Lempo palasi pelikentille loppiaisviikonloppuna

4.1.2020

Lempo-Volleyn joulutauko seurana päättyy loppiaisviikonloppuna, kun osa joukkueista palaa pelikentille.

Lauantaina ja sunnuntaina pelaavat D-tytöt loppiaisturnauksissa hakien pelituntumaa joululoman jälkeen. Kolme joukkuetta on mukana Forssassa OP-Volley -turnauksissa (Lempo Sininen, Vaaleansininen lauantaina ja Valkoinen sunnuntaina) ja yksi sunnuntaina Sastamalassa Pappa Junior Gameseissa (Musta).

Loppiaispäivänä pelaavat miesten 1-sarjajoukkue ja B-pojat.

Hakkarissa kello 14 alkaa tiukka 1-sarjan kohtaaminen, kun sarjakärki Lempo-Volley saa vastaansa savonlinnalaisen East Volleyn.

B-pojat puolestaan matkaavat Vilppulaan Lounalentis Cupin finaaliturnaukseen. Muut joukkueet ovat Vilppulan Tähti, Raision Loimu ja Rantaperkiön Isku. Turnauksessa ratkotaan aluemestaruusmitalit.

Loppiaisen jälkeen alkavat taas lempolaisten pelit pyöriä normaalilla tahdilla syyskauden mukaan. Aikuisten Kuntosarjat alkavat viidellä joukkueella, edustusjoukkueilla on pelejä viikoittain ja viikonloppuisin useat eri juniori-ikäluokat lähtevät turnauksiin ympäri Suomea. 11.-12. tammikuuta vuorossa ovat C- ja E-junioreiden turnaukset.

VIIKONVAIHTEEN TULOKSIA

D-tyttöjen loppiaisturnauksissa Lempo Musta oli Sastamalassa Pappa Junior Games -turnauksessa hienosti hopealla, ja mestari-VaLePallekin laitettiin kovasti kampoihin. Nousujohteinen turnauspäivä ja opeteltiin myös takapassarirotaatiota.

Lempo Valkoinen oli Forssassa OP-Volley -turnauksessa Forssassa 6v6-sarjassa neljäs.

D-tyttöjen Lempo-Volley Vaaleansininen hopealle OP-Volley turnauksessa hopealla. Lempo-Volley Sininen oli puolestaan neljäs.

Miesten 1-sarjassa Lempo-Volley voitti East Volleyn 3-1 (25-20, 22-25, 25-15, 25-14) ja jatkaa yhdeksän pelin voittoputken ansiosta sarjan kärkipaikalla.

Otteluraporttia voit lukea täältä

B-pojat pelasivat aluemestaruusmitaleista Vilppulassa Lounalentis Cupin lopputurnauksessa. Tulos oli upea: Lempo voitti AM-kultaa!

Tarkemmin turnauksesta voit lukea omasta uutisesta, jossa myös paljon turnauskuvia

edit. 4.1. klo 21.22. Päivitetty tieto loppiaisen ajan peleistä, lisätty D-tyttöjen turnaukset loppiaisviikonloppuna.