Uutiset

Pasi Korkola miesten 2-sarjajoukkueen päävalmentajaksi

22.6.2022

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen päävalmentajana kaudella 2022-2023 toimii Pasi Korkola. Korkola on pitkän linjan lempääläläinen lentopallovaikuttaja. Hän pelasi pitkän uran Lempäälän Kisassa ja on viime vuodet valmentanut Lempäälän Jyryn ja Lempo-Volleyn poikajunioreita. 

Viime kaudet Korkola on ollut Lempon C-poikien päävalmentaja. Kuluneella kaudella C-pojat olivat SM-finaaleissa seitsemänsiä ja Power Cupissa pronssilla. 

– 12. vuosi on alkamassa valmentajana. F-ikäisistä on kuljettu C-junnuihin ja siinä sivussa aluetoimintaakin nähty B-ikäisiin saakka, Korkola kertoo taustastaan.

– Lempon 2-sarjajoukkueen haluan olevan kasvu- ja ponnahdusalusta etenkin nuorille miehenaluille. Joukkueessa on paljon A-ikäisiä pelaajia, joiden lähitulevaisuus siintää Lempon 1-sarjassa. Ryhmässä on myös muutama kokeneempi pelaaja, joiden toivon tuovan joukkueeseen rauhallisuutta ja miksei vaikka vähän värikynää sinne pukukopin puolelle.

Korkolalle etsitään vielä 1-2 kahta apuvalmentajaa mukaan joukkueeseen. 2-sarjajoukkueen joukkueenjohtajana toimii ensi kaudella Jonna Korkola. Miesten 2-sarjan ja 1-sarjan yhteistyö ja farmitoiminta tulee olemaan tiivistä ja mahdollisesti vielä viime kausia tiivimpää.

– Lempo on 2-sarjassa yritteliäs, taisteleva ja modernia lentopalloa pelaava joukkue. Toivotaan, että yleisökin tykkää näkemästään ja löytää paikalle. Itseäni valmennuspestissä eniten innosti ja kiinnosti tiivis, sitoutunut ja mutkaton yhteistyö miesten 1-sarjajoukkueen kanssa, Pasi Korkola taustoittaa. 

Harri Montonen on tulevalla kaudella Lempon A-poikien päävalmentaja ja joukkueenjohtaja. Harri valmensi Lempon 2-sarjaa kaksi edelliskautta hienolla menestyksellä. Kuluneella kaudella Lempo oli yhden erävoiton päässä 2-sarjan välieristä. Kiitos Harrille päävalmennusvuosista ja mukana olo jatkuu myös jatkossa, mutta hieman erilaisessa roolissa.

A-poikien ja 2-sarjan yhteystyö tulee olemaan tiivistä ja pelaajia pelaa molemmissa ryhmissä. 2-sarjajoukkue tulee koostumaan seuran omista juniori-ikäisistä pelaajista ja kokeneemmista pelureista. Jos 2-sarjassa pelaaminen kiinnostaa, ota yhteys päävalmentajaan.

Pasi Korkola, M2-joukkueen päävalmentaja
040 7342672
pasi.korkola(a)gmail.com

Kalle Nieminen palkittiin Vuoden poikajuniorina

1.6.2022

Lempon M1, M2- ja A-poikien pelaaja Kalle Nieminen palkittiin Lempo-Volleyn päättäjäisissä Vuoden poikajuniorina 25.5. 

Onnea Kalle!

Täällä kaikki päättäjäisten palkitut

Kiitos kaudesta 2021-2022

18.4.2022

Lempo-Volleyn 2-sarjakausi 2021-2022 on päättynyt, kun Loimu pudotti Lempon puolivälierissä.

Kulunut kausi oli kaikkiaan hieno ja Lempo-Volleyn seurahistorian paras miesten 2-sarjassa.

Lempo voitti oman alulohkonsa ja koronatauon jälkeen päästiin pelaamaan ylempää jatkosarjaa. Siinä Lempo oli lohkossaan kolmas.

Ensimmäisen kerran päästiin pelaamaan myös pudotuspelejä, kun kahdella viime kaudella korona katkaisi kaudet kesken. Ensimmäisellä kierroksella Lempo voitti VaLePan 2-0. Välieräpaikka ei ollut kaukana, kun Lempo voitti Loimun kotikentällään, mutta lopulta Loimu men8i kultaisessa erässä neljän parhaan joukkoon.

Lempo jatkaa pelejään 2-sarjassa myös tulevalla kaudella. Joukkueen toimintaidea pysyy samana, seuran omia nuoria tuodaan miesten peleihin, yhteistyö 1-sarjan kanssa jatkuu ja aikuispelaajilla on mahdollisuus pelata kovatasoista lentopalloa 2-sarjatasolla.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, tukijoille, kannattajille ja vastustajille tästä kaudesta! Ensi kaudella taas jatketaan!

Lempon kausi päättyi, kun Loimu eteni välieriin kultaisessa erässä

18.4.2022

Lempo-Volleyn kausi miesten 2-sarjassa 2021-2022 päättyi maanantaina 18. huhtikuuta Raisiossa. Puolivälierien toisessa osassa ratkottiin välieräjoukkue: neljän parhaan joukkoon etenee Raision Loimu ja Lempon kausi päättyy.

Loimu voitti varsinaisen pelin 3-1 (25-17, 20-25, 25-13, 25-21) ja sen jälkeen mentiin kultaiseen erään, kun voitot olivat 1-1. Sen Loimu vei niukkaakin niukemmin 25-23. Lempo selvitti jo kaksi välieräpalloa, mutta kolmas oli liikaa.

Onnittelut Loimu ja kiitos hienosta ottelusarjasta!

Lempolta Olli Uusitalo teki 21 pistettä ja Anssi Vesanen 12.

Tulospalvelu varsinainen ottelu

Tulospalvelu kultainen erä

Otteluraportti

Välieräpaikka ratkeaa maanantaina Raisiossa

17.4.2022

Lempo-Volleyn ja Raision Loimun toinen ja ratkaiseva puolivälierä pelataan maanantaina 18. huhtikuuta kello 15 Raision kauppaoppilaitoksen salissa.

Tuolloin ratkeaa, kumpi etenee neljän parhaan joukkoon. Lempo voitti kotipelinsä lauantaina 16.4. Lempäälässä erin 3-0.

Jos Lempo voittaa, etenee se neljän joukkoon. Jos Loimu voittaa. pelataan kultainen erä 25 pisteeseen heti pelin jälkeen ja sen voittaja etenee jatkoon.

TULOSPALVELU

2. osaottelu ma 18.4. Loimu - Lempo

LIVE:

Lempo pyrkii lähettämään liveä Facebookissa Lempo-Volley miehet -sivulle.

Lempolle komea avausvoitto Loimusta puolivälierissä

17.4.2022

Lempolle nappasi lauantaina 16. huhtikuuta upean voiton miesten 2-sarjan puolivälieräavauksessa Raision Loimua vastaan.

Lempo kaatoi Loimun 3-0 (25-17, 25-21, 25-22) ja johtaa sarjaa 1-0.

Toinen osa pelataan maanantaina klo 15 Raisiossa. Jos Loimu voittaa, pelataan kultainen erä.

Lempolta oli kaikkiaan mahtava peli. Keskitorjujapulaa paikkaamaan tullut lajilegenda Anssi Vesanen pelasi kuin 20 vuotta sitten ja teki 15 pistettä. Olli Uusitalo tehoili 21 pinnaa.

Tulospalvelu

Raportti

Kuvagalleria

Anssi Vesanen oli mukana Lempon puolivälieräavauksessa

17.4.20022

Lentopallolegenda Anssi Vesanen oli mukana Lempo-Volleyn miesten 2-sarjan puolivälierien avauspelissä Raision Loimua vastaan 16. huhtikuuta 2022.

