Uutiset

Kauden 2023-24 valmennusryhmä selvillä, Lempo etsii uusia pelaajia M2-joukkueeseen

7.6.2023

Pasi Korkola jatkaa Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen päävalmentajana kaudella 2023-24. Korkolan apureina valmennuksessa ovat Laakso, Jami Törrö ja Juha Raunio. Laajemman valmennusryhmän tarkoitus on saada jaettua vastuuta tulevalla kaudella myös 2-sarjassa. Valmennusryhmä valmentaa myös A-poikia kaudella 2023-24.

Miesten 1- ja 2-sarjat tekevät tiivistä yhteistyötä myös kaudella 2023-24. Esimerkkinä muun muassa valmennusavun antaminen, kun Marko Laakso on mukana molempien joukkueiden valmennuksessa. Lisäksi M1-joukkueen pelaaja Törrö ja 1-sarjajoukkueen taustoilla yhä toimiva Raunio ovat apuna 2-sarjan valmennuksessa.

Miesten 2-sarjajoukkueeseen ja A-poikiin mahtuu uusia ensi kaudella ja molemmissa joukkueissa rosterien kartoitus on käynnissä.

Tällä hetkellä Lempolla pyörii yhteinen kesäharjoitusrinki M1-, M2- ja A-poikien pelaajilla. Ryhmään pääsee mukaan antamaan näyttöjä tulevaa kautta ajatellen. Kesäharjoitukset pyörivät juhannukseen asti, ja uusi harjoituskausi käynnistyy heinä-elokuun vaihteessa.

Jos olet kiinnostunut pelaamaan Lempossa miesten 2-sarjaa tai A-poikia, ole yhteydessä joukkueita kokoavaan Tuomas Alataloon.

Puh. 045 1531866
Sähköposti: tuomas.alatalo@lempovolley.fi 

Lempon Arttu Hokkanen palkittiin vuoden poikajuniorina

17.5.2023

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen tukipilari ja kapteeni Arttu Hokkanen palkittiin Lempo-Volleyn vuoden poikajuniorina kaudella 2022-23. Palkinto jaettiin koko seuran kauden päättäjäisissä 17.5.2023.

Arttu pelasi hienon kauden, murtautui miesten 1-sarjaan, jossa voitti mestaruuden, oli avainpelaaja 2-sarjassa ja A-pojissa, joka sijoittui SM-finaaleissa sijalle 7.

Onnea Arttu palkinnosta!

Lempo kiittää kaikkia kaudesta 2022-23

19.2.2023

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen kausi 2022-2023 päättyi lauantaina 18. helmikuuta pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

Neljännesvälierissä Vilppulan Tähti oli parempi voitoin 2-0 ja eteni puolivälieriin ja Lempon kausi päättyi. Tähti voitti avausosan Vilppulassa 3-2 ja toisen ottelun Lempäälässä 3-1.

Lempo-Volleyn nuori joukkue uusiutui isosti kuluneelle kaudella ja mukaan tuli uusia omia junioreita ja valmentajaksi Pasi Korkola.

Kausi oli nuorelle joukkueelle oppia tuova. Alkulohkossa Lempo oli kolmen ottelukierroksen jälkeen neljäs viidestä joukkueesta. Pisteitä tuli 13. Lempo oli lohkossaan ainoa, joka sai pisteen alkulohkon voittaneelta KeiKalta.

Lempo oli 2-sarjan alkulohkorankingissa 12:s. Pudotuspelien avauskierroksella vastaan tuli rankingin 5:s Tähti, joka oli lopulta hieman liian kova vastus.

Lempo pelas 14 sarjapeliä, joista tuli kaikkiaan kolme voittoa ja viidennen erän tappioita kertyi viisi.

Joukkueen pelaajilla osan kausi jatkuu vielä juniorien ja miesten 1-sarjan peleissä.

Lempo kiittää kaikkia kuluneesta kaudesta, jotka olivat mukana tukemassa ja kannattamassa joukkuetta! Iso, iso kiitos kaikille! Lempo toivottaa onnea myös vielä kauttaan jatkaville 2-sarjajoukkueille.

Tähti eteni puolivälieriin voitoin 2-0, Lempon kausi päättyi

19.2.2023

Miesten 2-sarjassa pelattiin isojen panoksien neljännesvälierien toinen osaottelu Lempon ja Vilppulan Tähden välillä.

Lempo tarvitsi voiton venyttääkseen ottelusarjaa kolmanteen otteluun. Tähti voitti kuitenkin Hakkarissa erin 3-1 (25-27, 25-22, 25-17, 25-17) ja etenee puolivälieriin.

Tähti voitti ottelusarjan voitoin 2-0 ja Lempon 2-sarjakausi päättyi tähän. Kausi jatkuu monilla pelaajilla vielä junnu- ja 1-sarjapeleissä.

Lauantaina Lempo voitti upeasti avauserän, mutta sen jälkeen kokeneempi Tähti otti otteen. Lempon parhaana palkittiin hakkurina pelannut Niko Montonen, joka tehoili upeat 22 pistettä. Veeti Kosonen ja Atte Korkola tekivät 11. Tähden ykköstykki oli 18 pisteen Joona Manninen.

Tulospalvelu

Kiitos kuluneesta 2-sarjakaudesta kaikille mukana olleille ja joukkuetta tukeneille. Onnea Tähdelle voitosta ja menestystä pudotuspelien jatkokierroksille!

Neljännesvälierät jatkuvat Lempäälässä ensi lauantaina - Lempo tarvitsee voiton

12.2.2023

Miesten 2-sarjan neljännesvälierät jatkuvat toisella osaottelulla lauantaina 18. helmikuuta Lempäälässä Hakkarin liikuntahallissa. Lempo kohtaa kotikentällään Vilppulan Tähden

Ottelu alkaa kello 17. Liput peliin 4€ ja livelähetys Lempo-Volley miehet Facebook-sivulla.

Tähdellä on ottelussa katkon paikka, sillä se johtaa sarjaa voitoin 1-0. Avausosa päättyi Tähdelle sen kotikentällä niukasti 3-2.

Lempo siis tarvitsee voiton, jotta kausi jatkuu. Kahdella voitolla etenee puolivälieriin.

Jos Lempo voittaa, sarja on 1-1 ja kolmas ratkaiseva peli pelataan 26.2. Vilppulassa. 

Jos Tähti voittaa, etenee se kahdeksan parhaan joukkoon ja Lempon kausi päättyy.

Ottelun tulospalvelu

Tähti avausvoittoon viisieräisen jännärin päätteeksi

12.2.2023

Miesten 2-sarjan pudotuspelit käynnistettiin sunnuntaina 12. helmikuuta Vilppulassa. Ja olipa todellista pudotuspelilentopalloa heti avauspeliin!

Vilppulan Tähti otti Lempoa vastaan ensimmäisen kiinnityksen puolivälieräpaikkaan Vilppulassa pelatussa avausosassa, mutta ei todellakaan helpolla. Tähti voitti lopulta 3-2 (25–23, 14–25, 28–26, 17–25, 15–9).

