Arvot

Lempo-Volley julkaisi seuran toiminnan arvot 24.6.2021. Seurassa on viimeisen vuoden aikana tehty seuran arvojen määrittelyä. Seuran arvot ovat Lempo-Volleyn junioreiden ideoimat ja määrittämät - se ovat siis todellakin harrastajaläheiset ja -lähtöiset.

Lempon eri ikäluokkien junioreita kokoontui muutaman kerran yhteen keskustelemaan heille tärkeistä asioista harrastustoiminnassa ja näiden pohjalta juniorit määrittelivät juuri meidän seuralle sopivat arvot. Arvo-työryhmää koordinoi ja ohjasi Tommi Roininen. Iso kiitos osallistuneille junioreille ja Tommille työstä!

Arvot ovat: VASTUULLISESTI - YHDESSÄ - KASVAEN

Arvojen tiivis sanallistus:

Vastuullisesti: Haluamme toimia vastuullisesti yhteisössämme, jossa huolehditaan pelikavereista, noudatetaan annettuja sääntöjä, pidetään ilmapiiri avoimena ja arvostetaan toisiamme ja lajia.

Yhdessä: Haluamme, että kaikki voivat tuntea olevansa mukana Lempossa, toiminnassa saa kavereita ja kaikkia tsempataan ja yhteistyö toimii joukkueiden ja seuran sisällä.

Kasvaen: Haluamme, että Lempossa voi kasvaa ja kehittyä omilla ehdoillaan ja eri ikävaiheissa on sopivia harrastusmahdollisuuksia.

Videolla Lempon B-tyttöjen Saara Rajala ja Maija Lahtinen kertovat yhdessä seuran edustusjoukkuiden edustajan Jyri Niemen kanssa lisää arvoista.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.