Vesanen oli pelannut edellisen sarjapelin kevään 2021 SM-finaaleissa, kun Vesanen voitti Suomen mestaruuden VaLePan paidassa. Tuon kauden jälkeen Anssi kävi olkapääleikkauksessa, joka piti hänet pitkään poissa pelikentiltä. Nyt hän on kuntoutunut leikkauksesta hyvään kuntoon.

Vesanen kävi jo kevätkaudella miesten 1-sarjan harjoituksissa sparraamassa. Hän pelasi jo huhtikuun alussa Mastersien M40-sarjan SM-finaaleissa Lempon riveissä.

Kun M2-joukkue tarvitsi puolivälieräpeliin apua keskitorjujaosastolle, Vesanen vastasi kutsuun eikä jättänyt joukkuetta pulaan.

Vesanen pelasi 3-0-voitossa keskitorjujana avauskokoonpanossa ja teki 15 pistettä.

Hän oli edustuskelpoinen, koska oli viime kauden VaLePassa virallisesti pelaajalainalla eli hänestä ei tehty seurasiirtoa, vain pelaajalaina, VaLePaan. Niinpä hänen edustusoikeutensa oli tällä kaudella Lempo-Volleyssa ja vaikka siirtotakaraja on jo umpuetunut, ei Vesasen tarvinnut muuta kuin maksaa lisenssi ollakseen edustuskelpoinen 2-sarjassa.

Puolivälierissä vastaan Loimu

11.4.2022

Lempo-Volley kohtaa 2-sarjan puolivälierissä Raision Loimun.

Kaksiosaiset puolivälierät pelataan tulevana pääsiäisviikonloppuna. Kotietu otteluparissa on Loimulla.

Sarja alkaa lauantaina 16.4. Lempäälässä Hakkarin liikuntahallissa kello 15.

Ratkaiseva toinen osa pelataan maanantaina 18.4. Raisiossa kello 15.

Lempo ja Loimu kohtasivat ylemmässä jatkosarjassa. Loimu voitti Lempäälässä 3-0 ja Lempo Raisiossa 3-2. Loimu voitti jatkosarjalohkon, Lempo oli kolmas.

Neljännesvälierissä Lempo voitti VaLePan ja Loimu NarPan.

OTTELUENNAKKO

TULOSPALVELUT

1. osaottelu la 16.4. Lempo - Loimu

2. osaottelu ma 18.4. Loimu - Lempo

LIVE:

Lempo pyrkii lähettämään liveä Facebookissa Lempo-Volley miehet -sivulle.

MUUT PUOLIVÄLIERÄPARIT

Salpis - TuTo
OU - KeiKa
Karpaasit - PuWo

Pudotuspelien tulospalvelu

Lempo eteni puolivälieriin!

10.4.2022

Lempo-Volley eteni miesten 2-sarjassa puolivälieriin.

Toinen neljännesvälierä 2-sarjassa päättyi Lempon voittoon VaLePasta erin 3-0 (25-19, 25-21, 25-19) sunnuntaina 10. huhtikuuta. Lempo siis jatkoon voitoin 2-0.

Kausi jatkuu kahdeksan parhaan joukossa ensi viikonloppuna, vastus ei ole vielä tiedossa.

Tänään Lempolta Olli Uusitalo tehoili 16 ja Atte Korkola 15 pistettä. Päävalmentaja Harri Montonen palasi penkin taakse.

Tulospalvelu

Raportti puolivälieristä

Voitto VaLePasta pudotuspeliavauksessa

10.4.2022

Komea alku 2-sarjan pudotuspeleissä! Lempo-Volley voitti VaLePan 3-0 (25-18, 25-10, 25-18) neljännesvälierien avausosassa vieraskentällä lauantaina 9. huhtikuuta.

Ottelusarja jatkuu sunnuntaina kello 15 Hakkarissa, tervetuloa! SIlloin ratkeaa, kumpi etenee puolivälieriin.

Lempolla oli tänään pelaajavalmentajana Arttu Reima, kun Harri Montonen ei päässyt paikalle. Artulle heti voittoisa startti. Olli Uusitalo jatkoi tehokkaana ja teki 10 pistettä.

Tulospalvelu

Lempo kohtaa pudotuspelien avauskierroksella VaLePan

5.4.2022

2-sarjan pudotuspeleissä on 16 joukkuetta ja ne alkavat viikonloppuna. Neljännesvälierissä Lempo kohtaa tulevana viikonloppuna VaLePan. Systeemi on sama kuin 1-sarjassa, eli yhtenä viikonloppuna kaksi peliä ja voittojen ollessa tasan kultainen erä 25 pisteeseen.

Lempo kohtasi VaLePan alkusarjassa, jossa Lempo voitti molemmat kohtaamiset. VaLePa oli oman ylemmän jatkosarjalohkonsa neljäs.

Ottelupari alkaa 9.4. Sastamalassa Slvään koululla kello 17 ja päättyy sunnuntaina 10.4. klo 15 Lempäälässä Hakkarin liikuntahallissa.

Tervetuloa silloin kannustamaan!

2-SARJAN NELJÄNNESVÄLIERÄT

Lempo-Volley - VaLePa
Salpis - PuMa
PuWo - JyLe
Loimu - NarPa
KeiKa - AitRi
OU - Pori Lentis
Karpaasit - LiVo
Isku-Veikot - TuTo Volleu

Pudotuspelien tulospalvelu

PUDOTUSPELIENNAKKO

Lempolle komea voitto Loimusta jatkosarjan päätöksessä - seuraavaksi pudotuspelit

3.4.2022

Lempo-Volley päätti miesten 2-sarjan ylemmän jatkosarjan Raisiossa Loimu-vieraspeliin sunnuntaina 3. huhtikuuta.

Lempo voitti jatkosarjan päätöspelissä suursuosikki ja lohkokärki Raision Loimun 3-2 (26-24, 22-25, 21-25, 25-20, 15-12).

Olli Uusitalo teki komeat 27 pistettä ja Lempo päätti ylemmän jatkosarjan kahteen voittoon!

Seuraavaksi edessä on pudotuspelit, vastus ei vielä tiedossa.

Pelin tulospalvelu

Otteluraportti

Jatkosarja päättyy Raisiossa 3. huhtikuuta

26.3.2022

Lempon ylemmän jatkosarjan viimeinen kamppailu pelataan sunnuntaina 3. huhtikuuta Raisiossa Loimua vastaan kello 12.

Ottelu on jatkosarjan päätöspeli ja sen jälkeen edessä on pudotuspelit.

Aiemmassa pelissä Loimu oli parempi Lempäälässä erin 3-0.

Live Lempo-Volley miehet Facebookissa.

Tulospalvelu

Otteluennakko

Lempo nousi takaa makeaan voittoon KeiKasta

26.3.2022

Lempo-Volley jatkoi miesten 2-sarjaa lauantaina 26. maaliskuuta kotipelillä Keimolan Kaikua vastaan.

Lempo otti KeiKasta 3-2 (13-25, 20-25, 25-23, 25-19, 15-12) -kotivoiton, vaikka oli jo 0-2-tappiolla. Aivan loistavaa tekemistä kolme viimeistä erää, hurjaa puolustuspeliä ja vahvaa syöttötyöskentelyä.

Olli Uusitalo keräsi 19 pistettä, Atte Korkola 15, Niko Montonen 13 ja ottelupallon viimeistellyt Arttu Reima 12. KeiKalla Miro Määttänen kokosi 18 pistettä.

2-sarjan ylempi jatkosarja päättyy ensi viikon sunnuntaina Loimu-vieraspelillä.