Lempo laittoi selvää ennakkosuosikkia vastaan todella kovaa kampoihin, eikä sarja todellakaan ole vielä taputeltu. Lempo otti kaksi selvää erävoittoa, ja kaksi kääntyi todella niukasti Tähdelle. Viides erä oli kokeneemman Tähden heiniä.

Lempolla passasi tänään ensimmäistä täyden 2-sarjapelinsä 15-vuotias Kaapo Korkola. Saman ikäinen Kendron Tüür pelasi hakkurina ja kokosi komeat 13 pistettä. Hieman vajaamiehisenäkin Lempo antoi myrskyvaroituksen taidoistaan.

Yleispelaajakaksikko Niko Montonen (23 pistettä) ja Veeti Kosonen (19) hakkasivat palloa kovaa ja korkealta. Tähdellä Joona Manninen oli todella kova 21 pisteellään.

Parhaina palkittiin Lempo-libero Arttu Hokkanen ja Tähden Joona Manninen.

Pelin tulospalvelu

Toinen osaottelu pelataan ensi lauantaina kello 17 Hakkarissa, ja silloin Lempolta tarvitaan voitto, jotta kausi jatkuisi. Silloin kannattaa saapua Hakkariin seuraamaan todella tiukkaa pudotuspelitaisto.

Ennakko: Lempo kohtaa neljännesvälierissä vahvan Tähden

9.2.2023

Miesten 2-sarjakausi 2022-2023 on edennyt siihen vaiheeseen, että on aika pelata pudotuspelejä. Kaikki sarjan 16 joukkuetta pääsivät mukaan pudotuspeleihin, jotka alkavat Lempon osalta 12. helmikuuta. Vastaan tulee toinen pirkanmaalaisseura Vilppulan Tähti.

Lähtökohta

Lempo lähtee pudotuspelisarjaan haastajana, sillä Tähti sijoittui paremmin omassa alkusarjalohkossaan. Lempo oli rankingissa sijalla 12/16 ja tähti sijalla 5/16.

Viimeisissä otteluissaan Lempo hävisi niukasti PuMalle 2-3 kotikentällään. Tähdellä on edellispelistä hieman pidempi aika: joukkue pelasi viimeksi 29.1. Puijo Wolleyta vastaan, jonka voitti 3-0. Joukkueet eivät ole tällä kaudella kohdanneet aiemmin.

Systeemi

Jatkoon eli puolivälieriin kahdeksan parhaan joukkoon pääsee kahdella voitolla, eli pelataan paras kolmesta -systeemillä.

Tähdellä on sarjassa kotietu, joten ottelusarja aloitetaan Vilppulan Parkkivuoressa su 12.2. Toinen ottelu pelataan la 19.2. Hakkarissa Lempäälässä ja jos voitot ovat 1-1, ratkaiseva kolmas ottelu Parkkivuoressa su 26.2.

Tähti oli melko vahva kotijoukkue, kun se voitti kahdeksasta runkosarjan kotipelistään viisi, häviten kahdesti Karpaaseille ja kerran Kiistolle.

Runkosarja

Lempo pelasi B-lohkossa, jossa oli niukasti neljäs tasapistein kolmosen Isku-Veikkojen kanssa. Saldo oli 12 peliin kolme voittoa, 13 pistettä ja peräti neljä viiden erän tappiota. Lempon nuorella ryhmällä oli vaikeuksia voittaa tiukkoja otteluita. Lempo oli kuitenkin ainoa, joka otti sarjapisteen lohkovoittaja KeiKalta, joka voitti kaikki ottelunsa ja oli koko 2-sarjan runkosarjan rankingin ykkönen.

Tähti pelasi C-lohkossa pitkien välimatkojen lohkossa. Joukkue reissasi muun muassa Vaasassa, Outokummussa ja Liperissä. Vilppulalaisryhmä sijoittui komeasti toiseksi 23 pisteellä, edellään vaan Karpaasit. 12 otteluun kahdeksan voittoa ja neljä tappioita.

Millainen joukkue?

Lempolla on hyvin nuori joukkue, joka nuoreni selvästi viime kaudesta. Lempolla on farmisopimus 1-sarjajoukkueen kanssa, josta kävi runkosarjassa pelaajia hakemassa pelituntumaa 2-sarjasta. Joukkueessa on paljon omia kasvatteja ja tarkoitus on toimia ponnahduslautana ja pelaajapolun askeleena kohti korkeampia tasoja.

Tähti palasi tauon jälkeen 2-sarjaan tälle kaudella ja on tehnyt paluun komeasti. Tähti pelasi myös 1-sarjaa muutama vuosi sitten LeKiä vastaan, mutta siitä ajasta joukkue on uusiutunut isosti. Joukkue koostuu Pohjois-Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueen pelureista ja Parkkivuoreen onkin saatu kasattua laadukas ja melko kokenut joukkue. Ryhmässä on omia kasvatteja ja muun muassa viime kaudella 1-sarjan Kykyssä voittaneet Veli Manninen ja Teemu Vanhamäki. Mukana on peräti kolme Mannista, Veli, Joona ja Vili. 

Parhaat pistemiehet

Lempolla runkosarjan tehokkaimmat olivat yleispelaajat Niko Montonen (103 pistettä), Tommi Nieminen (102), Atte Korkola (73) ja hakkuri Aki Tuomivaara (54). Lempon laaja rinki kiersi paljon ja farmipelaajia 1-sarjasta oli mukana eri määrä eri peleissä, joten pistetehtailukin levisi laajasti. Joukkueen runkopelaajia ovat myös muun muassa passari Kalle Nieminen ja libero Arttu Hokkanen.

Tähdellä hakkuri Veli Manninen oli joukkueensa tehokkain 114 pisteellään. Häntä tukivat parhaiten Joona Manninen (77), Aapo Kolhinen (70) ja Teemu Vanhamäki (63).

Ratkaisun paikat

Vastassa kokemusta ja nuoruutta. Tähti lähtee ottelusarjaan suosikkina, mutta Lempolla on varmasti oma sanansa sanottavana. Paras kolmesta -systeemi ei jätä tilaa jossittelulle, kun jatkopaikka ei ratkea kultaisessa erässä.

1) Hyökkäysvoima. Tähdelle on etu, muun muassa Mannisten ja Vanhamäen myötä. Lempon täytyy pystyä hillitsemään sitä vahvalla syötöllä ja torjunnalla.

2) Syöttöpeli. Syötöllä voidaan ratkoa tiukkoja eriä yhdelläkin syöttövuorolla. Saako jompi kumpi etulyöntiaseman vahvalla syötöllään? 

3) Taktiikka. Kun joukkueet eivät ole kohdanneet vielä toisiaan, avauspeli menee varmasti toisen opiskelussa. Niinpä lähtökohdat toiseen otteluun ovat varmasti erilaiset, kun pelien välissä viikko ja aikaa opiskella toisen pelaamista.

Seuraa heitä

Lempo: Niko Montonen. Armeijassa oleva yleispelaaja on ollut vahvassa vedossa 2-sarjapeleissä ja on iso pala Lempon peliä myös Tähti-ottelusarjassa.

