Lempo-Volleyn 1-sarjajoukkueet ottavat jatkossa kotipeleissään käyttöön koronapassin

24.11.2021

Lempo-Volleyn miesten ja naisten 1-sarjajoukkueet ottavat käyttöön koronapassin (EU:n koronatodistus) kotiotteluissaan. Lempo-Volleyn hallitus päätti asiasta 23.11.

Lempon miehet pelaavat lauantaina 4.12. Pälkäneen Luja-Lukkoa vastaan ja naiset sunnuntaina 5.12. Rantaperkiön Iskua vastaan Hakkarin liikuntahallissa. Näissä peleissä koronapassi on jo käytössä.

Syynä on Aluehallintoviranomaisen uudet rajoitukset Pirkanmaan alueella. Koronapassin käyttönotto mahdollistaa Lempon peleihin yli 100 katsojan sisäänpääsyn. Ilman koronapassin käyttöönottoa yleisömäärää jouduttaisiin rajoittamaan.

Otteluun saapuvan katsojan tulee esittää voimassa oleva koronapassi lipunmyyntipisteellä otteluun saavuttaessa ja varautua henkilöllisyyden varmistamiseen. Koronapassia kysytään yli 16-vuotiailta.

Koronapassi voi olla sähköisenä esimerkiksi kännykässä tai paperisena tulostettuna. Koronapassin saa ladattua omakanta-palvelusta ja sen voi myös tulostaa. Koronapassin voi saada myös paperisena terveyskeskuksesta.

Ohjeita koronapassin käyttönottoon

Koronapassi on käytössä Lempo-Volleyn 1-sarjajoukkueiden kotiotteluissa ainakin välillä 24.11.-19.12.2021.

Miesten ja naisten 2-sarjan kotiotteluissa Lempo-Volley ei ota koronapassia käyttöön, sillä otteluiden yleisömäärä ei tule alkukauden perusteella ylittämään 100 katsojaa. Tarvittaessa sisään peleihin otetaan vain 100 ensimmäistä katsojaa.

Mikä on koronapassi?

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka voi ladata Omakannasta tai saada paperisena versiona terveydenhuollosta.

Koronapassiksi riittää yksi koronatodistukseen sisältyvästä kolmesta todistuksesta: todistus täydestä rokotesarjasta, alle 72 tuntia vanhasta negatiivisesta koronatestituloksesta tai enintään kuusi kuukautta aiemmin sairastetusta ja PCR-testillä varmistetusta koronataudista.

5. marraskuuta alkaen koronapassin ovat saaneet myös koronan sairastaneet ja vain 1. rokotteen saaneet, kun rokotuksesta on kulunut seitsemän päivää.

(Lähde: aamulehti.fi)

Lisätietoa siitä, mikä on koronapassi, saa täältä


Lisätietoja:

Lempo-Volleyn puheenjohtaja Harri Montonen
harri.montonen(a)lempovolley.fi
040 8340262

Miesten 1-sarja, Juha Raunio
juha.raunio(a)lempaala.fi
0400 69 5555

Naisten 1-sarja, Jani Huurne
jani.huurne(a)lempovolley.fi
040 1644320

Uutinen miesten 1-sarjan kotisivuilla

Uutinen naisten 1-sarjan kotisivuilla