Täällä KeiKa-pelin tulospalvelu

Otteluraportti

KeiKa saapuu Hakkariin 26.3.

20.3.2022

Lempon ylemmän jatkosarjan viides peli pelataan lauantaina 26. maaliskuuta Lempäälässä Hakkarin liikuntahallissa.

Silloin vastaan tulee vantaalainen Keimolan Kaiku, jonka Lempo voitti pari peliä aiemmin vieraissa 3-1.

Ottelu alkaa Hakkarissa jo kello 12.

Live Lempo-Volley miehet Facebookissa.

Tulospalvelu

Lue ennakko

Lempolle hieno taistelupiste Turusta

20.3.2022

Olipa huikea peli 2-sarjassa viikon päätteeksi. Lempo jatkoi miesten 2-sarjan kauttaan sunnuntaina 20. maaliskuuta Turussa. Todellinen iltatrilleri, kun Lempon ja TuTon kohtaaminen Turussa alkoi vasta kello 19.

Lopulta TuTo nappasi voiton erin 3-2 (20-25, 30-28, 25-19, 25-27, 15-10). Lempo haastoi kokeneempaa turkulaisryhmää hienosti, kun ottaa huomioon aiemman 0-3-tappion. Iso osa tutolaisista pelasi myös pari viikkoa sitten peräti Mestaruusliigaa ja Lempo oli matkassa ilman varsinaisia keskitorjujia.

Lempolle yksi piste, kun neljäs erä kairattiin 27-25 jatkopalloilla ja peli venyi viidenteen, jossa kotijoukkue oli etevämpi. Kakkoserässä TuTon tarvitsi voittoon peräti 30 pistettä.

Lempolta hakkuri Olli Uusitalo komeat 21 pinnaa ja yleispelaaja Niko Montonen 16 pistettä. Kentän toiseksi lyhin mies (Nissilän Riku taisi olla lyhin) Arttu Reima uurasti jäätävästi keskitorjujana. TuTolla hakkuri Aapeli Kouki oli jälleen huippuiskussa tehden 26 pinnaa.

Miesten 2-sarjakausi jatkuu ensi lauantaina 26.3. klo 12 kotipelillä KeiKaa vastaan.

Lue raportti

Pelin tulospalvelu

Lempo jatkaa pelejään Turun sunnuntai-illassa

14.3.2022

Miesten 2-sarjan ylemmän jatkosarjan toinen kierros starttaa Lempolta sunnuntaina 20. maaliskuuta Turussa.

Lempo kohtaa TuTon 2-joukkueen Nunnavuoren palloiluhallissa kello 19 alkavassa iltakamppailussa.

Kun avauskierros ylempää jatkosarjaa on pelattu, Lempo on lohkossa viimeisenä eli neljäntenä. TuTo on lohkokakkonen.

Avauskohtaaminen päättyi TuTolle 3-0 Lempäälässä.

Pelin tulospalvelu

Live pyritään saamaan Lempo-Volley miehet Facebook-sivulle

Lue otteluennakko

Loimu osoitti vahvuutensa ja voitti Lempon selvästi 3-0

6.3.2022

Miesten 2-sarjassa Loimu kävi hakemassa voiton Lemposta miesten 2-sarjasta erin 3-0 (25-17, 25-18, 25-19).

Kokenut Loimu oli vahva ja hallitsi peliä. Lempo haastoi ajoittain vahvasti, mutta etenkin 2. Erän alku oli Loimun hallintaa ja johto oli heti 10-0.

Lempolta pinnoja tekivät eniten Atte Korkola 16 ja Arttu Reima 7, Loimulta Kai Lehtinen 19 ja Lauri Rantanen 13.

2-sarja jatkuu Lempolla sunnuntaina 20. Maaliskuuta TuTon vieraana.

Pelin tulospalvelu

Täällä otteluraportti

Luukas Lassila A-pojista loppukaudeksi 2-sarjan mukaan

8.3.2022

Lempo-Volleyn A-pojista keskitorjuja Luukas Lassila on nostettu loppukaudeksi mukaan miesten 2-sarjajoukkueeseen. Luukas tulee auttamaan keskitorjujatilannetta. Hän on pelannut alkukauden Lempon A-pojissa ja viime kauden Lempon B-pojissa. Luukas pelaa numerolla 14.

Lisäksi keskitorjuja Jussi Suhonen on poistettu Lempon pelaajaluettelosta. Jussi ei ole tällä kaudella päässyt mukaan 2-sarjapeleihin eikä pääse loppukaudenkaan aikana tällä tietoa, joten Jussin nimi on otettu pois Joukkue-sivulta.

Lohkokärki Loimu saapuu Hakkariin 13.3.

6.3.2022

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjakausi jatkuu sunnuntaina 13. maaliskuuta kotisalissa. Kello 14 vastaan tulee Raision Loimu.

Loimu johtaa ylempää jatkosarjalohkoa kahdella voitolla kolmesta pelistä. Lempo on neljän joukkueen lohkossa kolmantena, yksi voitto kahdesta pelistä.

Luvassa varmasti jännä ja mielenkiintoinen peli, tervetuloa!

Pelin tulospalvelu

LUE OTTELUENNAKKO

Lempolle upea vierasvoitto KeiKasta vain 7 pelaajalla

5.3.2022

Lempo-Volley palasi miesten 2-sarjassa voittojen makuun lauantaina 5. maaliskuuta.

Lempo oli Vantaalla matkassa tasan 7 pelaajalla ja haki täydet sarjapisteet 3-1 (25-23, 25-22, 22-25, 25-17) -voitolla Keimolan Kaiusta.

Atte Korkola pelasi upean pelin ja teki 16 pistettä. Lempo onnistui laajasti ja tasaisesti. Nostetaan esiin Taavi Armisen peli keskitorjujana.

KeiKalla ei pelannut Miro Määttänen, Petri Parviainen tehtaili 21 pistettä.

Lempon kausi jatkuu ensi sunnuntaina 13.3. kotipelillä Loimua vastaan. Silloin pelataan kello 14 Hakkarissa.

Tulospalvelu

Otteluraportti

Lempo jatkaa pelejään Keimolassa lauantaina 5.3.

28.2.2022

Miesten 2-sarja jatkuu Lempo-Volleyn osalta kovalla koitoksella lauantaina 5. maaliskuuta. Lempo saa vastaansa Keimolan Kaiun. Peli alkaa Vantaalla Kanniston koululla kello 12.45.

Lempo avasi ylemmän jatkosarjan 0-3-tappiolla TuTolle. KeiKa pelasi jo kaksi peliä, se voitti Loimun 3-1 kotonaan ja hävisi Loimulle vieraissa 1-3 viime viikonloppuna.

KeiKan riveissä on Miro Määttänen, liigatähti, joka toipuu pahasta loukkaantumisestaan.

Pelin tulospalvelu

Lue otteluennakko

TuTo aiheutti Lempolla kauden avaustappion jatkosarjan avauksessa

27.2.2022

Lempo-Volley avasi miesten 2-sarjan ylemmän jatkosarjan kotipelillä TuToa vastaan 27.2.

Kokenut TuTo haki voiton erin 3-0 (25-22, 25-19, 25-22) ja aiheutti Lempolle samalla kauden avaustappion sarjapeleissä.

- Nyt tuli vastaan 2-sarjan todellinen taso, päästiin kyllä syyskausi liian helpolla. Kyllä tässä näkyi myös pelitauko ja kuusikon treenaamisen vähyys. Mutta kyllä TuTo pelasi vahvan pelin, Lempon päävalmentaja Harri Montonen tiivisti.

Ottelussa pelattiin hyvinkin näyttäävää 2-sarjapeliä. Molemmilta löytyi useampi kovaa hyppysyöttöä laittanut pelaajaa, pallolle annettiin kyytiä laidoista ja nähtiin tukku hienoja puolustuksia.