Tähti: Veli Manninen. Kykystä ja jyväskyläläisseuroista tuttu taituri osaa kovat lyönnit ja taitavat veivit. Lempon saatava kuriin, jos haluaa mennä jatkoon.

Pudotuspeliparit neljännesvälierissä:

KeiKa - Isku
Loimu - Oripään Urheilijat
Karpaasit - Liperi Volley
AitRi - KaPo
Tähti - Lempo-Volley
PuMa - PuWo
TuTo - NarPa
Kiisto - Isku-Veikot

Pudotuspelien tulospalvelu

Lempo kohtaa Vilppulan Tähden neljännesvälierissä

6.2.2023

Lempo-Volley kohtaa miesten 2-sarjan pudotuspelien avauskierroksella Vilppulan Tähden.

Paikasta kahdeksan parhaan joukkoon saadaan siis pirkanmaalainen taisto. Lempo oli oman lohkonsa neljäs ja 2-sarjaan täksi kaudeksi komean paluun tehnyt Tähti oli C-lohkon toinen.

Ottelupari aloitetaan Vilppulassa Parkkivuoren urheilutalolla tämän viikon sunnuntaina.

Pelipäivät:

Su 12.2. klo 16 Tähti - Lempo (Parkkivuoren urheilutalo)

La 18.2. klo 17 Lempo - Tähti (Hakkarin liikuntahalli)

Tarvittaessa

Su 26.2. klo 16 Tähti - Lempo

Jatkoon kahdella otteluvoitolla.

Lempo laittaa peleistään Facebook-liveä Lempo-Volley miehet sivulle. Liput Lempon kotipeliin 4€.

Lempo sijoittui alkulohkon neljänneksi, PuMa voitti 3-2 päätöspelin

5.2.2023

Miesten 2-sarjan runkosarja paketoitiin maratonottelulla PuMa-Volleyta vastaan. Lopulta PuMa voitti 3-2 (25-23, 25-19, 25-21, 15-25, 15-13) pitkän kaavan kautta.

Lempo oli lopulta oman lohkonsa neljäs. Lohkon sijoitukset:

1. KeiKa 35 pistettä

2. PuMa 21

3. Isku-Veikot 13

4. Lempo-Volley 13

5. KaPo 8

Kun pudotuspelien avauskierroksen vastus ja aikataulu varmistuu, niin tiedotetaan siitä hetimmiten.

Hakkarissa nähtiin todella laadukas 2-sarjaottelu, jossa kaksi nuorta joukkuetta antoivat pallolle kunnolla kyytiä. Molemmilla oli omat huippuhetkensä ja isossa kuvassa peli oli todella tasainen. PuMa ansaitsi voittonsa ja oli lopulta piirun verran edellä.

Otteluraportti

Runkosarja päättyy 5.2. - Vastassa Hakkarissa PuMa-Volley

26.1.2023

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen runkosarja päättyy sunnuntaina 5. helmikuuta. Päätöspelissä on vastassa PuMa-Volley Helsingistä.

Ottelu alkaa Hakkarissa kello 15. Liput 4€.

Pelistä on tulossa livelähetys Lempo-Volley miehet Facebook-sivulla.

Lempo lähtee peliin lohkon sijalta neljä, tällä hetkellä sijalla kaksi oleva PuMa ja kolme oleva Isku-Veikot ovat vain pisteen Lempon edellä, joten päätöspeli on todella merkittävä. PuMa on pelannut kaksi peliä Lempoa ja Isku-Veikkoja vähemmän.

Pelin tulospalvelu

Lempolle voitto paikallispelistä Isku-Veikoista

26.1.2023

Lempo-Volley jatkoi miesten 2-sarjakauttaan harvinaisella viikkopelillä torstaina 26. tammikuuta Valkeakoskella. Paikallispelissä oli vastassa Isku-Veikot kauden kolmannessa kohtaamisessa.

Lempo nappasi ottelusta hienon voiton Isku-Veikkoja vastaan. Voitto oli ensimmäinen kauden keskinäisissä otteluissa. Torstainen ottelu päättyi Valkeakoskella Lempolle erin 3-1 (25-20, 25-16, 14-25, 25-22).

Kaksi avauserää menivät Lempon hallinnassa, mutta kolmanteen IV sai vahvan menon muutaman vaihdon myötä. Neloserä oli loppuun asti tasainen, Lempon torjuntapeli toi tärkeät pisteet lopussa.

Lempolta palkittiin parhaana passari Ville Tuki ja Isku-Veikoilta hakkuri Veeti Lassila, joka on tuttu pelaaja Lempon A-pojista.

Viikkopeli oli saanut Lempolle mukaan useamman 1-sarjan farmipelaajan paikkaamaan muita poissaoloja. Jani Liski oli Lempon tehokkain 19 pinnalla ja Tommi Nieminen teki 11. Isku-Veikoilta tehokkain oli 19 pisteen Lassila. Kiihkeä paikallispeli toi myös yhden punaisen kortin Isku-Veikoille.

Lempolla on nyt kaksi voittoa putkeen ja lohkon sija 4. Sijalla kaksi oleva PuMa ja kolme oleva IV ovat pisteen edellä. 2-sarjan runkosarjaa on jäljellä enää yksi ottelu. Lempo päättää runkosarjan ennen pudotuspelejä 5.2. kotipelillä Puma-Volleyta vastaan.

Pelin tulospalvelu

Lempo jatkaa viikkopelillä Valkeakoskella

15.1.2023

Lempon miesten 2-sarjan toiseksi viimeinen runkosarjapeli pelataan poikkeuksellisesti viikkopelinä.

Lempo kohtaa torstaina 26. tammikuuta vieraspelillä Valkeakosken Isku-Veikot, eli kyseessä on runkosarjalohkon paikallispeli.

Peli alkaa kello 19 Apian urheilutalolla Valkeakoskella.

Lempo pääsee peliin allaan voitto KaPosta ja IV:llä on alla tappio lohkokärki KeiKalle.

IV on lohkossa kolmas ja Lempo neljäs, eroa on vain yksi piste. Keskinäinen kohtaaminen on kauden kolmas, aiemmat Isku-Veikot voitti 3-2 ja 3-1.

Pelistä tulossa livelähetys Lempo-Volley miehet Facebook-sivulle.

Pelin tulospalvelu

Lempo avasi vuoden 2022 komealla KaPo-voitolla

15.1.2023

Lempo-Volley otti komean voiton miesten 2-sarjassa vuoden 2023 alkajaisiksi!

Lempo voitti sunnuntaina 15. tammikuuta kotikentällään Karkkilan Pojat selvästi 3-0 25–20, 25–11, 25–20). Sunnuntaina 1-sarjajoukkueen farmipelaajat Jani Liski 19 pinnaa ja Tommi Nieminen 10 pinnaa olivat kentän kuninkaita.

Lempo nousi voitolla 9 pisteeseen ja ohi KaPon sarjataulukossa.

2-sarjakausi jatkuu torstaina 26. tammikuuta Valkeakosken Isku-Veikkojen vieraana.

