Näin saavut kisapaikalle autolla, joukkueen bussilla tai julkisilla

21.4.2023

A-tyttöjen SM-finaalit järjestetään Tampereella Varalan urheilupistolla la-su 22.-23. huhtikuuta. Tässä käytönnön ohjeita kisapaikalle saapumiseen.

Pysäköinti Varalassa

Varalan Urheiluopiston pihassa, niin ylä- kuin alapihalla on hyvin rajoitetusti parkkipaikkoja. Suosittelemme mahdollisimman paljon kimppakyytejä. Varalan pihan parkkipaikkojen täytyttyä lisää parkkitilaa löytyy Varalankadun varresta. Varalankadun varteen pysäköidessä pysäköi tarkasti, jolloin välttyy sakoilta.

Lisää ilmaisia parkkipaikkoja löytyy hotelli Rosendahlin välittömästä läheisyydestä. Rosendahlista on 1,3 km kävelymatka Varalaan. Rosendahlista pääsee myös Nyssen linjalla nr 10 Varalaan, kaksi pysäkin väliä ja matka-aika 3 minuuttia. Nyssen kertalippu 2,70€. 
https://www.nysse.fi/aikataulut-ja-reitit.html?state=/fi/stop/2006/10_3

Joukkueiden bussit
Varalan Urheiluopiston pihaan ei mahdu bussilla. Mikäli joukkue saapuu bussilla niin bussin pitää jättää pelaajat joko Pyynikintien bussipysäkille tai Varalankadun varteen. Busseille pysäköintitilaa on Hotelli Rosendahlin välittömästä läheisyydestä.

Julkinen liikenne

Varalaan pääsee pääsee linja-autolla Nyssen linjalla nr 10. Lempäälästä Tampereelle pääsee junalla tai linja-autolla vuoroilla 50, 52 ja 55. Nyssen reittiopas

Kuva: Varalan urheiluopisto