- Oli kovatasoinen peli ja tasainen. Oli ihan mahdollisuuksia voittoonkin asti. Meille tuli aika paljon syöttövirheitä, vaikka toki ässiäkin tuli. Helpoissa palloissa näkyi, että ei olla yhdessä liikaa päästy treenaamaan, Lempon yleispelaaja Tommi Nieminen näki.

Lempon kausi jatkuu 5.3. KeiKaa vastaan vieraskentällä.

Otteluraportti

Taas pelataan - Uusi tuttavuus TuTo saapuu sunnuntaina Hakkariin 

22.2.2022

Lempon 2-sarjakausi jatkuu vihdoin sunnuntaina. Hakkariin saapuu 27.2. TuTo Volleyn 2-joukkue. Samalla käynnistyy ylempi jatkosarja.

Lempo voitti oman alkulohkonsa, TuTo oli oman lohkonsa kolmonen.

TuTolla on todella kokenut ja rutinoitunut joukkue, josta löytyy liigakokemusta. Mukana on myös nuoria lupauksia. Lisää arvioita tulevassa otteluennakossa.

Peli alkaa kello 16.30. 

Otteluennakko

Ylesörajoitukset poistuneet, yleisö pääsee vapaasti peliin

22.2.2022

Yleisötapahtumien yleisörajoitukset ovat poistuneet eikä Lempo-Volleyn tarvitse rajoittaa yleisömäärää kotipeleissään.

Niinpä Hakkarin liikuntahalliin pääsee kaikki halukkaat katsojat.

Suosittelemme kotipeleissä yhä vahvasti kasvomaskin käyttöä katsomossa.

Kauden jatko lähenee - TuTo saapuu Hakkariin sunnuntaina 27.2. ja yleisö pääsee katsomoon

19.2.2022

Pitkän tauon jälkeen miesten 2-sarjan paluu alkaa olla lähellä. Lempon pelit jatkuvat sunnuntaina 27. helmikuuta Hakkarin liikuntahallissa Lempäälässä kotipelinä.

Vastaan tulee kokenut TuTon 2-joukkue. Peli alkaa kello 16.30.

Myös yleisö pääsee mukaan seuraamaan pelejä. Yleisörajoitukset on kokonaisuudessana purettu, joten katsojamäärää ei tarvitse rajoittaa.

Tervetuloa!

2-sarjajoukkue pääsee taas treemaan - koronarajoituksia purettu osittain

4.2.2022

Koronarajoituksia on höllennetty ja purettu Pirkanmaalla ja sitä myötä myös Lempo-Volleyn toiminnassa.

Aluehallintoviraston 3.2. tekemällä päätöksellä liikuntatilojen sulkuaika päättyy 4.2. ja lentopalloturnauksiin ja -otteluihin voi ottaa 50 prosenttia katsomomokapasiteetista.

Avin tiedote

Se tarkoittaa, että miesten 2-sarjajoukkue pääsee taas harjoittelemaan. Lempon pelit jatkuvat 27.2.

Rajoituksien mukaan kotipeleihin Hakkarin liikuntahalliin voidaan ottaa enimillään 250 katsojaa eli puolet Hakkarin kapasiteetista.

Kotipeleissä ei ole ainakaan toistaiseksi käytössä koronapassia.

Lempo-Volleyn koronalinjaussivu

Jatkosarjan ohjelmaa on taas päivitetty

31.1.2022

Miesten 2-sarjan Lempon ylemmän jatkosarjan otteluohjelmaa on taas päivitetty. Lempo on jatkamassa pelejään 27.2.

Lempon uusin ohjelma:

Su 27.2. Lempo-Volley - TuTo M2 klo 16.30 Hakkarin liikuntahalli, Lempäälä

La 5.3. KeiKa - Lempo-Volley klo 12.45 Kanniston koulu, Vantaa

Su 13.3. Lempo-Volley - Loimu 1 klo 14 Hakkarin liikuntahalli, Lempäälä

Su 20.3. TuTo M2 - Lempo-Volley klo 19 Nunnavuoren palloiluhalli, Turku

La 26.3. Lempo-Volley - KeiKa klo 12 Hakkarin liikuntahalli, Lempäälä

Su 3.4. Loimu 1 - Lempo-Volley klo 13 Raision kauppaoppilaitos

Lohkon tulospalvelu

2-sarjan pelit jatkumassa 26.2.

25.1.2022

Miesten 2-sarjan pelit ovat jatkumassa tällä tietoa 26. helmikuuta. Se tarkoittaa, että Lempon jatkosarjan uuden otteluohjelman avauspeli siirtyisi ja Lempo aloittaisi pelit sunnuntaina 27.2. kotipelillä Loimua vastaan.

Tällä hetkellä 2-sarjajoukkue ei pääse harjoittelemaan alueellisten koronarajoituksien vuoksi. Rajoitus on tällä hetkellä voimassa 4.2. asti.

2-sarja pelitauolle tammikuun ajaksi koronatilanteen vuoksi

5.1.2022

Lentopalloliitto on päättänyt, että miesten ja naisten 2-sarjat jäävät tammikuun ajaksi pelitauolle.

Linjauksen takana on koronavirustilanne ja alueelliset rajoitukset. Esimerkiksi Pirkanmaalla Lempo-Volleyn miesten ja naisten 2-sarjajoukkueiden harjoittelu ja pelaaminen ei ole mahdollista tällä hetkellä rajoituksien myötä.

Tammikuun pelit on siirretty uusille pelipäiville. Näihin voi vielä tulla muutoksia, kun joukkueet sovittelevat uusia suunniteltuja peliaikatauluja.

Uuden aikataulun mukaan Lempon kausi jatkuisi 6.2. Tuton vieraan Turussa.

Samalla sarjaa pidennetään kevätkaudesta ja 2-sarjan finaalit pelataan toukokuussa. Pudotuspelit tiivistyvät pelattavaksi kahdesta pelistä ja mahdollisesta lisäerästä poikki.

Toivottavasti 2-sarjakautta päästään jatkamaan helmikuussa!

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjan uusi alustava otteluohjelma

Jatkosarjan avauspeli Loimun vieraana siirtyy

2.1.2022

Lempon 2-sarjan ylemmän jatkosarjan avauspeli Raision Loimun vieraana 8.1. siirtyy myöhemmin pelattavaksi.

Raision alueen koronarajoitukset eivät mahdollista pelin pelaamista.

Uusi päivä ei ole vielä tiedossa.

Lempon avauspeli kalenterissa olisi 15.1. pelattava Tuto-kotipeli, joka alkaa kello 12.

Lempo-Volley toivottaa kaikille hyvää joulua!

24.12.2021

Ylemmän jatkosarjan alustava ohjelma valmis - Lempo saa kovat vastukset

7.12.2021

Miesten 2-sarja jatkuu Lempo-Volleyn osalta tammikuussa ylemmässä jatkosarjassa. Lohkojako varmistui tiistaina 7.12.

Lempo saa vastaansa TuTo Volleyn 2-joukkueen, Raision Loimun ja Keimolan Kaiun.

Jatkosarjassa pelataan kuusi peliä tammi-helmikuussa ja kaikki jatkosarjan B-lohkon joukkueet pääsevät pudotuspeleihin.

Ylempiä jatkosarjalohkoja on kaikkiaan kolme.

Alustavan ohjelman mukaan Lempo aloittaa jatkosarjan 8. tammikuuta Raision Loimun vieraana.

Tulospalvelu

Lempo päätti alkusarjan täydellisellä saldolla, jatkosarja alkaa ensi vuonna

6.12.2021

Lempo-Volley päätti miesten 2-sarjan alkusarjan sunnuntaina 5.12. kotipelillä Aitolahden Rientoa vastaan 3-0-voitolla.