Otteluraportti

Katsausta miesten 2-sarjakauteen

12.1.2023

Lempo-Volleylla on sunnuntaina edessä vuoden 2023 ensimmäinen miesten 2-sarjapeli. Hakkarin liikuntahalliin saapuu Karkkilan Pojat. Peli alkaa kello 15 ja live Lempon miesten Facebookissa.

Runkosarja on kaartanut jo loppusuoralle. Lempolla on jäljellä kolme peliä. Lempo pelaa B-lohkossa, jonka tilanne on:

1. KeiKa 26 pistettä
2. PuMa 13
3. Isku-Veikot 10
4. KaPo 8
5. Lempo-Volley 6

2-sarjassa pelataan kolmessa lohkossa. A-lohkon kärjessä ovat AitRi ja Loimu, C-lohkon kärjessä ovat Karpaasit ja Vilppulan Tähti.

Lempo kohtaa runkosarjassa vielä KaPon, Isku-Veikot vieraissa 26.2. ja PuMan päätöspelissä kotona 5.2.

2-sarjan kaikki 16 joukkuetta etenevät pudotuspeleihin. Neljännesvälierät pelataan runkosarjan jälkeen paras kolmesta -menetelmällä. Vastustajat tulevat runkosarjarankignin pohjalta niin, että ranking 1 kohtaa ranking 16 jne.

Alkukaudesta Lempon parhaat pistemiehet ovat olleet Niko Montonen 85, Tommi Nieminen 74 ja Atte Korkola 58. Koko sarjan pistepörssin top 3 on Veeti Viljamaa 136 (Vaasan Kiisto), Miikka Puranen 135 (Loimu) ja Viktor Viljamaa 125 (Vaasan Kiisto).

2-sarjan tulospalvelu

Lempo palaa pelikentille 15.1. kotipelillä

1.11.2023

Miesten 2-sarjakausi jatkuu sunnuntaina 15. tammikuuta 2023. Silloin Lempo palaa noin kuukauden sarjapelitauolta kotikentällään.

Vastaan Lempäälään saapuu Karkkilan Pojat. Peli alkaa kello 15 Hakkarin liikuntahallissa.

Runkosarjaa on jäljellä enää kolme peliä. Lempo on lohkossaan viimeisenä viidentenä, KaPo on neljäs kaksi pistettä edellä.

Kohtaaminen on runkosarjan kolmas ja viimeinen. Lempo voitti kotipelin 3-0 ja KaPo oman kotipelinsä 3-1, joten voitot ovat 1-1.

Kasper Vesanen U17-maajoukkueleirillä

16.12.2022

Lempo-Volleyn A-pojissa ja miesten 2-sarjassa pelaava Kasper Vesanen oli mukana Suomen U17-maajoukkueen leirillä Kuortaneella alkuviikon joulukuussa

Seuraavaksi U17-maajoukkue leireilee tammikuussa ja ryhmää hieman kavennetaan. EM-karsinnat alkavat tammikuussa Bulgarian Sofiassa.

Onnea Kassulle ja toivotaan, että kutsuja tulee vielä!

Uutinen ja leiriryhmä Lentopalloliiton sivuilla

Kuva: Lentopalloliitto

Edessä joulutauko, Lempo palaa kentille KaPoa vastaan 15. tammikuuta 2023

3.12.2022

Lempon M2-joukkueella on edessä sarjatauko miesten sarjapeleistä. 

Seuraava sarjapeli on kotikentällä Hakkarin liikuntahallissa kello 15. Silloin vastassa on Karkkilan Pojat.

Lempo pelaa ensi viikonloppuna 17.12. A-poikien SM-sarjaa B-poolissa kotiturnauksen Lempäälässä Kanavan koululla.

KeiKa tyly isäntä Lempolle - Lempo päättää syyskauden sijalla 5

11.12.2022

Lempo päätti miesten 2-sarjan syyskauden 2022 sunnuntaina 11. joulukuuta Keimolan Kaiun vieraana. Kyyti oli tylyä, kun lohkon kärkijoukkue Keimolan Kaiku osoitti entisine liigamiehineen kaapin paikan ja voitti Lempon selvästi 3-0 (25-9, 25-7, 25-16).

Etenkin kahdessa avauserässä Lempo ei pystynyt vastaamaan millään kokeneemman kotijoukkueen tasoon. Kolmannessa erässä nähtiin ryhtiliike, mutta KeiKa vei pelin selvästi.

KeiKan Karl Külaots summasi 14 pistettä, Lempon Atte Korkola parhaimpana 6.

Ottelu oli samalla Lempon viimeinen 2-sarjassa vuonna 2022. Alkukauden saldo on yhdeksän peliä, joista yksi voitto ja kolme niukkaa viiden erän tappiota. Pisteitä on kuusi ja lohkon sija viisi.

Nuori joukkue on ottanut isoja pelillisiä kehitysaskelia ja uudet tulokkaat ovat tottunut miesten sarjapelien vaatimuksiin. Kausi jatkuu ensi viikonloppuna A-poikien kotiturnauksessa Kanavan koululla ja 2-sarjassa Lempo palaa kentille 15.1.2023 kotipelillä Karkkilan Poikia vastaan.

Pelin tulospalvelu

Syyskausi päättyy KeiKan vieraana

3.12.2022

Lempon miesten 2-sarjan syyskauden viimeinen peli pelataan sunnuntaina 11. joulukuuta.

Lempo matkaa lohkokärki Keimolan Kaiun vieraaksi. Ottelu alkaa Kanniston koululla kello 16.45.

Liveä on tarkoitus saada Lempon miesten Facebook-sivulle.

KeiKa on voittanut kauden kaksi aiempaa kohtaamista, mutta viimeksi Lempo ahdisti KeiKan viiteen erään, kun KeiKa voitti Hakkarissa 3-2.

Samalla alkaa runkosarjan kolmas ja viimeinen kierros.

Pelin tulospalvelu

PuMa voitti viisieräisen jännärin

3.12.2022

Lempo palasi pisteiden makuun 2-sarjassa, mutta lopulta Puma-Volley M1 juhli lauantaina voittoa erin 3-2 (22–25, 20–25, 25–22, 25–14, 15–13). Lempolle siis yksi sarjapiste matkaan.

Lempo oli matkalla vain kahdeksalla pelaajalla, mutta sai koneestaan tänään todella hienosti irti. Lauri Lahtinen oli ensi kertaa avauskokoonpanossa.

Lempo meni pelissä komeasti 2-0-eräjohtoon ja peli rullasi mainiosti. Niko Montonen ja Kasper Vesanen tekivät paljon pisteitä Kalle Niemisen passeista.

Kahden erän jälkeen pelin suunta kääntyi. Lempo oli kolmoserässä vielä kiinni suorassa voitossa, mutta PuMa sai kairattua kolmannen erän itselleen. Neljäs erä meni sitten täysin kotijoukkueelle ja peli venyi viidenteen erään.

Lopulta viides meni mahdollisimman niukasti PuMalle 15-13. Lempo selvitti kolme ottelupalloa, mutta neljäs oli liikaa.

