Lempo M50 SM-finaaleissa sijalla 13

2.2.2020

Lempo-Volleyn seurahistorian ensimmäinen Masters-joukkue tosipeleissä oli miesten 50-vuotiaiden sarjan joukkue, joka pelasi M50 SM-finaaleissa Raisiossa 1.-2. helmikuuta.

Lempo M50 koostui Lempo-Volleyn miesten 3- ja 4-joukkueiden kokeneista pelaajista ja muutamista lähialueiden tutuista pelikavereista.

Lempo sijoittui SM-finaaleissa sijalla 13. Joukkueita oli 13. SM-kultaa voitti Poliisien Palloseura, hopeaa Well Parrat ja pronssia Light´s Volley.

Lauantaina alkulohkossa Lempo kohtasi Riihimäen Jujun ja Vihtavuoren Pamauksen. Turnaus alkoi hyvin, avauserän voitto Jujusta. Lopulta Lempo hävisi Jujulle 1-2 ja Pamaukselle 2-0, ja oli alkulohkosan kolmas eli viimeinen.

Lauantaina pelit jatkuivat vielä ristikkäispelillä. Siinä Lempo hävisi BV:lle äärimmäisen tiukasti 2-0 (26-24, 25-23). Se tarkoitti, että sunnuntaina Lempo pelasi sijoista 9-16. Voitto olisi avannut paikan puolivälieriin.

Sunnuntai alkoi sijoituspelillä tuttua Riihimäen Jujua vastaan. Jälleen tulos Jujulle 2-1 (24-26, 25-15, 15-8), ja Lempo päätyi pelaamaan sijoille 11-13.

Loppusijat ratkaistiin kolmen joukkueen lohkossa Lempon, Salpiksen ja Jäppilän Urheilijoiden kesken. Turnauksen avausvoitto Lempolle tuli Salpiksesta erin 2-1. JäU oli puolestaan päätöspelissä parempi 2-0. Kaikki päätyivät kahteen pisteeseen loppulohkossa, mutta heikoimalla eräsuhteella Lempon sijoitus lopulta 13.

Masters-joukkueista Lempolla pelaavat vielä myöhemmin keväällä M35- ja M40-joukkueet, jotka molemmat ovat hallitsevia Suomen mestareita viime kaudelta LeKin paidasta.