Näin ollen Lempon alkusarja päättyi lohkovoittoon ilman tappioita. Ylempi jatkosarja alkaa ensi vuoden puolella, sen lohkoista ja peleistä ei ole vielä tietoa.

Otteluraportti

Pelikuvat

Alkusarja päätökseen AitRi-pelillä Hakkarissa 5.12.

29.11.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue päättää alkusarjansa sunnuntaina 5.12. kotipeliin Aitolahden Rientoa vastaan.

Peli alkaa kello 18.30 naisten 1-sarjan kotipelin jälkeen.

Lempo lähtee peliin lohkokärkenä varmistettuaan alkusarjan lohkon voiton. AitRi on lohkokakkonen.

Tervetuloa!

Lempo varmisti lohkovoiton!

29.11.2021

Lempo varmisti 2-sarjan alkusarjan lohkovoiton!

LP Kangasala kaatui vieraissa selvästi 3-0 (25-15, 25-16, 25-8). Voitto oli Lempon viides viidestä pelistä ja B-lohkon ykkössija varma.

Lempo oli liikkeellä hieman kapealla 8 pelaajan rosterilla. Esimerkiksi passari Ville Tuki pelasi osan pelistä Hakkurina ja paukutti 11 pistettå. Lempon pistehai oli 12 pisteen Arttu Reima.

Lue otteluraportti

Lempo-Volley ei ota koronapassia käyttöön 2-sarjojen kotipeleissään

24.11.2021

Lempo-Volley ei ota käyttöön koronapassia miesten eikä naisten 2-sarjojen kotiotteluissa.

Syynä on se, että 2-sarjojen yleisömäärät eivät alkukauden perusteella tule yltämänä 100 katsojaan, joka on aluehallintoviranomaisen uusien rajoituksien katsojamäärä, jota isommissa tapahtumissa koronapassi tulee ottaa käyttöön ilman katsojamäärärajoituksia.

Lempo-Volley ottaa koronapassin käyttöön miesten ja naisten 1-sarjojen kotipeleissä 24.11. lähtien.

Asiasta päätti Lempo-Volleyn hallitus 23.11.

Lue täältä koko seuran uutinen aiheesta

Sarjakausi jatkuu sunnuntaina, Lempo voi varmistaa lohkovoiton

23.11.2021

Lempo palaa 2-sarjassa pelikentille sunnuntaina 28.11. LP Kangasalan vieraana. Peli alkaa Kangasalan lukiolla.

Lempolla on alkusarjaa jäljellä vielä kaksi peliä. Pistekin LP Kangasalalta varmistaa Lempon lohkovoiton, kun pahin uhkaaja AitRi hävisi edellispelissään VaLePalle 0-3.

Lempon alkusarja päättyy AitRi-peliin 5.12.

LUE OTTELUENNAKKO

2-sarjassa pieni tauko, 28.11. Kangasalan vieraaksi

9.11.2021

Lempolla on miesten 2-sarjassa pieni tauko peleistä ennen alkusarjan loppukiriä.

Lempo jatkaa pelejään 28.11. LP Kangasalan vieraaksi.

Alkusarja päättyy 5.12. kotipelillä AitRia vastaan, silloin todennäköisesti ratkaistaan alkusarjan lohkon voittaja.

Kausi jatkuu tammikuussa ylemmissä ja alemmissa jatkosarjoissa. Lempon on jo varmistanut paikkansa ylempään jatkosarjaan, jossa on kolme neljän joukkueen lohkoa.

Lempo jatkaa voittojen tiellä - VaLePa nurin 3-1

7.11.2021

Miesten 2-sarjassa Lempo menetti kauden ensimmäisen eränsä VaLePaa vastaan vieraskentällä sunnuntaina 7. marraskuuta, mutta otti 3-1 (25-17, 25-27, 25-17, 25-17). Lempo on nyt voittanut 4/4 peleistään.

Hieman kapealla kahdeksan pelaajan rosterilla pelannut Lempo jätti kolmessa erässä VaLePan selvästi taaemmas. Lempon pisteykkönen oli 12 pinnan Olli Uusitalo, 7 pinnaa takoivat Manu Mäenpää ja Arttu Reima.

Lempolla on nyt pieni pelitauko, 2-sarja jatkuu 28.11. vieraspelillä LP Kangasalaa vastaan.

Lue raportti

Lempon kausi jatkuu VaLePa-vieraspelillä

1.11.2021

Lempo-Volleyn kausi miesten 2-sarjassa jatkuu sunnuntaina 7. marraskuuta. Silloin Lempo matkaa legendaariselle Sylvään koululle Sastamalan Vammalaan.

Vastassa on nuori VaLePan joukkue, jonka lohkokärki Lempo voitti alkukaudesta 3-0.

Peli alkaa kello 15. Pyritään saamaan livekuvaa Lempo-Volley miehet Facebookiin.

Tulospalvelu

AitRi nurin kärkipelissä 3-0

31.10.2021

Lempo lohkokärkeen!

Vakuuttava vierasvoitto Aitolahden Riennosta erin 3-0 (25-23, 25-20, 25-18). Lempo jatkaa siis ilman erätappioita 2-sarjan B-lohkossa. Alkusarjan avauskierros meni voittoprosentilla sata.

Lempon hakkuri Aki Tuomivaara keräsi hienot 14 pistettä, Niko Montonen 8 ja Veeti Ahlfors 7.

Raporttia luvassa huomenna tiedotusosaston muiden töiden vuoksi.

Lue otteluraportti

Tulospalvelu

Edessä kärkipeli AitRia vastaan Kaukajärvellä

29.10.2021

Lempon kausi miesten 2-sarjassa jatkuu lyhyemmällä tauolla kuin avauspelin jälkeen, sillä edessä on lohkon kärkipeli ensi sunnuntaina 31.10.

Lempo kohtaa Aitolahden Riennon klo 15 Kaukajärven vapaa-aikatalolla.

Molemmat ovat tähän mennessä ilman erätappioita, kaksi voittoa ja täydet pisteet. AitRi on lohkokärki hieman paremmalla eräsuhteella.

Luvassa siis varmasti mielenkiintoinen kärkipeli!

Otteluennakko

Lempo jatkaa puhtaalla pelillä - LP Kangasala nurin selvästi

24.10.2021

Lempo jatkaa miesten 2-sarjassa kahden pelin jälkeen täysillä pisteillä.

Lempo kaatoi sunnuntaina 24.10. LP Kangasalan 3-0 (25-9, 25-15, 25-14) ja jatkaa lohkon kärjessä ilman erämenetyksiä yhdessä saman tilaston AitRin kanssa.

Otteluraportti

Tauko ohi - Lempon kausi jatkuu ensi sunnuntaina kotisalissa

17.10.2021

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueen kauden toinen peli pelataan kotisalissa Hakkarissa sunnuntaina 24. lokakuuta. 

Vastassa on uusi tuttavuus LP Kangasala.  Peli alkaa kello 18.30. 

Tervetuloa!

Ennakko

Koronaohjeistus: suosittelemme kasvomaskin käyttöä yleisössä, turvavälirajoitusta ja kapasiteettirajoitusta ei ole. Hallissa on kuitenkin mahdollista pitää turvaväliä, sillä katsomoalue on laaja eikä ole tulossa täyteen alkukauden yleisömäärien perusteella. Huolehtikaa käsihygieniasta, hallilla tarjolla käsidesiä ja kasvomaskeja.

Yleispelaaja Arttu Reima liittyy Lempoon

10.10.2021

Lempon 2-sarjajoukkue on tehnyt tämän kauden mittaisen pelaajasopimuksen yleispelaaja Arttu Reiman kanssa.