Niko Montoselle 18 pistettä, Kasper Vesaselle 16 ja Atte Korkolalle 11. PuMalta Aku Kauppi ja Justus Fredriksson tekivät komeat 18 pinnaa ja Nuutti Moilanen 17.

Lempon pelit jatkuvat 2-sarjassa 11.12. KeiKaa vastaan vieraissa. Nyt on pelattu kaksi pelikierrosta ja KeiKa-peli käynnistää kolmannen ja viimeisen runkosarjan kierroksen.

KeiKa-peli on samalla vuoden 2022 viimeinen 2-sarjapeli.

Tulospalvelu

Lempo matkaa seuraavaksi PuMan vieraaksi

28.11.2022

Lempon M2-kausi jatkuu lauantaina 3. joulukuuta. Silloin Lempo matkaa Helsinkiin Lehto-areenaan, vastassa PuMa. Ottelu alkaa kello 16.45.

Samalla ottelu on toisen pelikierroksen viimeinen ja syyskauden toiseksi viimeinen. Runkosarjassa pelataan kolme kierrosta.

Kauden avauspelin voitti Lempäälässä PuMa. Joukkueet ovat kohdanneet jo useasti myös A-poikien SM-sarjassa.

Luvassa taas tiukka ja kiintoisa peli. PuMa on lohkossa neljäs ja Lempo viides, molemmilla koossa viisi pistettä.

Tulospalvelu

Isku-Veikot parempi paikallispelissä

28.11.2022

Lempo-Volleyn kausi miesten 2-sarjassa jatkui vapaan viikonlopun jälkeen sunnuntaina 27. marraskuuta. Lempo koki paikallispelissä tappion Valkeakosken Isku-Veikoille erin 1-3 (20–25, 25–19, 20–25, 21–25).

Pitkä viikonloppu oli takana, sillä usea pelaaja urakoi lauantaina pitkä A-poikaturnauksen ja tänään miesten sarjapelin.

Kakkoserä oli Lempolta parasta ja tiukkaa oli myöa muissa erissä. Tällä kertaa vierasjoukkue veti hieman pidemmän korren.

Tomi Nieminen tehoili 17 ja Niko Montonen 10 pistettä.

Vastapuolella Isku-Veikoissa nähtiin Lempon A-pojista tutut Jaaro Mattsson, Veeti Lassila ja Veikko Mähönen. Lassila oli IV:n paras pistemies 17 pinnallaan.

Tulospalvelu

M2-kausi jatkuu 3.12. vieraspelillä, Lempo matkaa PuMan vieraaksi!

Lempolla vapaa viikonloppu ja seuraavaksi vastassa Isku-Veikot

13.11.2022

Lempo-Volleylla on edessä tulevana viikonloppuna pelivapaa viikonvaihde miesten 2-sarjassa tiivistahtisen alkukauden jälkeen.

Seuraavan kerran Lempo pelaa sunnuntaina 27. marraskuuta kotikentällään Hakkarin liikuntahallissa Lempäälässä.

Silloin pelataan paikallispeli Valkeakosken Isku-Veikkoja vastaan. Kauden avauspeli meni Isku-Veikoille 3-2.

Ottelu alkaa poikkeuksellisesti kello 15.

Liput 4€

Tervetuloa!

Tulospalvelu

KaPo jätti Lempon ilman sarjapisteitä

13.11.2022

Lempo-Volley vieraili miesten 2-sarjassa Karkkilassa lauantaina 12. marraskuuta. Tällä kertaa ei tullut pisteitä kotiin. KaPo voitti 3-1 (25–23, 25–11, 18–25, 29–27).

Karkkilassa Lempo ei saanut omaa peliään aivan rullaamaan missään kohtaa. Kotijoukkueelle kaikki kunnia hienosta pelistä, he tekivät Lempon pelaamisen vaikeaksi ja puolustivat loistavasti.

- Meillä oli kyllä vähän vaikeampi reissu. Jokaisessa erässä oli omat haasteensa. Kolmas erä näytti, että pelin suunta kääntyisi, mutta ei aivan riittänyt neloserässä voittoon, Lempon päävalmentaja Pasi Korkola mietti.

Otteluraportti

Tulospalvelu

Lempo jatkaa vieraspelillä Karkkilassa

6.11.2022

Miesten 2-sarjan tiivis pelitahti jatkuu. Lempo jatkaa kauttaan ensi lauantaina 12. marraskuuta Karkkilassa.

Silloin Lempo pelaa Karkkilan Poikien vieraana. Ottelu alkaa kello 15 Karkkilan liikuntahallissa.

Kauden aiemmassa pelissä Lempo voitti KaPon kotikentällään.

Lempo vieraili Karkkilassa viikkoa aiemmin A-poikien turnauksessa.  Silloin KaPo oli parempi 2-1 hyvin samoilla joukkueilla.

Tulossa siis varmasti mielenkiintoinen ottelu!

Tulospalvelu

KeiKa vei voiton viiden erän väännön jälkeen

6.11.2022

Miesten 2-sarjassa nähtiin sunnuntaina 6.11. viiden erän näytelmä, kun Lempo-Volley haastoi hienosti lohkokärki Keimolan Kaiun Hakkarissa.

Viiden erän puristuksen jälkeen voitti meni KeiKalle erin 3-2 (15-25, 25-22 25-18, 23-25, 15-5).

- Meiltä vahva ++ -suoritus. Loppua lukuun ottamatta täytyy olla tyytyväinen, kuinka saatiin haastettua KeiKan tasoista joukkuetta, Lempon päävalmentaja Pasi Korkoa tuumi.

Otteluraportti

Kausi jatkuu lohkokärki KeiKaa vastaan

1.11.2022

Lempo-Volleyn 2-sarjakausi jatkuu sunnuntaina 6. marraskuuta kotipelillä Hakkarin liikuntahallissa.

Vastaan tulee lohkoa johtava Keimolan Kaiku. Peli alkaa kello 12.

Samalla alkaa toinen runkosarjakierros.  Avauspelin voitti KeiKa 3-0.

Lempo on lohkossa kolmantena, takana on 1-3-tappio Pumalle.

Lempon joukkue pelaa lauantaina A-poikien SM-sarjaa Karkkilassa, joten edessä on tiukka viikonloppu.

KeiKa-peli suorana Lempo-Volley miehet Facebookissa.

Liput 4€

Tervetuloa

Puma vei pisteet Lempäälästä

30.10.2022

Miesten 2-sarjan runkosarjan ensimmäinen ottelukierros päättyi Lempon osalta sunnuntina 30. lokakuuta kotipeliin helsinkiläistä Pumaa vastaan.

Puma nappasi ansaitusti kaikki pisteet 3-1 (25-22, 22-25, 25-23, 25-21) -voitolla.

Lempon kausi jatkuu 6.11. kotipelillä KeiKaa vastaan.

Lue otteluraportti

Ensimmäinen runkosarjakierros päättyy PuMa-kotipeliin

24.10.2022

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjan runkosarjan avauskierros päättyy sunnuntaina 30. lokakuuta. Silloin Hakkariin saapuu helsinkiläinen PuMa.

