B-pojat aloittivat harkkapelit iloisella ilmeellä Sääksjärvellä

7.9.2019

Lempo-Volleyn B-poikien kauden aloitusturnaus, harkkaturnaus Sääksjärvellä, oli iloista katseltavaa. Mukana olivat Lempon B-poikien lisäksi Rantaperkiön Iskun B-pojat ja kaksi Lounais-Suomen C-poikien aluejoukkuetta.

Peli oli aaltoilevaa, mutta nousujohteista, ajoittain todella hyvän näköistä! Pelaajat keskittyivät jokaiseen palloon ja pelasivat yhteen hitsautuneena tiiminä selkeästi nähtävällä positiivisella asenteella! Peli-ilme oli rento ja hyväntuulinen.

Päivän mittaan Lempon kokoonpano vaihteli, kaikki pelasivat. Tänään Lempon joukkueesta puuttui kaksi poikaa ja toinen passari on vielä toipilaana, parantelee jalkaansa.

Lounaan molemmat C-poikajoukkueet hävisivät 0-2 Lempon B-pojille, mutta loistavia suorituksia näkyi pitkin päivää! Lounaan C-pojista kuullaan vielä! 

Lempo voitti Iskua vastaan ensimmäisen erän 25-16, toisen erän Lempo hävisi reilusti, kolmas päättyi Iskun voittoon 16-14.

Valmentaja Repun lomaillessa maailmalla pestiä hoiti ansiokkaasti pojille menneiltä vuosilta tuttu valmentaja Pasi Korkola, kiitokset hänelle! 

Turnaus kaikkinensa oli kiitettävän hyvin järjestetty. Tästä on hyvä jatkaa tulevaan kauteen!