Lempon B-tytöt SM-finaaleissa sijalle 12

24.4.2022

Lempo-Volleyn B-tytöt sijoittuivat ikäluokan SM-finaaleissa Ruokolahdella sijalle 12. Finaaliturnaus pelattiin 23.-24. huhtikuuta.

Lempo saapui 12 joukkueen finaaliturnaukseen jo perjantaina yöpymään kisahotelliin ja veti viimeistelytreenit peliareenalla ennen lauantain avauspelejä.

Lempo-Volley aloitti pelit lauantaina alkulohkossa B. Lempo jäi lohkossa viimeiseksi eli kolmanneksi, kun Hämeenlinna Oranssi voitti Lempon 2-0 ja JNtalent myös 2-0.

Lempo jatkoi lauantaina pelejään ristikkäspelillä. Siinä tulevan Suomen mestari Haukiputaan Heitto voitti Lempon 2-0, joten Lempo jatkoi pelejä sunnuntaina sijoista 9-12.

Sunnuntain kahdessa sijoituspelissä ensin Hämeenlinna Oranssi voitti Lempon 2-1 ja turnauksen päätöspelissä Ajo oli parempi 2-0. Niinpä Lempon sijoitus oli turnauksen viimeinen 12.

Lempon parhaat pelit eivät aivan osuneet SM-finaaleihin, mutta turnaus oli hieno kokemus ja oppimatka joukkueelle!

Suomen mestaruuden voitti Haukiputaan Heitto, hopeaa Ruokolahden Raju ja pronssia Nurmon Jymy Onnittelut mitalisteille ja kiitos turnausjärjestäjille!