Ottelu alkaa Hakkarin liikuntahallissa jo kello 12. Liput 4€.

Lempo lähtee peliin lohkon sijalta 2, PuMa sijalta 4. Ottelu on kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen.

Live Lempo-Volley miehet Facebook-sivulla.

Tulospalvelu

Lempo hävisi Isku-Veikoille viidessä erässä

24.10.2022

Miesten 2-sarjassa pelattiin lauantaina 22. lokakuuta huikean jännittävä paikallispeli Isku-Veikkojen ja Lempon välillä Valkeakoskella.

Lopulta voitot vei Isku-Veikot 3-2 (15–25, 25–22, 25–18, 25–27, 15–9). Lempolle kuitenkin hieno sarjapiste tuliaisiksi.

Veeti Ahlfors kokosi 10 pistettä, Niko Montonen 8 ja Atte Korkola 7. Keskitorjuja Topi Tuomisto debytoi Lempossa.

Isku-Veikoilta entinen maajoukkuepelaaja Markus Kaurto tehoili komeat 25 pistettä. Lempo A-pojissa edustava Taavi Arminen tehoili 12 pinnaa Isku-Veikoille.

Otteluraportti

Lempo lähtee haastamaan Isku-Veikot lauantina

17.10.2022

Miesten 2-sarjajoukkue jatkaa kauttaan lauantaina 22. lokakuuta kiinnostavalla kamppailulla. Vastassa on vieraskentällä Valkeakosken Isku-Veikot ja verkon toisella puolella moni Lempon A-pojissa pelaava pelaaja.

Ottelu alkaa Apian liikuntahallissa kello 18 ja liveä Lempon miesten Facebookissa.

Lempon Kasper Vesanen U17-maajoukkueleirille

9.10.2022

Lempo-Volleyn Kasper Vesanen valittiin Suomen poikien U17-maajoukkueen leirille. Maajoukkueleiri pidetään Kuortaneella 14.-17. marraskuuta.

Vesanen on Lempäälän Jyryn kasvatti ja pelaa Lempo-Volleyssa miesten 2-sarjassa ja A-pojissa sekä LP Kangasalan joukkueessa B-pojissa tällä kaudella.

Onnittelut Kassulle valinnasta ja tsemppiä maajoukkueeseen!

Leirille valittiin 2007-2008-syntyneitä pelaajia 22.

Täällä leirille valittu ryhmä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Edessä vapaa viikonloppu, seuraavaksi vastassa Isku-Veikot

9.10.2022

Lempon kausi miesten 2-sarjassa jatkuu 22. lokakuuta. Silloin vastassa on vieraskentällä Valkeakosken Isku-Veikot. Ottelu alkaa kello 18.

Tuleva viikonloppu Lempolla on vapaa ja moni joukkueen pelaaja avaa A-poikien SM-sarjakautensa.

Lempolle kauden avausvoitto, KaPo nurin 3-0

2.10.2022

Lempo-Volley otti kaudena avausvoittonsa miesten 2-sarjassa sunnunaina 9.10. Karkkilan Pojat kaatui Lempon kotikentällä Hakkarissa erin 3-0 (25-21, 25-17, 25-21).

Tommi Nieminen kokosi 13 pistettä ja Atte Korkola 12 pistettä, Aki Tuomivaara ja Kasper Vesanen 8. KaPolla Aaro-Heikki Jalkanen oli paras pistemies 8 pinnalla.

- Perussuoritus riitti tänään voittoon. Laitahyökkäys toimi meillä hyvin ja Tommi Nieminen toi hyvää ryhtiä tekemiseen, Lempon päävalmentaja Pasi Korkola kertoi.

RAPORTTI

Lempon pelaajistoon muutoksia, Topi Tuomisto mukaan

6.10.2022

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueeseen liittyy nuori keskitorjuja Topi Tuomisto. Topi pelaa numerolla 13.

Joukkueen pelaajalistalta jäävät pois Olli Uusitalo, Riku Nissilä, Ville Raita, Arttu Reima ja Eetu Saarinen. Konkarit ovat harjoitusringissä, mutta eivät ainakaan alkukaudesta mukana peleissä.

Edessä kotiavaus, KaPo saapuu Hakkariin

2.10.2022

Lempon kausi M2-sarjassa jatkuu sunnuntaina 9. lokakuuta. Silloin on kotiavaus Hakkarin liikuntahallissa.

Vastaan saapuu Karkkilan Pojat ja peli alkaa kello 12.

Liput 4 euroa ja live Lempon miesten Facebookissa.

Tervetuloa!

Lempo avasi kauden hyvällä esityksellä, KeiKa vei pisteet

2.10.2022

Lempo-Volley avasi miesten 2-sarjakauden sunnuntaina 2. lokakuuta Keimolan Kaikua vastaan. KeiKa voitti 3-0 (25-22, 25-22, 25-22) tiukkojen vaiheiden jälkeen.

Lempolla neljä B-ikäistä pelasi ensimmäiset 2-sarjapelinsä, KeiKalla oli riveissään usea entinen liigamies Toni Kankaanpäästä lähtien.

Lempo haastoi ennakkoon ison suosikin hienosti ja johti pitkään toista ja kolmatta erää. Kuitenkin kokeneempi kotijoukkue punnersi voiton kolmessa erässä.

Lempolta Veeti Kosonen teki 12, Niko Montonen 11 ja Aki Tuomivaara 9 pistettä.

Päävalmentaja Pasi Korkolan mietteet pelistä.

- Tasaista ja tiukkaa vääntöä kokeneita pelaajia vastaan. Muutaman pisteen erot, mutta tiukoissa paikoissa kokeneet kaverit käytti tilaisuudet hyödykseen ja olivat erien lopussa tehokkaampia kuin me.

- Pelissä oli paljon hyvää. Rohkeaa ja päättäväistä, niin kuin toivoin. Kaikki 07-ikäiset saivat miesten debyyttinsä tehtyä ja suoriutuivat malliikkaasti. Kososen Veeti oli tänään meidän ykkösmies.

- Vastaanotto toimi koko ryhmällä, Hokkasen Arttu johti sitä liberona huippulaadulla. Kaikki kunnia Keimolalle, pikkaisen jäi hampaan koloon kolmas erä, jotain parannetavaakin siis.

M2-kausi jatkuu 9.10. Karkkilan Poikia vastaan. Silloin kotiavaus, peli alkaa Hakkarissa klo 12.

Tulospalvelu

Kaksi M2-joukkueen pelaajaa mukana B-ikäisten alue-SM-kisoissa

25.9.2022

B-ikäisten alue-SM-kisat pelattiin Helsingissä 23.-25. syyskuuta.

B-tyttöjen SM-kultaa voitti Lounas 1, hopeaa Itä 1 ja pronssia Pohjoinen 1.

B-poikien  SM-kultaa voitti Pohjoinen 1, hopeaa Lounas 1 ja pronssia Länsi 1.

Mukana oli myös kolme Lempo-Volleyn junioria. Poikien Lounas 2 -joukkueessa pelasivat Lempon A-poikia ja miesten 2-sarjajoukkuetta edustavat Kasper Vesanen ja Kendron Tüür.  Tyttöjen Lounas 2 -joukkueessa pelasi Lempon B1-tyttöjen Niina Mattila.

