Lempo-Volleyn koko seuran lentopallokauden 2022-23 päättäjäiset pidettiin keskiviikkona 17.5. Hakkarin liikuntahallissa.

Päättäjäisissä muisteltiin kulunutta pelikautta koko seurayhteisön kanssa, juotiin mehut ja syötiin pullat sekä palkittiin seuran jäseniä.

D-A-junioreista palkittiin kauden tiimipelaajat.

A-pojista palkittiin Veikko Mähönen.

Arttu Hokkanen palkittiin vuoden poikajuniorina

17.5.2023

Lempo-Volleyn A-poikien tukipilari ja kapteeni Arttu Hokkanen palkittiin Lempo-Volleyn vuoden poikajuniorina kaudella 2022-23. Palkinto jaettiin koko seuran kauden päättäjäisissä 17.5.2023.

Arttu pelasi hienon kauden, murtautui miesten 1-sarjaan, jossa voitti mestaruuden, oli avainpelaaja 2-sarjassa ja A-pojissa, joka sijoittui SM-finaaleissa sijalle 7.

Onnea Arttu palkinnosta!

Lempo SM-finaaleissa 7:s

23.4.2023

Lempo-Volley sijoittui A-poikien SM-finaaleissa sijalle 7. SM-finaalit pelattiin Tampereella 22.-23.4., Lempo pelasi pelinsä Hatanpään koululla.

Lauantaina alkulohkossa Lempo oli kolmas. Kahdessa avauspelissä tuli 0-2-tappiot PuMalle ja KaPolle, se tarkoitti että paikkaa välierissä ei irronnut. Lohkon päätöspelissä tuli 2-1-voitto VaLePasta.

Sunnuntaina Lempo pelasi sijoista 5-8. Aamun avauspelissä Jyväs-Lentis oli parempi 2-0. Lempo pelasi turnauksen päätöspelissä VaLePaa vastaan sijoista 7-8 ja voitti pelin 2-0. Niinpä Lempo oli seitsemäs.

Samalla finaaliturnaus oli -03-ikäluokan Manu Mäenpään, Niko Montosen ja Arttu Hokkasen viimeiset junnupelit.

Onnittelut SM-kullasta Rantaperkiön Isku, hopeasta Nurmon Jymy pronssista Karkkilan Pojat.

Lempo SM-finaalien alkulohkon kolmas, sunnuntaina pelataan sijoista 5-8

22.4.2023

A-poikien SM-finaaliturnauksen ensimmäinen pelipäivä on takana. B-lohkossa kohtasivat Lempo, KaPo, PuMa ja VaLePa.

Lempo ja PuMa väänsivät avauserää tasaisesti ja tiukkaan pikkupisteille asti. Väännön voitti lopulta PuMa 28-26. Ottelun toiseen erään Lempo ei saanut konettaan kunnolla käyntiin ja PuMa otti erävoiton selvin numeroin 25-14. Otteluvoitto PuMalle 2-0.

Seuraavaan otteluun Lempoa vastaan asteli KaPo, joka otti päättäväisen otteen pelistä heti alkutahdeista lähtien. Lempolla oli selviä vaikeuksia saada omaa peliään käyntiin ja se näkyi ensimmäisen erän lopputuloksessa Lempon hävitessä erän KaPolle 13-25. Taisteluvaihde löytyi vasta toisen erän loppumetreillä - valitettavasti kuitenkin liian myöhään. Lempon kiri 17-24 takaa-ajoasemasta ei aivan riittänyt ja KaPo voitti toisen erän 25-23, sekä ottelun 2-0.

Pitkän päivän viimeinen ottelu pelattiin Lempon ja VaLePan kesken. Molemmilla joukkueilla takana kaksi tappiota, joten keskinäinen peli ratkaisisi lohkon 3. ja 4. sijan ja sitä myöten sunnuntain välierävastukset. Koko kauden liberona pelannut Arttu Hokkanen asteli poikkeuksellisesti yleispelaajan tontille ja Atte Korkola veti ylleen yksivärisen paidan. Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä ja Lempo sai peliinsä hyvän vireen päälle. Se ei kuitenkaan riittänyt, kun VaLePa taisteli itselleen erävoiton pistein 29-27. Toinen erä eteni pienillä piste-eroilla ja Lempo pisti itseään likoon tahkoen erästä 25-22 voiton. Tasainen kolmas erä kääntyi Lempon 15-11 voitoksi, ottelun päättyessä näin Lempolle 2-1.

