SM-finaalien välieräjoukkueet selvillä kahden lohkokierroksen jälkeen

22.4.2023

A-tyttöjen SM-finaaleissa B-lohkosta järjestävä seura Lempo-Volley ja rovaniemeläinen Arctic Volley etenevät sunnuntain mitalipeleihin lohkon kahtena parhaana.

Kahden ottelukierroksen jälkeen Lempo ja ArVo olivat voittaneet molemmat pelinsä. Vaasan Kiisto ja Hämeenlinnan Lentopallokerho olivat ilman voittoja ja pelaavat sunnuntaina sijoista 5-8.

A-lohkosta välieriin etenivät PuMa-Volley ja Oriveden Ponnistus. Myös ne olivat kahden pelatun kierroksen jälkeen kahdessa voitossa. Nurmon Jymy ja Euran Raiku pelaavat sijoista 5-8.

Lohkojen päätöskierrokset ovat vielä pelaamatta, niissä määrittyy lohkosijoitukset ja välieräparit.

Lempo-Volley aloitti hieman jännittäen kotiturnausta, kun Kiisto voitti avauspelin. Lempo nousi kuitenkin 2-1-voittoon avauspelissään. Toisessa pelissä Lempo voitti Hämeenlinnan 2-0.

ArVo nousi samalla tavalla avauspelin voittoon avauserän tappion jälkeen, kun HLPK kaatui 2-1. Toisessa pelissä ArVo voitti Kiiston 2-0.

Lohkon päätöspeleissä Lempo ja ArVo ratkovat lohkovoiton ja Kiisto ja HLPK kohtaavat toisensa.

OrPo oli kahdessa avauspelissään vakuuttava voittaen EuRan ja Jymyn 2-0. PuMa puolestaan pelasi Jymyä ja EuRaa vastaan kolmieräiset voittaen molemmat 2-1.