Tietoa seuratoimijalle

Urheiluseurat toimivat pitkälti vapaaehtoispohjalta, eikä aktiivisia tekijöitä ole koskaan liikaa!

Lempo-Volleyn toimintaan on tervetullut urheilun seuratoiminnasta kiinnostuneet. Lempossa voi toimia useissa erilaisissa rooleissa ja joukkueissa:

- Valmentaja
- Apuvalmentaja
- Joukkueenjohtaja
- Rahastonhoitaja
- Huoltaja
- Viestinvastaava
- Markkinointihenkilö
- Kahviovastaava
- Talkoolainen
- Ja mikä vain missä apua tarvitaan

Kuinka päästä mukaan seuratyöhön?

Kun tiedät, että olisit kiinnostunut seuratyöstä, mieti missä roolissa ja missä joukkueessa. Tyttö-, poikajuniorit, aikuiset, beach volley...

Ota yhteyttä joukkueen valmentajaan tai joukkueenjohtajaan, he tietävät parhaiten joukkueen toiminnasta.

Täältä löydät kaikkien Lempo-Volleyn joukkueiden yhteystiedot

Vanhemmat juniorit mukaan pikkujunnujen toimintaan

Lempo-Volley kannustaa seuran vanhempia junioreita lähtemään mukaan nuorempien junioreiden joukkueisiin apuvalmentajiksi ja ohjaajiksi. Sitä kautta saa hyvää kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta, liikunnanohjaamisesta sekä valmentamisesta.

Samalla se toimii oivana starttina seuratoimijapolun alussa, ja jos harrastus pelaajana jostain syystä loppuu, ei rakasta lajia tarvitse jättää, vaan antaa oma tietotaito seuraavien ikäluokkien hyödyksi.

Valmentaja- ja seuratoimijapolku

Aivan kuten Lempo-Volleyssa rakennetaan pelaajapolkua junioreista aina edustusjoukkueeseen asti. Tarkoitus on myös kehittää valmentajapolkua, jolla saadaan uusia valmentajia mukaan toimintaan, kokeneemmat koutsit jakavat ohjeitaan nuoremmille ja lajin parissa pysytään myös mahdollisesti oman pelaamisen loputtua.

Samalla idealla toimii seuratoimijapolku, jolla halutaan ohjata lajin parissa toimivia ja mahdollisesti lopettamista miettiviä erilaisiin tehtäviin lentopallon ja seurayhteisön parissa.