Lempo siis alkulohkonsa kolmas. Sunnuntaina pelataan sijoista 5-8, avauspelissä vastaan tulee A-lohkon neljäs Jyväs-Lentis. Ottelu alkaa kello 9 Hatanpään koululla.

Lempon lohkon voitti KaPo, toiseksi tuli PuMa. A-lohkon voitti Isku ja toinen oli Nurmon Jymy. Nelikko ratkoo sunnuntaina SM-mitalit.

Tulospalvelu

Ennakko: SM-finaalit edessä - kuka vie mitalit?

21.4.2023

Lempo-Volleyn A-pojat pelaavat SM-mitaleista 22.-23. huhtikuuta Tampereella. Rantaperkiön Iskun järjestämä turnaus pelataan kahdessa lohkossa ja mukana on neljä joukkuetta. A-lohko pelataan Pyynikin palloiluhallissa ja siinä pelaavat Nurmon Jymy, Rantaperkiön Isku, Jyväs-Lentis ja Kempeleen Lentopallo. B-lohko pelataan Hatanpään koululla ja siellä mittelevät Lempo-Volley, PuMa-Volley, Karkkilan Pojat ja Vammalan Lentopallo. Pirkanmaalla onkin finaaleissa oiva edustus kolmella joukkueella.

Lempolle alkulohkon vastustajat ovat tuttuja, sillä PuMan ja KaPon kanssa kohdattiin useasti jo 2-sarjan runkosarjassa hyvin samoilla ryhmillä ja kauden aikana A-poikien poolivaiheessa.

Lempon joukkue koostuu Lempon 1- ja 2-sarjajoukkueiden ja Valkeakosken Isku-Veikkojen 2-sarjajoukkueen pelaajista. A-poikajoukkue on pelannut yhdessä koko kauden SM-sarjaa. Kausi on sujunut pääasiassa B-poolissa Lempolla, mukaan on mahtunut yksi A-pooliturnaus.

Viime vuoden mestari Salon Viesti ei ole nyt mukana. Viime keväänä hopeaa voitti Isku ja pronssia Puijo Wolley, joka ei myöskään ole mukana. Mitalit menevät siis ainakin osittain uusjakoon. Lempo oli viime vuoden SM-finaaleissa seitsemäs.

B-poikien SM-kultaa tänä keväänä juhlinut Isku on turnauksen suosikkeja. Myös viimeisen poolivaiheen turnauksen voittanut Jymy on yksi suosikeista.

Lempo pelaa alkulohkopelinsä lauantaina Hatanpään koululla. Alkulohkon kaksi parasta etenevät sunnuntaina pelaamaan sijoista 1-4, kaksi huonointa lohkoista pelaavat sijoista 5-8.

Kisasivusto

Lempon joukkue-esittely

Livelähetykset

Tulospalvelu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lempo SM-finaaleissa kovassa alkulohkossa

17.4.2023

Lempo-Volley lähtee A-poikien SM-finaaleihin kovassa alkulohkossa. Alkulohko pelataan lauantaina 22. huhtikuuta Tampereella Hatanpään koululla.

Lempon lohkossa pelaavat Karkkilan Pojat, VaLePa ja PuMa-Volley.

Alkulohkon kaksi parasta etenevät välieriin ja kolmas ja neljäs pelaavat sijoista 5-8. Sijoituspelit pelataan su 23.4.

Finaalien tulospalvelu

SM-finaalit pelataan Tampereella

12.4.2023

A-poikien SM-finaalit pelataan Tampereella 22.-23. huhtikuuta. Turnauksen järjestää Rantaperkiön Isku.

Finaalit pelataan Hatanpään koululla ja Pyynikin palloiluhallilla.

Lempo eteni A-poikien SM-finaaleihin!

