Leiri-info Lempon Talvilomaleirille 2024

21.2.2024

Lempo-Volleyn Talvilomaleirin leiri-info, joka on lähetetty huoltajille sähköpostilla.

Leiri pidetään maanantaista keskiviikkoon 26.-28. helmikuuta Lempäälässä Lempäälä-areenalla (osoite Ideaparkinkatu 2, täällä ajo-ohjeet).

Leirivarustus: Normaali lentopallotreeneihin soveltuvat varusteet, sisäpelikengät, juomapullo. 

Leiripäivät: Päivät kestävät klo 9-15. Leiripäivänä on pääsääntöisesti kolme harjoitetta. Leirillä tarjoillaan lounas ja välipala, jotka kuuluvat leirihintaan.

Valmennus: Leirin vastuuvetäjinä toimivat Akaa-Volleyn liigapelaaja Jyri Niemi (maanantai ja tiistai) ja Lempo-Volleyn valmentaja Tuomas Alatalo (keskiviikko). Apuohjaajina toimii Lempo-Volleyn pelaajia ja valmentajia.

Erikoisuudet: Tiistaina aamupäivällä leirillä vierailee Akaa-Volleyn liigapelaajia. Keskiviikkona vieraillaan Ideaparkissa sijaitsevassa ParkourParkissa hieman erilaisen leiriohjelman muodossa.

Maanantain saapuminen ja maksaminen: Leirin avauspäivään maanantaille on varattu aikaa klo 8.30-9.00 leirille ilmoittautumiseen ja maksamiseen. Maanantaina voi siis tulla paikalle jo 8.30 Lempäälä-areenalle. Toivomme, että leirin maksaminen hoidettaisiin maanantaina ennen leirin alkua paikanpäällä. Maksamiseen käyvät käteinen, korttimaksu ja mobile pay -maksu, maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tarvittaessa voidaan laittaa erikseen lasku leirimaksusta, jos maanantaina maksaminen ei ole mahdollista.

Hinta: 100 € Lempo-Volleyn jäsenille, 120 € muiden seurojen edustajille.

Yhteystiedot 
Jyri Niemi
Puh. +358 45 8710736
info@lempovolley.fi