Lempo-Volleyn naisten 1-sarjakausi päättyi taistellen puolivälierissä - Kiitos kaikille hienosta kaudesta

12.3.2023

Lempo-Volley lähti laittamaan vielä kaiken likoon ja taistelemaan välieräpaikasta toisessa puolivälierottelussa Joensuussa sunnuntaina 12. maaliskuuta. Kun runkosarjan voittanut Juju oli vienyt ensimmäisen äärimmäisen tiukan puolivälierän 3–2, oli Lempo kovan haasteen edessä.

Joukkue lähti matkaan aamulta kahdeksalta ja veti aamutreenit Jyväskylässä. Kaikki jäi kentälle, mutta se ei tällä kaudella riittänyt välieräpaikkaan. Juju voitti toisen ottelun 3–1 (25–23, 25–16, 21–25, 25–18) ja jatkaa välieriin otteluvoitoin 2–0.

Se tarkoittaa sitä, että Lempon kausi päättyi 1-sarjassa puolivälierävaiheeseen. Sijoitus on sarjassa kahdeksas, pudotuspelipaikka oli historiallisen kova saavutus Lempon naisille.

– 17 vuotta olen näitä sarjoja kiertänyt ja sillä kokemuksella voi todeta, että todellakin jätettiin tänä viikonloppuna kaikki kentälle. Sen vuoksi ei osaa olla edes erityisen pettynyt, vaikka tappio tulikin, Lempon päävalmentaja Jani Huurne kertoi.

– Eilen ja tänään pystyttiin haastamaan todella kova ja kokenut joukkue tiukille. Pelin jälkeen Jujun tähtipelaajia tuli kiittämään ja sanoivat, että pelasimme todella loistavat pelit ja he ovat aivan poikki pelien rasituksesta.

Kausi oli Lempolle hyvin vuoristoratamainen, ja sama pelin henki oli läsnä myös puolivälierissä. Parhaimmillaan Lempo pystyi laittamaan sarjan kärkeä kampoihin ja hallitsemaan, mutta aalonharjaa odotti tasaisesti aallonpohja. Nuori joukkue otti isoja kehitysaskelia kaudella ja moni nuori teki hienoa läpimurtoa 1-sarjan vakiopelaajiksi kauden aikana.

– Paljon mentiin kauden eteenpäin viime kaudesta ja joukkueena kehityttiin isoin askelin. Sanoin pelin jälkeen pelaajille, että tämä joukkue on yksi hienoimmista ellei hienoin, jota olen saanut valmentaa, Huurne kiitti.

– Kauden aikana oli suvantovaiheita, mutta kun miettii meidän nuorta ikärakennetta, niin tämä kausi oli positiivinen plus plus -kausi.

Lempo kiittää Jujua hienosta ottelusarjasta ja toivottaa onnea välieriin. Osalla Lempon joukkueesta kausi jatkuu A-tyttöjen peleillä.

Lempo kiittää kaikkia kuluneessa kaudessa mukana olleita, kannattajia, talkoolaisia ja yhteistyökumppaneita. Ilman teidän tukeanne ei Lempäälässä pelattaisi näin korkealla tasolla huippulentopalloa!

Otteluraportti kauden viimeisestä pelistä