Poikien Lounas 2 oli hienosti viides ja tyttöjen Lounas 2 myös komeasti sijalla 7.

Uusi sarjakausi käyntiin - Lempo matkaa Vantaalle

24.9.2022

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen uusi sarjakausi alkaa sunnuntaina 2. lokakuuta. Lempo matkaa Vantaalle Keimolan Kaiun vieraaksi.

Ottelu alkaa Kanniston koululla kello 15.45.

Lempon B-lohkossa pelaavat KeiKa, PuMa, Isku-Veikot ja Karkkilan Pojat.

Ensimmäinen kotipeli pelataan su 9.10. Hakkarissa kello 12 Karkkilaa vastaan.

AitRi voitti treenipelin, kehissä nähtiin uusi isä-poika-pari

21.9.2022

Miesten 2-sarjajoukkue vahvistuksenaan A-poikia ja 1-sarjajoukkueen Anssi Vesanen pelasivat keskiviikkona 21.9. harjoituspelin Aitolahden Rientoa vastaan Hakkarissa.

Vahvistunut AitRi oli parempi erin 3-1 (25-18, 25-20, 23-25, 25-16).

Nuori Lempo esitti rohkeaa peliä ja nuorisokaarti sai hienoja onnistumisia uriensa yhä ensimmäisiä aikuisten pelejä pelatessa.

Ja historiallista oli se, että kentällä nähtiin yhtä aikaa taas uusi isä-poika-pari, kun Anssi 42v ja Kasper 14v Vesanen olivat samaan aikaan kentällä. Lempäälän lentishistoria sai uuden parivaljakon, aiemmin muun muassa Niemiset ja Rauniot ja nyt Vesaset, ja varmasti useampi muukin.

AitRi vastaan treenipelissä

21.9.2022

Lempon miesten 2-sarjajoukkue pelaa tänään keskiviikkona harjoituspelin Aitolahden Riennon kanssa Hakkarissa.

Saliin päästään klo 17, joten peli alkaa noin 17.30-17.45 arviolta. Pelistä live Lempon miesten Facebookissa ja seuraamaankin voi yläparvelle tulla.

Vastassa hurjasti vahvistunut AitRi, joka on tulevan kauden 2-sarjan suosikkeja. Tervetuloa seuraamaan nuoren Lempon otteita!

KaPo-vieraspeli aikaistuu päivällä

13.9.2022

Lempon vieraspeli Karkkilan Poikia vastaan aikaistuu päivällä. Uusi pelipäivä on lauantai 12.11., aiempi päivä oli 13.11.

Lempo avasi treenipelit yhdistelmäjoukkueella, Isku parempi Pyynikillä

9.9.2022

Lempon 2-sarjajoukkue aloitti treenipelinsä yhdessä 1-sarjajoukkueesta kootun yhdistelmäjoukkueen kanssa perjantaina 9.9. Silloin Lempo matkasi Pyynikille 1-sarjajoukkue Rantaperkiön Iskun vieraaksi.

Isku voitti 4-0 (25-21, 25-20 25-19, 25-20).

– Positiivista oli ehdottomasti tänään meidän hyvä peli-ilme, Lempoa valmentanut M2-joukkueen päävalmentaja Pasi Korkola mietti ottelusta.

– Vaikka oli sekajoukkue ja kokoonpanoa vaihdettiin joka erään, olisi peli voinut mennä enemmänkin sekaisin. Joukkueena kokonaisuudessa ihan ok esitys tänään.

Otteluraportti täällä

Lempon runkosarjan ohjelma julki - Kausi alkaa 2.10.

9.9.2022

Lempo-Volley pelaa miesten 2-sarjassa B-lohkossa yhdessä Keimolan Kaiun, Karkkilan Poikien, Valkeakosken Isku-Veikkojen ja helsinkiläisen PuMan kanssa.

Runkosarjassa pelataan kolminkertainen runkosarja eli yhteensä 12 ottelua.

Lempon kausi alkaa vieraspelillä KeiKaa vastaan 2.10.

Täällä 2-sarjan tulospalvelu

Lempo nuorella yhdistelmäjoukkueella Iskun vieraaksi

5.9.2022

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue aloittaa treenipelinsä perjantaina 9.9. Tampereella. Silloin Lempon 1- ja 2-sarjajoukkueista koottu nuorisoryhmä kohtaa Rantaperkiön Iskun 1-sarjajoukkueen.

Ottelu pelataan Pyynikin palloiluhallissa kello 19.30 alkaen.

Liveä mahdollisesti Lempo-Volley miesten tai Iskun Facebook-sivulla.

Päivitetty 6.9.2022. Tarkennettu, että Lempo matkassa 1- ja 2-sarjajoukkueiden yhdistelmäryhmällä.

Miesten 2-sarjajoukkue jatkaa nuorella joukkueella - mukana paljon omia kasvatteja

29.8.2022

Lempo-Volleyn miesten kakkosjoukkue jatkaa myös kaudella 2022-2023 pelaamistaan miesten 2-sarjassa. Joukkue on jälleen nuori ja omista kasvateista ja junioreista koostuva ryhmä, jossa on mukana muutama kokeneempi pelaaja. Joukkue tekee tiivistä yhteistyötä miesten 1-sarjajoukkueen kanssa.

Miesten 2-sarjajoukkuetta valmentaa tulevalla kaudella Pasi Korkola, joka valmensi viime vuonna Lempon C-poikia.

- Alkukaudesta joukkue näyttää tehneen "nuorennusleikkauksen". Todellisuudessa syksyn mittaan kokeneempikin kaarti löytänee reitin hallille ja joukkue täydentyy. Lisäksi M1-joukkueen treeniryhmästä joukkuetta täydennetään tarpeen mukaan. Siten myös saadaan tärkeää peliaikaa kehittyville, nuorille pelaajille, päävalmentaja Pasi Korkola kertoo joukkueen kuulumisia, kun ensimmäiset treeniviikot ovat takana.

- Pari harjoituspeliä ennen kauden alkua näyttää varmasti suuntaa, missä mennään. 2-sarjassa on mukana 16 joukkuetta ja tulevan kauden systeemi selviää tällä viikolla.

Tulevan kauden Lempon pelaajalistalla on tällä hetkellä 21 pelaajaa. Mahdollisesti joukkueessa vielä pelaamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä päävalmentaja Pasi Korkolaan.

Pelaajalistalla ovat mukana myös 1-sarjan farmipelaajat Niko Montonen, Kalle Nieminen, Tommi Nieminen, Veeti Kosonen, Ville Tuki ja Veeti Ahlfors.

2-sarjapelaajista puolestaan Aki Tuomivaara, Atte Korkola ja Arttu Hokkanen ovat tiiviisti mukana 1-sarjan harjoitusvahvuudessa.