Reima palaa sarjapeleihin muutaman vuoden tauon jälkeen, viimeksi hän pelasi 2-sarjaa Lempäälän Jyryssä.

Reima on tuttu pelaaja joukkueen konkariosastolle. Hän on nopea ja kimmoisa yleispelaaja.

Parin viikon tauko peleistä - sitten vastaan LP Kangasala

5.10.2021

Lempolla on 2-sarjassa nyt kahden viikon pelitauko. Pelit jatkuvat sunnuntaina 24. lokakuuta, kun uusi tulokas LP Kangasala saapuu Hakkariin.

Peli alkaa kello 18.30.

Lempolla vakuuttava aloitus - selvä voitto VaLePasta

2.10.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-joukkue sai vakuuttavan alun miesten 2-sarjassa! 

Lempo otti selvän 3-0 (25-19, 25-14, 25-18) voiton VaLePasta miesten 2-sarjakauden avauspelissä Hakkarissa kotiyleisön edessä lauantaina 2.10.!

Eniten pinnoja tekivät Ville Raita 12, Niko Montonen 9 ja Manu Mäenpää 8.

Tulospalvelu

Otteluraportti

2-sarjakauden ennakko - Lempon vastustajat ja muut lohkot

29.9.2021

Lempo ja Isku-Veikot päätyivät tasapeliin Valkeakoskella

27.9.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue pelasi tiistaina 28.9. kauden toisen ja samalla viimeisen treenipelinsä Valkeakoskella Isku-Veikkoja vastaan.

Peli päättyi tasan 2-2 (23-25, 17-25, 25-18, 25-15) Lempon eräpisteet ensin mainittuina.

Lempo käynnisteli koneitaan hieman hitaasti ja lämpesi paremmin illan edetessä. Isku-Veikoilla oli hakkurina mielenkiintoinen pelaaja, pitkän uran liigassa ja Suomen maajoukkueessa pelannut Markus Kaurto.

Lempolla oli mukana 1- ja 2-sarjaa pelaavat Ville Tuki, Veeti Ahlfors, Niko Montonen ja Kalle Nieminen, joten taas saatiin ajettua uusia pelaajia mukaan.

Lempo aloittaa sarjansa lauantaina kotipelillä VaLePan 2-joukkuetta vastaan. Peli alkaa kello 16 Hakkarissa, tervetuloa!

2-sarjakausi alkaa lauantaina kotihallissa - vastassa VaLePa

27.9.2021

Lempo-Volley avaa miesten 2-sarjakauden lauantaina 2.10. Hakkarin liikuntahallissa Lempäälässä.

Vastassa on VaLePan 2-joukkue ja peli alkaa kello 16.

Tervetuloa seuraamaan!

Kenraaliharjoitus tiistaina Valkeakoskella

27.9.2021

Lempon miesten 2-sarjajoukkue pelaa toisen treenipelinsä tiistaina 28.9. Valkeakosken Isku-Veikkoja vastaan.

Peli alkaa kello 19.30 ja pelataan Apian liikuntahallilla Valkeakoskella.

Mahdollisesti liveä tulossa Lempon Facebookiin.

Tähti luopui sarjasta, lohkossa vain neljä joukkuetta

18.9.2021

Vilppulan Tähti joutui luopumaan miesten 2-sarjasta otteluohjelmien julkaisun jälkeen.

Niinpä Lempon B-lohko pienentyi neljään joukkueeseen ja kuuteen peliin syyskaudella.

Tulospalvelu

Lempo julkaisi 2-sarjajoukkueensa, mukana uusia ja tuttuja nimiä

15.9.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 15 pelaajaa. Joukkue pysyy melko samana kuin viime kaudella, mutta myös muutama uusi pelaaja on tullut mukaan. Joukkueen runko rakentuu seuran omiin junioreihin. Tärkeää on myös farmiyhteistyö Lempon 1-sarjajoukkueen kanssa.

Viime kauden joukkueesta Jonne Haavisto siirtyi Pälkäneelle ja Ossi Katajamäki lopetti. 1-sarjajoukkueeseen siirtyi Rolle Jokela.

1-sarjajoukkueesta 2-sarjaa tulevat ainakin jonkin verran pelaamaan viisikko Niko Montonen, Kalle Nieminen, Tommi Nieminen, Veeti Ahlfors ja Ville Tuki. Heistä K. Nieminen, Montonen ja Tuki ovat tuttuja 2-sarjasta jo viime kaudelta ja Tommi toissakaudelta.

Uusia pelaajia viime kauteen ovat Ville Raita, Taavi Arminen ja Martin Pekka. Raita saapui Tammelan Ryskeen 2-sarjajoukkueesta, jossa voitti viime kaudella 2-sarjan pistepörssin.

A-juniori-ikäiset Arminen ja Pekka saapuivat Luolajan Kajastuksen 2-sarjajoukkueesta. Pekka on kotoisin Virosta, hän saapui Suomeen viime kaudeksi Viron nuorten maajoukkuevalmentajan suosituksesta.

Kokenutta kaartia Lempossa edustavat Riku Nissilä, Olli Uusitalo ja Eetu Saarinen. Omaa juniorikaartia puolestaan Atte Korkola, Manu Mäenpää, Aki Tuomivaara ja Jussi Suhonen.

Joukkueen passipelistä vastaavat Kalle Nieminen ja Ville Tuki. Ville on mukana kun ehtii 1-sarjapeleistä ja Kalle auttaa passipuolella tarpeen mukaan.

Täällä joukkue-sivu ja pelaajakortit

Joukkuetta valmentaa viime kauden tapaan Harri Montonen. 

Joukkueeseen voi vielä tulla uusia pelaajia.

2-sarjakausi alkaa viiden joukkueen alkusarjassa lokakuussa. Lisää tulevan kauden peleistä alempaa.

Lempo avasi treenipelit vahvalla esityksellä - tasapeli 2-2 Iskua vastaan

14.9.2021

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkue avasi harjoitusottelunsa maanantaina 13. syyskuuta kovaa vastusta vastaan. Lempo matkasi Pyynikille 1-sarjajoukkue Iskun vieraaksi.

Harjoituspelihengessä pelissä pelattiin neljä erää ja pelihän päättyi 2-2 (25-15, 19-25, 25-21, 15-25) Iskun pisteen ensin mainittuna kotijoukkueena.

LUE TÄÄLTÄ RAPORTTI

2-sarjan systeemi ja alkusarjan lohkot julkistettu

13.9.2021

Miesten 2-sarjassa pelaa kaudella 2021-2022 kaikkiaan 20 joukkuetta. Sarjassa pelataan alkusarja, jossa on neljä viiden joukkueen lohkoa. Ne pelataan jouluun mennessä.

Kevätkaudella pelataan ylemmät ja alemmat jatkosarjat alkulohkosijoitusten mukaan. Ylempiin jatkosarjalohkoihin pääsee lohkojen kolme parasta ja kaksi viimeistä jäävät alempiin jatkolohkoihin.

Lempo kohtaa B-lohkossa pirkanmaalaisvastustajia: LP Kangasala, Aitolahden Riennon, VaLePan 2-joukkueen ja Vilppulan Tähden.

Lempon ottelut alkavat 2.10. kotipelillä VaLePaa vastaan ja alkusarja päättyy 5.12. AitRi-kotipelillä.