2.4.2023

Lempon A-pojat matkasivat pohjoiseen Kempeleen Lentopallon järjestämään välieräturnaukseen lauantaina 1.4. Saaliiksi turnauspäivästä kertyi 2-0 voitot PuMasta sekä OsVasta ja 0-2 häviö KempeLeen joukkuetta vastaan.

Kustakin neljästä välierälohkosta etenee kaksi parasta joukkuetta A-poikien finaaliturnaukseen. Finaalipaikan C-lohkosta varmistivat KempeLe 6 pisteellä ja Lempo 4 pisteellä.

A-poikien finaaliturnaus pelataan 22.-23.4. Pelipaikkakunta selvinnee alkuviikosta.

27.3.2023

Lempon A-pojat pelaavat SM-sarjan välieräturnauksessa lauantaina 1.4. Kempeleessä.

Turnauksen kaksi parasta etenevät SM-finaaleihin.

Lempo B-poolin kakkonen, seuraavaksi edessä SM-välierät

12.2.2023

Lempon A-poikien viimeinen poolikierros ennen välierävaiheeseen siirtymistä pelattiin lauantaina 11.2.2023. Lempon joukkue matkasi Karkkilaan, jossa KaPon isännöi 5B-poolin turnausta. Turnaukseen osallistuivat myös PuWo Kuopiosta sekä LiVo Liperistä.

Lempo aloitti päivänsä ottelulla LiVoa vastaan, ottaen ensimmäisestä erästä selvän 25-12 voiton. Toinen erä taisteltiin jatkopalloille ja Lempo sai lopulta käännettyä erän itselleen pistein 28-26, voittaen ottelun 2-0.

Päivän toisessa ottelussaan Lempo kohtasi PuWon, jonka kanssa pelasi edellisellä poolikierroksella 4A-poolissa. Molemmin puolin verkkoa nähtiin sitkeää puurtamista pelin venyessä kolmen erän mittaiseksi. Lempo vei ensimmäinen erän pistein 25-22 ja hävisi toisen 20-25. Viimeisessä erässä Lempo joutui taipumaan pistein 12-15, Puwon viedessä ottelusta 2-1 voiton.

Päivän päätti ottelu isäntäjoukkue KaPoa vastaan. Ensimmäinen erä eteni tasaisesti ja Lempo joutui taipumaan KaPolle pistein 23-25. Toisessa erässä Lempo pystyi kirimään tahtiaan erän loppua kohti, ottaen lopulta voiton pistein 25-17. Lempo piti kolmannessa erässä johtoasemaa koko erän ja onnistui kasvattamaan eroa loppua kohti - voitto pistein 15-8. Päivän viimeisen ottelun 2-1 voitto varmisti Lempolle lohkon 2. sijan.

Turnauksen tulospalvelu

A-poikien välieräpelit pelataan 1.4. ja näillä näkymin Lempon joukkueella on tiedossa reissu pohjoiseen. Lempon kanssa välierien C-lohkossa pelaavat KempeLe, OsVa A-p sekä PuMa A2p. Välieristä kaksi parasta etenee SM-finaaliin 8 parhaan joukkoon ja kaksi muuta pelaavat sijoituksista 9-14.

Lempo matkaa B-poolissa Karkkilaan

6.2.2023

Lempon A-poikien kausi jatkuu SM-sarjassa B-poolissa lauantaina 11. helmikuuta.

Karkkilassa pelatussa turnauksessa vastaan tulevat KaPo, PuWo, LiVo.

Lempon pelit pyritään lähettämään suorana Lempo-Volley miehet Facebook-sivulla.

Lempon A-pojilla tasainen turnaus A-poolissa ja niukka kolmas sija

21.1.2023

Lempon A-poikien kevätkausi starttasi lauantaina 21.1., kun joukkue suuntaisi Tampereelle Rantaperkiön Iskun järjestämään 4A-poolin turnaukseen. Vieraiksi turnaukseen saapuivat Lempon lisäksi Puijo Wolley Kuopiosta sekä PuMa Volley Helsingistä.

