Juniorivalmennuspäällikkö

Tuomas Alatalo

Lempo-Volleyn juniorivalmennuspäällikkönä toimii kaudella 2021-2022 40-vuotias Tuomas Alatalo.

Alatalo on kokenut valmentaja, joka on viimeiset 10 vuotta ollut päävalmentajana eri seuroissa naisten Mestaruusliigassa. Junioreiden kanssa hän on toiminut valmennusuransa alussa. Lisäksi Alatalo on Lempo-Volleyn miesten 1-sarjajoukkueen päävalmentaja. 

Alatalon elämäntilanne pitää hänet ja perheensä Kuusamossa vuoden 2021 loppuun. Hän aloittaa Lempäälässä paikallaollen juniorivalmennuspäällikkönä vuoden 2022 alussa, ja voi olla etäyhteyksin jo apuna syyskaudella 2021. Tämän vuoksi emme vielä päivitä Alatalon yhteystietoja kotisivuille, koska hän ei vielä ole aloittanut tehtävässä.

Juniorivalmennuspäällikkö on mukana Lempo-Volleyssa F-A-junioreiden toiminnassa. Etenkin tarkoituksena on auttaa ja antaa vinkkejä ja opetusta seuran valmentajille, jotka voivat juniorivalmennuspäällikön oppien avulla kehittää itseään ja samalla joukkueensa harjoittelua. Alatalo on sovitusti mukana jokaisen joukkueen harjoituksissa vuorollaan ja kokoaa valmentajia yhteen keskustelemaan valmennustoiminnasta.

Valmentajat ja seuran jäsenet, olkaa rohkeasti yhteydessä Tuomakseen valmennuksellisissa kysymyksissä, kun hän aloittaa tehtävässään.

Yhteystiedot:

Puh. 045 1531866
Sähköposti: tuomas.alatalo@lempovolley.fi (sähköposti ei vielä aktiivisessa seurannassa ennen vuoden 2022 vaihtumista)