Hakkarissa pelattiin hienot N35 SM-finaalit - Nurmolle kultaa, Lempolle hopeaa!

7.5.2022

Lempäälässä Hakkarin liikuntahallissa pelattiin lauantaina 7. toukokuuta Mastersien N35-sarjan SM-finaalit. Mukana oli viisi joukkuetta ja turnaus pelattiin yhden päivän aikana.

Mestariksi itsensä pelasi Nurmon Jymy, hopeaa voitti Lempo-Volley ja pronssia Tapanilan Erä. Kolmikko päätyi tasapisteisiin kuuteen sarjapisteeseen, kun kaikki voittivat kolme ja hävisivät yhden pelin. Lopulta Riikka Lehtosen tähdittämä Nurmo voitti kultaa parhaalla eräsuhteella.

Jymy varmisti mestaruutensa sillä, kun se voitti avauserän Tapanilaa vastaan päätöspelissä, vaikka hävisi pelin lopulta 1-2. Kun muissa kärkikolmikon peleissä pelattiin kaksi erää, ratkesi eräsuhde päätöspelin myötä Jymyn eduksi. 

Neljäs oli AitRi ja viides KoLe-57.

Hakkarissa nähtiin upean kovatasoista lentopalloa ja ennen kaikkea pelaamisen riemua. Masters-sarjat jouduttiin kahtena viime keväänä isolta osalta perumaan ja tänä keväänä on taas päästy pelaamaan eri ikäluokkien SM-mitaleista.

Turnaus oli kaikkiaan hieno tapahtuma Hakkarissa. Katsomossa oli etenkin päivällä mukavasti väkeä, finaaliturnaus selvästi kiinnosti myös paikallista lentiskansaa.

Kiitokset turnauksen järjestelyistä Lempon Anni Mäkiselle, Lempon B-tyttöjen joukkueella ja Lempon kuntosarjajoukkueiden miehille.

Ja kiitos kaikille paikalla olleille pelaajille ja joukkueiden jäsenille hienosta turnauksesta!

LOPPUTULOKSET

1. Nurmon Jymy 6 pistettä, eräsuhde +5
2. Lempo-Volley 6 pistettä, eräsuhde +4
3. Tapanilan Erä 6 pistettä, eräsuhde +3
4. Aitolahden Riento 2 pistettä
5. KoLe-57 0 pistettä

SM-hopea oli Lempo-Volleyn seurahistorian ensimmäinen mitali Masters-sarjoissa. Samalla turnaus oli ensimmäinen, kun Lempolla oli mukana Masters-joukkue naisten sarjoissa.

Lempon SM-hopeajoukkueessa olivat:
Jenni Hiltunen (C)
Anni Mäkinen
Päivi Francke
Maria Laine
Jenni Matalamäki
Sanna-Mari Mertanen
Sofia Belov
Meri Tissari
Elina Heiskanen
Päävalmentaja Taru Alho
Valmentaja Merja Korhonen
Valmentaja Henna Aho

Tulospalvelu täällä

Turnaussivu täällä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kuvagalleria täällä (kuvat vapaassa käytössä, kuvaajaksi Lempo-Volley)

Muutamia kuvapoimintoja:

SM-kultaa Nurmon Jymy
SM-hopeaa Lempo-Volley.
SM-pronssia Tapanilan Erä.

Kuvat: Antti Raunio