Pelipäivän avasi Isku-Lempo-ottelu, jonka alkutahdeista lähtien oli nähtävissä, että tiedossa olisi tiukka taisto. Päävalmentaja Harri Montosen palopuhe edellisen illan treenien päätteeksi oli selvästi jäänyt pelaajien takaraivoon ja Lempo lähti kovalla asenteella metsästämään päänahkaa, haastaen rohkeasti sarjan ennakkosuosikki Iskua. Lempo pystyi syöttöpelillään rikkomaan Iskun vastaanottoa niin, ettei vastustaja päässyt hyödyntämään keskihyökkäystään. Puolustuspelaaminen oli Lempolla myös vahvaa ja kentällä nähtiin useita hienoja taistelupalloja. Ottelu pelattiin pitkän kaavan mukaan kolmanteen erään, Lempon voittaessa ensimmäisen ja Iskun toisen erän. Viimeisessä erässä Lempo piti rivinsä tiukkana, eikä antanut armoa vastustajalle – palkintona 2-1 voitto Iskusta.

Lempolaiset saivat toisessa ottelussaan vastaansa PuMan. Tiukkaa settiä oli tiedossa, eikä Lempo saanut ensimmäisessä erässä peliään oikein käyntiin. Omien virheiden määrä kostautui ja PuMa vei ensimmäisen erän. Toiseen erään Lempo sai paremman otteen ja yritti nykiä eroa useampaan otteeseen. PuMa oli kuitenkin ansaitusti parempi vieden myös toisen erän nimiinsä ja voittaen ottelun 2-0.

Lempon osalta turnauspäivä päätettiin ottelulla PuWoa vastaan. Ensimmäistä erää taisteltiin jatkopalloille asti, Lempon voittean erän 27-25. PuWo hallitsi ja voitti toisen erän, ja vei ottelun kolmanteen erään. Lempolaisten taistelutahto todistettiin viimeisessä erässä, Lempon kaivaessa sitkeällä puolustustamisella useita palloja peliin. Erän voitto Lempolle ja sitä myöden myös ottelun 2-1 voitto.

Kahdella voitolla ja yhdellä häviöllä Lempo oli lohkonsa 3. sijalla. Tasaisessa turnauksessa Isku, PuWo ja Lempo keräsivät kaikki neljä pinnaa ja Lempo jäi lopulta kolmoseksi. Lempo jatkaa seuraavalla turnauskierroksella pelejä B-poolissa. Seuraksi lohkoo tulevat PuWo, KaPo Karkkilasta sekä LiVo Liperistä.

Tulospalvelu turnauksesta

A-pooliturnaus Tampereella 21. tammikuuta

15.1.2023

Lempo-Volleyn A-pojat pelaavat A-poolissa lauantaina 21. tammikuuta. Turnaus pelataan Hatanpään koululla Tampereella.

Lempo kohtaa Iskun, PuMan ja Puijon.

Lempon peleistä pyritään lähettämään livelähetykset Lempo-Volley miehet Facebook-sivulle.

Lempo nousee komeasti A-pooliin!

17.12.2022

Lempo pelasi lauantaina 17. joulukuuta A-poikien SM-sarjan B-poolin kotiturnauksen Kanavan koululla Lempäälässä. Lempo oli turnauksen toinen ja nousi lohkovoittaja Puijo Wolleyn kanssa A-pooliin, joka pelataan tammikuussa.

Lempo voitti päivän avauspelissä Virtain Veikot 2-0 ja jatkoi hienolla voitolla Kempeleestä 2-0. Kaksi voittoa varmistivat poolinousun, kun päätöspelissä Puijon kanssa ratkottiin lohkovoitto. Sen vei PuWo pitkän päivän päätteeksi selvästi 2-0.

A-pojat pääsevät tästä nyt ansaitulle joulutauolle!

Kasper Vesanen U17-maajoukkueleirillä

16.12.2022

Lempo-Volleyn A-pojissa ja miesten 2-sarjassa pelaava Kasper Vesanen oli mukana Suomen U17-maajoukkueen leirillä Kuortaneella alkuviikon joulukuussa

Seuraavaksi U17-maajoukkue leireilee tammikuussa ja ryhmää hieman kavennetaan. EM-karsinnat alkavat tammikuussa Bulgarian Sofiassa.

