Talviuinti - Usein kysytyt kysymykset

Tähän on kerätty useimmiten kysyttyihin kysymyksiin vastauksia jos et löydä tästä vastausta niin kysy sähköpostilla sauna@lempovolley.fi niin vastaamme.


Miksi vuoro pitää varata etukäteen?

Vuorojen ennakkovaraus on sen vuoksi, että pystymme takaamaan kaikille tilaa lauteilla. Ei ole mielekästä jos saunassa on niin paljon ruuhkaa että joutuu seisomapaikalle. 


Miten vuoro maksetaan?

Vuoro maksetaan paikan päällä saunanhoitajalle. Vuoroa ei voi maksaa ennakkoon varausjärjestelmästä. Maksutapoina käyvät käteinen, kortti, mobilepay, epassi ja smartum. Kertamaksun lisäksi vaihtoehtona on kymmenen kerran kymppikortti joka esitetään saunanhoitajalle tullessa ja saunanhoitaja merkitsee siitä yhden kerran käytetyksi. 


Voiko kuka tahansa tulla saunomaan?

Kyllä. Me emme edellytä saunojalta mitään jäsenyyttä, meillä ei ole ikärajoja eikä muitakaan rajoitteita. Kaikille avoin kertamaksullinen sauna. 


Mihin asti vuoroja on keväällä?

Viimeinen avantosaunaviikko on viikko 20. Rantalassa siis saunotaan kevään viimeinen sauna ma 13.5. ja Lempoisissa ke 15.5. Syksyllä jatketaan. 


Kuinka kauan kymppikortti on voimassa?

Kevätkaudella 2024 ostettu kymppikortti on voimassa koko vuoden 2024. Kaikille avoin avantosauna jatkuu taas syksyllä 2024. 


Voinko varata useamman vuoron samalla tunnuksella?

Kyllä. Voit varata omalla tunnuksellasi niin monta vuoroa samalle tunnille kuin haluat (maksimikapasiteetin rajoissa). Voit myös varata vakioajan vaikka koko kevääksi.


Saako erityisryhmät alennusta lipusta?

Ei. Kaikille on kertamaksu 6€ tai sitten kymppikortista yksi kerta. Ainoa poikkeus on se että yksi alle kouluikäinen lapsi pääsee veloituksetta huoltajan seurassa. 


Mitkä liikuntaedut on tuettu?

Tällä hetkellä Epassi ja Smartum.


Onko sekasaunominen mahdollista?

Molemmilla käytössä olevilla saunoilla on saman katon alla kaksi saunaa. Miesten sauna ja naisten sauna ja molemmilla oma pukuhuone. Sekasaunominen ei ole mahdollista. 


Unohdin saunalle tavaroitani, miten saan ne takaisin?

Saunanhoitaja kerää löytyneet arvotavarat vuoron päätteeksi talteen. Pyyhkeet, uima-asut, avantokengät yms. jätämme saunalle ja ne löytyy sieltä seuraavalla kerralla. Löytötavaroita voit tiedustella sähköpostitse  sauna@lempovolley.fi


Onko saunavuoron pituus maksimissaan yksi tunti?

Emme tule ajamaan sinua pois saunasta tunnin tullessa täyteen. Toiset ovat 45 minuuttia toiset vähän pidempään, sopu sijaa antaa. Jos haluat olla kaksi tuntia niin varaa kaksi peräkkäistä tuntia ja maksa 12€.
Uusia saunojia otetaan sisään tunnin välein. 


Varasin saunavuoron mutta en pääsekään, miten perutaan?

Ajanvarausjärjestelmästä voit peruuttaa omatoimisesti varaamasi vuoron mikäli et pääsekään tulemaan. Mikäli peruminen ei sieltä onnistu laita sähköpostia osoitteeseen sauna@lempovolley.fi