LEMPON ALKUSARJAN PELIT:

La 2.10. Lempo - VaLePa
Su 10.10. Tähti - Lempo
Su 24.10. Lempo - LP Kangasala
Su 31.10. AitRi - Lempo
Su 7.11. VaLePa - Lempo
Su 14.11. Lempo - Tähti
La 27.11. LP Kangasala - Lempo
Su 5.12. Lempo - AitRi

MUUT LOHKOT

A-lohko: Isku-Veikot, KeiKa, PuMa, Salpis, Viesti

C-lohko: Loimu, NarPa, OU, Pori Lentis, TuTo Volley 2

D-lohko: JyLe, Karpaasit, KempeLe, Puijo Wolley, KempeLe, LiVo

Täällä 2-sarjan tulospalvelu

Treenipelit käyntiin 2-sarjajoukkueella Iskua vastaan 13.9.

12.9.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue aloittaa harjoituspelinsä maanantaina 13. syyskuuta Rantaperkiön Iskua vastaan.

Peli pelataan Tampereella Pyynikin palloiluhallilla ja alkaa kello 19. Mahdollisesti livelähetys Lempo-Volley miehet Facebookissa.

Lempo ei ole vielä julkaissut koko 2-sarjajoukkuettaan. Joukkue julkaistaan ensi viikolla ottelun jälkeen, kun saadaan tuoreet kuvat uusista pelaajista!

LUE OTTELUENNAKKO

Passari Jonne Haavisto siirtyy Pälkäneen Luja-Lukkoon

20.8.2021

Lempääläisiä Lempo-Volleyta, Lempäälän Jyryä ja Lempäälän Kisaa koko aikuisuransa tähän asti edustanut passari Jonne Haavisto siirtyy tulevalle kaudella Pälkäneen Luja-Lukon 1-sarjajoukkueeseen.

22-vuotias Haavisto on Jyryn kasvatti ja esiintynyt Lempo-Volleyn 1- ja 2-sarjajoukkueissa viime kausina. Ennen Lempoa Haavisto pelasi usean vuoden Jyryn 2-sarjajoukkueessa ja oli mukana myös Kisan 1-sarjajoukkueen kokoonpanossa vuosien aikana. Haavisto oli Jyryn ja Lempon 2-sarjajoukkueen luottopelaaja ja ykköspassari usean vuoden ajan ja hän antoi Hakkarin kotiyleisölle useita upeita hetkiä syöttöruudussa ja ovelilla passeillaan hyökkääjille!

Lempo-Volley kiittää Jonnea kuluneista vuosista ja toivottaa onnea Luja-Lukon paidassa!

Lähde: Pälkäneen Luja-Lukon uutinen

Kuvia Jonnesta vuosien varrelta:

Ohjeet katsojille Lempon edustusjoukkueiden kotipeleihin 2021-2022

20.8.2021

Ohjeistus yleisölle, jotka saapuvat katsomaan Lempo-Volleyn edustusjoukkueiden  (miesten ja naisten 1-sarja, miesten ja naisten 2-sarja) kotipelejä kaudella 2021-2022:

1. Ottelupaikalle voi saapua katsojat ja pelaamiseen liittyvät henkilöt vain täysin terveinä. Jos on oireita, ei voi tulla ottelupaikalle. Jos sinun tulisi olla matkustamisen tai altistumisen vuoksi karanteenissa, et voi tulla ottelupaikalle. 

2. Tapahtumassa on yleinen turvavälisuositus muun kuin oman seurueen kanssa. 

3. Istu ottelussa samassa katsomolohkossa ja mielellään samalla paikalla koko peli. Katsomo on jaettu Hakkarin liikuntahallissa A-, B- ja C-lohkoihin. Pidä istuessasi turvaväliä muihin katsojiin. Oman seurueen kanssa voi olla ilman turvaväliä. 

4. Otteluun kannattaa tulla hyvissä ajoin, jotta voi valita vapaasti paikkansa. Otteluihin otetaan vain maksimissaan puolet Hakkarin liikuntahallin katsojakapasiteetista, joka on normaalisti noin 600 katsojaa, eli enimmillään 300 katsojaa. 

5. Katsomossa joka toinen istumarivi on poissa käytöstä turvavälien mahdollistamiseksi, jolloin katsojien ei tarvitse olla lähikontaktissa katsomossa muiden kuin oman seurueensa kanssa. 

6. Pidä huolta käsihygieniasta. Ottelutapahtumassa on käsidesipisteitä useita ympäri hallia, muun muassa katsomoiden sisääntuloissa, lipunmyynnissä ja kahvioiden kohdilla.

7. Ottelussa on niin sanottu maskipakko, kuten viime kauden peleissä, joissa yleisöä sai olla. Jos oma terveydentilanne ei mahdollista kasvomaskit käyttöä, suosittelemme esimerkiksi visiiriä. Myös ottelutapahtuman henkilöstö käyttää kasvomaskia ottelussa (pois lukien tuomarit ja kokoonpanoon merkityt toimijat). Lipunmyynnissä on jaossa ilmaiseksi kertakäyttömaskeja. 

8. Otteluissa voi maksaa korttimaksulla lipunmyynnissä ja kahviossa. Sisääntulo ja katsomoon kulkeminen tapahtuu normaalisti.

Lempo-Volleyn edustusjoukkueiden terveysturvallisuussuunitelma kauden 2021-2022 kotipeleihin on hyväksytty Lempäälän kunnan tartuntautilääkärillä. Suunnitelma muutetaan tarvittaessa muuttuvien rajoituksien mukaan.

Terveysturvallisuussuunnitelmaan voi tutustua täällä:

2-sarjan kaksinkertainen pistepörssivoittaja Ville Raita ensimmäinen 2-sarjajoukkueen sopimuspelaaja!

16.8.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue aloittaa tulevan kauden 2021-2022 sopimuspelaajien julkaisun niin sanotusti kova pää edellä.

Vuonna 1996 syntynyt yleispelaajan ja hakkurin paikoilla viihtyvä Ville Raita saapuu Lempoon Tammelan Ryskeen 2-sarjajoukkueesta.

Raita on kovan luokan vahvistus, onhan hän kahden viime kauden miesten 2-sarjan pistepörssin voittaja.

Viime kaudella 2020-2021, joka jäi tyngäksi, Raita voitti Tammelan Ryskeen paidassa pistepörssin 169 pisteellä (21,1 pistettä/peli).

Kaudella 2019-2020 Raita oli ykkönen 301 pisteellä (16,7 pistettä/peli).

Raita on pelannut myös 1-sarjassa. Hänen seuralistaltaan lyötyvät muun muassa Karelian Hurmos, Susiraja Volley ja Loimaan Jankko. Lisäksi Forssasta kotoisin oleva Koijärven Kunnon kasvatti on ollut mukana Hurrikaani-Loimaan harjoitusringissä.

Raita auttaa tarvittaessa myös päävalmentaja Harri Montosta pelaajavalmentajana.

Lempo-Volley julkaisee koko 2-sarjajoukkueensa tällä tai ensi viikolla, pysy kuulolla!

Harri Montonen jatkaa Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueen päävalmentajana

16.8.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen päävalmentajan jatkaa Harri Montonen viime kauden tapaan.

Viime kausi jäi vajaaksi 2-sarjassa koronarajoituksien myötä. Montonen sai nuoren Lempo-joukkueen hyvään lentoon ja joukkue johti omaa lohkoaan. Tällä kaudella tarkoitus on jatkaa hyvää nousujohteista toimintaa, kehittää nuoria pelaajia ja pelata mahdollisesti jopa sarjan kärkitiloista.

Montonen on myös joukkueen yhteyshenkilö.

Lisäksi Montonen vetää Lempon A-poikajoukkuetta.

Hänen apunaan on tarvittaessa pelaajavalmentajana roolissa joukkueen uusi tulokas Ville Raita.

Joukkueen tiedottajana jatkaa Antti Raunio ja rahasntonhoitajana Reijo Jakovuori.