Onnea Kassulle ja toivotaan, että kutsuja tulee vielä!

Uutinen ja leiriryhmä Lentopalloliiton sivuilla

Kuva: Lentopalloliitto

Lempolla kotiturnaus Kanavan koululla 17.12.

28.11.2022

Lempon A-pojat jatkavat SM-sarjaa B-poolissa.

Seuraava turnaus pelataan lauantaina 17. joulukuuta Lempäälässä. Pelipaikka on Kanavan koulu Lempäälässä. Pelit pelataan yhdellä kentällä, avauspeli on kello 11.

Vastustajiksi Lempolle tulee KempeLe, Puijo Wolley sekä Virtain Veikot.

Lempon pelit lähetetään livenä Lempon miesten Facebook-sivulla.

Paikalla kahvio.

Täällä ajo-ohjeet Kanavan koululle

Lempo tiukassa kotiturnauksessaan kolmas

28.11.2022

Lempon A-pojat isännöivät 2B-poolin turnausta lauantaina 26.11., paikkana Hakkarin liikuntahalli. Vieraiksi saapuivat Alahärmän Kisa, Puma-Volley sekä VaLePa.

Päivä oli pitkä ja vaiherikas. Lempo, VaLePa ja PuMa pelasivat keskinäiset ottelunsa ristiin pitkän kaavan mukaan kolmansiin eriin, joten lentopallosta päästiin nauttimaan koko rahan edestä. Päivän lopuksi kaikki kolme olivat lohkotaulukossa neljässä pisteessä, samalla eräsuhteella. Lohkon sijoitukset määräyivät pikkupisteiden mukaan - Lempo sijoittui kolmanneksi yhden pisteen erolla VaLePaan ja PuMa voitti lohkon.

Harvoin koetaan sellaista hurmosta, joka tänään päivän viimeisessä Lempo - PuMa pelissä oli käsin kosketeltavaa. Joukkueet pelasivat taistellen ja kaivoivat esiin itsestään niin fyysiset kuin henkisetkin voimavarat yleisön riehakkaan kannustuksen siivittämänä.

Lempon pelit jatkuvat 3B-poolissa seuraavalla turnauskierroksella, joka pelataan viikko ennen joulua. Vastustajiksi Lempolle tulee KempeLe, Puijo Wolley sekä Virtain Veikot.

Lempolla B-poolin kotiturnaus Hakkarissa 26.11.

21.11.2022

Lempo-Volleyn A-pojat jatkavat pelejään lauantaina 26. marraskuuta. Lempo pelaa B-poolissa kotiturnauksen Hakkarin liikuntahallissa Lempäälässä.

Vastassa ovat PuMa, Alahärmän Kisa ja VaLePa.

Lempon pelit:
Klo 11 Lempo - VaLePa
Klo 15.30 AK - Lempo
klo 18.30 PuMa - Lempo

Ottelut pelataan yhdellä kentällä ja kaikista peleistä lähetetään livelähetys Lempo-Volley miehet Facebook-sivulle.

Lempo nousi 2B-pooliin, Karkkilasta kakkossija

5.11.2022

A-poikien 1C-poolikierros pelattiin lauantaina 5.11. Karkkilassa. Turnaukseen otti osaa isäntä KaPon sekä Lempon lisäksi PuMa. Kolmen joukkueen poolissa pelatiin kolmen erän pelit ja sarjapisteet jaettiin jokaisesta voitetusta erästä.

Turnauksen käännekohdaksi muodostui 2-1 voitto Pumasta, jonka myötä Lempolle riitti ottaa yksi erävoitto toisesta pelistä KaPoa vastaan varmistaakseen nousu B-pooliin. Lempo hoiti tarvittavan erävoiton KaPon voittaessa ottelun 2-1.

Seuraava poolikierros pelataan lauantaina 26.11. ja seurakseen 2B-pooliin Lempo saa Puman, Alahärmän Kisan sekä VaLePan.

Tulospalvelu 1C-pooli

Tulospalvelu 2B-pooli

Lempo jatkaa C-poolissa marraskuun alussa

17.10.2022

A-poikien SM-sarjakausi jatkuu tasonmittausturnauksen jälkeen valtakunnallisilla pooleilla.

