmässä on muutama 2-sarjatason luotto- ja tähtipelaaja. VaLePan liigajoukkueen libero/yleispelaaja Raivis Oiguss on joukkueen pelaajalistalla. Peliaikaa tuskin on luvassa liigassa, joten 2-sarjan peliaika tulee tarpeeseen. 2-sarjassa hän lienee todella kova vahvistus. Lisäksi VaLePa saa kaksi paluumuuttajaa Team Wincleanista, kun keskitorjuja Tuomas Tihumäki ja yleispelaaja Aatu Niemelä palaavat VaLePaan.

Heidän varaansa VaLePan on hyvä rakentaa ryhmää, ja VaLePan lupaavat nuoret kirittävät ja kehittyvät kauden aikana. Nuoren joukkueen tavoin VaLePa voi olla virheherkkä, mutta pelata ajoittain loistavasti.

Valmennuksesta vastaa seuran junioripäällikkö Jani Huoponen ja apunaan valmentajalegenda Harri Lehtimäki.

VaLePan joukkuesivu tulospalvelussa 

Aitolahden Riento

2-sarjan monivuotinen peruskivi, tamperelainen Aitolahden Riento nähdään jälleen sarjassa. AitRi kävi muutaman vuoden 1-sarjassa ja pelasi 2-joukkueen voimin 2-sarjaa, nyt joukkueen edustus pelaa 2-sarjaa.

Viime kausi oli AitRille tuloksellisesti vaikea. Tällä kaudella joukkueen pelaajistosta ei ole paljoa varmaa tietoa, mutta Iskun kanssa tehdyn farmisopimuksen mukaan ryhmä pysyy melko hyvin kasassa ja on saanut uutta nuorta voimaa.

Ryhmän peruspalikoita ovat kokeneet Olli Kanerva, Teemu Pöytäniemi ja Jere Peltokangas. He ovat kokeneita 2-sarjapelaajia, joilta löytyy hyvä perustaso.

Heidän lisäkseen ryhmässä on kasa nuoria tulevaisuuden tähtiä, jotka ottavat ensi askeliaan aikuisten peleissä. Yhteistyö Iskun kanssa mahdollistaa farmipelaajian saamisen 1-sarjasta ja Iskun junnujoukkueiden parhaiden pelaajien saavan peliaikaa aikuisten peleissä AitRissa.

Jos Isku-yhteistyö toimii, AitRi voi parantaa selvästi viime kaudesta.

AitRin joukkuesivu tulospalvelussa 

LP Kangasala

Sarjan tulokasjoukkue tuo uutta väriä Kangasalta 2-sarjaan ja vahvistaa Pirkanmaan roolia Suomen lentopallokeskittymänä. Miesten 2-sarjassa neljäsosa joukkueista tulee Pirkanmaalta.

Joukkue on koottu nuorista pelaajista, jotka ovat pelanneet junnuina yhdessä. Osalla on ollut taukoa lentopallosta ja kaveriporukka saanut innon taas nousemaan.

Joukkueen taustalla on Juuso Palonen, joka on joukkueen taustavoima. Hän on tuttu muun muassa VaLePan 1-sarjan liberona.

Joukkue on nuori muttei kuitenkaan mikään junnuryhmä. Pelaajat ovat 2001-2003-ikäluokkaa ja pelanneet aiemminkin yhdessä. 

Treenikaudella LP Kangasala kohtasi Pälkäneen Luja-Lukon 1-sarjajoukkueen, jolle hävisi 0-5.

Kangasalan ryhmä on selvästi etukäteen vaikeimmin arviotavissa, sillä vanhaa kokemusta ryhmästä ei oikeastaan ole. 

LP Kangasalan joukkuesivu tulospalvelussa

Muut lohkot

Nostetaan muista lohkoista muutama mielenkiintoinen joukkue.

A-LOHKO

Joukkueet: Keimolan Kaiku, PuMa Volley Helsinki, Salon Viesti, Hollolan Salpis, Valkeakosken Isku-Veikot

Lohkon tulospalvelu

Isku-Veikot

Valkeakoskelainen ryhmä on viime vuodet nostanut jatkuvasti profiiliaan 2-sarjassa ja voi kuulua tällä kaudella jopa sarjan kärkiryhmiin. Pelasi Lempon kanssa treenipelissä tasan 2-2. Hakkurina maajoukkueessa keskitorjujaja esiintynyt Markus Kaurto, joka on huima vahvistus 2-sarjaan. Passarina ikinuori Timo Väisänen.

Salpis

Viime kaudella voittamaton 2-sarjassa, paitsi edustuskelpoisuussotkut muuttivat pari peliä tappioiksi virallisissa tuloksissa. Lienee tänäkin vuonna vahva, sarjan suosikkeja. Viime kauden tähtipelaajat Tero Seppälä, Villemarkus Sumanen ja Pyry Rantalainen jatkavat, joten hyvät lähtökohdat kauteen.

PuMa Volley

Uusi tulokas palauttaa palauttaa Helsingin miesten 2-sarjaan. Vahvan junioriseuran projekti saada lupaaville poikajunnuille aikuisten pelejä. Projektia vetää valmentajana Suomen paras beach volley -pelaaja Jyrki Nurminen. Mielenkiintoinen tulokas.


