Lempo-Volleyn toiminta käynnistyy 14.5. ja laajemmin 1.6. Suomen hallituksen rajoitusten puitteissa

29.5.2020

Lempo-Volleyn toiminta on ollut keskeytettynä koronavirusepidemian vuoksi 12.3. alkaen. Lempo-Volleyn hallitus on päättänyt, että seuran toiminta voi alkaa 14.5. vallitsevia rajoitustoimia noudattaen Suomen hallituksen päätösten mukaisesti.

14.5. alkaen seuran joukkueet ja ryhmät voivat harjoitella ulkoliikuntapaikoilla siten, että samaan aikaan ryhmässä on maksimissaan kymmenen henkilöä. 14.5. seuran beach volley -ryhmät voivat harjoitella ja pelata niin, että Hääkiven beach-kentillä voi olla enimmillään kymmenen henkilöä.

1.6. alkaen seuran joukkueet ja ryhmät sekä beach volley -toiminta voi harjoitella ulko- ja sisäliikuntatiloissa niin, että Suomen hallituksen 50 henkilön kokoontumisrajoitusta noudatetaan.

Kun sisäliikuntatiloihin päästään lentopallon lajiharjoitusten pariin, on noudatettava tarkkaa hygieniaa. Lempo-Volleyn hallitus linjaa, että kädet tulee pestä tai desinfioida ennen ja jälkeen harjoitusten, ja harjoituksissa käytettävät pallot tulee pyyhkiä joukkueen toimesta ennen ja jälkeen harjoitusten.

Joukkueiden tulee tutustua myös liiton linjaukseen harjoittelusta: Lentopalloliiton linjaus harjoitteluun 1.6. alkaen

Näitä ohjeistuksia tarkennetaan ja muutetaan, jos Lempäälän kunta linjaa toisin, esimerkiksi sisäliikuntapaikkojen tai beach volley -kenttien käytöstä.

Näillä ohjeilla seuran joukkueet ja ryhmät voivat suunnitella toimintaansa.

Päivitetty 29.5. Lisätty Lentopalloliiton ohjeistus harjoittelusta 1.6. alkaen. Uutinen julkaistu alunperin 5.5. mutta nostettu uudestaan uutissivuston kärkeen kuukauden vaihtumisen lähestyessä.