Uusia pelaajia viime kauteen ovat Savonlinnasta Lempon organisaatioon siirtynyt Veeti Kosonen sekä Lempon junioreista mukaan nousevat 2007-ikäluokan Kaapo Korkola, Kasper Vesanen, Lauri Lahtinen, Kendron Tüür ja Tuukka Jaatinen. He pelaavat myös Lempon A-pojissa.

Konkariporukkaan voidaan laskea Olli Uusitalo, Riku Nissilä, Eetu Saarinen, Arttu Reima ja Ville Raita.

Kaikkiaan 21 pelaajasta 12 on aloittanut lentopallon Lempäälän Jyryssä ja 16 on pelannut useamman kauden jo junioreissa Lempäälässä. Lempon A-pojissa tällä kaudella pelaa 12 2-sarjajoukkueen pelaaja ja A-poikien runko koostuukin M2-joukkueen juniori-ikäisistä pelaajista.

Viime kaudella Lempo pelasi upean kauden ja putosi puolivälierissä ollen kultaisen erän voiton päässä neljän parhaan joukosta.

Tulevan 2-sarjakauden sarjasysteemi, otteluohjelma ja lohkojako selviää pian.

M2-JOUKKUE 2022-2023

1 Ville Raita, yleispelaaja
2 Niko Montonen, yleispelaaja
3 Olli Uusitalo, hakkuri
4 Aki Tuomivaara, hakkuri
5 Kalle Nieminen, passari
7 Eetu Saarinen, yleispelaaja
8 Tommi Nieminen, yleispelaaja
9 Veeti Kosonen, yleispelaaja
12 Riku Nissilä, libero
15 Ville Tuki, passari
17 Veeti Ahlfors, keskitorjuja
20 Arttu Reima, yleispelaaja
21 Arttu Hokkanen, libero
24 Manu Mäenpää, keskitorjuja
26 Atte Korkola, yleispelaaja
28 Tuukka Jaatinen, keskitorjuja
29 Jussi Suhonen, keskitorjuja
30 Kaapo Korkola, passari
31 Lauri Lahtinen, yleispelaaja
32 Kendron Tüür, yleispelaaja
33 Kasper Vesanen, yleispelaaja

Päävalmentaja: Pasi Korkola
Joukkueenjohtaja: Jonna Korkola
Tiedottaja: Antti Raunio
Rahastonhoitaja: Reijo Jakovuori

Lempolla sovittuna kaksi harjoituspeliä ennen kauden alkua

29.8.2022

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkue pelaa ainakin kaksi peliä ennen tulevaa sarjakauden alkua.

Perjantaina 9.9. Lempo kohtaa Pyynikin palloiluhallissa Iskun joukkueella, joka kootaan 1- ja 2-sarjan pelaajista.

Keskiviikkona 21.9. Lempo pelaa 2-sarjaryhmällä Hakkarissa treenipelin Aitolahden Rientoa vastaan noin kello 17 alkaen.

Kiinnostaako pelaaminen Lempon M2-joukkueessa?

22.7.2022

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueeseen mahtuu lisää pelaajia. Jos pelaaminen joukkueessa kiinnostaisi, ota rohkeasti yhteyttä valmentaja Pasi Korkolaan.

Pasi Korkola, M2-joukkueen päävalmentaja
040 7342672
pasi.korkola(a)gmail.com

Lempon 2-joukkue jatkaa 2-sarjassa, kohti uutta kautta 2022-2023

22.7.2022

Lempo-Volleyn miesten kakkosjoukkue jatkaa kaudella 2022-2023 pelaamistaan miesten 2-sarjassa.

Joukkue aloittaa yhteisen joukkueharjoittelun elokuussa Hakkarin liikuntahallissa.

Joukkue tulee hieman uudistumaan viime vuodesta, mutta myös samoja pelaajia ryhmästä löytyy, sekä seuran omia junioreita että kokeneempia pelaajia.

Päävalmentajana aloittaa Pasi Korkola, joka valmensi viime kaudella Lempon junioreissa. Joukkueenjohtaja on Jonna Korkola.

Pasi Korkola, M2-joukkueen päävalmentaja
040 7342672
pasi.korkola(a)gmail.com

Pasi Korkola miesten 2-sarjajoukkueen päävalmentajaksi

22.6.2022

Lempo-Volleyn miesten 2-sarjajoukkueen päävalmentajana kaudella 2022-2023 toimii Pasi Korkola. Korkola on pitkän linjan lempääläläinen lentopallovaikuttaja. Hän pelasi pitkän uran Lempäälän Kisassa ja on viime vuodet valmentanut Lempäälän Jyryn ja Lempo-Volleyn poikajunioreita. 

Viime kaudet Korkola on ollut Lempon C-poikien päävalmentaja. Kuluneella kaudella C-pojat olivat SM-finaaleissa seitsemänsiä ja Power Cupissa pronssilla. 

– 12. vuosi on alkamassa valmentajana. F-ikäisistä on kuljettu C-junnuihin ja siinä sivussa aluetoimintaakin nähty B-ikäisiin saakka, Korkola kertoo taustastaan.

– Lempon 2-sarjajoukkueen haluan olevan kasvu- ja ponnahdusalusta etenkin nuorille miehenaluille. Joukkueessa on paljon A-ikäisiä pelaajia, joiden lähitulevaisuus siintää Lempon 1-sarjassa. Ryhmässä on myös muutama kokeneempi pelaaja, joiden toivon tuovan joukkueeseen rauhallisuutta ja miksei vaikka vähän värikynää sinne pukukopin puolelle.

Korkolalle etsitään vielä 1-2 kahta apuvalmentajaa mukaan joukkueeseen. 2-sarjajoukkueen joukkueenjohtajana toimii ensi kaudella Jonna Korkola. Miesten 2-sarjan ja 1-sarjan yhteistyö ja farmitoiminta tulee olemaan tiivistä ja mahdollisesti vielä viime kausia tiivimpää.

– Lempo on 2-sarjassa yritteliäs, taisteleva ja modernia lentopalloa pelaava joukkue. Toivotaan, että yleisökin tykkää näkemästään ja löytää paikalle. Itseäni valmennuspestissä eniten innosti ja kiinnosti tiivis, sitoutunut ja mutkaton yhteistyö miesten 1-sarjajoukkueen kanssa, Pasi Korkola taustoittaa. 

Harri Montonen on tulevalla kaudella Lempon A-poikien päävalmentaja ja joukkueenjohtaja. Harri valmensi Lempon 2-sarjaa kaksi edelliskautta hienolla menestyksellä. Kuluneella kaudella Lempo oli yhden erävoiton päässä 2-sarjan välieristä. Kiitos Harrille päävalmennusvuosista ja mukana olo jatkuu myös jatkossa, mutta hieman erilaisessa roolissa.

A-poikien ja 2-sarjan yhteystyö tulee olemaan tiivistä ja pelaajia pelaa molemmissa ryhmissä. 2-sarjajoukkue tulee koostumaan seuran omista juniori-ikäisistä pelaajista ja kokeneemmista pelureista. Jos 2-sarjassa pelaaminen kiinnostaa, ota yhteys päävalmentajaan.

Pasi Korkola, M2-joukkueen päävalmentaja
040 7342672
pasi.korkola(a)gmail.com