C-LOHKO

Lohkon joukkueet: Raision Loimu 1, Lapin Narvi-Pallo, TuTo-Volley 2, Por-Lentis, Oripään Urheilijat

Lohkon tulospalvelu

Raision Loimu

Kahden viime kauden kauden 2-sarjan ykkönen (kauden keskeytyessä paras pistemäärä). Hallinnut sarjaa viime kaudet, joten lähtee tähänkin kauteen ykkössuosikkina. Kokenut ryhmä, jossa myös nuorempaa voimaa. Laatua joka pelipaikalle ja kokemusta korkeammistakin sarjoista usealla pelaajalla.

TuTo-Volley 2

TuTon liigajoukkueen 2-joukkue, joka on yhdistelmä todellista kokemusta ja liigarosterin nuoria. Viime kaudella TuTossa 1-sarjaa pelanneet ja liigakokoonpanoa  kolkuttelevat Urho Rytsä ja Oleksii Bulgyn saavat tärkeää peliaikaa. Lisäksi mukana jo TuToa aikoinaan 1-sarjaan nostanut Teemu Tolonen ja keskitorjujakonkari Kimmo Kutinlahti. Hyvin mielenkiintoinen ja varmasti laadukas tulokas 2-sarjaan.


D-LOHKO

Lohkon joukkueet: JyväsLentis, Outokummun Partion Karpaasit, Puijo-Wolley, Liperi-Volley, KempeLe

Lohkon tulospalvelu

JyväsLentis

Jyväskylässä tehdään uutta tulemista pidemmällä tähtäimellä, kun 1-sarjajoukkue luopui sarjasta muutama kausi sitten. Sen jälkeen nuori omista kasvateista koostuva joukkue on ottanut ensi askeliaan miesten peleissä. Niinpä tällä kaudella joukkueelta voi odottaa jo kovaa haastoa lohkon kärkiryhmiä vastaan.

Karpaasit

2-sarjan monivuotinen kärkiseura, joka kokoaa yhteen alueensa lentopallokonkareita. Listoilla useita entisiä liigamiehiä, uutena pelaajana muun muassa Miikka Räsänen. Joukkue pärjäävät hurjalla kokemuksellaan ja Karpaasit on taas vaikea voitettava kaikille.

13.9.2021 Harjoitusottelu Isku - Lempo-Volley

Harjoituspelit käyntiin kovaa vastustajaa vastaan

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue aloittaa harjoituspelinsä maanantaina 13. syyskuuta Pyynikillä. Vastus on heti kova, Rantaperkiön Iskun 1-sarjajoukkue.

Peli pelataan Iskun treenivuorolla ja se alkaa hieman kello 19 jälkeen, kun joukkueet pääsevät saliin kello 19.

Lempo ei ole vielä julkaissut koko 2-sarjajoukkuettaan, se tehdään tällä viikolla pelin jälkeen. Tähän mennessä sopimus on julkaistu yleispelaaja-hakkuri Ville Raidalle.

Raidan voikin lukea heti joukkueen tähtikaartiin: hän on kahden viime kauden 2-sarjan pistepörssin voittaja Tammelan Ryskeen ja Liperi Volleyn paidasta. Raita debytoi Lempo-paidassa maanantaina.

Lempon joukkue on hieman uudistunut viime kaudesta, mutta runko on omissa nuorissa. Yhteistyö miesten 1-sarjan kanssa on tiivistä ja 1-sarjan sopimuspelaajia Niko Montosta, Tommi Niemistä, Kalle Niemistä, Ville Tukea ja Veeti Ahlforsia ja Rolle Jokelaa tullaan näkemään myös 2-sarjapeleissä tulevalla kaudella.

Maanantaina nähdään kehissä useampi tuttu kokenut pelaaja viime kausilta ja omia junioreita.

Lempo jatkaa Harri Montosen valmennuksessa tälläkin kaudella. Viime kausi jäi tyngäksi, kun 2-sarjat keskeytettiin marraskuussa koronatilnateen vuoksi. Niinpä 2-sarjoja ei ole päästy pelaamaan loppuun kummallakaan Lempon kaudelta.

Edellisestä pelistä on Lempolla siis noin 10 kuukautta.

Vastustaja Isku oli viime kaudella 1-sarjassa viides ja kuuluu ennakkokaavailuissa tämän kauden ennakkosuosikkeihin. Joukkueen uusi päävalmentaja on Heikki Kosonen, joka siirtyi Pälkäneen Luja-Lukon valmennuksesta Tampereelle.

Isku on julkaissu kolme pelaajasopimusta: keskitorjuja Jukka Katilan ja yleispelaajat Tiitus Vuoren ja Konsta Karjalaisen.

Jos ja tietojen mukaan kun viime kauden runko jatkaa, saa Lempo vastaansa kovan nipun kauden avauksessa. Hakkuri Paavo Kkorhonen on ollut 1-sarjan parhaita pelipaikallaan viime kaudet, Daniel Heinonen myös. Passarina lienee entinen liigalibero Niko Lintula.

Ottelu pyritään lähettämään livenä Lempo-Volley miehet Facebook-sivulla, joten tsekkaa sieltä Lempon esitystä!