Turnauspäällikön tervehdys

21.4.2023

Lempo-Volleyn kisaorganisaation puolesta toivotan kaikki pelaajat, taustahenkilöt, kannustajat ja katsojat lämpimästi tervetulleeksi A-tyttöjen SM-finaaleihin Varalan Urheiluopistolle Tampereelle.

Lempäälässä on pitkät perinteet lentopallossa, mestaruussarjakausiakin löytyy historiasta. Neljän vuoden ikään ehtinyt Lempäälän Jyryn ja Lempäälän Kisan lentopallojaostojen fuusioseura Lempo-Volley kärsi ensimmäiset vuotensa pandemiasta, kuten koko yhteiskunta. Sittemmin menestystäkin on uudelle seuralle tullut niin nuorten kuin aikuisten sarjoissa. Tampereen talousalueen hurjan kasvun myötä naapurikunta Lempääläkin kasvaa kohisten. Kasvukuntien tyypillinen haaste on Lempäälässäkin, krooninen pula salivuoroista – siksi pelaamme tätä turnausta Tampereella.

Tässä turnauksessa kahdeksan kuluvan kauden parasta A-tyttöjoukkuetta kokoontuvat yhteiseen lentopallotapahtumaan kahdeksi päiväksi, ja luvassa on ikäluokan parasta naislentopalloa Suomessa. Paljon on kauden mittaan tullut onnistumisia kaikille tänne päässeille. Viikonlopun aikana kaikille tulee taas runsaasti onnistumisia ja hienoja hetkiä tämän hienon lajin parissa. 

Turnauksen päätteeksi vain yksi joukkue voi lähteä kotiin kultamitalit kaulassa, mutta kaikilla on varmasti roppakaupalla kotiin viemistä tästä tapahtumasta. Viikonloppu on myös usealle juniorille varmasti haikea, mahdollisesti jopa pallokoulusta asti kuljettu yhteinen junioripolku tuttujen pelikavereiden kanssa tulee ainakin osalle päätökseen, tämän ollessa uran viimeinen junioriturnaus ja ensi kaudella pelioikeus on vain aikuisten sarjoissa. Siitäkin syystä kannattaa näistä hienoista hetkistä nauttia täysillä.

Kiitos Varalan Urheiluopistolle ja muille yhteistyökumppaneille, joiden avulla tämän tapahtuman järjestäminen ylipäätään on mahdollista. Kiitos aktiiviselle kisatiimille ja tapahtumassa mukana oleville talkoolaisille, ilman aktiivista talkooväkeä ei tule minkäänlaista urheilutapahtumaa tänä päivänä.

Jukka Rajala
Turnauspäällikkö
Lempo-Volley