Yhteystiedot:
harri.montonen(a)lempovolley.fi
Puh. 040 8340262

Syyskauden treenit käyntiin yhdessä 1-sarjan kanssa

6.8.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue on aloittanut elokuun alussa syyskauden joukkueharjoitukset.

Hakkarissa on treenattu yhdessä miesten 1-sarjajoukkueen ja A-poikien kanssa.

Joukkueen pelaajistoa julkaistaan elokuun alkupuolella.

Lempo ilmoittautunut mukaan miesten 2-sarjaan

19.7.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-joukkue on ilmoittautunut virallisesti mukaan tulevan kauden miesten 2-sarjaan.

Tällä hetkellä ei ole vielä muita ilmoittautuneita. Ilmoittautuneet-sivua voi seurata täältä.

Myös joukkueen rakennus sujuu hyvin. Uusia pelaajia on tulossa, omia nuoria liittymässä mukaan, muuta siirtymässä kovempiin sarjoihin. 

Tulevan kauden joukkueesta lisää syystreenikauden alkaessa. Joukkue palaa saliharjoituksiin elokuun alussa.

Kalle Nieminen ja Niko Montonen sopimuksiin Lempon 1-sarjan kanssa, peliaikaa myös 2-sarjassa

25.5.2021

Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkue on kiinnittänyt nuoria lupauksia joukkueeseensa kaudelle 2021–2022. 17-vuotias yleispelaaja Niko Montonen ja 16-vuotias liberon ja yleispelaajan paikkaa pelaava Kalle Nieminen ovat tehneet vuoden sopimukset 1-sarjajoukkueen kanssa.

Molemmat ovat Lempäälän Jyryn kasvatteja ja pelasivat viime kaudella Lempon 2-sarjajoukkueessa. Molemmat saivat myös debyyttinsä 1-sarjassa ja olivat kevätkauden 1-sarjajoukkueen mukana. Montonen oli kokoonpanossa kahdeksassa ja Nieminen yhdeksässä 1-sarjapelissä viime kaudella.

– Juniorityö on kaiken perusta. Jos ei ole junnuja, ei ole edustusjoukkueitakaan. Niko ja Kalle ovat lempääläisen juniorityön hyviä hedelmiä. Molemmat haistelivat 1-sarjaa jo menneellä sesongilla ja saavat tulevalla varmasti lisää kokemusta ykkösestä. Pääpelipaikka tullenee olemaan 2-sarjassa, he tarvitsevat pelikokemusta ja vastuuta. Lempon pelaajapolku toimii, siitä voi olla aiheestakin ylpeä, 1-sarjajoukkueen manageri Juha Raunio kertoo.

Tulevalla kaudella kaksikkoa nähdään 1-sarjan lisäksi myös Lempon 2-sarjajoukkueen peleissä, joissa on tarjolla tärkeää peliaikaa. Molemmat pelaavavat myös Lempo-Volleyn A-pojissa.

187-senttinen Montonen sai viime kaudella pistesarakkeensa auki 1-sarjassa heti debyyttipelissään Pielaveden Sampoa vastaan. Yleispelaajan paikalla pelaava Montonen on terävä hyökkääjä ja fyysisesti lupaava pelaaja. Lisäksi Montonen on monipuolinen pelaaja, 2-sarjassa hän on pelannut myös keskitorjujan ja liberon paikalla.

187-senttinen Nieminen pelasi viime kaudella 1-sarjassa liberona ja yleispelaajana. Nieminen on rauhallinen ja teknisesti taitava pelaaja, jonka vastaanotto kestää vertailun kokeneempienkin pelaajien kanssa. Viime kaudella hän löi läpi 2-sarjassa yleispelaajan paikalla, joten hän tuo valmentajalle uusia vaihtoehtoja. Isoveli Tommi pelaa myös Lempossa.

Niko Montonen
Kalle Nieminen

Ville Tuki ja Rolle Jokela siirtyvät siirtyvät Lempon 1-sarjajoukkueeseen

18.5.2021

Lempon 2-sarjajoukkueessa kaudella 2020-2021 pelanneet passari Ville Tuki ja keskitorjuja, kapteeni Rolle Jokela siirtyvät kaudelle 2021-2022 Lempon 1-sarjajoukkueeseen.

Kuluneella kaudella Tuki harjoitteli myös 1-sarjan kanssa ja oli mukana kahdessa pelissä, mutta debyyttiä kentällä ei vielä tullut. Vasenkätinen passari on kimmoisa ja tekninen pelaaja, jolla on kova halu kehittyä. Humppilasta kotoisin oleva Tuki pääsi toissa kaudella mukaan neljään liigapeliin Raision Loimun paidassa, kun pelasi Loimun 2-sarjajoukkueessa.

– Odotan tulevaa kautta innolla. Kova haaste on passariosastolla, mutta laitetaan Arttu koville niin saadaan hyvää kilpailua. Tavoitteena on pelata ehjä 1-sarjakausi. Nyt kun kotiuduin intistäkin, niin voin keskittyä paremmin lentopalloon. Ja oma tavoite on tietenkin voittaa 1-sarja, Tuki kertoo.

Myös 26-vuotias  harjoitteli välillä 1-sarjan mukana kuluneella kaudella ja oli kokoonpanossa yhdessä sarjapelissä. Debyytti 1-sarjassa jäi viime kaudella tekemättä. Pohjanmaalta kotoisin oleva Jokela tuli vuosi sitten Lempoon Himangan Urheilijoiden 2-sarjaryhmästä. Pituutta on 190 senttiä, mutta Jokela korvaa keskitorjujan paikalla muutamat puuttuvat sentit kovalla lyöntikädellään ja fysiikallaan.

– Hyvällä fiiliksellä ja innoisaan odotan, että pääsee treenaamaan kovaan porukkaan. Mahdollisimman paljon koitan saada pelikokemusta ja peliaikaa tulevana kautena, Jokela tuumii.

Kaksikkoa voidaan nähdä 2-sarjassa myös tulevalla kaudella farmisopimuksen kautta.

Kiitos kaksikolle 2-sarjakaudesta!

Lue alkuperäinen uutinen Lempon 1-sarjan sivuilta

Isolla kesätreeniryhmällä startattu treenaaminen kohti tulevaa kautta

18.5.2021

Lempon miesjoukkueet ja vanhimmat juniorit ovat aloittaneet toukokuun puolivälissä yhteisessä kesätreeniryhmässä harjoittelun kohti tulevaa kautta.

Isossa 1-sarjan kesätreeniryhmässä on mukana Lempon 1- ja 2-sarjajoukkueiden pelaajia ja seuran A- ja B-junioreita. Ohjelmaan kuuluu sisätreeniä pallon kanssa, loikkia ja liikkuvuutta ulkona sekä voimaharjoittelua laadituilla ohjelmilla.

Kesätreenejä vetävät Marko Panu ja Harri Montonen.

Lempo-Volley mukana 2-sarjassa myös kaudella 2021-2022

18.5.2021

Lempo-Volleyn miesten 2-joukkue jatkaa 2-sarjassa kaudella 2021-2022 kahden viime kauden tavoin.

Joukkueen runko pysyy pitkälti samana ja joukkueeseen ja harjoitusrinkiin nousee seuran viime kauden B-juniorien joukkueesta pelaajia. 

Tällä hetkellä kartoitetaan viime kauden pelaajia ja valmennusta tulevalle kaudelle.

Vielä ei ole pelaajasopimuksia julkaistu.

2-sarjajoukkueen sivut päivitetty uuteen kauteen

18.5.2021

Lempo-Volleyn 2-sarjajoukkueen sivut on päivitetty kauteen 2021-2022. Sivuille päivitetään tästä lähin tuoretta tietoa uudesta kaudesta, ja kuluneen kauden 2020-2021 sivut ovat arkistossa.

Viime kauden sivut löytyvät täältä.