Lempo-Volley päätti miesten 1-sarjan runkosarjan kärkipaikalla ja 11 pelin voittoputkeen

4.3.2023

Lempo-Volley paketoi miesten 1-sarjan runkosarjan mallia 2022–2023 lauantaina 4. maaliskuuta peräti 224-päisen kotiyleisön edessä. Lempo otti 11 voittonsa putkeen ja piti runkosarja kotisaldon täydellisenä. Paikallispelissä kaatui Pälkäneen Luja-Lukko 3–0 (25–14, 25–22, 25–21).

Lempo voitti runkosarjan, kolmannen kerran neljään kauteen. Saldo oli 15 voittoa 16 pelistä ja 46 pistettä. Ensi viikonloppuna pelataan puolivälieriä, mutta vielä ei vastustaja ole selvä. Se tiedetään, että lauantaina 11.3. pelataan vieraissa ja sunnuntaina 12.3. ratkaistaan välieräpaikka kotikentällä Hakkarissa.

Otteluraportti

Lempo odottaa viikonloppuna tietoa tulevasta puolivälierävastustajasta. Ottelun jälkeen katse siirrettiin pudotuspeleihin.

– Kauan on odotettu kevättä. Ei parane himmailla, käyrä ylöspäin tästä lähtien, Lempon parhaana palkittu Sten Kruuda totesi pelin jälkeen.

– Odottavin mielin, vihdoin päästään pelaamaan niitä kauden tärkeimpiä pelejä, Lempon nälkäisimpänä pelaajana palkittu Jani Liski kertoi.

– Kevään merkki, kun aurinko paistaa ja kovat pelit tulevat. Kotietu on, eli kun voitetaan kauden viimeinen peli kotona, niin silloin vaikuttaisi hyvältä, Lempon päävalmentaja Tuomas Alatalo mietti.

Myös naisten 1-sarjajoukkue jatkaa pelejään pudotuspeleissä ensi viikonloppuna, vastustaja ei ole vielä varma.

Kuva: Kari Kautto