Lempo aloittaa C-poolissa, joka pelataan 5. marraskuuta. Vastassa ovat PuMa ja KaPo. Turnaus pelataan Karkkilassa.

Lempon pelit pyritään lähettämään suorana Lempo-Volley miehet Facebookissa.

Lempon pelit
klo 11.45 PuMa - Lempo
klo 13.30 Lempo - KaPo

Turnauksen tulospalvelu⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lempo avasi A-poikakauden turnauksen kolmossijalla

17.10.2022

A-poikien kauden aloittava tasonmittausturnaus pelattiin lauantaina 15.10. Tampereella Kaukajärvellä.

Rantaperkiön Isku isännöi 3-lohkon turnausta, vieraina VaLePa, VirtVe sekä Lempo.

Turnaus oli kauden ensimmäinen ja se näkyi Lempon otteisaa. Välillä tuli hyviä suorituksia ja perään epäonnistumisia. Kaiken kaikkiaan Lempon peli oli virheiden sävyttämää.

Kokoonpano vaihteli melko voimakkaastikin erien ja otteluiden välillä, mutta se oli myös tarkoituskin. Eiköhän suoritustaso kauden mittaan tasaantuu.

Turnauksesta jäi käteen kahden häviön ja yhden voiton jälkeen lohkon kolmas sija. Pelit jatkuvat kolmen viikon päästä 1C-poolissa KaPon ja PuMan kanssa.

Avausturnauksen tulospalvelu

Lempon Kasper Vesanen U17-maajoukkueleirille

11.10.2022

Lempo-Volleyn Kasper Vesanen valittiin Suomen poikien U17-maajoukkueen leirille. Maajoukkueleiri pidetään Kuortaneella 14.-17. marraskuuta.

Vesanen on Lempäälän Jyryn kasvatti ja pelaa Lempo-Volleyssa miesten 2-sarjassa ja A-pojissa sekä LP Kangasalan joukkueessa B-pojissa tällä kaudella.

Onnittelut Kassulle valinnasta ja tsemppiä maajoukkueeseen!

Leirille valittiin 2007-2008-syntyneitä pelaajia 22.

Täällä leirille valittu ryhmä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

A-poikien SM-sarjakausi käyntiin 15.10. Tampereella

9.10.2022

Lempo-Volleyn A-pojat avaavat SM-sarjakautensa lauantaina 15. lokakuuta. Tasonmittausturnauksessa Lempo matkaa Tampereelle.

Turnauksessa vastaan tulevat Rantaperkiön Isku, VaLePa ja Virtain Veikot. Pelit alkavat kello 10 Kaukajärven vapaa-aikatalolla.

Lempon A-poikaksikko mukana B-ikäisten alue-SM-kisoissa

25.9.2022

B-ikäisten alue-SM-kisat pelattiin Helsingissä 23.-25. syyskuuta.

B-tyttöjen SM-kultaa voitti Lounas 1, hopeaa Itä 1 ja pronssia Pohjoinen 1.

B-poikien  SM-kultaa voitti Pohjoinen 1, hopeaa Lounas 1 ja pronssia Länsi 1.

Mukana oli myös kolme Lempo-Volleyn junioria. Poikien Lounas 2 -joukkueessa pelasivat Lempon A-poikia ja miesten 2-sarjajoukkuetta edustavat Kasper Vesanen ja Kendron Tüür.  Tyttöjen Lounas 2 -joukkueessa pelasi Lempon B1-tyttöjen Niina Mattila.

Poikien Lounas 2 oli hienosti viides ja tyttöjen Lounas 2 myös komeasti sijalla 7.

Kohti kautta 2022-2023

22.7.2022

Lempo-Volleylla on A-poikien jukkue myös kaudella 2022-2023. Joukkue toimii yhteistyössä miesten 1- ja 2-sarjajoukkueiden kanssa.

Jos joukkueessa pelaaminen kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä yhteyshenkilöihin.

A-poikien sivuille päivitellään tulevan kauden uutisia ja tietoja lähempänä tulevan kauden alkua.